FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zmaj_Bosne
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zmaj_Bosne » 06 jan 2012, 00:16

csh je napisao/la:Mislim da niste mogli bolje proci,on je za duze staze,sad hoce li uspjeti izdrzat pritisak ko zna,uglavnom dobro izbor!!
Koje ba duže staze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dragon Town

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 06 jan 2012, 00:19

Nemam se namjeru prepirati,to je moje misljenje.Mislim da nije uredu sad drvlje i kamenje na njega,ne treba biti licemjer ne ulazeci u njegove razloge!,dobar je trener u to nema sumnje
AMAR OSIM!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 jan 2012, 00:32

Sarajlijc@ je napisao/la:Odlicno bi bilo da bude Jovic. Imaju jos 5 dana da izaberu trenera ako ne urade to do pocetka priprema onda su karine.
E pa kazem ti ja, uostalom ne bi ti se svidile okolnosti pod kojima je Jovic dosao al je u svakom slucaju plus za sarajevo...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 06 jan 2012, 00:37

pile87 je napisao/la: E pa kazem ti ja, uostalom ne bi ti se svidile okolnosti pod kojima je Jovic dosao al je u svakom slucaju plus za sarajevo...
hajde da čujemo te okolnosti koje nam se ne bi svidile :roll:

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 06 jan 2012, 10:50

Necu komentarisati o tome koje ili koce biti trener Sarajeva jer je to stvar njegovih navijaca,igraca i uprave isto tako necu govoriti nista o kvalitetu Jovica(do sada su rezultati dobri u drugim klubovima) i da li ce Sarajevo imati uspjeha sa njim jer nisam kompetentan da govorim o tome a i vrijeme ce to pokazati.Ali hocu da kazem ovim moralistima sto sada napadaju i pljuju Jovica(do juce su ga hvalili) samo zato sto je presao u drugi klub pa ljudi u kojem vi vijeku zivite.U citavom svijetu je normalno da covjek ide tamo gdje misli da cemu biti bolje,mozda su i pojedini ljudi iz uprave Zvijezde to dogovorili i mozda ce i Zvijezda zaraditi koju marku na ime odstete.Pogledajde kako igraci i treneri u Evropi prelaze iz kluba u klub u toku sezone i niko ne spominje gluposti kao dao rijec i ima moralnu obavezu.Da vas pitam samo jednu stvar da li bi vi koji radite kod privatnika za pet-sest stoja odbili ponudu BH Telekoma,Eroneta ili nekog javnog dobrostojeceg preduzeca gdje bi imali veca primanja samo zato jer ste dali rijec svom takozvanom poslodavcu(bi malo sutra).Daj ba propudite se vise ljubav i srce prema klubu imaju samo navijaci i oni jedini iskreno disu i prozivljavaju sve dobre i lose rezultate svoga kluba.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 06 jan 2012, 10:57

Ali hocu da kazem ovim moralistima sto sada napadaju i pljuju Jovica(do juce su ga hvalili) samo zato sto je presao u drugi klub pa ljudi u kojem vi vijeku zivite
.

Nije problem u tome što je Jović prešao u Sarajevo nego na koji način je to učinio.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 06 jan 2012, 11:05

Ovo vise nije normalno svaki put jedni te isti pisu na ovu temu i samo pametuju ...

Poslje utakmice sa Zvijezdom ovi njihovi navijaac se ovdje nakotili i okomilo pa to je za nepovjeovati, kao do neki dan ste govodoili kako je taj Jovic gosodin teski, kako je odbio Borac pa sad I Sarajevo, paša moj solidni Sarajevo se ne odbija to nek vam bude jasno svima, to sto je on kod vas bio tito, trener, mendzer, i sta ne vise, to je vase, i sad kako je otisao, SAD CEMO FOL MI VIDJETI KAKAV JE ON :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dosta vas se je vise, nas je novi trener bili prvi ili ispali iz lige samo nas popustite vise

Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la Gradacac » 06 jan 2012, 11:27

