NBA season 2011-2012

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: NBA season 2011-2012

Post Postao/la kad_kako » 05 jan 2012, 18:54

NEZALAGANJE je napisao/la:@kad_kako Ovako na prvu kad kazes 200 dolara djeluje skupo,ali kad skontas da je to 82 tekme puta 30 timova plusa playoff i finale,onda i nije....Usput,dolar je pao,nije sto je bio nekad :lol: :lol:
Donekle hajde za taj cijeli paket, da toliko kosta ... ali kada uzmes paket samo 1 tima, i kosta samo 20-30$ manje, e to je vec neide. To oni valjda hoce da te natjeraju da uzmes full paket.
Postovanje treba zaraditi.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 05 jan 2012, 19:01

kad_kako je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:@kad_kako Ovako na prvu kad kazes 200 dolara djeluje skupo,ali kad skontas da je to 82 tekme puta 30 timova plusa playoff i finale,onda i nije....Usput,dolar je pao,nije sto je bio nekad :lol: :lol:
Donekle hajde za taj cijeli paket, da toliko kosta ... ali kada uzmes paket samo 1 tima, i kosta samo 20-30$ manje, e to je vec neide. To oni valjda hoce da te natjeraju da uzmes full paket.
Pa naravno,marketinski trikovi brate ;) Prosle godine,recimo,ja sam imao slabiji paket gdje sam imao arhivu samo 24 sata i nisam imao opciju premotavanja nazad dok tekma traje uzivo(kako bi npr. vidio neku akciju koje je bila)te jos par nekih finesa.... P.S.Prosle godine nije ni postajao ovaj paket da pratis samo jedan tim...
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 05 jan 2012, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 05 jan 2012, 19:02

Hoce li igrati Lebron veceras, upratih sinoc da je nezgodno na zglob stao. Moze to biti veoma bolno i dovesti da ne nastupi veceras. Bilo bi zanimljivo gledati heat bez wade-a i lebrona protiv hawksa...
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 05 jan 2012, 19:10

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Hoce li igrati Lebron veceras, upratih sinoc da je nezgodno na zglob stao. Moze to biti veoma bolno i dovesti da ne nastupi veceras. Bilo bi zanimljivo gledati heat bez wade-a i lebrona protiv hawksa...
Zvanicno,status im je upitan za veceras,a strucnjaci kazu da bi obojica mogli odmarati veceras,jer im brzo slijedi nekoliko utakmica i na zapadu...

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 05 jan 2012, 19:12

KK_Bosna je napisao/la:@Kobe Bryant, kralju, vidi se da si odlican poznavalac materije, ali imam nekoliko ispravki, po mom misljenju ;)
Kobe Bryant je napisao/la:1981 - Boston: Bird, Parish, Maxwell (McHale tada jos nije bio zvijezda, bio je ROY i ulazio je umjesto Birda na PF (Maxwell je bio SF))

1984 - Boston: Bird, McHale, Parish, Johnson

1986 - Boston: Bird, McHale, Parish, Johnson

1989 - Detroit: Thomas, Dumars, Dantley/Aguirre, Rodman (Dantley je bio drugi najbolji igrac ekipe, ali su ga u sred sezone trejdali za Aguirrea, jednog od najboljih sutera tog vremena)

1994 - Houston: Hakeem, Thorpe (uz dreama je bio glavni igrac ekipe)

1996 - Chicago: Jordan , Pippen, Rodman (Kukoc nije tada igrao toliko vaznu ulogu)

1997 - Chicago: Jordan , Pippen, Rodman (Kukoc je u ovoj sezoni u play offu totalno nestao)

1999 - San Antonio: Duncan, Robinson, (duncan je bio glavni i tada), Johnson

2000 - Lakers: O'Neal, Bryant, Rice

2001 - Lakers: O'Neal, Bryant (ovdje si previse subjektivan)

