dovoljan razlog da ga otkupe u Napoliju
SSC Napoli
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: SSC Napoli
GO GO
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
A od kada je to da ne umes da realizujes 1 na 1 sa golmanom dovoljno da te otkupi tim u kome igras na pozajmiciPuma je napisao/la:GO GO
Ono sto sam ja vidio asistirao je Cavaniju i zabio go
a sto se tice realizacije, Hamsik je to fino demonstrirao protiv Rome, pa jos je ziv i igra
desi se jbg. not a big deal
a sto se tice realizacije, Hamsik je to fino demonstrirao protiv Rome, pa jos je ziv i igra
Call the coroner!
Hamsik je imao ostru loptu protiv Rome, a ovaj je imao otvoren put ka golu, namerno je usporio i probao da simulira.Puma je napisao/la:Ono sto sam ja vidio asistirao je Cavaniju i zabio go
a sto se tice realizacije, Hamsik je to fino demonstrirao protiv Rome, pa jos je ziv i igra![]()
Zgazena Genoa. Cavanix2, Hamsik, Pandev, Gargano i Zuniga po 1.
Play of the day:
[youtube][/youtube]
Play of the day:
[youtube][/youtube]
MaGiCa je napisao/la:Hamsik je imao ostru loptu protiv Rome, a ovaj je imao otvoren put ka golu, namerno je usporio i probao da simulira.Puma je napisao/la:Ono sto sam ja vidio asistirao je Cavaniju i zabio go
a sto se tice realizacije, Hamsik je to fino demonstrirao protiv Rome, pa jos je ziv i igra![]()
Nema to veze, vama je njega kupiti
Cestitke na pobjedi
baš ko Totti u najbolje dane, fenomenalan gol!MaGiCa je napisao/la:Zgazena Genoa. Cavanix2, Hamsik, Pandev, Gargano i Zuniga po 1.
Play of the day:
[youtube][/youtube]
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Menadzment Napolija je na nekom sastanku odlucio da posalje ponudu MU-u za Berbatova.Nisam najbolje razumeo da li ce odmah biti reci o prodaji ili 6.-mesecnoj pozajmici,izvesno je samo da se pominje cifra od 2.5 miliona funti .
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
http://www.sscnapoli.it/client/render.a ... &content=0" onclick="window.open(this.href);return false;
È ufficiale
Mislim da ce ovo biti veliko pojacanje za Napoli,a isto tako vjerujem da Lavezzi na ljeto ide iz Napolia (u Englesku vjerovatno)...
È ufficiale
Mislim da ce ovo biti veliko pojacanje za Napoli,a isto tako vjerujem da Lavezzi na ljeto ide iz Napolia (u Englesku vjerovatno)...
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Dobar, dobar posao. Ako se zadrže barem dva od tri glavna igrača sljedećeg ljeta, onda se definitivno može reći da je De Laurentiis genijalac, iako se to već odavno zna. Vlasnik za poželit'. 
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
-
Evil Genius II
odlican napad, dosta solidan vezni red i diskutabilna odbrana (nazalost).
jedan kvalitetan stoper bi ucinio napoli dosta jacim nego je to sad jer mislim da si u situaciji kada se bore za prvih 5 pozicija u ligi i s chelsea-om u LP ne smiju dozvoliti da je jedan aronica standardan stoper. campaganaro je, cini mi se, isto tako oslabio u odnosu na proslu sezonu sto ostavlja cannavara kao jedinog pouzdanog igraca zadnje linije!?
sta je sa britosom i fernandezom? znam da je ovaj prvi povrijedjen vec duze vrijeme al' cini mi se da je do sad trebao zaigrat.
jedan kvalitetan stoper bi ucinio napoli dosta jacim nego je to sad jer mislim da si u situaciji kada se bore za prvih 5 pozicija u ligi i s chelsea-om u LP ne smiju dozvoliti da je jedan aronica standardan stoper. campaganaro je, cini mi se, isto tako oslabio u odnosu na proslu sezonu sto ostavlja cannavara kao jedinog pouzdanog igraca zadnje linije!?
sta je sa britosom i fernandezom? znam da je ovaj prvi povrijedjen vec duze vrijeme al' cini mi se da je do sad trebao zaigrat.
Britos je verovatni flop. A Fernandez je jos uvek mlad da bi bio starter.
Aronica u prvoj postavi - vergogna!
Aronica u prvoj postavi - vergogna!
Maggio i Zuniga su dva igraca koji od ove ekipe prave ekipu sa jednom od najjacih tranzicija na svijetu.
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
Sta cekate, otet ce vam Real Chivua ? 
Call the coroner!
Cuj Cavani 50 miliona 
Kako su se Arapi i Rusi umijesali pff
Kako su se Arapi i Rusi umijesali pff
Evo citam sad da se i Napoli,pored Fiorentine i Intera ,ukljucio u trku za Franck Tabanoua iz Tuluza.Jedan je od najboljih veznjaka u Francuskoj,ima 22 godine,bivsi U21 reprezentativac.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- sarajlija89
- Kontakt:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Slažem se sa @sarajlija89, Uprava Napolija je napravila odličan potez potpisavši sa Maggiom ugovor do 2015. godine. Ovaj desni bek je sigurno jedan od najboljih u Italiji, a dogurao je i do reprezentacije. Svakako da je važna karika u igri Napolitanaca. Još kad bi se osigurao ostanak Hamšika, Lavezzija, Cavanija...
- legenda reala
- Kontakt:
Magija šta je ovo
Palermo razbijen
Palermo razbijen
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.