Covjek vam je rekao da nije problem u tome sto ide, nego je problem u nacinu na koji je otisao...A sta ce to bolje imati u Sarajevu nego u Zvijezdi? ? ? Veci grad ok. Glavni grad ok. Ali financijski nikada nece imati stabilniju platu nego u zvijezdi sto je imao i svi koji dodu tako je kod nas.Kad smo mi kome ostali duzni? Kad su nam igraci protestovali? Kad su zivjeli sa svijecom? NIKAD! ! ! Ne kazem moze se dogoditi krah da bude i kod nas tako ali sada kako stoji mislim da nece biti od toga nista...Svi su ispostovani maksimalno, a ovakvi kao jovic su noz u leda zabijali, a drugo pricali.Najvise me boli to sto kod nas u Ligi mora pobjediti vec ne jaci.Mozete vi na mene sada drvlje i kamenje bacati ali tako vam je.Ja sam samo realan.I ZELIM VAM SRECU U NASTAVKU TAKMICENJA SA NOVIM TRENEROM JOVICEM I POZDRAVITE GA OD NAS. ;)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 jan 2012, 11:27

Kako je smjesno ovo "Sarajevo se ne odbija", da ste napisali "veca plata ne odbijaja bilo bi ljepse". Da mu je Gorenje Nevesinje dalo vise para i tamo bi otisao.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 06 jan 2012, 11:31

Elegant je napisao/la:Kako je smjesno ovo "Sarajevo se ne odbija", da ste napisali "veca plata ne odbijaja bilo bi ljepse". Da mu je Gorenje Nevesinje dalo vise para i tamo bi otisao.

Sa Jovice ili bez njega, niste nista bolji tim.
To sam ja napisao na prosloj stranici. Tamo gdje burgija nece para hoce :mrgreen:

Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la Gradacac » 06 jan 2012, 11:31

Da, mozda ce i imati vecu platu, ali mislis da ce ih sve pokupiti.Ima hapadzija gore vecih od samog Jovica.Nije to Zvijezda.Ali sigurniju platu necen igdje imati.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 jan 2012, 11:44

Gradacac je napisao/la:Da, mozda ce i imati vecu platu, ali mislis da ce ih sve pokupiti.Ima hapadzija gore vecih od samog Jovica.Nije to Zvijezda.Ali sigurniju platu necen igdje imati.
A sta kakite vi iz zvjezde, stvano mi je zvijezda draga ( mada imaju ruzno ime ) al brate dragi sto ne bi mogao imati vece pare u sarajevu, zato ne i sigurnije pare.Sarajevo je jedan od nasa dva najveca kluba neki bi treneri dosli i za manje para nego sto su imali.Mislim da u poredjenju zvijezde i sarajeva za Jovica nije bilo dileme samo je bilo pitanje para.To je savim normalna stvar u sportu da ljudi traze novu sredinu za raditi gdje ce se moci finasiski obezbjediti i nisu samo pare u pitanju nego i reputacija biti trener zvijezde i sarajeva nije isto, da se razumijemo.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 06 jan 2012, 11:49

pile87 je napisao/la:
Gradacac je napisao/la:Da, mozda ce i imati vecu platu, ali mislis da ce ih sve pokupiti.Ima hapadzija gore vecih od samog Jovica.Nije to Zvijezda.Ali sigurniju platu necen igdje imati.
A sta kakite vi iz zvjezde, stvano mi je zvijezda draga ( mada imaju ruzno ime ) al brate dragi sto ne bi mogao imati vece pare u sarajevu, zato ne i sigurnije pare.Sarajevo je jedan od nasa dva najveca kluba neki bi treneri dosli i za manje para nego sto su imali.Mislim da u poredjenju zvijezde i sarajeva za Jovica nije bilo dileme samo je bilo pitanje para.To je savim normalna stvar u sportu da ljudi traze novu sredinu za raditi gdje ce se moci finasiski obezbjediti i nisu samo pare u pitanju nego i reputacija biti trener zvijezde i sarajeva nije isto, da se razumijemo.
Svaka ti je na mjestu, Zvijezdi zelim da sto prije nadju trenera!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

gauco
Kontakt:

