Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: Chat
Prvo slovo N, ynwa nema pravo igre 
Je l' to u današnje vrijeme znači da su objavljene njene golišave fotografije na Sarajevskom ili Alipašinskom glamouru?HZ_ilidzaa je napisao/la:Jedna mala , ko zivi u Sarajevu zna je sigurno , steta sto je na lose glasu , ozenio bih je Bgm ... Sljedece sedmice izlazim sa njom , al ako se zaljubim u ono bas e onda sam ga najeb'o...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
gollum je napisao/la:Je l' to u današnje vrijeme znači da su objavljene njene golišave fotografije na Sarajevskom ili Alipašinskom glamouru?HZ_ilidzaa je napisao/la:Jedna mala , ko zivi u Sarajevu zna je sigurno , steta sto je na lose glasu , ozenio bih je Bgm ... Sljedece sedmice izlazim sa njom , al ako se zaljubim u ono bas e onda sam ga najeb'o...Ja kontao da je S. Šonja.
Ako je ona, neću mu ni trunke zamjeriti.
Čuj prvo slovo N. Garant je neka Neira ili Naida.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
@majestic buraz samo sabur, ljetos je moja rahmetli nana slično imala ... dva i po mjeseca velike borbe, pretraga, bolesti, patnja i za nju i za porodicu, preselila tokom ramazana, bila je svjesna svega i bilo joj žao što se mi patimo oko nje a nije mogla sama ničim i ništa...
znam kako ti je... sabur i izdrži
znam kako ti je... sabur i izdrži
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kume ako se zaljubis naj.ebo si eto ..iz licnog ti iskustva govorim
[youtube][/youtube]
Ja poslo bivsoj ovu
Njoj zao sto smo raskinuli, al sta mi je uradila gotovo sad za sva vremena ... 
[youtube][/youtube]
Ja poslo bivsoj ovu
majestic24 je napisao/la:Ljudi,did mi je na samrti. jBT,za mjesec dana covjeka nestalo. Mislim da sada nema vise od 40 kg (pitanje je ima li i toliko).
Vec 7 dana je stanje katastrofa. Ja i stari se izmjenjujemo svakodnevno. Volio bih se dobro naspavati vise od icega.
Najgore je sto nemoze disati. Nemoze srce ispumpati krv iz pluca. Sat vremena suti,sat jeca.
Majestic druze..jbg-a..sta god da ti sad kazem ne potrebno je...ako ima neke sanse da se "izvuce" neka mu Bog dadne to,a ako ne,neka ga spasi od muka...
Izdrži,bice bolje aBd..majestic24 je napisao/la:Ljudi,did mi je na samrti. jBT,za mjesec dana covjeka nestalo. Mislim da sada nema vise od 40 kg (pitanje je ima li i toliko).
Vec 7 dana je stanje katastrofa. Ja i stari se izmjenjujemo svakodnevno. Volio bih se dobro naspavati vise od icega.
Najgore je sto nemoze disati. Nemoze srce ispumpati krv iz pluca. Sat vremena suti,sat jeca.
- samir_tm87
- Kontakt:
jutroooooooo imal pive 
- legenda reala
- Kontakt:
hary papče ,kad ćemo mi sokera
TMAC
Vrati se onoj prvoj
Opet Emir nije spavo
Komšo daj meni je pokaži ,da ti kažem valja li
da nije ona Barbika
:lol:s kojeg je Glamura jel Ilidžanskog
Bianconerac ko te diro
TMAC
Vrati se onoj prvoj
Opet Emir nije spavo
Komšo daj meni je pokaži ,da ti kažem valja li
Bianconerac ko te diro
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Djevojka malo liči na Anabelu, Funky G - ovo ono.
Dobar dan ljudine, hej jesam se umorio čisteći snijeg.
Dobar dan ljudine, hej jesam se umorio čisteći snijeg.
- legenda reala
- Kontakt:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Sandžaklije, ko će drugi!?
Pa mogu kad mene nije bilo u mahali
Tek ustao, moram ići da pojedem nešto
Samo da mi je vidjeti tu komšijinu, jesi li je ti vidio?
Je li mu barem do lakata s obzirom na njegov stas?

Pa mogu kad mene nije bilo u mahali
Tek ustao, moram ići da pojedem nešto
Samo da mi je vidjeti tu komšijinu, jesi li je ti vidio?
Je li mu barem do lakata s obzirom na njegov stas?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Da nije ona sto ga maze NuttelomHZ_ilidzaa je napisao/la:Jedna mala , ko zivi u Sarajevu zna je sigurno , steta sto je na lose glasu , ozenio bih je Bgm ... Sljedece sedmice izlazim sa njom , al ako se zaljubim u ono bas e onda sam ga najeb'o...OTNYS_YNWA je napisao/la:U koga Toma?HZ_ilidzaa je napisao/la:Oj zaljubio sam se
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
@legenda reala
Kad god hoces igrat cemo sokera,samo ne znam znas li rukovat dzojstikom
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- legenda reala
- Kontakt:
Boga ti ,što me persirašharry_90 je napisao/la:@legenda reala
Pa kad navratiš
Znao sam prije rukovati ,ali odkad sam školu završio nisam možda jednom poslije toga igrao ,a prije u 12 odem da igram kući krenem s mrakom
Biancospamko
Ako komšo meni i tebi je ne pokaže ,ne znam kome će drugom
Izgleda da samo ja mogu biti ovoliki peh,cim sam dosao u Sarajevo na sneg,on se taman poceo topiti i to poprilicno velikom brzinom,a da nisam dosao mislim da bi ostao ko zna do kada.Valjda ce sad opet napadati. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- legenda reala
- Kontakt:
Pa zar si toliko željan sankanjaDevil je napisao/la:Izgleda da samo ja mogu biti ovoliki peh,cim sam dosao u Sarajevo na sneg,on se taman poceo topiti i to poprilicno velikom brzinom,a da nisam dosao mislim da bi ostao ko zna do kada.Valjda ce sad opet napadati.
Napadaće evo kažu za Božić padavine i minuse
Jel prohodna Romanija i tunel ,šta ti ja reko ,samo mene slušaj
Kakva je to zima bez snega,pusti to.legenda reala je napisao/la:Pa zar si toliko željan sankanjaDevil je napisao/la:Izgleda da samo ja mogu biti ovoliki peh,cim sam dosao u Sarajevo na sneg,on se taman poceo topiti i to poprilicno velikom brzinom,a da nisam dosao mislim da bi ostao ko zna do kada.Valjda ce sad opet napadati.![]()
Napadaće evo kažu za Božić padavine i minuse![]()
Jel prohodna Romanija i tunel ,šta ti ja reko ,samo mene slušaj![]()
Neka pada,jos ako sutra pocne to ce prava zabava biti dok se bude skakalo po polju.
Prohodno,mokar asfalt ali dobro.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
@legenda reala
To ja tebi malo da se osjecas vaznim
Ne znam hocemo li stici odigrat kad dodjem,ali gledat cu da nadjem vremena da te naucim kako se igra
To ja tebi malo da se osjecas vaznim
Ne znam hocemo li stici odigrat kad dodjem,ali gledat cu da nadjem vremena da te naucim kako se igra
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- legenda reala
- Kontakt:
Bar si se naučio voziti po extremnim uslovimaDevil je napisao/la: Kakva je to zima bez snega,pusti to.![]()
Neka pada,jos ako sutra pocne to ce prava zabava biti dok se bude skakalo po polju.![]()
![]()
Prohodno,mokar asfalt ali dobro.
Kod nas snijega ima ,ali se topi pomalo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.