Nastavi.alacious je napisao/la:Arnelinho je napisao/la:Najkraći dan u godini je?
Mora da je neki fazon,od prvog osnovne me uce da je to prvi dan zime,to jest kada je sunce najblize planeti
Geografija(igra)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Geografija(igra)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Moj prijedlog vam je da pitanju imaju veze sa Bosnom i Hercegovinom i da se pritom što manje koristi gugl i wiki pri odgovaranju 

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Kako se nazivaju jednim imenom drzave jugoistocne Azije koje su se pocele jako razvijati u posljednoj deceniji ?
Mali tigar/tigri?alacious je napisao/la:Kako se nazivaju jednim imenom drzave jugoistocne Azije koje su se pocele jako razvijati u posljednoj deceniji ?
- roy_makaay
- Kontakt:
Azijski tigrovi?alacious je napisao/la:Kako se nazivaju jednim imenom drzave jugoistocne Azije koje su se pocele jako razvijati u posljednoj deceniji ?
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Eto dod'o sam sta je faliloroy_makaay je napisao/la:alacious je napisao/la:Kako se nazivaju jednim imenom drzave jugoistocne Azije koje su se pocele jako razvijati u posljednoj deceniji ?
Azijski PRIVREDNI tigrovi?

Pisi dalje..
Arnelinho,ne moze mali

- roy_makaay
- Kontakt:
Evo malo pitanje na nivou expert.U kojem talijanskom gradu se nalazi trećina hotelskih kapaciteta u cijeloj "čizmolikoj" zemlji?
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Imam osjećaj, pa ne znam što, da je to Bologna?roy_makaay je napisao/la:Evo malo pitanje na nivou expert.U kojem talijanskom gradu se nalazi trećina hotelskih kapaciteta u cijeloj "čizmolikoj" zemlji?

@alacious: Nekako ,znam da su manje države, pa me povuče (sem Kine ja mislim).

- roy_makaay
- Kontakt:
Nije al' da pomognem,taj grad nema svog predstavnika u seriji a.Arnelinho je napisao/la:Imam osjećaj, pa ne znam što, da je to Bologna?roy_makaay je napisao/la:Evo malo pitanje na nivou expert.U kojem talijanskom gradu se nalazi trećina hotelskih kapaciteta u cijeloj "čizmolikoj" zemlji?

riminiArnelinho je napisao/la:Imam osjećaj, pa ne znam što, da je to Bologna?roy_makaay je napisao/la:Evo malo pitanje na nivou expert.U kojem talijanskom gradu se nalazi trećina hotelskih kapaciteta u cijeloj "čizmolikoj" zemlji?
@alacious: Nekako ,znam da su manje države, pa me povuče (sem Kine ja mislim).
Bosna <3
- roy_makaay
- Kontakt:
Bravo pluton!
Ovaj izgleda nece postavit 
Koji je treci grad po broju stanovnika u Pusiji?

Novosibirsk.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Bilo sad na kvizu na HRT-uSheyi je napisao/la:Ovaj izgleda nece postavit

PS: @dubrava,postavi pitanje.Odgovori je tacan.

Ne pijem,ne pusim,ne drogiram se i ne idem u Zepce...

eh, eto, ko da ja sad geldam hrt...
nego, tri povezana pitanja
To se jezero nalazi na Prenju, poznata je turistička i vikend lokacija tijekom ljeta. Iz tog jezera ističe jedna rječica, potočić i jednim velikim vodopadom ulijeva se u jednu drugu, veću rijeku..
hehe, o kojem je jezeru riječ, koja se to rječica iz nejga izlijeva i u koju se rijeku ulijeva?

nego, tri povezana pitanja
To se jezero nalazi na Prenju, poznata je turistička i vikend lokacija tijekom ljeta. Iz tog jezera ističe jedna rječica, potočić i jednim velikim vodopadom ulijeva se u jednu drugu, veću rijeku..
hehe, o kojem je jezeru riječ, koja se to rječica iz nejga izlijeva i u koju se rijeku ulijeva?

sad je moja redea pogodio sam rimini
kako se zove najveca drzava na svijetu ?

kako se zove najveca drzava na svijetu ?
Bosna <3
Švicarskoj. Al, prvo moje pitanje odgovorite...Elegant je napisao/la:U kojoj se drzavi zvanicno govore 4 jezika ?
pluton, rusija..ne preskacite...
nijedubrava je napisao/la:Švicarskoj. Al, prvo moje pitanje odgovorite...Elegant je napisao/la:U kojoj se drzavi zvanicno govore 4 jezika ?
pluton, rusija..ne preskacite...

blidinje
Bosna <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.