Armenija-BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Armenija-BiH/BiH-Turska
jel mi moze neko reci kada tacno izlaze karte za utakmicu protiv turske
unaprijed zahvaljujem
unaprijed zahvaljujem
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- velez_mostar
- Kontakt:
Nesto kontam...mozda bi bilo lijepo navijati za Belgiju protiv Spanije..znam da je to malo previse ocekivati,ali se ono potajno nadati
...kakva bi to onda utakmica bila ,nakon sto bi Armence stukli,pa Turke,onda Estonce ,i na kraju slag
..ja mislim da bi na B.Polje doslo duplo vise ljudi nego sto moze stat
!

Belgijanci nisu to zasluzili! U svakom slucaju, Belgijanci ce sigurno navijati za Tursku i za Armeniju kada budemo igrali protiv njih u septembru.velez_mostar je napisao/la:Nesto kontam...mozda bi bilo lijepo navijati za Belgiju protiv Spanije..znam da je to malo previse ocekivati,ali se ono potajno nadati...kakva bi to onda utakmica bila ,nakon sto bi Armence stukli,pa Turke,onda Estonce ,i na kraju slag
!
U srijedu.T-MAC je napisao/la:jel mi moze neko reci kada tacno izlaze karte za utakmicu protiv turske
unaprijed zahvaljujem
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Žil Kretenie
- Kontakt:
U tom slučaju glavni sekretar NSBIH gospodin Ušanović bi utakmicu organizovao na Čevljanovićima iz razloga što su kapaciteti neuporedivo veći.velez_mostar je napisao/la:Nesto kontam...mozda bi bilo lijepo navijati za Belgiju protiv Spanije..znam da je to malo previse ocekivati,ali se ono potajno nadati...kakva bi to onda utakmica bila ,nakon sto bi Armence stukli,pa Turke,onda Estonce ,i na kraju slag
!

Kahva, Kava, Kafa!
- velez_mostar
- Kontakt:
I doslo bi 100 000 ljudi,jer bi mislili da ce u poluvremenu biti koja borba bikovaŽil Kretenie je napisao/la:U tom slučaju glavni sekretar NSBIH gospodin Ušanović bi utakmicu organizovao na Čevljanovićima iz razloga što su kapaciteti neuporedivo veći.velez_mostar je napisao/la:Nesto kontam...mozda bi bilo lijepo navijati za Belgiju protiv Spanije..znam da je to malo previse ocekivati,ali se ono potajno nadati...kakva bi to onda utakmica bila ,nakon sto bi Armence stukli,pa Turke,onda Estonce ,i na kraju slag
!
![]()

ja mislim da a ako bi bilino polje imalo 120.000 sjedista doslo bi protiv turske
Sigurno ali nazalost to nije slucaj!dinac je napisao/la:ja mislim da a ako bi bilino polje imalo 120.000 sjedista doslo bi protiv turske
poslije 05.09.09. tabela ce izgledati ovako
Spanija 21 bod
BiH 15 bodova
Turska 11 bodova
Belgijica 7 bodova
....
....
a poslije 09.09.09.
Spanija 24
BiH 16/18
Turska 11/12
belgijica 10
to je ukratko, i mi u barazu 99 % poslije 09.09.09.
Spanija 21 bod
BiH 15 bodova
Turska 11 bodova
Belgijica 7 bodova
....
....
a poslije 09.09.09.
Spanija 24
BiH 16/18
Turska 11/12
belgijica 10
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Sve je to lijepo ali netrebamo vec sad planirati baraz jel do toga ima jos puno. Treba se igrati utakmicu po utakmicu i treba svaku ekipu svatiti ozbiljno bezobzira na to sto nisu svi nasi protivnici akraktivni. U svakom slucaju, euforija je nas najveci protivnik!amir je napisao/la:poslije 05.09.09. tabela ce izgledati ovako
Spanija 21 bod
BiH 15 bodova
Turska 11 bodova
Belgijica 7 bodova
....
....
a poslije 09.09.09.
Spanija 24
BiH 16/18
Turska 11/12
belgijica 10
S jedne strane treba se ozbiljno cuvati zutih i crvenih kartona jel stvarno imamo puno igraca koji vec imaju jedan zuti karton od pocetka kvalifikacija. Ti igraci su : Nadarevic, Spahic, Supic, Mravac, Muratovic, Damjanovic, Ibricic, Jahic i Pjanic. Ko od njih "pozuti" u Yerevanu nece moci igrati protiv Turske u Zenici!
Bilo bi stvarno steta da protiv Turske nebudemo kompletni sto se tice sastava.