2002 - Lakers: O'Neal, Bryant (ovdje si previse subjektivan)

2003 - San Antonio: Duncan, Parker, Bowen (Robinson i Ginobili nisu bili te klase (Admirala su godine stisle, dok Manu nije bio ni sjena ovog sadasnjeg)

2004 - Detroit: Hamilton, Billups, R. Wallace, B. Wallace

2006 - Miami: Wade, O'Neal, Walker

2008 - Boston: Pierce, Garnett, Allen, Rondo

2009 - Lakers: Bryant, Gasol, Odom

2010 - Lakers: Bryant, Gasol, Artest

2011 - Dallas: Nowitzki, Terry, Kidd
Ma znas sad mozemo mi do sutra tako naprajati : Pa sta je puta Paxon, Kerr, Kukoc spasio Jordana ili odbrana Rodmana pa ona supenzija Malone-a , ali svako se sjeca da je Jordan bio tito ;)
Za Lakerse nisam ja izmislio nego basketball-reference.com, 2000 - O'Neal - Bryant, 2001 Bryant - O'Neal , 2002 - su isti bili bod 2 razlike , ali prednost Bryantu , zbog Shakove povrede u sezoni.
Za Detroit 2004 se slazem da je Hamilton bio najbolji , ali ko ce se to sjecati , zna se je "mr. big shot" Billaps MVP , Ben Wallace DPOY , a Rasheed igrac prevage. A niko se nesjeca cistog sutera uz Allenov sut i najljepsi , gdje bukvalno sve ispogadjao u PO izlazeci iz blokova.
Terry jest igrac sa mu*ima , ali nece se pamtiti , nazalost.
Odom ? Are You kidding me? Ariza je bio korisniji sa odbraanom nad Melom , 2 utakmice ukrao 2 kljucnje lopte na isteku tekmi , u finalu nas vratio u kljucnoj tekmi , svi se sjecaju 2 Fiserove trojke , ali je Fisher dotad sve fulao i bio najslabiji , a Ariza nas je SAM drzao 3/4 ;) Odom je samo odigrao zadnju tekmu tj izpogadjao trice.
Rice 2000 , ma eto moze proci ali onda nas je izvukao i Show i Horry , kada je O'Neal dao samo 2p u 7moj , Portland vodio 10 min do kraja 15 razlike :shock: , Bryanta udvojili i utrojili a Shaw i Horry nas vracaju tricama, onda momentum Kobe smecuje Bonzija, pa crossover nad Pipenom i cuveni alley lap za Shaka , kada je on onda pomeo cijelu klupu lakersa od radosti :lol: Rice je bio dobar u finalu odgovarao na trice Millera , pogotovo u 4 kada je Shak bio out a Bryant nas nosio do pobjede povrjedjen jedini mu je oslonac bio Rice kao i u 6 toj ,medjutim jel to dovoljno da bude uz rame ovoj dvojici ?
Dobro za Boston , oni me nezanimaju napisi i 12 igraca , ja postujem samo McHalle-a i Birda naravno :!: , ALI

HAKEEM '94 U PO : 43 min 28.9P - 11S - 4,3A - 4BL :o
a "tvoj" Thorpe 37 min 11.3p - 9,9s -2,3a - 0.3bl
osim skokova sve ostalo smjesno 8-)

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 05 jan 2012, 19:13

Valjda ce jedan od njih dvojice igrat kladio sam se na majami.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 05 jan 2012, 19:47

Kobe Bryant je napisao/la:Ma znas sad mozemo mi do sutra tako naprajati : Pa sta je puta Paxon, Kerr, Kukoc spasio Jordana ili odbrana Rodmana pa ona supenzija Malone-a , ali svako se sjeca da je Jordan bio tito ;)
pa dobro, znali su i "levati" hodges i cartwright spasiti jordana, ali nije to moja poenta, poenta je u konstantnosti a zna se da su konstantni bili samo jordan, pippen i rodman, te 1998 i kukoc ;)
Za Lakerse nisam ja izmislio nego basketball-reference.com, 2000 - O'Neal - Bryant, 2001 Bryant - O'Neal , 2002 - su isti bili bod 2 razlike , ali prednost Bryantu , zbog Shakove povrede u sezoni.
basketball-reference je mjerodavna stranica?

