Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Hass iz Vareša,ako znas gdje je to 
haha,ma valjda znam.Neg,o cemu cemo vcrs diskutovati,ali bez Bianca,jer a nema citavu vecer...
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
- Emir ZENICA
- Kontakt:
idemo idemo haha jbg zadrzo sam se malo vise
hocu temu na hastalu do 00:00

hocu temu na hastalu do 00:00
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Osjećam se sretnim
Sljedeći sudar mi je u subotu
Pretpostavljam da ste me vi spominjali jer mi se puno štucalo, mrsko mi sad čitati, najbitnije po vas da sam ja sada tu
Sljedeći sudar mi je u subotu
Pretpostavljam da ste me vi spominjali jer mi se puno štucalo, mrsko mi sad čitati, najbitnije po vas da sam ja sada tu
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bjelancevino,jel mi se cini ili se kod tebe puno toga promjenilo od posljedni put smo komunicirali 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Daj ba,sta malo duze..Vi ko da ste i mezili i rakijali uz soccer,jbo te..Nemos tako ostavljat raju na cjedilu,haha...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Samo sam izašao sa djevojkom, ništa višeDylan Dog je napisao/la:Bjelancevino,jel mi se cini ili se kod tebe puno toga promjenilo od posljedni put smo komunicirali
Znaš da sam oduvijek bio romantičar i znaš koje su moje granice, normalno da ih nemam namjeru prelaziti
Ž '21!
Oooo Bianco.Pa gdje si ti citavo vece???Sta ima u kinu,a??hahaha..Btw,aj predlozi neku temu da diskutujemo o njoj vcrs..P.S.Nek smo dobili Barcu,pa makar i u basketu..hehe
Ma shvatio sam da si ti pametan covjek,uvjek se ponasaj prema djevojci da je jedina i obasipaj je svom mogucem paznjom..i tako prema svakojBianconeri1988 je napisao/la:Samo sam izašao sa djevojkom, ništa višeDylan Dog je napisao/la:Bjelancevino,jel mi se cini ili se kod tebe puno toga promjenilo od posljedni put smo komunicirali![]()
Znaš da sam oduvijek bio romantičar i znaš koje su moje granice, normalno da ih nemam namjeru prelaziti
Sto se tice teme ra raspravlanje evo jedne koja mene kopka vise od tajanstvenog nestanka civilizacije Atalantide:
Bjelancevino,koja trauma iz djetinjstva je u tebi ostavila tako jake tragove da mrzis Inter iz dna duse
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- samir_tm87
- Kontakt:
Hass je napisao/la:Daj ba,sta malo duze..Vi ko da ste i mezili i rakijali uz soccer,jbo te..Nemos tako ostavljat raju na cjedilu,haha...
ma nismo ni igrali..cekam ga sat vremena
- Emir ZENICA
- Kontakt:
E jbg sat vremena,pola sata ceka haha Sutra cu ga oderati muski,morat ce opet avatar Robijasa nositi hahahaha
Al ovaj moj,nemoj mi tamo crne neke haha
@bian
To ti izlazak do 10 ?

Al ovaj moj,nemoj mi tamo crne neke haha
@bian
To ti izlazak do 10 ?
Volim te Celik ! ! !
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nema vise pravog Sarajlije sve same Sandzaklije 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
@Emir
Ne traje film 5 sata, nije Titanic
Nisam izašao u diskoteku ili neki klub, već na romantično druženje
@Dylan
Pa znaš kako je kad se ti za nešto boriš 8 mjeseci i dođeš do kraja i odjednom neko dobije pravo da ti sve za šta si se ti borio oduzme. Neću o tome, ionako me je @Monolog sinoć i ovdje posjetio, a tek sam odradio po ko zna koji ban od 7 dana.
To je jednostavno ona sportska mržnji, daleko od toga da je želim zlo navijačim intera ili igračima, samo želim da izgube svaku utakmicu
Ne traje film 5 sata, nije Titanic
Nisam izašao u diskoteku ili neki klub, već na romantično druženje
@Dylan
Pa znaš kako je kad se ti za nešto boriš 8 mjeseci i dođeš do kraja i odjednom neko dobije pravo da ti sve za šta si se ti borio oduzme. Neću o tome, ionako me je @Monolog sinoć i ovdje posjetio, a tek sam odradio po ko zna koji ban od 7 dana.
To je jednostavno ona sportska mržnji, daleko od toga da je želim zlo navijačim intera ili igračima, samo želim da izgube svaku utakmicu
Ž '21!
A shvatio sam,to isto ko ja prema legendi,ne zelim da mu se ista lose desi al nije mi drag ni sekunde,jel to to 
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Pa brate setnja kroz grad,malo do parka sokoknuti
Joj i ti mi komanticar,cekas curu ispred kina,udjes u kino,izadjes iz kina i kuca hahaha joj joj 
Volim te Celik ! ! !
- legenda reala
- Kontakt:
Kolko god ti mene mrzio ,ja tebe obožavam ,nekako si mi simpatičanDylan Dog je napisao/la:A shvatio sam,to isto ko ja prema legendi,ne zelim da mu se ista lose desi al nije mi drag ni sekunde,jel to to
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
@Dylan
Vidiš tebi Legenda nije drag ni sekunde, dok ja inter mrzim svake sekunde, u tome je razlika
Ne znači ako ti nije neko drag da ga i mrziš
Neću je u Vils voditi u 10 navečer, hajd što je zima, nego što je pala magla vidljivost 3,5 metra

Vidiš tebi Legenda nije drag ni sekunde, dok ja inter mrzim svake sekunde, u tome je razlika
Ne znači ako ti nije neko drag da ga i mrziš
Pa nije ljeto živ bioEmir ZENICA je napisao/la:Pa brate setnja kroz grad,malo do parka sokoknutiJoj i ti mi komanticar,cekas curu ispred kina,udjes u kino,izadjes iz kina i kuca hahaha joj joj
Neću je u Vils voditi u 10 navečer, hajd što je zima, nego što je pala magla vidljivost 3,5 metra
Zadnja izmjena: Bianconeri1988, dana/u 04 jan 2012, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
Ž '21!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nekako mi je bucmast pravolegenda reala je napisao/la:Kolko god ti mene mrzio ,ja tebe obožavam ,nekako si mi simpatičanDylan Dog je napisao/la:A shvatio sam,to isto ko ja prema legendi,ne zelim da mu se ista lose desi al nije mi drag ni sekunde,jel to to
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Dylan se priklonio bjelančevini 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
Baš zbog toga mi je i simpatičan,diže tegove glavomSarajlijc@ je napisao/la:Nekako mi je bucmast pravolegenda reala je napisao/la:Kolko god ti mene mrzio ,ja tebe obožavam ,nekako si mi simpatičanDylan Dog je napisao/la:A shvatio sam,to isto ko ja prema legendi,ne zelim da mu se ista lose desi al nije mi drag ni sekunde,jel to to
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.