Armenija-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Armeniji:

1) Pobijediti
267
91%
2) Igrati nerijeseno
10
3%
3) Izgubiti
16
5%

Ukupno glasova: 293

T-MAC
Kontakt:

Re: Armenija-BiH/BiH-Turska

Post Postao/la T-MAC » 23 avg 2009, 23:08

jel mi moze neko reci kada tacno izlaze karte za utakmicu protiv turske
unaprijed zahvaljujem
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 23 avg 2009, 23:30

Nesto kontam...mozda bi bilo lijepo navijati za Belgiju protiv Spanije..znam da je to malo previse ocekivati,ali se ono potajno nadati :D...kakva bi to onda utakmica bila ,nakon sto bi Armence stukli,pa Turke,onda Estonce ,i na kraju slag :D..ja mislim da bi na B.Polje doslo duplo vise ljudi nego sto moze stat :D!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 23 avg 2009, 23:33

velez_mostar je napisao/la:Nesto kontam...mozda bi bilo lijepo navijati za Belgiju protiv Spanije..znam da je to malo previse ocekivati,ali se ono potajno nadati :D...kakva bi to onda utakmica bila ,nakon sto bi Armence stukli,pa Turke,onda Estonce ,i na kraju slag :D..ja mislim da bi na B.Polje doslo duplo vise ljudi nego sto moze stat :D!
Belgijanci nisu to zasluzili! U svakom slucaju, Belgijanci ce sigurno navijati za Tursku i za Armeniju kada budemo igrali protiv njih u septembru.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 23 avg 2009, 23:34

T-MAC je napisao/la:jel mi moze neko reci kada tacno izlaze karte za utakmicu protiv turske
unaprijed zahvaljujem
U srijedu.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 23 avg 2009, 23:41

velez_mostar je napisao/la:Nesto kontam...mozda bi bilo lijepo navijati za Belgiju protiv Spanije..znam da je to malo previse ocekivati,ali se ono potajno nadati :D...kakva bi to onda utakmica bila ,nakon sto bi Armence stukli,pa Turke,onda Estonce ,i na kraju slag :D..ja mislim da bi na B.Polje doslo duplo vise ljudi nego sto moze stat :D!
U tom slučaju glavni sekretar NSBIH gospodin Ušanović bi utakmicu organizovao na Čevljanovićima iz razloga što su kapaciteti neuporedivo veći. :lol: :lol:
Kahva, Kava, Kafa!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 24 avg 2009, 00:14

Žil Kretenie je napisao/la:
U tom slučaju glavni sekretar NSBIH gospodin Ušanović bi utakmicu organizovao na Čevljanovićima iz razloga što su kapaciteti neuporedivo veći. :lol: :lol:
I doslo bi 100 000 ljudi,jer bi mislili da ce u poluvremenu biti koja borba bikova :D

dinac
Kontakt:

Post Postao/la dinac » 24 avg 2009, 00:19

ja mislim da a ako bi bilino polje imalo 120.000 sjedista doslo bi protiv turske

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 24 avg 2009, 00:23

dinac je napisao/la:ja mislim da a ako bi bilino polje imalo 120.000 sjedista doslo bi protiv turske
Sigurno ali nazalost to nije slucaj!

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 24 avg 2009, 00:23

poslije 05.09.09. tabela ce izgledati ovako
Spanija 21 bod
BiH 15 bodova
Turska 11 bodova
Belgijica 7 bodova
....
....
a poslije 09.09.09.
Spanija 24
BiH 16/18
Turska 11/12
belgijica 10
to je ukratko, i mi u barazu 99 % poslije 09.09.09.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 24 avg 2009, 00:30

amir je napisao/la:poslije 05.09.09. tabela ce izgledati ovako
Spanija 21 bod
BiH 15 bodova
Turska 11 bodova
Belgijica 7 bodova
....
....
a poslije 09.09.09.
Spanija 24
BiH 16/18
Turska 11/12
belgijica 10
to je ukratko, i mi u barazu 99 % poslije 09.09.09.
Sve je to lijepo ali netrebamo vec sad planirati baraz jel do toga ima jos puno. Treba se igrati utakmicu po utakmicu i treba svaku ekipu svatiti ozbiljno bezobzira na to sto nisu svi nasi protivnici akraktivni. U svakom slucaju, euforija je nas najveci protivnik!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 24 avg 2009, 00:38

S jedne strane treba se ozbiljno cuvati zutih i crvenih kartona jel stvarno imamo puno igraca koji vec imaju jedan zuti karton od pocetka kvalifikacija. Ti igraci su : Nadarevic, Spahic, Supic, Mravac, Muratovic, Damjanovic, Ibricic, Jahic i Pjanic. Ko od njih "pozuti" u Yerevanu nece moci igrati protiv Turske u Zenici! :roll: Bilo bi stvarno steta da protiv Turske nebudemo kompletni sto se tice sastava.