Post Postao/la gauco » 06 jan 2012, 12:16

Gradacac je napisao/la:Covjek vam je rekao da nije problem u tome sto ide, nego je problem u nacinu na koji je otisao...A sta ce to bolje imati u Sarajevu nego u Zvijezdi? ? ? Veci grad ok. Glavni grad ok. Ali financijski nikada nece imati stabilniju platu nego u zvijezdi sto je imao i svi koji dodu tako je kod nas.Kad smo mi kome ostali duzni? Kad su nam igraci protestovali? Kad su zivjeli sa svijecom? NIKAD! ! ! Ne kazem moze se dogoditi krah da bude i kod nas tako ali sada kako stoji mislim da nece biti od toga nista...Svi su ispostovani maksimalno, a ovakvi kao jovic su noz u leda zabijali, a drugo pricali.Najvise me boli to sto kod nas u Ligi mora pobjediti vec ne jaci.Mozete vi na mene sada drvlje i kamenje bacati ali tako vam je.Ja sam samo realan.I ZELIM VAM SRECU U NASTAVKU TAKMICENJA SA NOVIM TRENEROM JOVICEM I POZDRAVITE GA OD NAS. ;)

Pa meni nije jasno kad citam natpise navijaca Zvijezde koliko je kod Vas bajna situacija u klubu, kako se uvjek ne borite bar za Evropu, nego ste nekako uvjek ispod kouzajnera. :idea: Drugo sta mi nije jasno, kako znas da ce imati vecu platu u Zvijezdi nego u Sarajevu,i ako je tako kojom logikom je onda dosao u Sarajevo( nije garant radi treba i zbog toga sto je glavni grad :lol: ) ? Sta mislis da ga nisu pistoljem natjerali da napusti Zvijezdu i taku idilu. :lol: Slazem se sa nekim forumasem koji je napisao "SARAJEVO JE UVJEK SARAJEVO" buraz ,i tako ce uvjek biti,i poziv tog kluba se nikad ne odbija. :!:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 06 jan 2012, 13:08

Osobe koje dolaze na ovu temu samo da bi trolali i provocirali će biti trajno banovani.

Na temi ne moraju pisati samo navijači FK Sarajeva, svi su dobrodošli, ali ako ćete samo pisati gluposti da nekog uvrijedite ili da objasnite kako postoji veći i bolji klub od Sarajeva, preskočite ovu temu.

Ovo se prvenstveno odnosi na navijače Želje koji temu vide kao poligon za iživljavanje.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 06 jan 2012, 13:28

Piše: A. Beganović
Petak, 06.01.12. 13:22.
Fudbalere Sarajeva s klupe će u proljetnom dijelu premijerligaške sezone najvjerovatnije voditi Dragan Jović. Naime, Jović je postigao dogovor sa komisijom koja je ispred Sarajeva bila zadužena za razgovore sa budućim trenerom, pa je ostalo još samo da UO premijerligaša sa Koševa potvrdi sada već bivšeg menadžera Zvijezde za novog šefa struke.

Nakon Travnika, Posušja, Zrinjskog i Zvijezde, Dragan Jović, će u Premijer ligi najvjerovatnije voditi i Sarajevo.

Nakon dugotrajnih pregovora sa čelnicima bordo momčadi sinoć je postignut dogovor, a ovaj stručnjak sa Sarajevom će potpisati ugovor na godinu i pol.

"Sinoć smo postigli dogovor. Dugo sam razmišljao i na kraju sam odlučio prihvatiti ponudu Sarajeva. Nije bilo lako, pogotovo što sam sa čelnicima Zvijezde imao sjajnu saradnju", rekao je Jović za SportSport.ba.

