NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
zar kod nas nije trebala biti prozivka sutra ili ce biti 11.01 kao sto sam ranije rekao...
ja kako sam cuo 11. jeemir_dj je napisao/la:zar kod nas nije trebala biti prozivka sutra ili ce biti 11.01 kao sto sam ranije rekao...
I vama želim puno sreće u nastavku prvenstva, pustite prepucavanja Zvijezda ionako se polako razvija u ozbiljan kolektiv, vozdrica...

hvala i vama puno srece u nastavkuAlemC85 je napisao/la:I vama želim puno sreće u nastavku prvenstva, pustite prepucavanja Zvijezda ionako se polako razvija u ozbiljan kolektiv, vozdrica...![]()
![]()
- kupus army
- Kontakt:
Da i ja ostavim komentar na ovu odluku Jovica,kao prvo mene je iznenadio s ovom odlukom,jer je sam prije par dana rekao da nema ugovor sa Zvijezdom,al da ima nesto jace od toga,a to je rijec data upravi Zvijezde,ako je tako znaci izradio je ljude tamo,a o sebi poslao losu sliku.Jovic je dobar trener i tu nema rasprave,Sarajevo s njegovim dovodjenjem je pogodilo tu nema sta.Meni nije jasna ni uprava Zvijezde koja je postavila neke ciljeve koje realno ne moze postici ni s Jovicem ni bez njega,realnost Zvijezde je neka sredina tabele i to je to,a o evropi vi u ovom momentu mozete samo da sanjate.pozz
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Sabur ljudi, nikada nije gotovo dok ne bude ona čarobna riječ "službeno". I ako bude moje su simpatije za povratak legende Ninkovića.
Dragon Town
ma i da je istina,ali kako kazu JOVIC SE OTEGO A NADAM SE NINKOVIC PROTEGO

jos nije potvrđeno zvanično za jović... mozda se i okrene sve...
Ipak odeBosanski zmaj je napisao/la:DRAGAN JOVIĆ JE JOŠ JEDNOM POKAZAO O KAVOJ SE LJUDSKOJ GROMADI RADI. SVAKA ČAST SIR DRAGAN JOVIĆ!
Treba ga proglasiti za dozivotnog trenera Zvijezde!
ODBITI BORAC I SARAJEVO I OSTATI TRENER ZVIJEZDE NEPROCJENJIVO !

Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna
PostPostao/la nostradamus dana 10 apr 2011, 20:39
Ma ljudi moji ne zna te vi ko vas trenira mozda će vam ovo sto vam sad govorim biti nevjerovatno mozda ce te me svi napasti ali taj covjek koji je vas trenutni trener SIR DRAGAN JOVIC je vjerovali ili ne najveci namjestac u kratkoj istoriji PREMIJER LIGE .Riješite se te pošasti sto prije jer veceg prevaranta nema .Dok je on kod vas nikad iz lige ispasti necete niti ce te sta u ligi napraviti.Ako vas to zadovoljava izvolite .Ovo pisem iz razloga sto sam VAS gledao zadnjih 3 utaknice u ligi protiv Travnika i vi ste me igrom najvise odusevili od svih timova u ligi i kakav je bio rezultat to necu komentarisati.Covjek se cini tih i fin nikad ruzne rjeci od njega necete cuti ,ali taj ima mutne seme sa svima prodo bi mater rodjenu prodo je i Travnik da bi ga godinu kasnije svojim stelama u Hercegovini vratio u ligu.A zrinjski je posebna prica kad su god dosli pod njegovim vodstvom u Travnik nikad nisu SMJELI izgubiti.Pa i ovo VASE gostovanje stvarno ali stvarno vas ne podcjenjujem ,i ponovo kazem da ste dobri , ali svi su se ovdje smijali kako je Travnik od 0 2 okrenuo na 2 2 .CUVAJTE SE NAJVECE I NAJPODMUKLIJE ZMIJE U BH NOGOMETU kaze vam covjek Travnicanin koji ga dobro poznaje.Svi ste gledali Velez ,mostarska veza, ne bojte se ne priznaju takvi nacionalnoct da poznaju ne bi nas suspendovali.I JOS JEDNOM RJESITE SE ZMIJE INACE ISPADATE IDUCE GODINE i nas je tako izvaro....OVO JE DOBRONAMJERNO I AKO NEKI NE SVATE TAKO UNAPRED SE IZVINJAVAM ALI NE MOGU DA PRECUTIM ONO STO ZNAM I DA TO NEKO CINI KLUBU IZ MALE SREDINE SLICNOJ NAMA I LJUDIMA KOJI TOLIKO VOLE NOGOMET.Dobronamjerno iz Travnika...
