Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

VolimLiverpool
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la VolimLiverpool » 04 jan 2012, 23:11

Bale je miljama ispred Ivice Olića ,a također je bolji od Valencie ,a može se svrstati u isti koš sa Nanijem.
Uostalom ,@majestic ,uopšte mi nije jasno ,mislim da hoćeš da kažeš kako vam nisu potrebna pojačanja. :lol:
You'll never walk alone.

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 04 jan 2012, 23:13

Odkako se je City provukao na vrh prije 2g, svi odjednom "vatreni navijači" gdje ste bili kada se je shity borio za opstanak?

GGMU!
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 04 jan 2012, 23:13

E,ima li neko sliku da mi posalje,na njoj je nesto oko Citya,Mi imamo trofeje vi imate novac,pa sta je bolje?
Tako nesto ispadne kad se prevede sa engleskog... :D

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 04 jan 2012, 23:14

Itekako nam fali veznjak,ali onaj defanzivni..Jer kad igras tvrde utakmice,i ekplotises puno krila i bekova,trebaju dva dobra defanzivca na sredini,da ispravljaju greske..Vidio sam veceras u par navrata,kontra Newcastela,3 na 3,to sve govori..Evra ide duboko naprijed,Giggs isto,Valenacia,jedni Carrick ostaje,ali malo da zatvara sredinu...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 04 jan 2012, 23:16

Dobicemo City,smijem se kladit u kucu......Odma sada panika,losi ovo,ono,al pazite ovo nam je treci poraz u ligi,i jedan u LP,...
@trxel
Smiješ se kladit ?
Ja tebi svoju djevojku ako United dobije City na Etihadu.
Ti meni kuću ako bude kontra. Jel na čet'ri vode ? Koliko spratova ? Imal' tavan ?
Imal' kakve dodatne opreme (štala ,podrum ,kokošinjac) ? Lokejšion ?
You'll never walk alone.

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 04 jan 2012, 23:16

Narin je napisao/la:E,ima li neko sliku da mi posalje,na njoj je nesto oko Citya,Mi imamo trofeje vi imate novac,pa sta je bolje?
Tako nesto ispadne kad se prevede sa engleskog... :D
slika

ja znam samo ovu sliku :?
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 04 jan 2012, 23:17

Stivi_Dzi je napisao/la:
slani grad je napisao/la:
Stivi_Dzi je napisao/la:Pa znaš da može, i to ste osjetili na svojoj koži, Basel ;)
.pa zar ti ne napisa maloprije da si dosao na ovu temu da komentarises tok utakmice..
p.s. tati svom reci da je calovina..vazi ;)
3-0 8-)
slika
8-)
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 04 jan 2012, 23:18

VolimLiverpool je napisao/la:Dobicemo City,smijem se kladit u kucu......Odma sada panika,losi ovo,ono,al pazite ovo nam je treci poraz u ligi,i jedan u LP,...
@trxel
Smiješ se kladit ?
Ja tebi svoju djevojku ako United dobije City na Etihadu.
Ti meni kuću ako bude kontra. Jel na čet'ri vode ? Koliko spratova ? Imal' tavan ?
Imal' kakve dodatne opreme (štala ,podrum ,kokošinjac) ? Lokejšion ?
Daj ti meni djevojku,napravit cu ja podrum.... ;)Dodji na razmjenu u Konjic,u ponedeljak izjutra... :mrgreen:
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 04 jan 2012, 23:19

Martex - hvala može i ta.. :D

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 04 jan 2012, 23:20

@majsetic24
Od nasih krila su redom bolji:Goetze,Di Maria,Ozil,Alexis Sanchez,Bejl(igrac kao Valencia samo na lijevoj strani i ima bolji sut,nije potreban)Robben,Ribery,Hulk(ako bi ga stavio na krilo)da ne kazem Mesi i Ronaldo,bilo koji od ovih igraca bi donio nesto novo u nasoj igri,i oni su nam potrebi,pogotovo neko na lijevoj strani gdje je propuh opasan.Mogao se uzet Sahin za 16 mil nije se htjelo,Khedira i svi ti igraci su kupljeni do cijene naseg Younga,ali nama treba krilo vise nego veznjak,kako ne razumijete da veznjak bi donio samo jos vise frustracije u igri gdje bi bilo milion lopti u prazan prostor koje nasa krila nebi ganjala,pa i Scholes bi u ovoj ekipi izgledao kao los dodavac...
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 04 jan 2012, 23:20

