Meni su na listi za odstrijel tek, redom:
1.Squillaci
2.Almunia
3.Manonne
4.Arshavin
5.Denilson
6.Bendtner
7.Chamakh
8.Vela
9.Rosicky
Zar ih je toliko? 

Prihvatio bih i ovako kad bi se desilo u dovodjenju zamjena:
1.Miquel
2.Martinez (akademija, GK)/bilo koji klinac
3. NIKO
4.Gotze/Ayew
5.Coquelin
6.Campbell
7.Sow/Podolski/Doumbia/Remy/bilo koji kvalitetniji napadač, ne nižeg nivoa od nabrojanih
8.Cuenca
9.Gourcuff/Martin Marvin/Džagoev/bilo ko, ne nižeg nivoa od nabrojanih.
Umjesto ovog "niko" dovesti još jednog štopera ili beka. Npr. Jagielka, može i Samba, a i Vertonghen. I eto ga, ovo je minimum ,kakave zamjene želim vidjeti u sledećem ljetnom prelaznom roku (bolje su dobrodošle, gore će me razočarati).
//
Coquelin produžio ugovor sa Arsenalom. Iznenadjuje me da ga nije produžio na više godina, tek do 2015. 

//
Kao pojačanja se 'pominju i Neil Taylor iz Swansea. Riječ je o 22-godišnjem Velšaninu. Lijevi bek. To mi je ok, s obzirom da ,kako vidim, se traži treća zamjena, a ne bolji igrač od Santosa i Gibbsa (u predovdu ne želi se nagomilavati). Vels mi je draga reprezentacija, pa eto...Nadam se da će sastaviti respektabilnu ekipu za sledeće kvalifikacije i proći na neki turnir. Ako ne dodje u Arsenal, neka makar ode u neki veliki/veći klub, to mu od srca želim.
//
Još jedno pojačanje, koje se spominje je Suarez. Nije onaj Liverpoolov. 

Nego je riječ o Matiasu Suarezu, članu Anderlechta. Koliko vidim ima solidnu statistiku. Teško ga mogu sada, na osnovu statistike, ocjeniti, nadam se da Wenger i co. znaju šta rade, ako ga dovedu. Priznaću, nisam odavno gled'o belgijsku ligu, pa tako ni Anderlechta.
Za informaciju: Napadač, visok 182 cm. i u 26 nastupa je dao 14 golova i deset puta asistir'o. Sve što mogu reći- vidim ,da je timski igrač.
Vidjećemo...