pogledajmo ovo: http://www.basketball-reference.com/lea ... ctive.html

znaci oni su 66% sigurni da ce T-Mac uci u HOF? Shawn Marion? Elton Brand?!? Ben Wallace samo 0,01%?

meni je nekako mjerodavnija statistika u finalnim serijama, znaci one bitne utakmice, a to nikada ne laze, a ona glasi:

1999-2000 protiv Indiane

O'Neal: 38ppg 16rpg 2apg 61%FG
Bryant: 15ppg 4rpg 4apg 36%FG

2000-2001 protiv Philadelphije

O'Neal: 33ppg 15rpg 4apg 57%FG
Bryant: 24ppg 7rpg 5apg 41%FG

2001-2002 protiv New Jerseya

O'Neal: 36ppg 12rpg 3apg 59%FG
Bryant: 26ppg 5rpg 5apg 51%FG

2003-2004 protiv Detroita

O'Neal: 26ppg 10rpg 1apg 63%FG
Bryant: 22ppg 2rpg 4apg 38%FG

Za Detroit 2004 se slazem da je Hamilton bio najbolji , ali ko ce se to sjecati , zna se je "mr. big shot" Billaps MVP , Ben Wallace DPOY , a Rasheed igrac prevage. A niko se nesjeca cistog sutera uz Allenov sut i najljepsi , gdje bukvalno sve ispogadjao u PO izlazeci iz blokova.
sjecace se isto kao sto bi se ti trebao sjecati ko je bio kljucni covjek u tituli 1988 godine?
Terry jest igrac sa mu*ima , ali nece se pamtiti , nazalost.
navijaci dallasa ce uvijek pamtiti jeta kao jednog od kljucnih igraca za prvu i jedinu titulu mavsa
Odom ? Are You kidding me? Ariza je bio korisniji sa odbraanom nad Melom , 2 utakmice ukrao 2 kljucnje lopte na isteku tekmi , u finalu nas vratio u kljucnoj tekmi , svi se sjecaju 2 Fiserove trojke , ali je Fisher dotad sve fulao i bio najslabiji , a Ariza nas je SAM drzao 3/4 ;) Odom je samo odigrao zadnju tekmu tj izpogadjao trice.
Rice 2000 , ma eto moze proci ali onda nas je izvukao i Show i Horry , kada je O'Neal dao samo 2p u 7moj , Portland vodio 10 min do kraja 15 razlike :shock: , Bryanta udvojili i utrojili a Shaw i Horry nas vracaju tricama, onda momentum Kobe smecuje Bonzija, pa crossover nad Pipenom i cuveni alley lap za Shaka , kada je on onda pomeo cijelu klupu lakersa od radosti :lol: Rice je bio dobar u finalu odgovarao na trice Millera , pogotovo u 4 kada je Shak bio out a Bryant nas nosio do pobjede povrjedjen jedini mu je oslonac bio Rice kao i u 6 toj ,medjutim jel to dovoljno da bude uz rame ovoj dvojici ?
samo sam napisao ko je bio treca violina, znaci da kobe i shaq nisu bili sami... ne da su rice ili odom bili ravnopravni sa njima... naravno trebao sam tu dodati i horryja koji je znao prelomiti utakmicu kad je najpotrebnije...pa i arizu, koji je igrao jaku odbranu (bas zato sam stavio i artesta 2010)

