Tottenham Hotspur F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Moze li Tottenham do plasmana u Ligu Prvaka?

1. Da
60
56%
2. Ne
47
44%

Ukupno glasova: 107

Saurman
Kontakt:

Re: Tottenham Hotspur F.C.

Post Postao/la Saurman » 28 dec 2011, 00:46

Bila bi greota da ova ekipa ne izbori CL.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 28 dec 2011, 07:22

@Valencia zato i kazem,ko bi rekao da je Chicharito na tim testiranjima bio najbrzi,dobro se sjecam da je Chicharito bio najbrzi na testiranjima za svjetsko prvenstvo 2010...:D
A Bale je izmislio fudbal za lennona.. :D

belefront

Post Postao/la belefront » 02 jan 2012, 09:57

Harry je rekao da ne dovodimo igrace u januarskom prelaznom roku :roll: .... Receno je da i Steven Piennar moze da ide za 5 miliona, Kranjcar za 4.5 miliona i Pavlyuchenko za 8 miliona, iskreno samo bih Piennara otjerao i davno zaboravljenog Bassonga 8-)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 jan 2012, 23:02

Tottenham i dalje sigurno gazi prema CL ;)

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 03 jan 2012, 23:51

Saurman je napisao/la:Tottenham i dalje sigurno gazi prema CL ;)
Valjda je sada Arnelinhu jasno da je Totenhem jaca ekipa od Arsenala :mrgreen: .

Jako su male sanse da ih masi Liga prvaka ove godine. Mozda se cak ukljuce i u borbu za prvaka ako bi doveli recimo Kaku ili ako Junajted i Siti nastave sa groznim fudbalom. Ali realno, tesko je ocekivati titulu, mada nista nije nemoguce.

Totenhem radi pravu stvar. Zadrzali su najbolje igrace i prestali gomilati tim prosjecnim igracima. Svidjaju mi se izjave Rednapa u kojim stoji da nece dovoditi nikoga osim ako im se ne ukaze prilika dovesti igraca vrhunskog kvaliteta. Prosjecni igraci ne mogu donijeti puno toga, mogu samo narusiti mukotrpno uspostavljenu ravnotezu u timu.

Dakle, ocekujem Totenhem na trecem ili cetvrtom mjestu. Tesko da ce zavrsiti iza Arsenala ili Liverpula. Rek'o bih da ce biti ispred Celzija da ovi ne planiraju praviti veliku rekonstrukciju u januarskom prelaznom roku. Celziju treba svjezine u vezi i jedan vrhunski majstor u napadu da ponovno pocnu nizati pobjede.

Vidjet cemo sta ce biti. Sve u svemu, vec se nazire da ce ovo biti izuzetno uspjesna sezona za Totenhem 8-) .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 jan 2012, 23:55

:lol: :lol: :lol: Jedva cekam kraj sezone, da vidite kako pijetlovi ostaju bez lige prvaka
Celik!3,2,2.

el_ninho_torres
Kontakt:

Post Postao/la el_ninho_torres » 04 jan 2012, 00:07

AllGunsBlazing je napisao/la::lol: :lol: :lol: Jedva cekam kraj sezone, da vidite kako pijetlovi ostaju bez lige prvaka
Potpis na ovaj post. ;)
Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“

C'MON CHELSEA!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 jan 2012, 00:49

Valencia je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Tottenham i dalje sigurno gazi prema CL ;)
Valjda je sada Arnelinhu jasno da je Totenhem jaca ekipa od Arsenala :mrgreen: .

Jako su male sanse da ih masi Liga prvaka ove godine. Mozda se cak ukljuce i u borbu za prvaka ako bi doveli recimo Kaku ili ako Junajted i Siti nastave sa groznim fudbalom. Ali realno, tesko je ocekivati titulu, mada nista nije nemoguce.

Totenhem radi pravu stvar. Zadrzali su najbolje igrace i prestali gomilati tim prosjecnim igracima. Svidjaju mi se izjave Rednapa u kojim stoji da nece dovoditi nikoga osim ako im se ne ukaze prilika dovesti igraca vrhunskog kvaliteta. Prosjecni igraci ne mogu donijeti puno toga, mogu samo narusiti mukotrpno uspostavljenu ravnotezu u timu.

Dakle, ocekujem Totenhem na trecem ili cetvrtom mjestu. Tesko da ce zavrsiti iza Arsenala ili Liverpula. Rek'o bih da ce biti ispred Celzija da ovi ne planiraju praviti veliku rekonstrukciju u januarskom prelaznom roku. Celziju treba svjezine u vezi i jedan vrhunski majstor u napadu da ponovno pocnu nizati pobjede.

Vidjet cemo sta ce biti. Sve u svemu, vec se nazire da ce ovo biti izuzetno uspjesna sezona za Totenhem 8-) .
Redknapp poznaje realan domet ove ekipe a to je mjesto u CL , pametan je on ne želi staviti breme "borbe za titulu" da što više smanji pritisak na tim.Ukoliko ovako nastave raditi (zadržavanje najboljih igrača) uz neko kvalitetno pojačanje koji bi još više unaprijedilo igru mogli bi Tottenham gledati u narednim sezonama kao stalnog učesnika CL.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 jan 2012, 00:55

AllGunsBlazing je napisao/la::lol: :lol: :lol: Jedva cekam kraj sezone, da vidite kako pijetlovi ostaju bez lige prvaka
Arsenal Chelsea Liverpool jedan od ovih klubova će preko tv-a pratiti CL.

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 04 jan 2012, 00:58

Saurman je napisao/la:
Arsenal Chelsea Liverpool jedan od ovih klubova će preko tv-a pratiti CL.
Dva, ako si računao Tottenham i Manchestere unutra. ;)
Zola in, Zola passes, Zola scores !

