Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

harishp
Kontakt:

Re: Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Post Postao/la harishp » 05 jan 2012, 23:18

@Aldinn1 mani se trljanja.Znas gdje je savez i gdje se komitet nalazi.Isto tako gdje je Ivica svaki dan.
Pa oci u oci,ti tvoja siva eminencija sa Svabom.Reci sve sto te tisti i Svabo ce to dok ti trepnes da ti sredi.Ili ce te u suprotnom ganjati k'o Nikolu Nikica u svlacionici biloaktive.
Ovako usra sefa i stanicu,a nista ni sa cim.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 05 jan 2012, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 jan 2012, 23:18

prigoda je napisao/la:Ja sam pitar ali se slažem sa Aldinom. Kakv Pape, prima petice od Portugala, bruka nas. Da je tu bio imalo bolji trener (ne mislim neki baš dobar trener poput amara osima, nego onako, osrednji) mi bi prošli 100%. I što ga napadate bezveze, čovjek iznio svoje mišljenje. I mislim da iz njegovih postova izbija dugogodišnje praćenje fudbala, ne vjerujem da je dijete. Onako baš pametno rezonuje. Okanite se čovjeka. IZDRŽI ALDINO, NE DAJ SE LAFE!
:) :) :)

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 05 jan 2012, 23:21

@soko
Ma nismo mi morali proci. Ali isto tako nismo se smjeli obrukati onako kako jesmo.
Pored ovakvih igraca mi napravimo prvu priliku u 85 minuti, pa to je zalosno, a hocemo da idemo na neko prvenstvo ne mozes akcije napraviti cijelu utakmicu, pa mislim malo realnosti.
Tamo odes primis sest metaka da se jos malo duze igrala utakmica primili bi puno vise.
Potpis!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 jan 2012, 23:28

calcio je napisao/la:
prigoda je napisao/la:Ja sam pitar ali se slažem sa Aldinom. Kakv Pape, prima petice od Portugala, bruka nas. Da je tu bio imalo bolji trener (ne mislim neki baš dobar trener poput amara osima, nego onako, osrednji) mi bi prošli 100%. I što ga napadate bezveze, čovjek iznio svoje mišljenje. I mislim da iz njegovih postova izbija dugogodišnje praćenje fudbala, ne vjerujem da je dijete. Onako baš pametno rezonuje. Okanite se čovjeka. IZDRŽI ALDINO, NE DAJ SE LAFE!
:) :) :)
Sjecam se da je bilo slicnih komentara, tipa "da je Barbarez selektor mi bi bili na Euru, da je Torlak igrao u Rumuniji ne bi izgubili 3:0" ...itd.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 05 jan 2012, 23:29

i kakve veze ima rezultat 6-2 ili 1,2-0...Potpuno isto, ali pojedinci ce se vazda fatati na taj debakl jer nemaju za sta drugo, a i to im je nikakav argument..
6-2 je sasvim obican i normalan rezultat u evropskim okvirima koji se ne tako rijetko pojavljuje...Dakle, ne govorim da je normalno sto smo izgubili 6-2 vec da je taj rezultat u danasnjem vremenu veoma uobicajan
15.10 - 15.06 ...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 06 jan 2012, 00:16

napokon se i ovo zavrsilo,Susic je zasluzio jos jedan mandat,sjajno je vodio reprezentaciju i uz malo srece mozemo biti mozda i prvi u grupi....treba igrati kao i do sad,napadacki i rezultat ce doci! isprobati jos neke igrace,prije svih Hadzica iz Rida,Cocalica i ovog Zukanovica sto igra stopera u Belgiji sto ga traze svi veci klubovi tamo...

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 06 jan 2012, 00:20

Temu pod ključ.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 06 jan 2012, 00:45

Odlicna vijest, bravo. Sretno Pape ;)
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 06 jan 2012, 04:48

Gledaj ovih komunjara.Svako ko je protiv ostanka Susica je neprijatelj?
6-2 poraz nije sramota??? :D :D :D
E ne bili vi na vlasti ili bilo kakvoj poziciji koja odlucuje o nasem narodu.
Najsmjesniji su klaunovi pitarski koji na bilo koju kritiku o "velikom" Safetu uzvracaju sa uvredama na racun GOSPODINA Amara jer kao njegov babo je glavni u savezu.
Evo pruzena je druga, po meni nezasluzena prilika, Papetu pa se jos ni jedan Zeljovac nije oglasio sa kritikama na racun izbora.Cak sta vise ovaj klaun "elegant" kritikuje sve koji su protiv njega :D .
Ne daj Boze da neko predlozi ili da se Amar Osim imenuje za jednog od kandidata za klupu nase repke, sve i jedan pitar bi pominjali starijeg Osima i pricali o steli i drugiim sranjima.Iako je najtrofejniji BiH trener.Iako ima isto pravo i jos vece na klupu selektora od sadasnjeg selektora svi bi se pozivali na namjestaljku.
Nemam nista protiv Safeta ali nikad necu zaboraviti izjavu koju je dao kad je preuzimao repku da je nije htjeo preuzeti ranije posto je znao da ne moze ostvariti nikakve znacajnije rezultate do toga momenta.
**** Ciro je digo drzavu na noge vise nego li je to uradio Pape.I kao sto rece jedan od njegovih (Papetovih) slijepih obozavalaca da je poslije zrijeba svima bilo jasno da se necemo kvalifikovati.
Samo sto mi pojedinci nismo ocekivali ovakvu katastrofu sa postojecim kadrom cak ni ako je pod kontrolom kvazi trenera Susica.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 06 jan 2012, 06:44