Dobro za Boston , oni me nezanimaju napisi i 12 igraca , ja postujem samo McHalle-a i Birda naravno :!:
pa kazem ti da si previse objektivan, mislim postovati mchalea 1981 godine kad je bio rookie je malo ponizavajuce za jednog od najboljih centara svih vremena, kojeg nisi spomenuo nijednom, pa ni legendarnog playa, najboljeg defanzivnog playa svih vremena, a obojica su HOF
HAKEEM '94 U PO : 43 min 28.9P - 11S - 4,3A - 4BL :o
a "tvoj" Thorpe 37 min 11.3p - 9,9s -2,3a - 0.3bl
osim skokova sve ostalo smjesno 8-)
pa nisam rekao da je thorpe bio u rangu hakeema, samo da mu je bio pomoc (onda si za sve chicagove titule trebao staviti samo jordana)

ali i nije bas smijesno 57%FG (najbolje u ekipi)?, naravno prva, druga, treca i cetvrta opcija u napadu je bio the dream, a poslije njega thorpe... tu su bili i maxwell i the jet, ali oni su ipak bili manje vazni od thorpea
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 05 jan 2012, 19:51

kukoč je bolje igrao 96. nego 98.,96. je bio i najbolji 6. igrač NBA

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 05 jan 2012, 20:09

Mi ko u skupstini : replika :lol: , zato i sluzi forum razmejnujes misljenja.

Za finala je neupitno O'Neal je bio MVP , pa silo se na starog Rick Smits-a pa na 50-godisnjeg Mutomba :lol: , ma kraju protiv NJ nije ni imao centra :roll: , pa je naravno da se Phill derao Kobe-u : PASS THE BALL :lol:
Ali kkbosna , vidim da se sjecas , zapad je bio DALEKO JACI , od istoka : pa je glup je format NBA trebalo je da su u finalu najbolje momcadi a ne istok - zapad , : Ko je 2000 bio najbolji : Portland , tu seriju je bolji bio Kobe i ako ga je Pipen cuvao , a Shaka Sabonis i pomagao Rasheed , 2001 je San Antonio bio najbolja momcad , pa ko je bio najbolji tu seriju isto Kobe , Shaka cuvali Duncan i Robinson , ko je 2002 bio najbolji Sacramento , u kljucnoj 7moj tekmi se nadmudrivali Kobe i Bibi i kobe izasao kao pobjednik ;) , Po meni to su trebali biti finala , a ne protiv Phill-e ili NJ , kojje bi i Sacramento i San Antonio pa i Dallas tih godina isto pomeli , e jest tu je Shak bio MVP ;)

Znanje Rudi T-ija sam vidio kada je dosao u lakerse, gledao sam ta finala i PO Houstona, bilo spusti na Hakeema, (jedna i jedina "akcija")sjecam se bas dobro , Hakeem-a dok ne utroje ona on baci povratnu na Horry-a ili Smith-a .... a doslovno je unistio najbolje centre , znaci pomeo konkurenciju , redom Robinson , Ewning i na kraju slag na tortu O'Neal i metla :lol:
Nisam upamtio Jabbar-a u direktnim susretima , malo preko kaseta ali sto je Hakeem bio dominatan na oba kraja terena to po meni nije bio ni Jordan , da je Hakeem-u bio malo bolji trener i malo bolji play od TNT Smitha koji je smetalo , Hakeem bi izdominirao i Bulls-e , steta sto se nisu nikad sastali u finalu :cry:

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 05 jan 2012, 20:40

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:kukoč je bolje igrao 96. nego 98.,96. je bio i najbolji 6. igrač NBA
da, bio je najbolji sesti igrac, ali samo zbog jednog razloga - 72-10. jordan se tada vratio i grizao je kao nikada do tada, pippen je bio u najboljoj formi (posto je bio lider 2 godine)...