"Nadam se da će Zvijezdi razumjeti moju odluku. Sa sportske strane Sarajevo je veliki izazov, a tu su i neki porodični razlozi zbog kojih sam prihvatio ponudu Sarajeva", dodao je Jović.

U gradačačkom premijerligašu su zatečeni razvojem događaja, što su jutros potvrdili i za naš portal.

"Sve znam, razgovarao sam jučer sa predsjednikom i on je zatečen mojom odlukom, no opet kažem, nadam se da će me u Gradačcu razumjeti. Godinu dana provedenih u Gradačcu nikad neću zaboraviti. Svi u klubu uvijek su mi bili na raspolaganju, pa i kada nam nije išlo najbolje. I navijači su uvijek bili uz mene i doista sam im na tome zahvalan. Ne bih želio da se naši odnosu pokvare radi moje odluke", ističe po svemu sudeći novi trener Sarajeva.

Nakon jesenjeg dijela sezone Sarajevo se nalazi na trećem mjestu prvenstvene tabele, a glavni cilj bordo momčadi je izlazak na evropsku scenu.

"Dobro poznajem igrače Sarajeva, ali ne bih o tome previše. Ima dosta dobrih igrača, no o tome ćemo razgovoarti kada i zvanično budem imenovan za novog trenera bordo momčadi. U nekoliko narednih dana i te formalnosti trebale bi biti rješene", zaključio je Jović.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

alibi

Post Postao/la alibi » 06 jan 2012, 13:38

U inat dusmanima.Dobro-dosao gospodine Jovicu.E sad zbog nekolicine gnjavatora koji nisu silazili sa nase teme i brbljejuci svasta u posljednje vrijeme drago mi je da se opet ti isti mogu uvjeriti kako stvari stoje na fudbalskoj sceni.Fc sarajevo je klub sa renomeom i onda je razumljivo da trener poput jovica zeli da vodi nas klub.Ne potcjenjujem ovim fc zvjezdu,naprotiv ali tako stvari stoje u sistemu vrijednosti.Biznis i interes je ispred svega u svim sferama zivota pa tako i u sportu.Cak je u sportu mozda to i najvidljivije.Zadovoljan sam dolaskom velikog strucnjaka na celo nase ekipe.I jos jednom moram da podvucem ljudsku crtu dragana jovica sto bi je ja cak prije i ove trenerske NAGLASIO.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 06 jan 2012, 13:40

Kome poslugu porati? Saljem poruku ovim navijacima sto su ostali bez trenera da ne placu :D Posto su zabili glavu ko nojevi pa ne znaju dalje od nosa moraju im se objasniti neke stvari. Murinjo je pobjegao iz Intera preko noci, sjedo u dzip,dosli ljudi iz Reala po njega na aerodrom i pravac Madrid. Ima snimak ako zelite da vidite kako place i pozdravlja se sa Matteracijem. Znaci i on je preko noci otisao ili hajmo reci pobjegao u bolji klub. Ne samo on nego jos 100.000 drugih igraca i trenera zato vam je bolje da sutite.
A to sto je imao vecu platu kod vas. Pa vi nikad necete skontati da je bolje igrati dzaba u Sarajevu nego igrati za Zvijezdu, Slobodu i ostale male klubove, glavni grad, guraju te u novinama svaki dan, pisu u tebi, pa ako nemas za kifle neko ce ti platiti kafu i sendvic u gradu, Ferhadija, na oku si selektoru, mozes lako da udjes u reprezentaciju, prodas se, odes u inostranstvo....eeeee djeco malena zavidna....ajd sad caooooo....i nemoj da vam pustam pjesmu od Luisa - Obrisi suze mala moja, eto vas ko kakve pickice samo pizdite :D :D

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 06 jan 2012, 13:59

Dragan Jović je idealno rješenje za klub kao Sarajevo.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 06 jan 2012, 14:45

Dobro došao gospodine Joviću, a zvijezdi puno sreće u nastavku prvenstva.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Benjolos, Burberry46, edgarallanpoe04, Sinfoc1986, THEC i 70 gostiju.