Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: Chat
@legendo nemoj mi drustvo iz teretane da diras ...
**** ga konj pricajte o necemu , cijeli dan supljirate
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Priča ti je za njih misaona imenica

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Pa brate,tu ste da se ugrijete,joj joj nisi mi iskusan nikakoBianconeri1988 je napisao/la: Pa nije ljeto živ bio![]()
Neću je u Vils voditi u 10 navečer, hajd što je zima, nego što je pala magla vidljivost 3,5 metra![]()
Usput kad si kod Vilsonovog,pogledaj klupe mozda prepoznas koji stiker
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Ispao sam iz togk,zar nije bjelancevina nas,nije valjda ponovno postao otuđenikLBJ MVP je napisao/la:Dylan se priklonio bjelančevini
A vi hejteri,kucke mogu da me mrze
HZ_ilidzaa,ova zima je stvorena za masu,napredujem,imal napredka kod tebe,pusti ove ljubomorne duse,i oni bi isli u teretanu al su sprjeceni iz raznoraznih razloga
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Treniram , ali stagniram cak sam i zadovoljan s obzirom na kolicinu unesenog alkohola u prehodna 2 mjeseca. Pokusat cu sad malo da se uozbiljim mada cisto sumnjam 
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ne obračam ja pažnju na te neke nebitne detalje, nisam ja u ultras ili hooligan fazonu, Legenda znaEmir ZENICA je napisao/la:
Pa brate,tu ste da se ugrijete,joj joj nisi mi iskusan nikako![]()
Usput kad si kod Vilsonovog,pogledaj klupe mozda prepoznas koji stiker
Hvala tebi na savjetu, ali u ovom slučaju ne bi upalio, ti tvoji savjeti pale na proljeće ili na jesen
Nigdje žive duše on bi da ja nju vodim u Vils, Bože Petra
Ž '21!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Plach , plach ,plach ...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- legenda reala
- Kontakt:
Šta ćemo pametno pričati jbt,čuj ovog komšije
Odo ja ,možda naletim kasnije ,možda i ne ko zna
Bianconerac ti si više bacio na gospodina vamo kravata ,odjelo

Odo ja ,možda naletim kasnije ,možda i ne ko zna
Bianconerac ti si više bacio na gospodina vamo kravata ,odjelo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ne znam za legendu,al znam da neko drugi zna.A fantomka je dokaz svega toga haahahahahahahBianconeri1988 je napisao/la:
Ne obračam ja pažnju na te neke nebitne detalje, nisam ja u ultras ili hooligan fazonu, Legenda zna![]()
![]()
Hvala tebi na savjetu, ali u ovom slučaju ne bi upalio, ti tvoji savjeti pale na proljeće ili na jesen![]()
![]()
Nigdje žive duše on bi da ja nju vodim u Vils, Bože Petra![]()
![]()
E moj brate,tanak si mi skroz.
Imal u gradu ljudi ? ili poslije kina kafica neka
ovi manekeni jos idu u teretanu ahahhahahahaha sigurno radi zena ? a svi slobodni HAHAHAHAHA
Volim te Celik ! ! !
Bjelančevina nas izd'o.Izaš'o s curom brate ja odbijam bombe samo da ne izađemDylan Dog je napisao/la:Ispao sam iz togk,zar nije bjelancevina nas,nije valjda ponovno postao otuđenikLBJ MVP je napisao/la:Dylan se priklonio bjelančevini![]()
A vi hejteri,kucke mogu da me mrze
HZ_ilidzaa,ova zima je stvorena za masu,napredujem,imal napredka kod tebe,pusti ove ljubomorne duse,i oni bi isli u teretanu al su sprjeceni iz raznoraznih razloga
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ko ima Avaz danasnji avaz neka otvori 13 stranicu i u desni cosak neka pogleda... Maturanti Graficke Skole ...
Ja prvi na spisku 
- Bianconeri1988
- Kontakt:
@Legendo
O tome ti govorim, a on meni neke stikere spominje
Mada sam i ja prošli mjesec izlijepio svoju mahalu, prodavala oni iz udruženja i kupio ja sebi 10-tak komada, igrao se malo hooligana
Ti se drži svoje taktike, ja ću svoje, šta si se nameračio na mene, fazon je da sve ide postepeno, jedan dan u kino, drugi dan na kafu, treći put u sexy shop, šta da ti pričam, sve sam ja to fino zamislio
Uostalom nisam zaljubljen u nju da provodim 6 sata dnevno s njom

