(Planina na I)
Igman
Rijeka na N.
Nadam se da ce administratori pruziti priliku ovoj temi jer mislim da u ovome nema nista lose.

Ja pocinjem :
Najveci planinski vrh u BiH i visina istoga ?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Maglic-Veliki Vitao 2386Feudalac je napisao/la:Pozdrav svima.Mislim da ne bi bilo lose da se malo zabavimo ali ujedno i naucimo nesto.Cilj ove igre je da odgovoris na prethodno pitanje iz oblasti geografije i postavis novo. Primjer:
(Planina na I)
Igman
Rijeka na N.
Nadam se da ce administratori pruziti priliku ovoj temi jer mislim da u ovome nema nista lose.![]()
Ja pocinjem :
I ispod postavis pitanje.kelner je napisao/la:Maglic-Veliki Vitao 2386Feudalac je napisao/la:Pozdrav svima.Mislim da ne bi bilo lose da se malo zabavimo ali ujedno i naucimo nesto.Cilj ove igre je da odgovoris na prethodno pitanje iz oblasti geografije i postavis novo. Primjer:
(Planina na I)
Igman
Rijeka na N.
Nadam se da ce administratori pruziti priliku ovoj temi jer mislim da u ovome nema nista lose.![]()
Ja pocinjem :
Sahara?kelner je napisao/la:Koja je po velicini druga svjetska pustinja ?
gobi ?kelner je napisao/la:Koja je po velicini druga svjetska pustinja ?
Zar nije Sahara najvećaCoalmanyx je napisao/la:Sahara?kelner je napisao/la:Koja je po velicini druga svjetska pustinja ?
Ako jeste evo pitanje :
Od koje 2 rijeke nastaje rijeka Krivaja?
Od Bioštice i Stupčanice nastaje... Tzv "sutok".Coalmanyx je napisao/la:Sahara?kelner je napisao/la:Koja je po velicini druga svjetska pustinja ?
Ako jeste evo pitanje :
Od koje 2 rijeke nastaje rijeka Krivaja?
Da nebih Spamao, ovako ti odgovaram.Feudalac je napisao/la:Ovo se do sada nista ne racuna,jer 2. najveca pustinja je Gobi.![]()
Pitanje: koja planina dijeli europski dio Rusije od azijskog ?
Molim vas da ne koristite google jer u tom slucaju svrha ove igre nestaje.
DA !Sheyi je napisao/la:Ural?
paleozoikSheyi je napisao/la:Kabko se zove geoloska era u kojoj su se razvile ribe?
Čekaj svoj red.madridista je napisao/la:koji je glavni planinski lanac u sjevernoj koreji?
Sheyi je napisao/la:Nije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.