pffff kažem ja u klasičnog' šupka, on bi da mu se ja javim ccc ...Emir ZENICA je napisao/la:Brate slabo ulazim na msnJavi se ti meni,imas fb prijatelji smo ha ja
![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Emire nisam iz Sa..Neg nema ti na piku ozbiljnih kupaca,dobro ti kazu,...yf
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
- Emir ZENICA
- Kontakt:
@ pipita
A sta ja onda treba tebi reci,nisi se ni ti meni javio
Sramota,razocarao si me
Ajde javit cu ti se sutra,da ne budem pakas
@ hass
Odma mi je srcu lakse hahaha
A bgm nema ni ozbiljnih prodavaca
A sta ja onda treba tebi reci,nisi se ni ti meni javio
@ hass
Odma mi je srcu lakse hahaha
A bgm nema ni ozbiljnih prodavaca
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Hass je napisao/la:Emire nisam iz Sa..Neg nema ti na piku ozbiljnih kupaca,dobro ti kazu,...yf
Nije da nema,vec kako se potrefi..nekad naletis na nekog ko bas 'oce to da kupi i dog se fino..a nekad
HZ_ilidzaa je napisao/la: Jarane jetre slabo skroz na prodaji , mrsko mi ici u Indiju .. Ja mislim malo duze ziviti...Ma ne mora piva poskupiti neka nje 10 feninga ionako nisam ljubitelj nje , ali da Bog da Jack i Johnie Walker na 300km poskupili
evo jedna za tebe
[youtube][/youtube]
FORZA MARŠAL !!!
Pa upravo sam to i htio reci,Alacious.._P.S.Emire,sto,jel to ne gotivis Sarajlije,a??haha
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Gotivim,al carsiju.Nadam se da znas o cemu pricam.A na ovom forumu je slabo takvih,pa kontam da si jedan od njih

Volim te Celik ! ! !
Joj emire..kad smo vec kod te carsije...bio ja na moru,i pored nas u kuci isto na'ki bosanci...i sad mali moje godiste...ajd izace sa mojim drugom i samnom..i tam' vam'..odakle si kaze iz Sarjeva..ja pitam odakle tacno kaze sa nekog sela iznad pala
wtf?! E od tad ne vjerujem nikom kad kaze da je iz Sarajeva

Nisam prika,ja sam juznjak,haha..Btw,jel gleda ko Reala sta im rade u pm...
Hass je napisao/la:Nisam prika,ja sam juznjak,haha..Btw,jel gleda ko Reala sta im rade u pm...
Ubi Real jbt-e
Haha,ma i vakat je da i mi navijaci Reala dodjemo na svoje..Alacious ko je tebi drazi Real ili barca??Isto pitanje i za druga Emira...
Procitaj moj potpis

- Emir ZENICA
- Kontakt:
hahaalacious je napisao/la:Joj emire..kad smo vec kod te carsije...bio ja na moru,i pored nas u kuci isto na'ki bosanci...i sad mali moje godiste...ajd izace sa mojim drugom i samnom..i tam' vam'..odakle si kaze iz Sarjeva..ja pitam odakle tacno kaze sa nekog sela iznad palawtf?! E od tad ne vjerujem nikom kad kaze da je iz Sarajeva
![]()
Gdje ces ga voditi u setnju ba,jedino ako ima para haha
Eto vidis,svi zive u Sarajevu a ono svi 20 kilometara od Sarajeva.Al dobro nisam to htio reci,nego normalna raja,fina raja
@ hass
Joj navijac Reala,pa bolje da si rekao da si iz Sarajeva hahahaha
Bayern je moj tim ! Samo slabo ja to sve pratim,samo Celik i tribina.Nista vise
@ legendo
Sad ce samir odigrati,bio je banovan
Zadnja izmjena: Emir ZENICA, dana/u 04 jan 2012, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te Celik ! ! !
Emire i jos da dodam kako mrzim kad mi raja kaze da je iz Sarajeva,a blizi meni centar neg njima...pod to ne mislim Ilidzu jer za mene je Ilidza sastavni dio grada Sarajeva 
Hahahahaha,koji je kralj ovaj Emir,to nisu istine,jbte...hahaha...Btw,Alacious odakle si ti,da znam odakle su mi koalicioni partneri???hehehe
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Kako nisu istine
Sve sto ja kazem je istina,pa vi vidite
Odo jest pa sa svojim haverom Samirom sokera igrat hahaha
A vi pripremite par tema za veceras

A vi pripremite par tema za veceras
Volim te Celik ! ! !
Hahaha,ajd ti pedlozi temu za vcrs,nmg ni ja svaku vece,hahaha...
- samir_tm87
- Kontakt:
Emir ZENICA je napisao/la:Kako nisu istineSve sto ja kazem je istina,pa vi vidite
![]()
A vi pripremite par tema za veceras![]()
pratite mu avatara kad zavrsimo tekme
emire idemo do prvog marta?
- legenda reala
- Kontakt:
A zato si ti nosio grb Čelikasamir_tm87 je napisao/la:Emir ZENICA je napisao/la:Kako nisu istineSve sto ja kazem je istina,pa vi vidite
![]()
emire idemo do prvog marta?
Šejtane ,što si banovan
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- samir_tm87
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:A zato si ti nosio grb Čelikasamir_tm87 je napisao/la:Emir ZENICA je napisao/la:Kako nisu istineSve sto ja kazem je istina,pa vi vidite
![]()
emire idemo do prvog marta?sad slijedi Željov
Šejtane ,što si banovan![]()
![]()
ma sad bi ti rekao nesto za admina, ali bi me opet ban
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, NKZ199207 i 12 gostiju.