FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

herbion
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la herbion » 05 jan 2012, 17:51

Ne kvarimo ljudima temu.Sretno sugradjani.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 05 jan 2012, 18:43

mrtva trka za trenera se vodi izmedju Brace i Galeta :lol: :lol: ne zamjerite ;)
salu na stranu pitari,ima li vam Husrefa na vidiku?

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 05 jan 2012, 19:41

Zanemariti ove trolove :roll:
Iskreno previse se ovo oteglo oko izbora trenera,blizi se pocetak priprema a mi trenera "izgleda" ni na vidiku jer kad dodje kad ce selektirat igrace(pojacanja,odlasci),plan priprema gdje, sta, kako :roll: druga stvar iskreno ova imena koja se protezu po novinama i odbijanje trenera postaje prava sprdancija s imenom kluba i neozbiljnost tih istih sto vode te pregovore, de ba ako trazite trenera valjda je red da prvo trener sazna da se zanimate za njega a ne mahala kako je to sad dosad su fakat za mnoge stvari imali punu moju podrsku al ovo sad oko izbora trenera je vrlo neozbiljno i veliki minus :|
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 jan 2012, 19:47

aleksandar_veliki je napisao/la:
herbion je napisao/la:Kada se pominje Jagodic u cilju istine on je zelio doci u Olimpic ali Gracic nije bio zainteresovan.
Samo da potvrdim tacnost ovih informacija, kao i to da Jagodica iz Sarajeva niko nije zvao. Trener će biti onaj ko pristane igrati onako kako mu Irfan bude naredjivao i mislim da tu sva prica zavrsava. Tri dugo spominjana imena su to odbila, vidjet cemo sta ce biti.
Boris Gavran kako sam ja cuo.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 05 jan 2012, 19:58

Aleksandar_veliki barem ti kao moderator ne pricaj gluposti.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

lakovic
Kontakt:

Post Postao/la lakovic » 05 jan 2012, 19:58

Da ne bude zabune. I Mehmed Janjoš je odbio klupu samo nije izašao u medije.

alibi

Post Postao/la alibi » 05 jan 2012, 19:59

Sve mogu shvatiti ali nikako da svako drugi "pametuje" na nasoj temi osim nas sami. Pa sta vam je kompleksasi,sjasite vise.Ko god bude....... i kada bude....... bice.............

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 jan 2012, 20:27

aleksandar_veliki je napisao/la:Spominje se i on, ali iskreno nemam neki pouzdan info. Realno, malo mi je cudno pa celni ljudi Sarajeva dopustaju da se ovako igra sa imenom kluba, ne bi me cudilo da sutra i Braco kaze da je odbio Sarajevo. Nije to nikako dobro, no ono sto sam govorio prije godinu i pol sad se pokazuje tacnim. Ne mogu klub voditi navijaci ili ti ga Bordo prijatelji i nije mi jasno kako raja to jednostavno nece da shvati.
Ako ne bude Jovic a sve su prilike da ce biti onda ce biti Gavran.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 jan 2012, 20:30

Odlicno bi bilo da bude Jovic. Imaju jos 5 dana da izaberu trenera ako ne urade to do pocetka priprema onda su karine.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

DANDY
Kontakt:

...?

Post Postao/la DANDY » 05 jan 2012, 21:08

Kako ba ne vidite da Vas samo šaltaju i zamazuju Vam oči nekakvim "fan šopovima".

MaroonWhite1987
Kontakt:

Post Postao/la MaroonWhite1987 » 05 jan 2012, 21:25

Danas sam vidio Jovića i Ibrakovića u Vogošći, šetaju se :)
Saraj'vo, za tebe živimo, neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 05 jan 2012, 21:31

alibi je napisao/la:Sve mogu shvatiti ali nikako da svako drugi "pametuje" na nasoj temi osim nas sami. Pa sta vam je kompleksasi,sjasite vise.Ko god bude....... i kada bude....... bice.............
Fakat ne zelim biti bezobrazan, ali hajde shvatite vec jednom, tema nije vasa. Ukoliko vam se na diskutuje, ne morate i tu prica zavrsava.

Previse pametujes prijetelju,a krijes se kada se udje u neku raspravu iza svog moderatorskog statusa.

Apsolutno je nepotrebno da se pravis kao neko ucviljen i zabrinut nad nasom sudbinom,a vezano za izbor trenera u nasem klubu.