'98 je kukoc igrao veoma bitnu ulogu, sto se najbolje odrazilo i vidjelo sezonu kasnije kada je prakticno igrao sam protiv svih ;)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 05 jan 2012, 20:45

KK_Bosna je napisao/la:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:kukoč je bolje igrao 96. nego 98.,96. je bio i najbolji 6. igrač NBA
da, bio je najbolji sesti igrac, ali samo zbog jednog razloga - 72-10. jordan se tada vratio i grizao je kao nikada do tada, pippen je bio u najboljoj formi (posto je bio lider 2 godine)...

'98 je kukoc igrao veoma bitnu ulogu, sto se najbolje odrazilo i vidjelo sezonu kasnije kada je prakticno igrao sam protiv svih ;)

imao je istu ulogu,samo par minuta više 98. godine,a ista tatistika

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 05 jan 2012, 20:51

Kobe Bryant je napisao/la:Mi ko u skupstini : replika :lol: , zato i sluzi forum razmejnujes misljenja.

Za finala je neupitno O'Neal je bio MVP , pa silo se na starog Rick Smits-a pa na 50-godisnjeg Mutomba :lol: , ma kraju protiv NJ nije ni imao centra :roll: , pa je naravno da se Phill derao Kobe-u : PASS THE BALL :lol:
Ali kkbosna , vidim da se sjecas , zapad je bio DALEKO JACI , od istoka : pa je glup je format NBA trebalo je da su u finalu najbolje momcadi a ne istok - zapad , : Ko je 2000 bio najbolji : Portland , tu seriju je bolji bio Kobe i ako ga je Pipen cuvao , a Shaka Sabonis i pomagao Rasheed , 2001 je San Antonio bio najbolja momcad , pa ko je bio najbolji tu seriju isto Kobe , Shaka cuvali Duncan i Robinson , ko je 2002 bio najbolji Sacramento , u kljucnoj 7moj tekmi se nadmudrivali Kobe i Bibi i kobe izasao kao pobjednik ;) , Po meni to su trebali biti finala , a ne protiv Phill-e ili NJ , kojje bi i Sacramento i San Antonio pa i Dallas tih godina isto pomeli , e jest tu je Shak bio MVP ;)

Znanje Rudi T-ija sam vidio kada je dosao u lakerse, gledao sam ta finala i PO Houstona, bilo spusti na Hakeema, (jedna i jedina "akcija")sjecam se bas dobro , Hakeem-a dok ne utroje ona on baci povratnu na Horry-a ili Smith-a .... a doslovno je unistio najbolje centre , znaci pomeo konkurenciju , redom Robinson , Ewning i na kraju slag na tortu O'Neal i metla :lol:
Nisam upamtio Jabbar-a u direktnim susretima , malo preko kaseta ali sto je Hakeem bio dominatan na oba kraja terena to po meni nije bio ni Jordan , da je Hakeem-u bio malo bolji trener i malo bolji play od TNT Smitha koji je smetalo , Hakeem bi izdominirao i Bulls-e , steta sto se nisu nikad sastali u finalu :cry:
pa bolje je i "replikati" na civilizovan nacin, nego kao indijanci da se ponasamo :D

ipak je cinjenica da je shaq bio u svom primeu 2000-2002 i da je jeo malu djecu, naravno ne umanjujem "osmicine" zasluge, po mom misljenju tu je balans bio 51% shaq 49% kobe... jednostavno kobe je izbalansirao taj level (pa cak smijem reci i prestigao) 2004 kada je sve i otislo u neku stvar :cry:

pa i rekao sam za hakeema, bio je 1,2,3 i 4 opcija u napadu, 5. opcija je bio otis, a 6. bilo ko kad hakeem odmara :lol:

ma kakav jabbar, wilt je bio dominantan na oba kraja (doduse i nije imao neku konkurenciju osim russella i unselda), ali u ovoj "novijoj" kosarci, od 80 naovamo, hakeem i shaq su bez premca

