Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
@ Majectic Ocito da si jos pod dojmom utakmice ali to ti nije razlog da omalovazavas druge klubove , pa jedan Leverkusen pobijedi Chelsea tako da ti teza da je tamo neki Sunderland na nivou s klubovima iz vrha Bundeske ne lezi. Slazem se da se na osnovu jedne sezone ne moze ocijeniti igrac, to pocesto rade Liverpoolovci pa vidimo gdje ih je to dovelo , ali treba da priznas da Unitedu trebaju pojacanja , te da postoji veliki broj igraca koji su bolji od Nanija i Valencie , kazes da u Manchesteru ne bi bili tako dobri , otkud znas kada nisu odigrali niti jednu tekmu za taj klub. Navodis primjer Riberya , koji jeste temperamentan, ali ne gleda se njegov karakter vec igra , a covjek igra nevjerovatno ovu sezonu i to ti moze potvrditi svako ko prati Bundesligu. Ove sezone je titula obezbijedjena za City, jednostavno imaju vecu zelju od Uniteda , a bogami i igrace , tako da ja od neke prevelike neizvjesnosti ne ocekujem nista. Cinjenica je da je City , pa cak i Tottenham poremetio tu veliku cetvorku , koje gotovo da vise i nema . Jer su i United i Arsenal , a pogotovu Chelsea i Liverpool za klasu slabiji nego li prije mozda 3 ili 4 godine , to se mora priznati.
Pojacanja ili jos razvijenija omladinska skola su stvari koje su potrebne Manchesteru. I treba vec da se lagano okrecu prema sljedecoj sezoni jer ova nece bti ni blizu uspjesna kao neke prethodne , sto moze biti cak i dobro jer ce se zavuci ruka u kasu i sigurno ce se dovesti neki dobar igrac.
Pojacanja ili jos razvijenija omladinska skola su stvari koje su potrebne Manchesteru. I treba vec da se lagano okrecu prema sljedecoj sezoni jer ova nece bti ni blizu uspjesna kao neke prethodne , sto moze biti cak i dobro jer ce se zavuci ruka u kasu i sigurno ce se dovesti neki dobar igrac.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Al' co'ek lupi procenat, strasnoMonolog je napisao/la:Pa i ne baš.majestic24 je napisao/la:To je 75-80%.![]()
Nani čini razliku kontra Wigana, Swansea, Norwicha i inih ekipa. Ne čini kontra boljih odbrana, boljih i stabilnijih bekova, te pokretljivijeg veznog reda protivnika. Nani je dobar samo kad ima svoj dan. To je poenta svega. A, svoj dan ima na Old Traffordu protiv slabašnih ekipa. Ako je to ono što je dobro Manchesteru, onda je to dobro i ostatku Premiershipa (barem onim koje United smatraju konkurentom).Šta je danas uradio? Igrao je kontra Santona + Raylora. Jednom je nešto napravio i to šutem iz daljine. Nije probijanje, nije dribling nakon kojeg je bila 100% prilika Manchestera, već šut sa distance. Šta to govori?
![]()

Sve si dobro napisao, samo tome treba dodati da je Nani dobar protiv slabih protivnika (i slabih bekova) na domacem terenu. Na gostovanjima malo kad odigra dobru tekmu. On ima odredjeni problem u glavi, psiholosku blokadu i vjerovatno problem sa motivacijom. Old Traford ga inspirise mnogo vise nego gostovanje kod Svonsija, Bromvica i tako tih klubova.
Ne slazem se da je Di Maria bolji od Nanija. U tom momku ne vidim nista posebno. Ozil nije krilo, njegova sadasnja pozicija je ofanzivni vezni.
Bejl je Gigs iz najboljih dana za Nanija, Valensiu i Janga. Roben i Riberi su igraci ekstra klase, neuporedivo bolji igraci od sva tri Junajtedova krila. Gece je ogroman talenat. Usudjujem se reci vec sada bolji od Junatedova sva tri krila. Hazarda nisam puno gledao,.
