Henry je napisao/la:Mogu li Lakersi dobiti Blazerse u gostima
Ja to ne bih igrao. Portland je odlično ušao u sezonu, LaMarcus Aldridge igra bolje negoli prošle sezone, Wallace, Felton, Matthews, pa i Camby odlično uskaču. S klupe uvijek dobre role odrade Batum i Crawford. Iskreno, ja bih radije odigrao keca na Portland negoli dvojku na LA.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ja to ne bih igrao. Portland je odlično ušao u sezonu, LaMarcus Aldridge igra bolje negoli prošle sezone, Wallace, Felton, Matthews, pa i Camby odlično uskaču. S klupe uvijek dobre role odrade Batum i Crawford. Iskreno, ja bih radije odigrao keca na Portland negoli dvojku na LA.
samo nemoj prelaz igrat i ostaćeš moja dušica
@VL Mamic je sah kralj idol moj
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
A 2,25 na dvicu mi nekako primamljivo.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
A 2,25 na dvicu mi nekako primamljivo.
Teško je LA izlazio na kraj s Portlandom u gostima uvijek. Ja sam Lakers fan, ali ne bih igrao na LA, ali bih odigrao na Dallas protiv SA Spursa, uzimali su ih redovno u gostima, i kad su Spursi bili najjači.
harry_90 je napisao/la:Al-Jazira - Al-Wahda 2 4.30
El Ettehad El Sakandary - Arab Contractors X/2
pratim te
koja je liga ovaj drugi par
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!