LA Lakers
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Re: LA Lakers
Suti iz igre 61,5%
, Kobe 8/11
, Baynum 7/7 , Gasol 4/6 , Fisher 2/2
U ostalim kategorijama smo izjednaceni , osim sto imamo 3 izgubljene lopte vise .
Ali oet samo 4 p prednosti na poluvremenu , ovaj Portland pravo za*e*an
, iako m igramo skoro savrsenu kosarku 
btw. Jedino je MWP "viska" , previse isto pustamo otvorene suteve i suteve sa distance , ostale stare navike iz doba Phill-a da salbo preuzimamo
U ostalim kategorijama smo izjednaceni , osim sto imamo 3 izgubljene lopte vise .
Ali oet samo 4 p prednosti na poluvremenu , ovaj Portland pravo za*e*an
btw. Jedino je MWP "viska" , previse isto pustamo otvorene suteve i suteve sa distance , ostale stare navike iz doba Phill-a da salbo preuzimamo
Zadnja izmjena: Kobe Bryant, dana/u 06 jan 2012, 05:57, ukupno mijenjano 1 put.
Najveci je problem sto kod nas vanjski sut prakticno ne postoji. Kada pogodimo 5 - 6 trica sigurno dobijamo utakmicu. A mi u prvom poluvremenu nismo pogodili nijednu jedinu.
Endi i dalje nastavlja da dominira, ide preko 20 i veceras. Kobe za sada odlican, Gasol odlicno poceo.
Bice ovo do kraja neizvjesno, ako se mi ne raspadnemo, kao sto je bio obicaj u posljednje vrijeme kada smo igrali u gostima.
Endi i dalje nastavlja da dominira, ide preko 20 i veceras. Kobe za sada odlican, Gasol odlicno poceo.
Bice ovo do kraja neizvjesno, ako se mi ne raspadnemo, kao sto je bio obicaj u posljednje vrijeme kada smo igrali u gostima.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Stisli nas
, Gerald Wallace mozda i najvise podcjeneni igrac
, Zasto uvjek bivsi igrac Sacramenta se "napali" protiv nas
, Wallace je pojeo i MWP i Barnsa
, kao i odbrani preuzima Baynuma i cuva Bryanta 
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Moram cestitati Portlandu , razbili nas , ali stvarno na efort i na sbagu i na htjnje , a onda kad imas to onda ulazi i preko ruke sa 10 m
Sto je zastrasujuce mi nismo lose odigrali , jednostavno su bolje pripreljeni od nas .
E ovdje se vidi da nam fali atletike , oni nisu visoki ali svi su atleticni , a Brown se sad tek sjetio da uvede Ebanksa , pored staticnog MWP, Blake isto slab.
Makar nismo sami sebe pobjedili kao protiv Chicaga ili Denvera , ovdje ljudi stvarno igraju dobru kosarku
E ovdje se vidi da nam fali atletike , oni nisu visoki ali svi su atleticni , a Brown se sad tek sjetio da uvede Ebanksa , pored staticnog MWP, Blake isto slab.
Makar nismo sami sebe pobjedili kao protiv Chicaga ili Denvera , ovdje ljudi stvarno igraju dobru kosarku
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Protiv ovakvih ekipa , Murphy ,World Peace , Fisher, Kapono ... nemaju sta da traze.
Znaci ako vec odmaras Gasola i Bryanta , btw. obojca su losi u odbrani , onda kad je ovako atleticna ekipa sastav treba da bude:
Blake (nemamo bolje) , Barbes , Ebanks , McRoberts (kad ozdravi) i Baynum.
Aldridge pojeo Gasola , kasnije i jadnog Murphy-a,
Wallace pojeo Barnes-a i MWP-a + odradio extra posao nad Bryant-om u 2 poluvremenu,
Znaci ako vec odmaras Gasola i Bryanta , btw. obojca su losi u odbrani , onda kad je ovako atleticna ekipa sastav treba da bude:
Blake (nemamo bolje) , Barbes , Ebanks , McRoberts (kad ozdravi) i Baynum.