Najbolje moguce pojacanje za MU bi bio Bejl. Sa njim se ne bi moglo profulati. Jednako dobro rjesenje bi bio Gece. Ali njih realno u ovom trenutku nije moguce dovesti, osim ako se ne misli platiti duplo veca cijena od trzisne.
Mislim da Manco u ovom trenutku moze dovesti Snajdera, Kaku i Hulka. To su tri igraca koja mogu dovesti relativno lako ako ozbiljno zagrizu. Rekao sam da vjerujem u dolazak Snajdera, mada se nimalo ne bih ljutio da dodje neki od preostala dva igraca. Vazno je dovesti jedno veliko ime, jer samo takvi igraci mogu ozbiljno prodrmati ekipu i uputiti je u pravom pravcu. Pojacanja tip Rodvel ili Las Diara nista pretjerano ne mogu promijeniti.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Ne znam sto toliko furate pricu o tom Geceu... On je jos nedokazan igrac... Uredu dobar je u Bundesu ali to je jedna obicna ofajla od lige... Kad se dokaze kao npr. Nani u nekoj jacoj lizi tek onda o njemu mozemo pricati kao WC... Robben i Ribery gdje god su igrali pokazali su klasu kao i Nani i stoga oni su WC playeri...Valencia je napisao/la:Al' co'ek lupi procenat, strasnoMonolog je napisao/la:Pa i ne baš.majestic24 je napisao/la:To je 75-80%.![]()
Nani čini razliku kontra Wigana, Swansea, Norwicha i inih ekipa. Ne čini kontra boljih odbrana, boljih i stabilnijih bekova, te pokretljivijeg veznog reda protivnika. Nani je dobar samo kad ima svoj dan. To je poenta svega. A, svoj dan ima na Old Traffordu protiv slabašnih ekipa. Ako je to ono što je dobro Manchesteru, onda je to dobro i ostatku Premiershipa (barem onim koje United smatraju konkurentom).Šta je danas uradio? Igrao je kontra Santona + Raylora. Jednom je nešto napravio i to šutem iz daljine. Nije probijanje, nije dribling nakon kojeg je bila 100% prilika Manchestera, već šut sa distance. Šta to govori?
![]()
.
Sve si dobro napisao, samo tome treba dodati da je Nani dobar protiv slabih protivnika (i slabih bekova) na domacem terenu. Na gostovanjima malo kad odigra dobru tekmu. On ima odredjeni problem u glavi, psiholosku blokadu i vjerovatno problem sa motivacijom. Old Traford ga inspirise mnogo vise nego gostovanje kod Svonsija, Bromvica i tako tih klubova.
Ne slazem se da je Di Maria bolji od Nanija. U tom momku ne vidim nista posebno. Ozil nije krilo, njegova sadasnja pozicija je ofanzivni vezni.
Bejl je Gigs iz najboljih dana za Nanija, Valensiu i Janga. Roben i Riberi su igraci ekstra klase, neuporedivo bolji igraci od sva tri Junajtedova krila. Gece je ogroman talenat. Usudjujem se reci vec sada bolji od Junatedova sva tri krila. Hazarda nisam puno gledao,.
Najbolje moguce pojacanje za MU bi bio Bejl. Sa njim se ne bi moglo profulati. Jednako dobro rjesenje bi bio Gece. Ali njih realno u ovom trenutku nije moguce dovesti, osim ako se ne misli platiti duplo veca cijena od trzisne.
Mislim da Manco u ovom trenutku moze dovesti Snajdera, Kaku i Hulka. To su tri igraca koja mogu dovesti relativno lako ako ozbiljno zagrizu. Rekao sam da vjerujem u dolazak Snajdera, mada se nimalo ne bih ljutio da dodje neki od preostala dva igraca. Vazno je dovesti jedno veliko ime, jer samo takvi igraci mogu ozbiljno prodrmati ekipu i uputiti je u pravom pravcu. Pojacanja tip Rodvel ili Las Diara nista pretjerano ne mogu promijeniti.
Nani je bolji igrac od Gecea, Hazarda, Di Marie i tako sl. ''talenata''... I budite srecni sto imate takvog igraca u ekipi... Doduse malo je ispao iz forme ali vratit ce se on... I kad se vrati bice opet ubjedljivo najbolji igrac UNiteda i pored Aguera najbolji igrac Lige...