To je apsolutno nasa interna stvar,i to koga cemo mi kao navijaci podrzavati i na koji nacin,isto tako je nasa interna stvar. Ta tvoja prica kako ti ,toBoze,nije jasno kako nama nesto nije jasno..je toliko licemjerno jadna.

A javno ti mogu saopstiti,a ti me banuj ako hoces,da nas sve kolektivno zaboli polni organ sta svi vi koji niste dio nase price i ne navijate za sveti klub mislite i na koji nacin rezonujete,a vezano je za ovo tematiku.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 05 jan 2012, 21:33

Nakon višesatnog sastanka nekadašnji trener klubova Travnika, Posušja, Zrinjskog i aktuelni strateg Zvijezde iz Gradačca pristao je da preuzme bordo tim.

"Finalni pregovori protekli su korektno, uspjeli smo naći zajednički jezik. Upravni odbor FK Sarajevo trebao bi se sastati i dati zeleno svjetlo na zvanično imenovanje Jovića na mjesto trenera bordo tima", rekao je Dino Selimović, direktor FK Sarajevo.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 05 jan 2012, 21:33

Dragan Jović !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 jan 2012, 21:34

Izgleda da je to ipak Sir Dragan Jovic...tako pisu e sad koliko vjerovat pitanje je...
nije forum nas ,al mogul se bar oni koji odrzavaju ove teme "cistima" suzdrzati od gluposti i nebuloza pocevsi od toga da je Amar Osim vec trener repke itd itd da ne nabrajam dalje.. :roll: :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 jan 2012, 21:36

A to što si ti Jovića nazvao Sirom nije glupost?

Ma daaaaaaj! :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 05 jan 2012, 21:36

Spominje se i on, ali iskreno nemam neki pouzdan info. Realno, malo mi je cudno pa celni ljudi Sarajeva dopustaju da se ovako igra sa imenom kluba, ne bi me cudilo da sutra i Braco kaze da je odbio Sarajevo. Nije to nikako dobro, no ono sto sam govorio prije godinu i pol sad se pokazuje tacnim. Ne mogu klub voditi navijaci ili ti ga Bordo prijatelji i nije mi jasno kako raja to jednostavno nece da shvati.

Slab strucnjak,los skroz,bezveze pravo,neko koga ce Irfan vrtiti kako hoce :lol: itd itd. za malo ispred Barce "gumene glave" i sl.
Dragan Jović najbliži klupi FK Sarajevo, zamijenit će Plišeka

Komisija za izbor novog šefa stručnog štaba FK Sarajevo u sastavu Irfan Redžepagić, Dino Selimović i Munir Talović, danas je uspjela dogovoriti saradnju sa Draganom Jovićem, koji bi trebao zamijeniti dosadašnjeg trenera Jiržija Plišeka.

Nakon višesatnog sastanka nekadašnji trener klubova Travnika, Posušja, Zrinjskog i aktuelni strateg Zvijezde iz Gradačca pristao je da preuzme bordo tim.

"Finalni pregovori protekli su korektno, uspjeli smo naći zajednički jezik. Upravni odbor FK Sarajevo trebao bi se sastati i dati zeleno svjetlo na zvanično imenovanje Jovića na mjesto trenera bordo tima", rekao je Dino Selimović, direktor FK Sarajevo.
Zadnja izmjena: -A-, dana/u 05 jan 2012, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.

MaroonWhite1987
Kontakt:

Post Postao/la MaroonWhite1987 » 05 jan 2012, 21:37

VanBasten je napisao/la:Nakon višesatnog sastanka nekadašnji trener klubova Travnika, Posušja, Zrinjskog i aktuelni strateg Zvijezde iz Gradačca pristao je da preuzme bordo tim.

Ma to suza dajdžina :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Saraj'vo, za tebe živimo, neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 jan 2012, 21:38

Bianconeri1988 je napisao/la:A to što si ti Jovića nazvao Sirom nije glupost?

Ma daaaaaaj! :mrgreen:
dobro brate,malo pjesnicke slobode.. :mrgreen: :mrgreen:
iako svi znamo da je on dobar strucnjak i prije svega gospodin covjek.. ;) ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 05 jan 2012, 21:40

eto jovića.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, johntravolta123 i 20 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []