Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Real nam dodze ko zahlada ili redbullbarca_87 je napisao/la:za cas messi to rijesi ,dovoljno mu nepunih pola sata igre) ,samo vako nastvit igrat,pobjeda nad realom je dala motvaciju igracima ,od tad igraju ko preporodjeni,dva puta brze se igra ,brzi protok lopte, sve u svemu super
Jedan veliki problem za sve klubove svijeta je pogresno vrijeme. Isto pogresno vrijeme ko i za Ronalda.Sajmerit je napisao/la:Alaj znate ubost transfer,ovaj Fabregas je zvjer lik kida,odlicna igra svaka cast na pobjedi,i da vam pravo kazem nisam nesto raspolozen za gledanje el clasica nikako![]()
![]()
![]()
![]()
Dobro, ja sam znao da si ti malo tup, ali da si ovoliko, stvarno nisam. Pa jesil ti normalan? Jel' ti citas sta pises, jesil' svjestan onoga sto pises? Jel' razumijes pojam, odnosno rijec "transfer"?bparena je napisao/la: Fabregas nije transfer - on se samo vratio kuci........
Jest da je Wenger cvilio ali je morao pustiti dite da se vrati kuci. Ni ta povratna karta od 30 mil. nije skupa kad se kuci vracas. A sto se tice Wengera ko ga y.be - nadam se da se slazes bar s ovim.Pavon je napisao/la:Dobro, ja sam znao da si ti malo tup, ali da si ovoliko, stvarno nisam. Pa jesil ti normalan? Jel' ti citas sta pises, jesil' svjestan onoga sto pises? Jel' razumijes pojam, odnosno rijec "transfer"?bparena je napisao/la: Fabregas nije transfer - on se samo vratio kuci........
Vratio se kuci za 30 miliona
frankov lipicaner u bijelom.AndresIniesta je napisao/la:
suicidesquad je napisao/la:0:14 Chuck Norris![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.