A sto se tice utakmice u nedjelju ubjedjen sam da ce vas City raznijeti, jer realno dosta su jaci... Sve dok vi u ekipi imate takodjer vanserijske ''talente'' Dzonsa i Smajlija oni ce vas gaziti...
Jer City takvih igraca ima i u rezervama, a vama spadaju medju bitnije...
Da bi bili u rangu sa njima morate i vi dovodite provjerene igrace kao sto i oni rade...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Zar nije Fergie mogao dovesti Bale-a za 7 miliona funti prije nego što je prešao u Tottenham (?). Jes da tad nije bilo potrebe za takvim igračem, niti se znalo da će postati ovako dobar... ali sad ako ga bude htio kupiti morat će iskeširati barem 40-50 miliona.
A Fergie ako bude kupovao u Januaru, vjerovatno će kupiti nekog osrednjeg igrača tipa A. Young, i da će računati na povratak ovih 5-6 ozljeđenih igrača.
Slažem se sa @Valencia da bi mogli dovesti Kaku, i bio bi odlično riješenje. Hulka i Sneijdera već teže. Ali sve zavisi koliko je United spreman da potroši.
A Fergie ako bude kupovao u Januaru, vjerovatno će kupiti nekog osrednjeg igrača tipa A. Young, i da će računati na povratak ovih 5-6 ozljeđenih igrača.
Slažem se sa @Valencia da bi mogli dovesti Kaku, i bio bi odlično riješenje. Hulka i Sneijdera već teže. Ali sve zavisi koliko je United spreman da potroši.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Unitedu bi Hulk legao kao hodži burek.
O Sneideru da ne govorim mada mislim da od ovog drugog nema ništa, neće Moratti ni za koju cijenu sada prodavati jednog od najboljih igrača.
O Sneideru da ne govorim mada mislim da od ovog drugog nema ništa, neće Moratti ni za koju cijenu sada prodavati jednog od najboljih igrača.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Ta ofajla od lige je treca liga svijeta zato ne dipr.Arogantni je napisao/la: Uredu dobar je u Bundesu ali to je jedna obicna ofajla od lige
I am not yet born; O hear me.
- tarikhordas
- Kontakt:
Ajde da vidimo malo i ostale pozicije:
Golmani:
De Gea: netreba trosit rijeci
Lindegard: Bez iskustva
Znaci ovde nam treba pojacanje.
Desni bek:
Rafael: Stalno povrijedjen ala ona stoka sto je presla u City, a svakako nije naka kvaliteta. Na tu poziciju nam isto treba pojacnje.
Smalling: Znamo da to nije njegova pozicija tako da ga nemozemo kritikovati.
Stoperi:
Ferdinand: Stigle ga godine, pad forme, povrede..Za mene postao pravi kiks igrac.
Vidic: Kad je tu daje neku sigurnost odrani. Jeedna od najsvjetlijih tacaka ovog tima.
Jones: Bori se, trudi..Iznenadio pozitivno, ali mlad i bezdovoljno iskustva da igra dugo u kontiniutetu dobre utakmice.
Evans: Treba sacekat koju godinu. Jos je mlad i "zelen."
Na ovoj poziciji nam nebi se moralo dovoditi neko pojacanje jer se nadam da cce se vratit Vidic, da ce Jones nastavit dobro igrat a da ce Ferdinand vratiti formu. Također, kad bi doveli desnog beka dobicemo jos jednog stopera: Smallinga.
Lijevi bek:
Evra: Solidno odigrao polusezonu.
Fabio:..
Neznam ali i ovde nije tolko potrebno pojacanje.
Desni vezni:
Nani, Valencia: Kao sto neko gore napisa, Nani igra protiv Swansea, WBA i takvih ekipa, a Valencia nema ni brzine ni šuta ali je korisniji u ofanzivi.
Potreban jedan provjeren igrac na ovoj poziciji.