Aldridge pojeo Gasola , kasnije i jadnog Murphy-a,
Wallace pojeo Barnes-a i MWP-a + odradio extra posao nad Bryant-om u 2 poluvremenu,
0 - 11 za tri poena.
Da i ovo vidim.
Da i ovo vidim.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Stisli nas , Baynum slab u drugom 2/9 , World Peace katastrofa ,ni Blake nista nije mogao pogoditi 2/9 , Bryant 55% sut 13/24 , ali 4 izgubljrnr lopte i to 3 u drugom , Gasol dobar na kraju , doduse najvise se i odmarao , ali mekano u odbrani kao cijela ekipa.
Sta je kljuc sto kaze neno , trica nism ni jednu ubacili , na kraju isti procenat suta , skoro isto slobodnih , ali presudilo 5 trica + njihove samo 4 izgubljene lopte
, naspram nasih 13
.
Nate McMillan i njegov Portland je rekorder po malom broj izgubljenih lopti.
*Necu se zaliti na sudjenje , ali ono isto kao u nasoj premijer ligi , "domacinsko"
Sta je kljuc sto kaze neno , trica nism ni jednu ubacili , na kraju isti procenat suta , skoro isto slobodnih , ali presudilo 5 trica + njihove samo 4 izgubljene lopte
*Necu se zaliti na sudjenje , ali ono isto kao u nasoj premijer ligi , "domacinsko"
Kobe Bryant je napisao/la:Stisli nas , Baynum slab u drugom 2/9 , World Peace katastrofa ,ni Blake nista nije mogao pogoditi 2/9 , Bryant 55% sut 13/24 , ali 4 izgubljrnr lopte i to 3 u drugom , Gasol dobar na kraju , doduse najvise se i odmarao , ali mekano u odbrani kao cijela ekipa.
Sta je kljuc sto kaze neno , trica nism ni jednu ubacili , na kraju isti procenat suta , skoro isto slobodnih , ali presudilo 5 trica + njihove samo 4 izgubljene lopte, naspram nasih 13
.
Koje brojke ima kobe za 3 poena u zadnje 4 tekme?
Evo da vam kazem 3 od 24!!!!
Ocekivan poraz koji me nije iznenadio, ali ako IDIOTI nakon sinocnje utakmice zajedno sa navijacima koji misle da ova ekipa ima potencijala nisu uvidjeli ogormne nedostatke onda stvarno ne znam dalje. U nas je samo jedan covjek u stanju sutirati koji je pri tom na zalasku karijere i ne moze izdrzati ovaj tempo.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Izgubljene lopte,sut za 3 poena i McRoberts koji ce malo odmoriti Bynuma i Gasola
Ne razumijem zasto ovako lose sutiraju za 3 poena...Fisher,Blake,Kapono...ako nesto znaju onda je to sut iz vana.Uz njih jos Kobe,Barnes,Artest i da ne postignu ni jednu jedinu trojku za 48 minuta
Ne razumijem zasto ovako lose sutiraju za 3 poena...Fisher,Blake,Kapono...ako nesto znaju onda je to sut iz vana.Uz njih jos Kobe,Barnes,Artest i da ne postignu ni jednu jedinu trojku za 48 minuta
Trica 0,228 (Fisher samo 0,091, Kobe 0,189), puno izgubljenih lopti...

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
U posljednje cetiri utakmice sut za tri poena je ispod 15 % sto je kriminalno. Treba nam igrac tipa Iguodale, Ellisa koji ce moci rasteretiti Bryanta. Ako je vjerovati izvorima uprava od igraca i od trenera ocekuje 5 pobjeda u narednih 6 utakmica. Sada svoju nesposobnost pokusavaju prebaciti na igrace i trenera koji su za to najmanje krivi.
Derek ukrade kljucnu loptu, nakon sto je Blake katastrofalno pogrijesio.
Za divno cudo tri trice smo pogodili

Za divno cudo tri trice smo pogodili
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Kobe Bryant
- Kontakt:
So Vanessa Says Kobe Cheated On Her With 105 Women
To rip off Jimmy Fallon in his monologue: "So, Vanessa, it was after that 104th one that you finally had enough.

