SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Yahoo SS.BA liga - 2. sezona

Post Postao/la LBJ MVP » 06 jan 2012, 01:58

Bad news for Miami: Dwyane Wade and LeBron James will NOT play tonight against Atlanta!
FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK :twisted:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 06 jan 2012, 02:02

Admir_Sa je napisao/la:odobreno, a zavrsio sam i trejd horford-wall

mislim da sam sa ova dva trejda poboljsao tricu i asistencije, a malo vise pokvario procenat shuta, al ebga zanimljivije ovako :D

pa jeste jako je zanimljivo... evo ja poslo ponudu za dirka i bosha i l williamsa dajem boozera,lee-a i javlu mGee i ginoblija(povreda) i jordan carwford.... jako dobra ponuda ali et... ako bi ko visse dao od mene kako god
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 06 jan 2012, 09:08

LBJ MVP je napisao/la:Bad news for Miami: Dwyane Wade and LeBron James will NOT play tonight against Atlanta!
FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK :twisted:
Na vrijeme mi obavismo trade. :)

@Kobe Bryant: Hvala na ponudi, ali za sada ne vidim u tvojoj ekipi nekog ko bi mi mogao biti interesantan. Mozda se nekad ubuduce dogovorimo.

@Rule_hz: Nece ti tog Ginobilija niko sada uzeti. Najbolje ti je da ga otpustis (skinuli su ga sa Can't Cut liste) i uzmes nekog ko ce ti u ova dva mjeseca donijeti neke bodove.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 06 jan 2012, 17:32

zasto nema statistike tamo gdje stoji liga tj one liste ko ima koliko poena itd.

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 06 jan 2012, 17:50

dema je napisao/la:zasto nema statistike tamo gdje stoji liga tj one liste ko ima koliko poena itd.
Kod mene ima :?
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 06 jan 2012, 17:53

edo3majka je napisao/la:
dema je napisao/la:zasto nema statistike tamo gdje stoji liga tj one liste ko ima koliko poena itd.
kod mene nema ne znam sta je u pitanju kako je kod ostalih

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 06 jan 2012, 18:19

dema je napisao/la:
edo3majka je napisao/la:
kod mene nema ne znam sta je u pitanju kako je kod ostalih

Nema ni kod mene...

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 06 jan 2012, 20:05

Ja se ne mogu logovati na yahoo, kao pogreshan pasvord, nidje veze

:roll:
nema potpisa

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 06 jan 2012, 21:19

ok je. do mene, do mene, do mene
nema potpisa

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 06 jan 2012, 23:28

Opet se Gordon ozljedio. :twisted:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 07 jan 2012, 11:36

svi su mi igraci van forme ovu sedmicu ali jos sam u igri,daj komesaru vidi sta je s ovom statistikom kod mene sve nule

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 jan 2012, 11:41

Ne znam ni šta je bilo sa Lowryjem. :( Uopće nije nastupio, a nigdje nisam pročitao vijest o njegovoj povredi. I, ovo je opet sedmica u kojoj će moji igrači imati manje nastupa od protivničkih. :lol: Iskreno se nadam da ću i ja nekad imati više tekmi, pa da vidimo šta i kako. :mrgreen: Izgubljene lopte me uništiše. A, ako je suditi po prvim mečevima Garnetta i Grangera, dobro je što sam ih se riješio. Danny se i dalje traži, a procenat šuta mu je oko 20%. :mrgreen: Ništa, valjda večeras bude bolje i to je to. Nije se @T-Mac Maajka toliko udaljio da se ne može stići. Skokovi + asistencije + oduzete lopte su tu negdje, kao i procenat šuta. Vjerujem da me neće stići u tricama, kao što ni ja njega neću stići kada su poeni + izgubljene lopte u pitanju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 07 jan 2012, 13:43