Lijevi vezni:
Young: U pocetku bio u odlicnoj formi koja je vremenom opala ali je opet bolji na toj poziciji od Parka ili Nanija zavisi ko igra na toj poziciji. Steta za onu povredu protiv Fulhama.
Park: Za mene vazda bio prosjecan igrac. To mi je u zadnjim utakmicama dokazao.
Giggs: Nemoze ni on vjecno igrati po 90 min.
Ovde isto bi trebo jedan igrac.
Centralni vezni:
Carrick: Los u zadnje vrijeme. Bezidejan na terenu a upravo je njegov posao da stvara i gradi neke akcije
Anderson, Cleverley: Povrijeđena četa..Evo Anderson se vratio ali neznam 'oceli odmah moci davati one partije. Mislim, nece sigurno.
Dakle hitno potreban igrac ovde s obzirom da se Fletcher povlaci jedno vrijeme od fudbala, ovde je stvarno potrebno pojacanje.
Napadaci:
Rooney: Ove sezone je primjetan pad forme. Igra citavu polusezonu na sistemu toplo-hladno.
Welbeck: Mora jos pure pojesti.
Berbatov: O njemu se manje vise sve zna.
Chicharito: Kao sto rece moj kolega Motty on ovu sezonu nije izasao iz ofsajda
Dakle i ovde bi realno trebalo pojacanje ali cisto sumnjam da cega biti. Pogotovo jos da je provjereno.
Naravno ja za ova pojacanja govorim ukoliko mi zelimo titulu. Ukoliko cemo se zadovoljiti 2. mjestom u ligi i ispadanjem u LP u grupnoj fazi..onda ovaj mozemo s ovim sastavom to uraditi..
Golmani:
Desni bek:
Rafael: Stalno povrijedjen ala ona stoka sto je presla u City, a svakako nije naka kvaliteta. Na tu poziciju nam isto treba pojacnje.
Smalling: Znamo da to nije njegova pozicija tako da ga nemozemo kritikovati.
Stoperi:
Ferdinand: Stigle ga godine, pad forme, povrede..Za mene postao pravi kiks igrac.
Vidic: Kad je tu daje neku sigurnost odrani. Jeedna od najsvjetlijih tacaka ovog tima.
Jones: Bori se, trudi..Iznenadio pozitivno, ali mlad i bezdovoljno iskustva da igra dugo u kontiniutetu dobre utakmice.
Evans: Treba sacekat koju godinu. Jos je mlad i "zelen."
Na ovoj poziciji nam nebi se moralo dovoditi neko pojacanje jer se nadam da cce se vratit Vidic, da ce Jones nastavit dobro igrat a da ce Ferdinand vratiti formu. Također, kad bi doveli desnog beka dobicemo jos jednog stopera: Smallinga.
Lijevi bek:
Evra: Solidno odigrao polusezonu.
Fabio:..
Neznam ali i ovde nije tolko potrebno pojacanje.
Desni vezni:
Nani, Valencia: Kao sto neko gore napisa, Nani igra protiv Swansea, WBA i takvih ekipa, a Valencia nema ni brzine ni šuta ali je korisniji u ofanzivi.
Potreban jedan provjeren igrac na ovoj poziciji.
Lijevi vezni:
Young: U pocetku bio u odlicnoj formi koja je vremenom opala ali je opet bolji na toj poziciji od Parka ili Nanija zavisi ko igra na toj poziciji. Steta za onu povredu protiv Fulhama.
Park: Za mene vazda bio prosjecan igrac. To mi je u zadnjim utakmicama dokazao.
Giggs: Nemoze ni on vjecno igrati po 90 min.
Ovde isto bi trebo jedan igrac.
Centralni vezni:
Carrick: Los u zadnje vrijeme. Bezidejan na terenu a upravo je njegov posao da stvara i gradi neke akcije
Anderson, Cleverley: Povrijeđena četa..Evo Anderson se vratio ali neznam 'oceli odmah moci davati one partije. Mislim, nece sigurno.
Dakle hitno potreban igrac ovde s obzirom da se Fletcher povlaci jedno vrijeme od fudbala, ovde je stvarno potrebno pojacanje.