To rip off Jimmy Fallon in his monologue: "So, Vanessa, it was after that 104th one that you finally had enough.
I pored pobjede mogu samo reci JADNA NAM MAJKA u nastavku sezone. Ova ekipa podsjeca na onu iz perioda 05-07 koja je zivjela od raspolozenja Bryanta. Ovoj ekipi je potreban kvalitetan igrac na vanjskim pozicijama koji ce rasteretiti Bryanta i koji ce KONSTANTNO pogadjati, a ne svaku desetu utakmicu imati dvocifern broj poena - kao sto je to slucaj sa Barnesom i MWP.
Jucer se pojavila informacija - koju mozete procitati na forumu - da se spreman trejd Love -> Gasol koji po meni nista ne mjenja, jer opet vanjska linija ostade na Bryantu.
Jucer se pojavila informacija - koju mozete procitati na forumu - da se spreman trejd Love -> Gasol koji po meni nista ne mjenja, jer opet vanjska linija ostade na Bryantu.
Upravu si...Kobe je sinoc imao 28 suteva i 7 asistencija-to je previse napada u kojima je on glavna uloga.(i jos dosta njih koji nisu zavrsili asistencijom)Prije se desavalo da Kobe uzima toliko suteva ali nikad nije imao ovako puno loptu u svojim rukama...a znamo kakvu je ulogu imao James kod Browna gdje je bukvalno sve islo preko njega.Taj sistem po meni nikako nije dobar a ni Kobe nema 25 godina da izdrzi kompletnu sezonu pod takvim ritmom.
Samo sto po meni nije problem Barnes i ta pozicija nego plejmejker koji ce moci "uzeti" loptu Bryantu koji je izgleda jedini nas igrac koji moze prevesti loptu
Samo sto po meni nije problem Barnes i ta pozicija nego plejmejker koji ce moci "uzeti" loptu Bryantu koji je izgleda jedini nas igrac koji moze prevesti loptu
- Kobe Bryant
- Kontakt:
btw. Kobe je igrao 41 minadnan24 je napisao/la:Upravu si...Kobe je sinoc imao 28 suteva i 7 asistencija-to je previse napada u kojima je on glavna uloga.(i jos dosta njih koji nisu zavrsili asistencijom)Prije se desavalo da Kobe uzima toliko suteva ali nikad nije imao ovako puno loptu u svojim rukama...a znamo kakvu je ulogu imao James kod Browna gdje je bukvalno sve islo preko njega.Taj sistem po meni nikako nije dobar a ni Kobe nema 25 godina da izdrzi kompletnu sezonu pod takvim ritmom.
Kobe 28 suteva 14 s.bacanja , 7 ass , i 3 to = 45 napada koje on direktno zavrsava + neuspjesnih ass , sto preko previse
Hajmo mal biti realni ! Koga dovesti kao pg ? S. Nasha , kad bi ga Sunsi pustili djaba , ali nikad nece pogotovo lakersima, D.Williams-a , radje ce rus rizikovati nego preci u Brooklyn bez i jednog starr igraca, Houston i Denver ove svoje PG cija prezimena pocinju sa L.... nema sanse da dadnu jer su napredovali duplo.
Ostaje nam "kinez" Brooks i trade-ovi sa kklubovima nizeg ranga , ali za njihove 2-ge playove tipa Mineosta , Cleveland....
Po meni samo 2 ekipe koje ima 2 podjednako kvalitetna play-a , pa bi sa njima moglo sta postici , mada na zalost i Phill-a i Charlota vrte minutazu sa po oba u sastavu. Rjec je o :
Philla: Jrue Holiday i Lou Williams
Charlota: Kemba Walker i D.J. Augustin
Ja bi ovoga boldiranog doveo , ako ga Jordan pusti , a kao prica da mu se Kemba svidja i njegova radna etika. Meni je DJA dosta bolji play od Kembe, koji je vise kao Monta Ellis.
