Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

juznjak>
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la juznjak> » 24 dec 2011, 17:55

Tiago prima veliku platu a gotovo da nije igrao :roll: Koke je igrao dosta u zadnjim utakmicama ali nista specijalno vidjecemo sta ce Simeone uraditi kada je sredina terena u pitanju...ovom timu fale igraci tipa Borje Valere i Lass Diare, da bi bio jedan od najjacih .

Mislim da bi Tiago i Asuncao mogli otici u zimskom prijelaznom roku,Thiago prije svega zbog plate koju prima za nista .

Najvaznije da Simeone racuna na Reyesa ,e sada vidjecemo jel Caminero racuna na njegovu zenu slika
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Pavon
Kontakt:

Post Postao/la Pavon » 25 dec 2011, 23:05

slika
Antonio, Cholo, Salva i cini mi se Aguillera :D

Cholo ce sutra doputovati u Madrid, a predstavljen ce biti u utorak u pola jedan.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 26 dec 2011, 12:48

Od Salve se ocekivala mnogo bolja karijera :? slicna prica kao i sa Mistom .

Citam da Cholo navodno zeli Jose ''Principito'' Sosu, trenirao ga je u Estudiantesu ,trenutno igra u vrlo jakom Metalistu.
Ja ga licno pamtim kao igraca Bayerna,znam da se tada pricalo da je veliki talenat i slicno ,sad mu je vec 26 god ,igrac sredine terena i nebi mnogo kostao 3,5 mil eura .
[youtube][/youtube]
Jako bi volio da se vrati . Mislim da bi jedino u Atleticu mogao povratiti staru formu .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 28 dec 2011, 12:48

Jucer ne presici mislim da se nijednom nije pogledao sa Caminerom :mrgreen: i ako su se rukovali ,Caminero ga je i hvalio 8-)
slika
Svidja mi se njegov karakter ,nadam se da ce dio tog karaktera prenijeti na igrace .
Sto se tice nacina na koji cemo igrati ,izjavio je da ocekujemo jak,agresivni Atletico ,koji ce se oslanjati na kontranapade . To je nacin igre na koji se Atletico najvise oslanjao u svojoj historiji .

Manzano je preferirao da ekipa igra nesto kao Barca ,sa vecim posjedom lopte ,sto je bilo dosta pogresno obzirom da nemas igrace za takvo nesto :roll:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 dec 2011, 01:07

http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=96320" onclick="window.open(this.href);return false;
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 30 dec 2011, 20:04

Izgleda da ce Reyes ipak preci u Sevillu :| navodno je sve davno dogovorio sa Del Nidom kojem je jos dok je bio suspendovan od Manzana, obecao da ce se vratiti u Sevillu . Atletico ce za po meni najboljeg svog igraca dobiti oko 4 mil eura :shock: :lol: recimo kada ga je dovodio iz Reala,platio ga je 15 mil eura !!

Isto tako tako Forlana platili 23 mil eura a prodali ga za 5 ,Simao isto , sada Reyes . Kakvi kraljevi vode klub jbte slika
Znaci nista od Borje :roll:

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 03 jan 2012, 01:28

Ja ovog Simonea nisam nikad volio :mrgreen: , isao mi je na zivac u Laciju cak sto vise mrzio sam ga :mrgreen: . Sad nek nalozi ekipu da igraju kao on onako prgavo i hinjski i ne znam sta bi mu uradio. Moze da se igra zustro i tako to samo nemoj od Atletika napravit hinju ekipu..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 03 jan 2012, 20:08

zeljocity je napisao/la:Ja ovog Simonea nisam nikad volio :mrgreen: , isao mi je na zivac u Laciju cak sto vise mrzio sam ga :mrgreen: . Sad nek nalozi ekipu da igraju kao on onako prgavo i hinjski i ne znam sta bi mu uradio. Moze da se igra zustro i tako to samo nemoj od Atletika napravit hinju ekipu..
Njemu se svidja onaj Atletico koji smo gledali na Bernabeu u prvih 15 min 8-) dakle ,agresivnost,zalaganje,i ubojita kontra ;) takav Atleti ocekuj!! Dosta je setkanja po terenu !!

Bio je omiljen medju navijacima upravo zbog njegovog nacina igre,postavio sam na predhodnoj stranici sliku ,na kojoj su navijaci napravili transparent sa natpisom ''hocemo 11 simeonesa koji osjecaju boje '' .

Inace u subotu Malaga v Atleti , 22 h direktan prenos na tv1 slika

Pavon
Kontakt:

Post Postao/la Pavon » 03 jan 2012, 21:27

Juznjace lave. Sta je sa kraljem Reyesom, jel' odlazi il' ostaje?

slika

slika

Oba rivala njegovih klubova u kojima je ostvario nesto vise :D

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 04 jan 2012, 21:13

Vidi ga sto ljubi grb Reala , ljubim mu esposu :D. Jos uvijek trenira sa Atleticom,Cholo je priznao jucer ,da mu je Reyes rekao da zeli u Sevillu , valjda ce za koji dan biti igrac Cerdille :? .

Btw za koju heftu vraca se i Diego Costa slika

Mamba
Kontakt:

Post Postao/la Mamba » 05 jan 2012, 17:20

Reyes vise nije igrac Atl.Madrida
You talkin' to me ?

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 05 jan 2012, 23:50

Nek mu je sa srecom :) . jbga ostaje mi neki zal i misljenje da je mogao mnogo vise u tandemu sa Forlanom i Aguerom ,kako u ligi tako i u LP ,samo da su ostavili hebeni ego po strani .

