Stvarno mi je tesko shvatit da ovaj majstor je zavrsio sa kosarkom.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Roy bi bio najbolji SG lige.Kobe stari iako je i sada najbolji,a Wade i špored fizičke spreme neće imati talenta kao Roy.Oden bi sigurno bio 3. centar lige,ako ne i bolji.Tu dodaš LaMarcusa,Wallacea,Feltona i jednu od najširih klupa u ligiKobe Bryant je napisao/la:Oden sa potencijalom najmanje kao Baynum , znaci minimalno u top 3 lige.
Roy ima talenta isto da bude u top 3 SG , mozda cak i top 20 kompletne lige.![]()
Fakat mi je zao Portlanda , fakat su zasluzili malo srece
ovaj podatak na koji sam ja naletio je bio prije utakmice s thunderom al' ne brini, vec u sljedecoj tekmi cemo se vratit u 'sami vrh'adriano_leite je napisao/la:Evil Genius II evo ja sad bas pogledao ovo za greske, ima mnogo ekipa iza vas, tj. slabijih od vas: TOR, CLE, CHI, CHA, DET, NJN, MIA, OKC, BOS, MEM, MIN.
slazem seDonnie Darko je napisao/la:Roy je vec bio top10 igrac lige u jednom trenutku (barem po meni), kakvih crnih top20
Evil Genius II je napisao/la:uff kakva utakmica,
pali su i lakersi, samo je nebo granica![]()
mcmillan ih je motivisao sinoc kao da se igra finale zapada i fakat je nevjerovatna zelja za pobjedom sinoc bila jer nisu jezerasi toliko losi bili. ono sto me raduje je samo 4 izgubljene lopte4.
ocigledno je da je moja kritika upalila
SaltCityAttack je napisao/la:jeste najveca greska, ali mi nebi sad imali Rosa da imamo njega to moras da svatis...mi bi sa njim imali bolji rekord, a ne dobili prvi pick...znaci ipak koliko smo pogriejsili toliko ima i dobrog u svemu tome
tesko bogami, sa obzirom da dirk i duncan imaju mjesto po deafultu, a konkurencija mu jos love i griffin.Evil Genius II je napisao/la:CLE -POR 78:98
samo cu citirat jedan od komentara na ovu utakmicu:
''Lamarcus Aldridge better make the all star team this year or there's going to be a riot''
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.