Napadaci:
Rooney: Ove sezone je primjetan pad forme. Igra citavu polusezonu na sistemu toplo-hladno.
Welbeck: Mora jos pure pojesti.
Berbatov: O njemu se manje vise sve zna.
Chicharito: Kao sto rece moj kolega Motty on ovu sezonu nije izasao iz ofsajda
Dakle i ovde bi realno trebalo pojacanje ali cisto sumnjam da cega biti. Pogotovo jos da je provjereno.
Naravno ja za ova pojacanja govorim ukoliko mi zelimo titulu. Ukoliko cemo se zadovoljiti 2. mjestom u ligi i ispadanjem u LP u grupnoj fazi..onda ovaj mozemo s ovim sastavom to uraditi..
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
Pa dovedemo li jos jednog golmana imacemo najacu golmansku trojku u historiji čovječanstva, znači treći bi nam golman bio bolji od većine prvih golmana u svijetutarikhordas je napisao/la:Ajde da vidimo malo i ostale pozicije:
Golmani:

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- tarikhordas
- Kontakt:
Ako ti mozes izdurat ovu dvojicu do kraja sezone onda je OK..
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Bundesliga je katastrofalna, Goetze nije bolji od Nanija, koji je, gle čuda, WC igrač.
Dobro. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Lindegaarda mogu, De Geu cu probat, ali Nanija ne vjerujemtarikhordas je napisao/la:Ako ti mozes izdurat ovu dvojicu do kraja sezone onda je OK..

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Bili bi ko spanija.. 
Oni imaju Reinu,Cassilasa i Valdesa..
Mislim da golmani nisu potrebni,Lindegaard i De Gea su sasvim ok,pogotovo ovaj prvi,pa lik je samo 2 put primio gol u 9 utakmica,ne treba odma govoriti da je neiskusan zato sto smo izgubili,nije njegova krivica samo..

Oni imaju Reinu,Cassilasa i Valdesa..
Mislim da golmani nisu potrebni,Lindegaard i De Gea su sasvim ok,pogotovo ovaj prvi,pa lik je samo 2 put primio gol u 9 utakmica,ne treba odma govoriti da je neiskusan zato sto smo izgubili,nije njegova krivica samo..
LindegOrd 

evo da i ja dam svoje misljenje o transferima
GK: de gea lindegard i amos
RB: valencia rafael
CB: vidic ferdinand evans smaling cahill
LB: evra fabio
RM nani young
CM carick jones pogba anderson cleverley snajder
LM morrison gotze/hazard/bale bilo koji od njih
SS rooney welbeck
CF chicharito berbatov
dakle za ovo je potrebna investicija kao i proslo ljeto
cahill oko 6-8 mil
snajder oko 25 mil
gotz/hazard/bale od 25-40 mil zavisno od igraca mozda bi jedino bale bio skuplji al ne vise od 45 mil
_______________________________________________________________________________________
UKUPNO 56-73 mill funti
investicija koju sebi mozemo priustit ali....
GK: de gea lindegard i amos
RB: valencia rafael
CB: vidic ferdinand evans smaling cahill
LB: evra fabio
RM nani young
CM carick jones pogba anderson cleverley snajder
LM morrison gotze/hazard/bale bilo koji od njih
SS rooney welbeck
CF chicharito berbatov
dakle za ovo je potrebna investicija kao i proslo ljeto
cahill oko 6-8 mil
snajder oko 25 mil
gotz/hazard/bale od 25-40 mil zavisno od igraca mozda bi jedino bale bio skuplji al ne vise od 45 mil
_______________________________________________________________________________________
UKUPNO 56-73 mill funti
investicija koju sebi mozemo priustit ali....
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Da se malo nadovežem na tu priču oko tih pojačanja. Ok, znamo da ima boljih krila od Nanija i Valencie i navedoste vi neka, ali neka mi neko navede nešto realno ? Pa koja će budala pustit Bale-a, Goetze-a ili ne znam koga već u januaru sad ? Neće niko.