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 24 avg 2009, 00:42

ako bi prije zadnje utakmice obezbjedili baraž utakmica sa španijom bi trebalo igrati na koševu radi kapaciteta da španci vide 40 000 bosanaca :mrgreen: sretno zmajevi armenija-BIH 0 1 B I H -turska 1 1 estonija -BIH 0 2 BIH-španija 1 1 :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: idealno

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 24 avg 2009, 01:04

harinjo je napisao/la:ako bi prije zadnje utakmice obezbjedili baraž utakmica sa španijom bi trebalo igrati na koševu radi kapaciteta da španci vide 40 000 bosanaca :mrgreen: sretno zmajevi armenija-BIH 0 1 B I H -turska 1 1 estonija -BIH 0 2 BIH-španija 1 1 :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: idealno
uh ti bi rezultati bili odlicni, ja mislim da i hoce prije spanije biti rijeseno u nasoj grupi, spanci direkt a mi u baraz i to je to i onda sto kazes kosevo napuniti do vrha i idemo se igrati

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 24 avg 2009, 01:12

Sta mislite ako bi mi nedaj Boze izgubili od Turske, da li ce Belgija dobiti Tursku i pomoci nama, jer ako nedaj Boze izgubimo od Turske i Turska pobijedi Belgiju, onda bi u zadnjem kolu mi morali pobijediti SPANIJU, ja bi volio da prvo Turska igra sa Belgijom nego sa BiH ali tako je i nemoze se promijeniti

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 avg 2009, 02:11

amir je napisao/la:Sta mislite ako bi mi nedaj Boze izgubili od Turske, da li ce Belgija dobiti Tursku i pomoci nama, jer ako nedaj Boze izgubimo od Turske i Turska pobijedi Belgiju, onda bi u zadnjem kolu mi morali pobijediti SPANIJU, ja bi volio da prvo Turska igra sa Belgijom nego sa BiH ali tako je i nemoze se promijeniti
Belgija ne moze ni sebi pomoci a da pomaze drugim :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 24 avg 2009, 02:17

harishp je napisao/la:
amir je napisao/la:Sta mislite ako bi mi nedaj Boze izgubili od Turske, da li ce Belgija dobiti Tursku i pomoci nama, jer ako nedaj Boze izgubimo od Turske i Turska pobijedi Belgiju, onda bi u zadnjem kolu mi morali pobijediti SPANIJU, ja bi volio da prvo Turska igra sa Belgijom nego sa BiH ali tako je i nemoze se promijeniti
Bravo, svaka cast za komentar!

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 24 avg 2009, 10:22

harishp je napisao/la:
Nemora Belgija pobijediti Tursku radi BiH, nego radi sebe same i svog rejtinga a tada bi pomogli i nama

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 avg 2009, 10:39

amir je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Ako mislimo ići u baraž, a mislimo, ove dvije utakmice moramo dobiti...
Izvini hilmo@, ali nemoramo dobiti ove dvije utakmice da idemo u baraz, dovoljna su cetiri boda i pobijeda nad Estonijom i u barazu smo sigurno, a po nekim solucijama mozemo izgubiti i od Turske i Spanije i da opet budemo u barazu
Ma mi uvijek nesto kalkulišemo kad bio ovi izgubili, kad bi oni pobijedili one....
Ma dosta toga vise moramo sami o sebi odlučivati idemo da pobijedimo i Armeniju i Tursku..
pustite se sad komentara nije Ćiro trebao zvati ovog nego onog...
koga je zvao zvao je, nasa je dužnost da ih podržimo sto vise mozemo ako volimo Bosnu i Hercegovinu (A JA BOGAMI VOLIM) i da nakon 09.09. 2009. slavimo baraž.

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 24 avg 2009, 11:47

Ima li kakav info za karte neko slučajno da neće koja agencija organizovati put u Armeniju?
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 24 avg 2009, 11:49

am333 je napisao/la:Ima li kakav info za karte neko slučajno da neće koja agencija organizovati put u Armeniju?
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /090823085
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.