Koje ba duže stazecsh je napisao/la:Mislim da niste mogli bolje proci,on je za duze staze,sad hoce li uspjeti izdrzat pritisak ko zna,uglavnom dobro izbor!!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Koje ba duže stazecsh je napisao/la:Mislim da niste mogli bolje proci,on je za duze staze,sad hoce li uspjeti izdrzat pritisak ko zna,uglavnom dobro izbor!!
E pa kazem ti ja, uostalom ne bi ti se svidile okolnosti pod kojima je Jovic dosao al je u svakom slucaju plus za sarajevo...Sarajlijc@ je napisao/la:Odlicno bi bilo da bude Jovic. Imaju jos 5 dana da izaberu trenera ako ne urade to do pocetka priprema onda su karine.
hajde da čujemo te okolnosti koje nam se ne bi svidilepile87 je napisao/la: E pa kazem ti ja, uostalom ne bi ti se svidile okolnosti pod kojima je Jovic dosao al je u svakom slucaju plus za sarajevo...
.Ali hocu da kazem ovim moralistima sto sada napadaju i pljuju Jovica(do juce su ga hvalili) samo zato sto je presao u drugi klub pa ljudi u kojem vi vijeku zivite
To sam ja napisao na prosloj stranici. Tamo gdje burgija nece para hoceElegant je napisao/la:Kako je smjesno ovo "Sarajevo se ne odbija", da ste napisali "veca plata ne odbijaja bilo bi ljepse". Da mu je Gorenje Nevesinje dalo vise para i tamo bi otisao.
Sa Jovice ili bez njega, niste nista bolji tim.
A sta kakite vi iz zvjezde, stvano mi je zvijezda draga ( mada imaju ruzno ime ) al brate dragi sto ne bi mogao imati vece pare u sarajevu, zato ne i sigurnije pare.Sarajevo je jedan od nasa dva najveca kluba neki bi treneri dosli i za manje para nego sto su imali.Mislim da u poredjenju zvijezde i sarajeva za Jovica nije bilo dileme samo je bilo pitanje para.To je savim normalna stvar u sportu da ljudi traze novu sredinu za raditi gdje ce se moci finasiski obezbjediti i nisu samo pare u pitanju nego i reputacija biti trener zvijezde i sarajeva nije isto, da se razumijemo.Gradacac je napisao/la:Da, mozda ce i imati vecu platu, ali mislis da ce ih sve pokupiti.Ima hapadzija gore vecih od samog Jovica.Nije to Zvijezda.Ali sigurniju platu necen igdje imati.
Svaka ti je na mjestu, Zvijezdi zelim da sto prije nadju trenera!pile87 je napisao/la:A sta kakite vi iz zvjezde, stvano mi je zvijezda draga ( mada imaju ruzno ime ) al brate dragi sto ne bi mogao imati vece pare u sarajevu, zato ne i sigurnije pare.Sarajevo je jedan od nasa dva najveca kluba neki bi treneri dosli i za manje para nego sto su imali.Mislim da u poredjenju zvijezde i sarajeva za Jovica nije bilo dileme samo je bilo pitanje para.To je savim normalna stvar u sportu da ljudi traze novu sredinu za raditi gdje ce se moci finasiski obezbjediti i nisu samo pare u pitanju nego i reputacija biti trener zvijezde i sarajeva nije isto, da se razumijemo.Gradacac je napisao/la:Da, mozda ce i imati vecu platu, ali mislis da ce ih sve pokupiti.Ima hapadzija gore vecih od samog Jovica.Nije to Zvijezda.Ali sigurniju platu necen igdje imati.
Gradacac je napisao/la:Covjek vam je rekao da nije problem u tome sto ide, nego je problem u nacinu na koji je otisao...A sta ce to bolje imati u Sarajevu nego u Zvijezdi? ? ? Veci grad ok. Glavni grad ok. Ali financijski nikada nece imati stabilniju platu nego u zvijezdi sto je imao i svi koji dodu tako je kod nas.Kad smo mi kome ostali duzni? Kad su nam igraci protestovali? Kad su zivjeli sa svijecom? NIKAD! ! ! Ne kazem moze se dogoditi krah da bude i kod nas tako ali sada kako stoji mislim da nece biti od toga nista...Svi su ispostovani maksimalno, a ovakvi kao jovic su noz u leda zabijali, a drugo pricali.Najvise me boli to sto kod nas u Ligi mora pobjediti vec ne jaci.Mozete vi na mene sada drvlje i kamenje bacati ali tako vam je.Ja sam samo realan.I ZELIM VAM SRECU U NASTAVKU TAKMICENJA SA NOVIM TRENEROM JOVICEM I POZDRAVITE GA OD NAS.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], riki46, Rule_hz, Uvijeknapravojstrani i 32 gosta.