Monolog je napisao/la:Ne znam ni šta je bilo sa Lowryjem. :( Uopće nije nastupio, a nigdje nisam pročitao vijest o njegovoj povredi. I, ovo je opet sedmica u kojoj će moji igrači imati manje nastupa od protivničkih. :lol: Iskreno se nadam da ću i ja nekad imati više tekmi, pa da vidimo šta i kako. :mrgreen: Izgubljene lopte me uništiše. A, ako je suditi po prvim mečevima Garnetta i Grangera, dobro je što sam ih se riješio. Danny se i dalje traži, a procenat šuta mu je oko 20%. :mrgreen: Ništa, valjda večeras bude bolje i to je to. Nije se @T-Mac Maajka toliko udaljio da se ne može stići. Skokovi + asistencije + oduzete lopte su tu negdje, kao i procenat šuta. Vjerujem da me neće stići u tricama, kao što ni ja njega neću stići kada su poeni + izgubljene lopte u pitanju.
Ima za tebe jos nade ali mislim da cu na kraju dobiti ovo, mozda ne ovako ubjedljivo ali pobjedi se ne gleda u oci.

Kakav sjajan potez sam napravio sa uzimanjem ovog FA-a Markieff Morris sinoc 13Pts 9Rds i 3 Trice 8-)

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 09 jan 2012, 09:42

Kao sto bi rekli rusi, koljektivna razvaljotka moderatora 8-) 8-) 8-) 8-1 a i ovi FT su bili tu negdje, jes da su i blokade o TO bili blizu ali takva je sreca koja je bila na mojoj strani. Jos Feltona sinoc izbacim iz rostera da nebi skupio previse izgubljenih lopti, i sta se desava, tip ima 5 TO :lol: Sve u svemu dobro je sad zasad.

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 09 jan 2012, 10:01

Ja sam katastrofalno krenuo u sezonu. U prvom kolu poraz, sad sam jedva izvukao nerjeseno sa bulls-ima (dema), sa dva povrijeđena igraca gotovo citavu sedmicu (Kidd i Stuckey).
Uspio sam malo popraviti skokove i trice, kao i procenat šuta, dovođenjem Love-a i Mattewsa, cak bih bio zadovoljan ekipom, da nema konstantnih povreda (u prvom kolu Pierce i Gooden, te tek oporavljeni Aldridge).

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 09 jan 2012, 10:24

jose je napisao/la:Ja sam katastrofalno krenuo u sezonu. U prvom kolu poraz, sad sam jedva izvukao nerjeseno sa bulls-ima (dema), sa dva povrijeđena igraca gotovo citavu sedmicu (Kidd i Stuckey).
Uspio sam malo popraviti skokove i trice, kao i procenat šuta, dovođenjem Love-a i Mattewsa, cak bih bio zadovoljan ekipom, da nema konstantnih povreda (u prvom kolu Pierce i Gooden, te tek oporavljeni Aldridge).
Sta trazis za Aldridge-a?

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 09 jan 2012, 11:00

evo nakon drugesedmice 1 na tabeli, pobijedih i zelenase... sasvim sam super trejd obavio sa irvingom, pokazao se da ce biti dobar....sto se tice ostaih nadam se da ce biti sda nesto... sada dolaze malo teze tekme tako dacemo vidjet...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 09 jan 2012, 13:30

edo3majka je napisao/la:
jose je napisao/la:Ja sam katastrofalno krenuo u sezonu. U prvom kolu poraz, sad sam jedva izvukao nerjeseno sa bulls-ima (dema), sa dva povrijeđena igraca gotovo citavu sedmicu (Kidd i Stuckey).
Sta trazis za Aldridge-a?
Aldridge, Gibson i Kidd za Gaya, Okafora i Harringtona?

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 09 jan 2012, 13:38

daj komesaru vidi mi za ovu statistiku ne mogu nikako vidjet kak stojim na tabeli samo imam omjer pobjeda i poraza

jose da vidi ponudu

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 09 jan 2012, 13:46

dema je napisao/la:daj komesaru vidi mi za ovu statistiku ne mogu nikako vidjet kak stojim na tabeli samo imam omjer pobjeda i poraza

jose da vidi ponudu
Malo sam izmijenio ponudu, pa ti vidi.

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.