Kad smo ovo čitali nismo vjerovali...
Ma ljudi moji ne zna te vi ko vas trenira mozda će vam ovo sto vam sad govorim biti nevjerovatno mozda ce te me svi napasti ali taj covjek koji je vas trenutni trener SIR DRAGAN JOVIC je vjerovali ili ne najveci namjestac u kratkoj istoriji PREMIJER LIGE .Riješite se te pošasti sto prije jer veceg prevaranta nema .Dok je on kod vas nikad iz lige ispasti necete niti ce te sta u ligi napraviti.Ako vas to zadovoljava izvolite .Ovo pisem iz razloga sto sam VAS gledao zadnjih 3 utaknice u ligi protiv Travnika i vi ste me igrom najvise odusevili od svih timova u ligi i kakav je bio rezultat to necu komentarisati.Covjek se cini tih i fin nikad ruzne rjeci od njega necete cuti ,ali taj ima mutne seme sa svima prodo bi mater rodjenu prodo je i Travnik da bi ga godinu kasnije svojim stelama u Hercegovini vratio u ligu.A zrinjski je posebna prica kad su god dosli pod njegovim vodstvom u Travnik nikad nisu SMJELI izgubiti.Pa i ovo VASE gostovanje stvarno ali stvarno vas ne podcjenjujem ,i ponovo kazem da ste dobri , ali svi su se ovdje smijali kako je Travnik od 0 2 okrenuo na 2 2 .CUVAJTE SE NAJVECE I NAJPODMUKLIJE ZMIJE U BH NOGOMETU kaze vam covjek Travnicanin koji ga dobro poznaje.Svi ste gledali Velez ,mostarska veza, ne bojte se ne priznaju takvi nacionalnoct da poznaju ne bi nas suspendovali.I JOS JEDNOM RJESITE SE ZMIJE INACE ISPADATE IDUCE GODINE i nas je tako izvaro....OVO JE DOBRONAMJERNO I AKO NEKI NE SVATE TAKO UNAPRED SE IZVINJAVAM ALI NE MOGU DA PRECUTIM ONO STO ZNAM I DA TO NEKO CINI KLUBU IZ MALE SREDINE SLICNOJ NAMA I LJUDIMA KOJI TOLIKO VOLE NOGOMET.Dobronamjerno iz Travnika...
Kad smo ovo čitali nismo vjerovali...
-
- Kontakt:
Ako je Jovic otisao, to znaci da ima velikih propusta u radu naseg kluba.Prvo, izgleda da nas je Jovic vodio hez ikakvog ugovora, sto ni jedan ozbiljan klub sebi ne bi smio dopustiti.Drugo, da li su mu da bude menadzer kluba a covjek je imao ugovor na pola godine ili godinu dana, to se nije smjelo dopustiti, jer je vodio sve u klubu, pa kada se daju tolike ovlasti nekom covjeku trebao se dugorocno vezati ugovorom.Ovako je otjerao sportskog direktora, a sada izgleda ostajemo bez trenera.Trece, svojim postupkom trajno je zatvorio vrata kluba iz Gradacca.Cetrvrto, kada ga pitare otjeraju nakon 7-8 kola,i navijaci sa ebanjem svega po spisku, ne isplate mu 90% ugovora sjetit ce se Zvijezde i pokusati ponovo se vrtaiti ali znamo kako Fadil postupa sa takvim.Peto, mi smo zauzeli deveto mjesto a Jovic koliko nas je kostao trebao je biti medju prve tri ekipe.Šesto, moji prijedlozi za novog trenera su NAJVECA LEGENDA ZVIJEZDE RATKO NINKOVIC (ne znam da li ima klub i da li bi se zelio vratiti u BiH fudbal), ABDULAH IBRAKOVIC i HUSREF MUSEMIC.
ZVIJEZDU NISU USPJELI UNISTITI IZ SAVEZA, TAKO DA NECE NI OVA SITUACIJA !