Katastrofa,fuj,strava,neznam koju riječ da upotrijebim.
Newcastle bolji je bio 100%,zasluženo pobijedili,po meni onaj je penal bio na Dembi Ba.
Sada se vidjelo kako Jones nemože igrat štopera ,on je za beka ili zadnjeg veznog.
Sutra očekujem trebaju pojačanja i tako,pa ako popravimo igru slijedeće utakmice(još bolje ako pobijedimo City)biće ipak da netrebaju pojačanja.Igra je bila grozna,sve nešto preko krila,previše se pouzdali u Nanija i svaka do njega ili do Parka i onda oni driblaju,driblaju,driblaju... :( :( :(
Utakmica mi nije odavno zagadila dan kao ova.
Ova utakmica mi je zagadila cijelu sezonu,ma kako da ona završi.
Ja sam gluplji što ovo gledam čitavu noć,ovo paćenej,ovu bijednu igru, :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :x :x :x :x :x

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 jan 2012, 23:25

Definitivno ovo je najlošiji Utd u zadnjih nekoliko godina , provlače se još od prošle sezone sad već polako ispliva realna slika ovog tima , već su platili ceh u Cl a izgleda da će tako biti i u Premiershipu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

amar_giggs
Kontakt:

Post Postao/la amar_giggs » 04 jan 2012, 23:30

Pogba zaigraj!!!

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 04 jan 2012, 23:30

ma neboli sto cemo bit 3,4 ili 5 boli sto ce city bit sampion :evil: :evil: :evil:
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

ja.neron
Kontakt:

Post Postao/la ja.neron » 04 jan 2012, 23:31

Evo mene opet se ponavljam:
Nani pod hitno ga treba prodati;
Anderson isto tako;
Giggs se zahvaliti za sve godine jer fakat više nema volje ni da potrči kako treba;
Gibson-a treba poslati na posudbu dok mu ne istekne ugovor ili ga neko poželi kupiti;
Park može igrati još uvijek pod uslovom da u timu nema Nani-a i Giggs-a ili Gibson-a;
Rooney treba pauzirati barem sedmicu dana da malo poradi na fizičkoj spremi i to što dalje od žene;
a što se tiče kup utakmice sa shity-em tu treba gurnuti mlađe da dobiju na iskustvu jakih utakmica jer je to ionako takmičenje više za ovaj tim odavno skrhan povredama.

Pojačanja koja treba dovesti su : Rodwell, Eriksen...

Sudija večeras dokazao da je fakat glup što je krunisao žutim kartonom što je dao Valensiji.
Zadnja izmjena: ja.neron, dana/u 04 jan 2012, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 04 jan 2012, 23:33

Fergi je vjerovatno najbolji trener svih vremena, ali bi bio jos bolji da nije pretjerano tvrdoglav. Ali opet, da nije takav mnogi igraci ne bi napravili iole dobru karijeru, jer ih nijedan trener osim Fergija ne bi mogao toliko trpiti dok ne prorade :mrgreen: . To je dobro za igrace, ali ponekad nije dobro za klub.

Ali vjerujem da su ove blamaze i za njega previse. Uslo se u sezonu sa izuzetno ofanzivnom taktikom sa namjerom da se Barsa skine sa trona :mrgreen: . Kao rezultat takve igre stigao je poraz od 6:1 protiv gradskog rivala. Pecat na taj hajducki pokusaj udaren je u Bazelu kada je Mu dozivio jednu od najvecih blamaza u historiji kluba. Velika je bruka ispasti u onakvoj grupi. Blamaze i grozna igra su se nastavile, posljednja je ova u Njukaslu.

Od odlaska Ronalda i Teveza ova ekipa ne izgleda dobro,.. Ali se opet nekako guralo majstorstvom Fergija, velikim iskustvom i pobjednickim mentalitetom koji je utkan u ovu ekipu.