Šta ovo ne radi You tube? Mora da su Anonimusi

O tome ti govorim, a on meni neke stikere spominje
Mada sam i ja prošli mjesec izlijepio svoju mahalu, prodavala oni iz udruženja i kupio ja sebi 10-tak komada, igrao se malo hooligana
Tako ti je kad razmišljaš manjom glavom, ti bi odmah da prčiš ne ide to tako, evo nek' ti Emir fino objasni i meni daje savjeteLBJ MVP je napisao/la: Bjelančevina nas izd'o.Izaš'o s curom brate ja odbijam bombe samo da ne izađem
Toj slici sa fantomkom ima godina i par mjeseci, promjenio sam se ja, završio fakultet, uozbiljio seEmir ZENICA je napisao/la: Ne znam za legendu,al znam da neko drugi zna.A fantomka je dokaz svega toga haahahahahahah![]()
![]()
E moj brate,tanak si mi skroz.![]()
Imal u gradu ljudi ? ili poslije kina kafica nekatanak si kazem ti .
![]()
![]()
Ti se drži svoje taktike, ja ću svoje, šta si se nameračio na mene, fazon je da sve ide postepeno, jedan dan u kino, drugi dan na kafu, treći put u sexy shop, šta da ti pričam, sve sam ja to fino zamislio
Eto svako ko ima Avaz će znati ko si i šta siHZ_ilidzaa je napisao/la:Ko ima Avaz danasnji avaz neka otvori 13 stranicu i u desni cosak neka pogleda... Maturanti Graficke Skole ...Ja prvi na spisku
Šta ovo ne radi You tube? Mora da su Anonimusi
Ž '21!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ma bjezi , cim sam tebe dodao na FB vamo mi poceli rekete palit ...Sve fol fin gospodin , rafaelo ovo ono...

Kojeg Emira bjelančevino
Btw ti znaš kako održat uspješan Glamour pokrenuo sam svoj
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Zipa ćaće
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Vidis,to ti ne valja,bolje da si otisao u drugu mahalu i poljepioBianconeri1988 je napisao/la:
Toj slici sa fantomkom ima godina i par mjeseci, promjenio sam se ja, završio fakultet, uozbiljio se![]()
![]()
Ti se drži svoje taktike, ja ću svoje, šta si se nameračio na mene, fazon je da sve ide postepeno, jedan dan u kino, drugi dan na kafu, treći put u sexy shop, šta da ti pričam, sve sam ja to fino zamislio![]()
![]()
Ma ima njoj malo manje hahaha Vidim sto si se promijenio kupujes stikere i igras se hAligana hahaha
Ako je ne odvedes u krevet za 2 dana picic si,jel dogovoreno ?
Pa neces 6 sati,joj vidi se da ti je prva veza
a hoce @hz da se promovise,to je njegov dio
Volim te Celik ! ! !
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Kad sam se ja promovisao
Komsija imal friske pite u paneri ?
Hocu i ja da osvanem na nekom glamuru,steta sto niko nije napravio za moj kraj
Al gledam jedna osvanula na sarajevskom glamuru,znam je,ona ako je iz Sarajeva i ja sam,moze li mene neko preko stele ubacit
Al gledam jedna osvanula na sarajevskom glamuru,znam je,ona ako je iz Sarajeva i ja sam,moze li mene neko preko stele ubacit
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Bićeš na brezanskomDylan Dog je napisao/la:Hocu i ja da osvanem na nekom glamuru,steta sto niko nije napravio za moj kraj![]()
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Šta ćeš kad imam dovoljno kapaciteta i materijala!?LBJ MVP je napisao/la:Kojeg Emira bjelančevino![]()
Sereš?HZ_ilidzaa je napisao/la:Ma bjezi , cim sam tebe dodao na FB vamo mi poceli rekete palit ...Sve fol fin gospodin , rafaelo ovo ono...![]()
Pa da si 4 metra ne bih ti povjerovao
Ništa od toga, ja više ne stupam u odnose prije braka, to je nije u skladu sa mojim vjerskim načelimaEmir ZENICA je napisao/la: Vidis,to ti ne valja,bolje da si otisao u drugu mahalu i poljepio![]()
Ma ima njoj malo manje hahaha Vidim sto si se promijenio kupujes stikere i igras se hAligana hahahaVuk dlaku mjenja al cud nikad haha
Ako je ne odvedes u krevet za 2 dana picic si,jel dogovoreno ?![]()
Pa neces 6 sati,joj vidi se da ti je prva veza![]()
![]()
![]()
a hoce @hz da se promovise,to je njegov dio
Zvuči smiješno, ali ja sam fakat takav
Nisam ja još uvijek s njom u vezi, ne prepuštam se ja tako lako
Ima, požuri dok nije nestalo, ja imam osjećaj da kad se ti i ja sretnemo, ti se nećeš normala pozdraviti , već ima li friške pite u PaneriHZ_ilidzaa je napisao/la:Kad sam se ja promovisaoKomsija imal friske pite u paneri ?
Ž '21!