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 04 jan 2012, 08:40

Tko će nas stići?
Inače pobjedu protiv WBA platili smo ozljedom trojice igrača, Gallas, Sandro i Livermore izišli su ozlijeđeni
Audere est Facere

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 04 jan 2012, 16:01

raspored utakmica za prvi mjesec:
11.1. Everton doma
14.1. Wolves doma
22.1. Shity u gostima
31.1. Wigan doma
6 bodova zaostatka za Shityem i utakmica manje, moglo bi se i na prvo mjesto na kraju mjeseca, jedino što me muče ozljede, vezni red nam je destkovan ozljedama, izleda da će Sandro morat duže pauzirati, dobra vijest je povratak Dawsona i Lennona
Audere est Facere

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 jan 2012, 00:46

M. Scofield je napisao/la:
Tko će nas stići?
Inače pobjedu protiv WBA platili smo ozljedom trojice igrača, Gallas, Sandro i Livermore izišli su ozlijeđeni
Tek je proslo pola sezone, Tottenham ima velike sreca pa igraci nisu toliko ni povrijedjeni(pa King je odigrao utakmica i utakmica) klupa je preslaba, gora od Arsenalove, a za koju ja smatram da trenutno je losa, sta ce kad se povriejdi neki igrac, ili kad padne forma ko ce onda vuci Tottenham??? Ja sam ubijedjen da Tottenham nece igrati ligu prvaka.
Celik!3,2,2.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 jan 2012, 00:51

AllGunsBlazing je napisao/la:
M. Scofield je napisao/la:
Tko će nas stići?
Tek je proslo pola sezone, Tottenham ima velike sreca pa igraci nisu toliko ni povrijedjeni(pa King je odigrao utakmica i utakmica) klupa je preslaba, gora od Arsenalove, a za koju ja smatram da trenutno je losa, sta ce kad se povriejdi neki igrac, ili kad padne forma ko ce onda vuci Tottenham??? Ja sam ubijedjen da Tottenham nece igrati ligu prvaka.
A šta će Arsenal kad se povrijedi RvP.Ko će vući topnike Gervinho maybe. :)

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 05 jan 2012, 01:07

Upravo tako Saurmane.
Arsenalu bi bilo teško bez RvP-a ,tako i Tottenham kad bi im se povrijedili 2 igrača koja su važna i standardna ove sezone ,mislim da bi bili potpuno bezidejni.
Ja mislim da će ovaj Tottenham izdržati.
Uvjeren sam da će ova ekipa biti treća ili četvrta na kraju ( u ovom drugom slučaju bi ih prešao ili Arsenal ili Liverpool ili Chelsea i tako bi dva tima iz velike četvorke ostala bez LP). Ko zna ,tu su oni i sa Unitedom ja mislim tako da ...
You'll never walk alone.

belefront

Post Postao/la belefront » 06 jan 2012, 10:28

Harry will buy some new players to keep title hopes alive :D Navodno se spominje Moussa Sow, Cahill (mada njegova plata je prevelika), Nikica Jelavic i Robert Sondgrass kao izmjena cesto povrjedjenom Lennon-u. Najvise bih volio Snodgrassa jer mi je on jedan od najdrazih igraca, mlad je,jak,dobro krilo :D :D

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 06 jan 2012, 19:21

belefront je napisao/la:Harry will buy some new players to keep title hopes alive :D Navodno se spominje Moussa Sow, Cahill (mada njegova plata je prevelika), Nikica Jelavic i Robert Sondgrass kao izmjena cesto povrjedjenom Lennon-u. Najvise bih volio Snodgrassa jer mi je on jedan od najdrazih igraca, mlad je,jak,dobro krilo :D :D
Znam Snodya dobro, nije on još domet Tottenhama. Možda bi mogao biti, ali ima tu mjesta za napredak. Lično se nadam da neće otići, jer smo bez njega bruka loši(to se vidi sad kad je povrijeđen).
Side before self

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 06 jan 2012, 21:23

http://sportsport.ba/ino_fudbal/ko-je-g ... jega/71741" onclick="window.open(this.href);return false;
drži treće mjesto i misli ko je on je i izjavljuje ovakve stvari :mrgreen: .
slabe su nade da vam totenhem izbori CL do kraja
Vođa zna.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 06 jan 2012, 22:33

Saurman je napisao/la: A šta će Arsenal kad se povrijedi RvP.Ko će vući topnike Gervinho maybe. :)
Prosle godine je Nasri odigrao samo pola sezone dobro, pa opet Arsenal izbori ligu prvaka.. Ne mora to biti Gervinho, mada ko je gledao Arsenal, vidio je da to uopste i nije daleko od ostvarenja, samo ako popravi svoju realizaciju imati ce mnogo vise golova.. Ti zaboravljas da jednom Arsenalu fale 4 beka, i Wilshere a ne trebam pricati kakav efekat on moze imati, naravno ako nastavi kao prije.. A isto tako zaboravljas da ce se King povrijediti, igrac koji je gori od Robina sto se povreda tice, isto zaboravljas da Tottenham nema povrijedjenih igraca, a Arsenal ima, i opet je ovaj ''veliki'' klub samo nekoliko bodova ispred..
Celik!3,2,2.

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 11 jan 2012, 15:44

Večeras zaostala protiv Evertona, tri boda donose drugo mjesto. Parker bi mogao započeti a ako ne vjerovatno Pienaar, očekujem standardni sastav i tri boda
Audere est Facere

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], aqarius, Majestic-12 [Bot] i 6 gostiju.