SAMO HRABRO, VOLIM TE ZVIJEZDO!
Jović je š.pak da ga nema većeg.Nek mu je na čast.Mene zapravo sta brine mozda nesto sto je gore i od ove neljudske odluke Jovića.Zaprava,Zvijezda je jedna od rijetkih ekipa koja igra posteno,Salemu Proliću i onim ostalim lovatorima to ne odgovara i svjedoci smo otimačina na utakmicama gdje se i javno priznalo da su Zvijezdu ostetili.Zatim,sličaj Domininković za osvetu protiv Orasja.I debil bi uočio sta nam rade sudije kod kuće.Trener koji je javno govorio o nepravdi prema Zvijezdi je bio i Jović.Izgleda da su tom Joviću dali doznanja da se makne Zvijezde jer je zele poslat u nizi rang.Svaki naredni trener nema toliko rejtinga u bh.javnosti tako da njegove izjave za nepravdu neće toliko piti vode kao sto su bile Jovićeve pobune.Ovo je jedan od mogućih razloga odlaska iz Zvijezde.Trebamo biti pametni i mudri i nedopustiti vjerovatno istiniti projekat NS.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Mislim da je realno Durgut najbliži klupi, mada su moje simpatije na strani Ninkovića. Durgut ima potrebnu licencu za PL, a kao pomoćnog trenera vidim HamzuBosanski zmaj je napisao/la:Ako je Jovic otisao, to znaci da ima velikih propusta u radu naseg kluba.Prvo, izgleda da nas je Jovic vodio hez ikakvog ugovora, sto ni jedan ozbiljan klub sebi ne bi smio dopustiti.Drugo, da li su mu da bude menadzer kluba a covjek je imao ugovor na pola godine ili godinu dana, to se nije smjelo dopustiti, jer je vodio sve u klubu, pa kada se daju tolike ovlasti nekom covjeku trebao se dugorocno vezati ugovorom.Ovako je otjerao sportskog direktora, a sada izgleda ostajemo bez trenera.Trece, svojim postupkom trajno je zatvorio vrata kluba iz Gradacca.Cetrvrto, kada ga pitare otjeraju nakon 7-8 kola,i navijaci sa ebanjem svega po spisku, ne isplate mu 90% ugovora sjetit ce se Zvijezde i pokusati ponovo se vrtaiti ali znamo kako Fadil postupa sa takvim.Peto, mi smo zauzeli deveto mjesto a Jovic koliko nas je kostao trebao je biti medju prve tri ekipe.Šesto, moji prijedlozi za novog trenera su NAJVECA LEGENDA ZVIJEZDE RATKO NINKOVIC (ne znam da li ima klub i da li bi se zelio vratiti u BiH fudbal), ABDULAH IBRAKOVIC i HUSREF MUSEMIC.

I još nešto:
Istina je da idem iz Slobode. Moj novi klub bit će Zvijezda. Ne znam kada ću se pojaviti na pripremama, ali ako uspijem sve završiti, u Gradačcu ću se pojaviti na vrijeme, 11. januara, kazao nam je Almir Halilović.
Dragon Town
-
- Kontakt:
Evo nekog mog najuzeg izbora, svi su od reda dobri treneri:
1.RATKO NINKOVIC (Ne znam da li ima klub, da li se zeli vratiti u BiH fudbal zbog sudjenja i u kakvim je odnosima sa Upravom kluba)
2.ABDULAH IBRAKOVIC (Husara mu menadzer)
3.HUSREF MUSEMIC (Porodica mu zivi u Sarajevu, zbog toga tesko da bi on mogao biti ozbiljan kandidat)
4.VLADO JAGODIĆ (Ima trenutno klub, ali kao sto nama otimaju trenera tako i i mi mozemo drugim).
Od svih nabrojanih najrealnija opciju u ovom trenutku je IBRAKOVIC, iako bi licno volio JAGODICA za tenera.
P.S. Iako je nas iz Gradacca, mislim da Durgut nije kapacitet da vodi Zvijezdu, iako bi mozda i on postigao ove rezultate sa Zvijezdom koje je do sada imao Jovic.