Ali sa losim igracima ne mozes uvijek pobjedjivati na guzove. Doslo je vrijeme za naplatu starih dugova.

Mislim da su sada i Fergiju jasne mnoge stvari oko ove ekipe. Nani, Valensia i Jang nisu dostojni igre na krilima u MU koji oduvijek ovisi o igracima koji igraju tu poziciju. Tu moraju igrati najbolji igraci. Moraju. Fergiju je jasno da ova trojka nije ni blizu klase koju su imali Ronaldo, Gigs ili Bekam, ali se nadao ce to ekipa nadomjestiti mukotrpnim radom. I uglavnom se nadomjestalo, dolazilo se do traljavih pobjeda zahvaljujuci mukotrpnom trudu. Ali na silu ne moze vjecno prolaziti. Mislim da je Fergiju sada jasno da od ova tri igraca maksimalno jedan moze igrati prvu postavu, a da drugo krilo mora igrati neki bolji igrac. Isto vazi za napad. Fergiju je vjerujem jasno da Runi sam ne moze igrati. Ne moze ni Mesi koji je dosta jaci igrac, ne moze ni Ronaldo, ne moze niko sam igrati,.. Vjerujem da je Fergiju jasno da treba boljeg napadaca. Hernandez je odlican kao zamjena, dok od ostalih ne treba ocekivati nista dobro u buducnosti. Sigurno da je nezadovoljan sa veznim redom,.. Tome u prilog najbolje govori pokusaj sa Runijem na centralnom veznom. Fergi inace puno miksa i na taj nacin pokusava pronaci dobitnu kombinaciju. Ali to miksanje rijetko prolazi u fudbalu. To je jednostavno 'potez ocajnika' razocaranog u losu igru i mnogobrojne povrede.

Od Fergija nista ne treba iznenaditi, covjek je potpuno nepredvidiv,.. Ali za mene ce biti veliko iznenadjenje ako u ovom prelaznom roku ne dovede makar jednog igraca ekstra klase. Kako MU igra, ne bi me pretjerano iznenadilo ni da dovede dvojicu. Uglavnom, ocekujem da ce u narednih nekoliko dana dovesti Snajdera. Neko je rekao da nema realnih pojacanja na trzistu,.. Kako nema, imaju Kaka, Hulk, Hazard itd.. Samo je problem sto sada svi pumpaju cijene, ali kada ti je nuzda za cijenu ne pitas :mrgreen: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

ja.neron
Kontakt:

Post Postao/la ja.neron » 04 jan 2012, 23:37

Thunderstruck je napisao/la:Valencia mora igrati na desnom krilu, Nani na lijevom. Park out.
Užasno statično izgledamo. Pojeo nas je Newcastle na sredini.

P.oS.erem se ja na Sport Klub kad ima Gojka Andrijaševića.
lindegOrd jel tako :D
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 04 jan 2012, 23:38

pojacanja nema more bit bidne ali sada nema
al kad vec nema pojacanja dokle ce onda navijaci cekat
mmogu cekat 5 dana mogu cekat 10 dana 10 godina ali pojacanja nema a oni nek cekaju

ovako su svojevremeno nadrealisti govorili za plate a ja sad to kazem za pojacanja. nadam se da ce nekad pogba i morison dobit sansu isto gubili tekme sa njima ili sa parkom giggsom kerikom
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

amar_giggs
Kontakt:

Post Postao/la amar_giggs » 04 jan 2012, 23:39

Ma treba se rijesit par igraca,dovest par i to je to.Ovo je jak klup sa jakim trenerom,i sa pobjednickim mentalitetom usadjenim desetljecima.Fkt tuzno zvuci naslov njukasl pregazio crvene djavole...

rz_cile
Kontakt:

Post Postao/la rz_cile » 04 jan 2012, 23:41

ih lele kud se ne ubi ispod one kruske :mrgreen: a jesmo losi ko milosi..belive,belive,belive bit ce bolje abd.GGMU
LIMVO LIKCE DO BAGRO

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.