Kad smo kod GS nebi volio Curry-a i ako je prvoklasan strijelac i ima brzinu , ali vrlo sklon povredama.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
btw. Ovaj nas prenapuhani GM, M.K. je nakon serije KATASTROFALNIH poteza imao samo 2 uspjesna, najveci trade Gasol - za malog Gasola , K. Browna i Javaris Crittenton (gdje je ovaj lik ?), koji mu je nastimao the logo J.W.
i jedini njegov uspjesni je Ariza za Evansa
Ostalo uzas... , tako da imam malo povjerenja u njega, samo da nabrojim sad neke grese koje uticu na ovu ekipu 2012:
1. Jos uvjek vazeci ugovor i cak na iducu goinu sa L.Waltonom koji gusi nas sallary cup sa skoro 6 mil $
2. Zamjena Artesta za Arizu , Ariza bio malo losiji defender , ali puno bolji u svemu , pogotovo brzina , sut i godina , oslonit se na njega jos 5 god , a rjec je o istim parama nista se nije ustedilo. Pa hajde sve to ali sto potpisa Artesta na 5 umjesto na 3 god
, sad ce nas gusiti ovu i jos 2 sa oko 7,5 mil $
3. Potpisivanje starog Blake-a za 4 mil. $, a pustanje slicnog tipa igrca Farmara u NJ za djabe.
4. Odvacivanje trade-a Gasol - Bosh + Chalmers
5. Odbacivanje trade-a Odom za 2 pick Minesote
6. Davanje istog Odoma za djabe , a neizvuci makad nesta vise od picka Dallas-a
............ i jos toga sto neznamo
i jedini njegov uspjesni je Ariza za Evansa
Ostalo uzas... , tako da imam malo povjerenja u njega, samo da nabrojim sad neke grese koje uticu na ovu ekipu 2012:
1. Jos uvjek vazeci ugovor i cak na iducu goinu sa L.Waltonom koji gusi nas sallary cup sa skoro 6 mil $
2. Zamjena Artesta za Arizu , Ariza bio malo losiji defender , ali puno bolji u svemu , pogotovo brzina , sut i godina , oslonit se na njega jos 5 god , a rjec je o istim parama nista se nije ustedilo. Pa hajde sve to ali sto potpisa Artesta na 5 umjesto na 3 god
3. Potpisivanje starog Blake-a za 4 mil. $, a pustanje slicnog tipa igrca Farmara u NJ za djabe.
4. Odvacivanje trade-a Gasol - Bosh + Chalmers
5. Odbacivanje trade-a Odom za 2 pick Minesote
6. Davanje istog Odoma za djabe , a neizvuci makad nesta vise od picka Dallas-a
............ i jos toga sto neznamo
@ kobe bryant
slazem se s tobom sto se Kupchaka tice, ali prosle godine u Februaru je dosao vrhunac tj. odbijanje trejda
Bynum -> Anthony. Pod kosem bi imali Odoma i Gasola, ove godine je dosao McRoberts koji bi njih dvojcu rasteretio i jedini nedostatak te ekipe bi bio playmaker.
Isti ima do 15.Marta vremena da opravda svoje najavljene "velike trejdove". On i onaj IDIOT koji je preuzeo ulogu od oca vec pokusavaju svaliti krivicu na igrace i strucni stab, kada su rekli da ocekuju 5 pobjeda u narednih sest utakmica nakon poraza od Portlanda.
slazem se s tobom sto se Kupchaka tice, ali prosle godine u Februaru je dosao vrhunac tj. odbijanje trejda
Bynum -> Anthony. Pod kosem bi imali Odoma i Gasola, ove godine je dosao McRoberts koji bi njih dvojcu rasteretio i jedini nedostatak te ekipe bi bio playmaker.
Isti ima do 15.Marta vremena da opravda svoje najavljene "velike trejdove". On i onaj IDIOT koji je preuzeo ulogu od oca vec pokusavaju svaliti krivicu na igrace i strucni stab, kada su rekli da ocekuju 5 pobjeda u narednih sest utakmica nakon poraza od Portlanda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.