Sam Ferguson je rek'o da će kupovat, ali samo ako mogne nešto vrhunsko. Nijedan trener na svijetu se neće odreć' (po)najboljeg igrača u januaru, tako da od zimske kupovine nema ništa, uvjeren sam. Da je United City ili PSG, možda bi se i mogla poslat neka "nemoralna ponuda", ali ovako ništa. Fergie će u januaru/februaru počet' da pregovara oko transfera za ljeto, barem je dosad tako radio, i to je to.
Samo jedno pitanje za fanove Uniteda ovdje, je l' vi još uvijek vjerujete u titulu ? Ja vjerujem (čak i sa ovom ekipom).
Sam Ferguson je rek'o da će kupovat, ali samo ako mogne nešto vrhunsko. Nijedan trener na svijetu se neće odreć' (po)najboljeg igrača u januaru, tako da od zimske kupovine nema ništa, uvjeren sam. Da je United City ili PSG, možda bi se i mogla poslat neka "nemoralna ponuda", ali ovako ništa. Fergie će u januaru/februaru počet' da pregovara oko transfera za ljeto, barem je dosad tako radio, i to je to.
Samo jedno pitanje za fanove Uniteda ovdje, je l' vi još uvijek vjerujete u titulu ? Ja vjerujem (čak i sa ovom ekipom).

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
ma drug ko ce znat united je toPatrice_Evra_3 je napisao/la:Da se malo nadovežem na tu priču oko tih pojačanja. Ok, znamo da ima boljih krila od Nanija i Valencie i navedoste vi neka, ali neka mi neko navede nešto realno ? Pa koja će budala pustit Bale-a, Goetze-a ili ne znam koga već u januaru sad ? Neće niko.

iskreno se nadam da ce se tom vratit uskoro , to je i sam potvrdio na twiteru tako da ce sredina sa njim i andersonom koliko toliko bit kreativnija e sad oporavkom i ostalih odbrambenih igraca i tu cemo se vjerujem popravit.
prosle godine je chelsea ako se nevaram stigao zaostatak od 15 bodova za unitedom pa su imali tekmu u maju za titulu jos je 54 boda u igri tako da nikog netreba otpisivat a posebno ne united
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Et Tiote,i recemo Bainesa iz Evertona za Ljevog beka,da malo refresuje poziciju,...bazeni je napisao/la:možda kao defanzivnog da dovedemo TIOTEA.trxel je napisao/la:Itekako nam fali veznjak,ali onaj defanzivni..Jer kad igras tvrde utakmice,i ekplotises puno krila i bekova,trebaju dva dobra defanzivca na sredini,da ispravljaju greske..Vidio sam veceras u par navrata,kontra Newcastela,3 na 3,to sve govori..Evra ide duboko naprijed,Giggs isto,Valenacia,jedni Carrick ostaje,ali malo da zatvara sredinu...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- Thunderstruck
- Kontakt:
Ne moram ni čitati prethodne stranice a već znam šta se pisalo. Sve se zna ko će šta napisati. Naravno da je Nani krivac kad se desi loš rezultat. On jedini je loše odigrao, svi ostali su bili na svom nivou, čak neki i bolji.
Ali ima tu logike, kad najbolji igrač podbaci, podbaci cijela ekipa.

Ali ima tu logike, kad najbolji igrač podbaci, podbaci cijela ekipa.

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
možda za lijevog beka(ako ttu poziciju igra,mislim da igra)Adriano iz Barcelone,po meni jako dobar igrač.,ima veliku budućnosttrxel je napisao/la:Et Tiote,i recemo Bainesa iz Evertona za Ljevog beka,da malo refresuje poziciju,...bazeni je napisao/la:možda kao defanzivnog da dovedemo TIOTEA.trxel je napisao/la:Itekako nam fali veznjak,ali onaj defanzivni..Jer kad igras tvrde utakmice,i ekplotises puno krila i bekova,trebaju dva dobra defanzivca na sredini,da ispravljaju greske..Vidio sam veceras u par navrata,kontra Newcastela,3 na 3,to sve govori..Evra ide duboko naprijed,Giggs isto,Valenacia,jedni Carrick ostaje,ali malo da zatvara sredinu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.