1.RATKO NINKOVIC (Ne znam da li ima klub, da li se zeli vratiti u BiH fudbal zbog sudjenja i u kakvim je odnosima sa Upravom kluba)
3.HUSREF MUSEMIC (Porodica mu zivi u Sarajevu, zbog toga tesko da bi on mogao biti ozbiljan kandidat)
4.VLADO JAGODIĆ (Ima trenutno klub, ali kao sto nama otimaju trenera tako i i mi mozemo drugim).
Od svih nabrojanih najrealnija opciju u ovom trenutku je IBRAKOVIC, iako bi licno volio JAGODICA za tenera.
P.S. Iako je nas iz Gradacca, mislim da Durgut nije kapacitet da vodi Zvijezdu, iako bi mozda i on postigao ove rezultate sa Zvijezdom koje je do sada imao Jovic.
ha ha ode Jović,
poznati gradačački "nabijač na salgiju" je ovaj put nabijen na istu od gore pomenutog
PS. :ko je upućen skontaće
poznati gradačački "nabijač na salgiju" je ovaj put nabijen na istu od gore pomenutog

PS. :ko je upućen skontaće
ovdje trebas dodati i denisa sadikovića koji je u krejšniku... a on bi mogao povući sa sobom i nikolića, i mujkića a za halilovića je stvar gotovo pa rijesena... denis je preporodio slobodu, a kao trener nije loš...Bosanski zmaj je napisao/la:Evo nekog mog najuzeg izbora, svi su od reda dobri treneri:
Durgutović definitivno, naravno ako ode Jović jer još nije potvrđeno
Ej moj Jovicu ode ti za pare? ? ? Haman si uvijek i bio takav smrad od covjeka? ? ? ? A sve smo ti dali ...Doci ces ti opet nama vamo, valja igrati sa nama....U najtezem momentu ostavljas nas i ides....Neka Dragane nas svi su te volili sad te svi blate....Preporuke ne dolazi vise u Gradacac nikada jer neces se dobro provesti.....
U ZVIJEZDI IZNENAĐENI RAZVOJEM
DOGAĐAJA
Kasno sinoć bh. sportsku javnost iznenadila je vijest da je dosadašnji menadžer gradačačke Zvijezde, Dragan Jović, dogovorio saradnju sa Sarajevom.
Međutim, ovakvim razvojem događaja nije iznenađana samo bh. sportska javnost nego i čelnici gradačakog premijerligaša, što je u razgovoru za SportSport.ba potvrdio i generalni sekretar Zvijezde, Senad Avdičević.
"Vjerujte mi da smo i mi zatečeni. Jutros sam došao na posao i upravo sam na vašem portalu pročitao da je Jović novi trener Sarajeva. Istina, znali smo da Sarajevo želi Jovića, ali sve ovo nas je iznenadilo", za SportSport.ba je rekao Avdičević.
"Mi još uvijek nemamo nikakve potvrde, odnosno sa Jovićem se još uvijek nismo čuli. Upravni odbor će održati sjednicu nakon koje ćemo znati mnogo više. Vremana nemamo, pripreme samo što nisu počele, tako da očekujem brzu reakciju čelnih ljudi kluba", dodao je Avdičević.
DOGAĐAJA
Kasno sinoć bh. sportsku javnost iznenadila je vijest da je dosadašnji menadžer gradačačke Zvijezde, Dragan Jović, dogovorio saradnju sa Sarajevom.
Međutim, ovakvim razvojem događaja nije iznenađana samo bh. sportska javnost nego i čelnici gradačakog premijerligaša, što je u razgovoru za SportSport.ba potvrdio i generalni sekretar Zvijezde, Senad Avdičević.
"Vjerujte mi da smo i mi zatečeni. Jutros sam došao na posao i upravo sam na vašem portalu pročitao da je Jović novi trener Sarajeva. Istina, znali smo da Sarajevo želi Jovića, ali sve ovo nas je iznenadilo", za SportSport.ba je rekao Avdičević.
"Mi još uvijek nemamo nikakve potvrde, odnosno sa Jovićem se još uvijek nismo čuli. Upravni odbor će održati sjednicu nakon koje ćemo znati mnogo više. Vremana nemamo, pripreme samo što nisu počele, tako da očekujem brzu reakciju čelnih ljudi kluba", dodao je Avdičević.
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
ebe lud zbunjernog jos se nista nezz ni da li ostaje ni dali odlazi... u zvijezdi jos niko nista ne znana u vezi odlasaka... ali puno toga ce se znati u toku dana...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.