ako bi prije zadnje utakmice obezbjedili baraž utakmica sa španijom bi trebalo igrati na koševu radi kapaciteta da španci vide 40 000 bosanaca
sretno zmajevi armenija-BIH 0 1 B I H -turska 1 1 estonija -BIH 0 2 BIH-španija 1 1
idealno

uh ti bi rezultati bili odlicni, ja mislim da i hoce prije spanije biti rijeseno u nasoj grupi, spanci direkt a mi u baraz i to je to i onda sto kazes kosevo napuniti do vrha i idemo se igratiharinjo je napisao/la:ako bi prije zadnje utakmice obezbjedili baraž utakmica sa španijom bi trebalo igrati na koševu radi kapaciteta da španci vide 40 000 bosanacasretno zmajevi armenija-BIH 0 1 B I H -turska 1 1 estonija -BIH 0 2 BIH-španija 1 1
![]()
![]()
![]()
![]()
idealno
Sta mislite ako bi mi nedaj Boze izgubili od Turske, da li ce Belgija dobiti Tursku i pomoci nama, jer ako nedaj Boze izgubimo od Turske i Turska pobijedi Belgiju, onda bi u zadnjem kolu mi morali pobijediti SPANIJU, ja bi volio da prvo Turska igra sa Belgijom nego sa BiH ali tako je i nemoze se promijeniti
Belgija ne moze ni sebi pomoci a da pomaze drugimamir je napisao/la:Sta mislite ako bi mi nedaj Boze izgubili od Turske, da li ce Belgija dobiti Tursku i pomoci nama, jer ako nedaj Boze izgubimo od Turske i Turska pobijedi Belgiju, onda bi u zadnjem kolu mi morali pobijediti SPANIJU, ja bi volio da prvo Turska igra sa Belgijom nego sa BiH ali tako je i nemoze se promijeniti

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bravo, svaka cast za komentar!harishp je napisao/la:Belgija ne moze ni sebi pomoci a da pomaze drugimamir je napisao/la:Sta mislite ako bi mi nedaj Boze izgubili od Turske, da li ce Belgija dobiti Tursku i pomoci nama, jer ako nedaj Boze izgubimo od Turske i Turska pobijedi Belgiju, onda bi u zadnjem kolu mi morali pobijediti SPANIJU, ja bi volio da prvo Turska igra sa Belgijom nego sa BiH ali tako je i nemoze se promijeniti
Nemora Belgija pobijediti Tursku radi BiH, nego radi sebe same i svog rejtinga a tada bi pomogli i namaharishp je napisao/la:Belgija ne moze ni sebi pomoci a da pomaze drugimamir je napisao/la:Sta mislite ako bi mi nedaj Boze izgubili od Turske, da li ce Belgija dobiti Tursku i pomoci nama, jer ako nedaj Boze izgubimo od Turske i Turska pobijedi Belgiju, onda bi u zadnjem kolu mi morali pobijediti SPANIJU, ja bi volio da prvo Turska igra sa Belgijom nego sa BiH ali tako je i nemoze se promijeniti
Ma mi uvijek nesto kalkulišemo kad bio ovi izgubili, kad bi oni pobijedili one....amir je napisao/la:Izvini hilmo@, ali nemoramo dobiti ove dvije utakmice da idemo u baraz, dovoljna su cetiri boda i pobijeda nad Estonijom i u barazu smo sigurno, a po nekim solucijama mozemo izgubiti i od Turske i Spanije i da opet budemo u barazuhilmo je napisao/la:Ako mislimo ići u baraž, a mislimo, ove dvije utakmice moramo dobiti...
Ma dosta toga vise moramo sami o sebi odlučivati idemo da pobijedimo i Armeniju i Tursku..
pustite se sad komentara nije Ćiro trebao zvati ovog nego onog...
koga je zvao zvao je, nasa je dužnost da ih podržimo sto vise mozemo ako volimo Bosnu i Hercegovinu (A JA BOGAMI VOLIM) i da nakon 09.09. 2009. slavimo baraž.
Ima li kakav info za karte neko slučajno da neće koja agencija organizovati put u Armeniju?
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
- rob do bagro
- Kontakt:
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /090823085am333 je napisao/la:Ima li kakav info za karte neko slučajno da neće koja agencija organizovati put u Armeniju?
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.