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 05 jan 2012, 20:53

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:

pa valjda znas da nije sve u statistici... '96 je igrao u takozvanoj najboljoj ekipi svih vremena (iako za mene ti bullsi i nisu najbolji svih vremena) i on je iz drugog plana kao rookie davao koseve jer su svi skakali po MJ-u i Pippu... '98 je vec bio ozbiljan i priznat igrac, sto je i dokazao '99

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 05 jan 2012, 20:55

KK_Bosna je napisao/la:
Kobe Bryant je napisao/la:Mi ko u skupstini : replika :lol: , zato i sluzi forum razmejnujes misljenja.

pa bolje je i "replikati" na civilizovan nacin, nego kao indijanci da se ponasamo :D

ipak je cinjenica da je shaq bio u svom primeu 2000-2002 i da je jeo malu djecu, naravno ne umanjujem "osmicine" zasluge, po mom misljenju tu je balans bio 51% shaq 49% kobe... jednostavno kobe je izbalansirao taj level (pa cak smijem reci i prestigao) 2004 kada je sve i otislo u neku stvar :cry:

pa i rekao sam za hakeema, bio je 1,2,3 i 4 opcija u napadu, 5. opcija je bio otis, a 6. bilo ko kad hakeem odmara :lol:

ma kakav jabbar, wilt je bio dominantan na oba kraja (doduse i nije imao neku konkurenciju osim russella i unselda), ali u ovoj "novijoj" kosarci, od 80 naovamo, hakeem i shaq su bez premca

wilt je bio previsok za tadašnju košarku,unseld koji je bio među najboljim centrima je visok 200 cm

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 05 jan 2012, 20:57

KK_Bosna je napisao/la:

pa valjda znas da nije sve u statistici... '96 je igrao u takozvanoj najboljoj ekipi svih vremena (iako za mene ti bullsi i nisu najbolji svih vremena) i on je iz drugog plana kao rookie davao koseve jer su svi skakali po MJ-u i Pippu... '98 je vec bio ozbiljan i priznat igrac, sto je i dokazao '99[/quote]

pa 96. kukoč i nije bio baš rookie nego u trećoj sezoni

koji bullsi su po tebi bolji od tih iz 96?

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 05 jan 2012, 21:05

do mene je za lapsus "rookie" :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

ne znam, meni je nekako zrelije djelovao '98, prvenstveno zbog '99 sezone...

pa nijedni bullsi nisu meni najbolji, meni je najbolja ekipa johnson-ainge-bird-mchale-parish, pa onda johnson-scott-worthy-green-jabbar... pa tek onda harper-jordan-pippen-rodman-longley

prve dvije ekipe imaju sve, jednom rijecju kompletne ekipe, dok bullsi imaju "propuh" na kecu i petici

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 05 jan 2012, 21:10

KK_Bosna je napisao/la:do mene je za lapsus "rookie" :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

pa nijedni bullsi nisu meni najbolji, meni je najbolja ekipa johnson-ainge-bird-mchale-parish, pa onda johnson-scott-worthy-green-jabbar... pa tek onda harper-jordan-pippen-rodman-longley

prve dvije ekipe imaju sve, jednom rijecju kompletne ekipe, dok bullsi imaju "propuh" na kecu i petici

e jbg,pa ne čine ekipu samo startnih 5

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 05 jan 2012, 21:27

KK_Bosna je napisao/la:do mene je za lapsus "rookie" :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

boston: sichting, vincent, wedman, kite, walton

lakers: matthews, cooper, mcgee, rambis, lucas

chicago: kerr, buechler, kukoc, simpkins, wennington

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 05 jan 2012, 21:35

KK_Bosna je napisao/la:

boston: sichting, vincent, wedman, kite, walton

lakers: matthews, cooper, mcgee, rambis, lucas

chicago: kerr, buechler, kukoc, simpkins, wennington

sve ok,ne kažem da su ti bullsi najbolji ,samo sam tebe pitao koju ekipu smatraš najboljom

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.