Jedan od razloga njegovog povratka u Sevillu je i taj, sto mu je otac bolestan pa je htio biti uz njega .

Gledam na aerodromu u Sevilli ,docekali ga ko narodnog heroja :lol:
[youtube][/youtube]

Mozda najvazniji njegov gol za Atleti ,u sjecanju ce mi ostati mangupska asistencija na Anfieldu za Forlana ,te golcina Villarealu .

Gracias por todo Reyes.

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 07 jan 2012, 19:33

Simeone debituje pobjedom veceras 8-) .

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 07 jan 2012, 21:25

Courtois, Perea, Godín, Domínguez, Filipe, Tiago, Juanfran, Gabi, Diego, Salvio y Falcao.
Caballero, Gámez, Welligton, Demichelis, Monreal, Toulalan, Cazorla, Bounanotte, Isco, Juanmi y Rondón

Adrian,Koke i Arda na klupi :? vise mi se svidja sastav Malage . Ovdje ni bod nebi bio los .

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 jan 2012, 23:01

Slab Atletico. Osim one prečke nakon polukontre, nisu ništa napravili vrijedno spomena. Malaga konkretnija, a mislim da nikome na stadionu nije jasno kako je Curtois odbranio onaj šut glavom Rondona. :o Utakmica nije loša, samo nedostaje koji pogodak da je još više uljepša. Btw, saznadoh da je Cazorla ove godine zabio najviše golova iz slobodnih udaraca - čak tri. 8-) Vjerujem da bi i danas upisao četvrti da nije Toulalan onako nespretno reagovao pred golom gostiju. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 08 jan 2012, 00:25

Slazem se ,ali u drugom poluvremenu Atletico bio dosta bolji .
Svakako da je nerijesen ishod i najrealniji ,ali kada se pogledaju sve prilike ,atleti je imao bolje sanse ,prvo ona precka Diega nakon odbitka,zatim nakon kornera odlican udarac glavom Godina ali na gol liniji spasio Cazorla .

Ja sam napisao da i bod nebi bio los,obzirom da je ovo jedno od najtezih gostovanja u Spaniji .
Cini mi se da je samo Real uspio odnijeti tri boda?! To dovoljno govori .
Cini se da Arda nije poceo jer nije bio u najboljoj fizickoj spremi . Steta ,jer Salviu sam toliko puta pozdravio staru 8-) lik je dosta izglednih kontri uspio upropastiti,ni Juanfran nije bio nista bolji .

Napredak je ocigledan ,jer ako se pogleda statistiku Manzana na gostovanjima( 1 bod i to protiv Granade) ,kad se sjetim ,Getafe nas pobjedjivao sa igracem manje :o !! Kakve sve bruke ne ,Cholo odma osvoji bod i to protiv vrlo jake ekipe .

Raspored u narednim kolima . Realno je ocekivati 10 bodova .

Atlético-Villarreal
Osasuna-Atlético
Atlético-Valencia
Racing-Atlético

Mamba
Kontakt:

Post Postao/la Mamba » 08 jan 2012, 03:27

Atl. Madrid je mogao da pobj. u 2p ali...

Kako god, bitan je bod :)
You talkin' to me ?

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 08 jan 2012, 12:19

Dobra utakmica na La Rosaledi, it's pity we didn't see the goals. :mrgreen: Vidjeli smo dosta šansi i na jednoj i na drugoj strani, ali, kao što gore navedoh, nije bilo golova. Pellegrini je koliko-toliko uspio napraviti sa Malagom ono što nije u Real Madridu. Njegov tim sada definitivno krasi disciplinovana igra (da, znaju katkad biti grubi i dobiti karon(e), ali su faulovi i grubosti svedene na minimum, barem sa njihove strane). Dakle, naprave dva-tri driblinga, onda slijedi završni pas i tako finiširaju akcije. Eh, sad kada pogledamo i igrače, naravno da to nije čudno niti neočekivano. Ipak su tu Toulalan, Isco, Cazorla, Demichelis, Ruud van Nistelrooy...

Atletico je napredovao s novim trenerom, doduše, jeste minimalno i skoro nevidljivo, al' vidi se da su popravili igru na strani. Rezultat toga je zasluženo osvojen bod na teškom gostovanju, protiv direktnog konkurenta za mjesta koja vode u Evropu. Simeone još upoznaje ekipu, tako da nismo odmah mogli ni očekivati neke vanserijske igre i uspjehe, ali sigurno je da ćemo ih vidjeti kroz neko vrijeme. Zamjerio sam Atleticu grubu igru i startove, kao i komplikovanje nekih povoljnih situacija. Međutim, klub iz predgrađa Madrida je ipak uspio zatresti mrežu i okvir gola Caballera. Prvo je, krajem prvog poluvremena, zatresao prečku, a zatim je i Falcao postigao gol glavom, no isti je poništen jer je sudija smatrao da je Willy (golman Malage) bio fauliran (opravdano). Dakle, sigurno je da ova ekipa koja ima niz kvalitetnih igrača može i mora više, a šta će biti dalje saznat ćemo vrlo brzo.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 08 jan 2012, 20:22

Gruba igra i prljavi startovi bice sastavni dio igre Cholinog Atletica :mrgreen: ;) sam je takav bio 8-)

Mamba
Kontakt:

Post Postao/la Mamba » 09 jan 2012, 18:23

juznjak> je napisao/la:Gruba igra i prljavi startovi bice sastavni dio igre Cholinog Atletica :mrgreen: ;) sam je takav bio 8-)
Pa nece Atletico dosta dogurati sa njim 8-)
You talkin' to me ?

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.