odes jos jedne kvalifikacije u nepovrat

nihco

Post Postao/la nihco » 06 jan 2012, 10:19

ne treba poistovjecivati ime pape sa imehnom safet susic, pape je bio istinska legenda, jedan od najvecih igraca svih vremena,
safet susic jeocajno los trener i , vec neko vrijeme to mogu ,nazalost, tvrditi, i poprilicno jadan karakter.
Zadnja izmjena: nihco, dana/u 06 jan 2012, 10:22, ukupno mijenjano 4 puta.
Sent from my Commodore 64

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 06 jan 2012, 10:20

Ljudi uporedimo tekmu sa Cirom u Portugalu i ovu Paptovu i sve receno.Za mene je ovo katasrtofa jer pape je obicna mumija od trenera.

nihco

Post Postao/la nihco » 06 jan 2012, 10:28

Alipasino je napisao/la:Ljudi uporedimo tekmu sa Cirom u Portugalu i ovu Paptovu i sve receno.Za mene je ovo katasrtofa jer pape je obicna mumija od trenera.
reprezentacija , pod susicevom palicom, nazaduje. pobjede koje je izvojevao idu na racun duha i kredita koji je akomuliran u vrijeme cirinog mandata, to su pobjede koje su dobili igraci bez stratega i strategije. od papetovog rukopisa, prepoznaju se jedino debakli.
o ciri nemam visoko misljenje , prije svega kao covjeku ali za susica je , prije svega , intelektualac , pa onda i vrhunski strateg. ne bih o ciri ali tvrdim da su pozitivne stvari njegova zasluga od susica mozemo ocekivati fule.

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 06 jan 2012, 10:42

Dodijali ste i bogu i narodu sa kritikama na racun Susica, skontali smo, uredu je, nema potrebe da se ponavljate iz dana u dan!

nihco

Post Postao/la nihco » 06 jan 2012, 10:48

Edo_77 je napisao/la:Dodijali ste i bogu i narodu sa kritikama na racun Susica, skontali smo, uredu je, nema potrebe da se ponavljate iz dana u dan!
pa sta radis na ovoj temi , koji ........?
ime teme je "za i protiv safeta susica" , o cemu bi da rtaspravljamo , o cvijecu, istoriji ?

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 06 jan 2012, 10:49

Odlična vijest :)
YNWA!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 06 jan 2012, 11:11

nihco je napisao/la:ne treba poistovjecivati ime pape sa imehnom safet susic, pape je bio istinska legenda, jedan od najvecih igraca svih vremena,
safet susic jeocajno los trener i , vec neko vrijeme to mogu ,nazalost, tvrditi, i poprilicno jadan karakter.

svasta li ce covjek procitati ovdje... :roll:

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 06 jan 2012, 11:17

nihco je napisao/la:
Edo_77 je napisao/la:Dodijali ste i bogu i narodu sa kritikama na racun Susica, skontali smo, uredu je, nema potrebe da se ponavljate iz dana u dan!
ime teme je "za i protiv safeta susica" , o cemu bi da rtaspravljamo , o cvijecu, istoriji ?
Sta radim, pa komentiram.
Rekao sam samo da se ponavljate iz dana u dan. Meni je jasno da ti ne mislis poitivno o Safetu i samo kazem da nema potrebe da to skoro svaki dan dokazujes. Skontali smo poentu, necemo o jednom te istom svaki dan!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 jan 2012, 15:42

nihco je napisao/la:
:lol: Ako ovaj ne dobije srcku u slucaju da se repka plasira,nece onda niko. :mrgreen:
Nihcudineeeeeee :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 06 jan 2012, 15:50

Nikad nije ni pomislio da će napustiti reprezentaciju..., još jedna od famoznih izjava za medije!
A na tu ideju je došao isključivo kada je vidio da je dobio nikad lakšu grupu :mrgreen:
Iduće godine, alibi će nedo Bog bit, evropski prvaci, martin škrtel, svi igraju fudbal il ti nogomet, i šta sve ne još!
Nikad gori trener, nikad bolja generacija!
Svejedno, nek ti je sa srećom safete ;)
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz, Skojevska i 13 gostiju.