FK Rudar Prijedor
-
- Kontakt:
Re: FK Rudar Prijedor
ma ludilo covjece zgazili smo ih samo vi podcjenjujte RUDAR....
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
-
- Kontakt:
sportski nema sta 

- edo_malesak
cestitke i od mene igracima rudara na pobjedizmaj_Bosne je napisao/la:Čestitam navijačima Rudara na ubjedljivoj i zasluženoj pobjedi.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
-
- Kontakt:
Ima li ovdje moderatora i admina???? Daj risite ove postov, ne vodi ovo nikuda i de uradite nesto sa ovom djecurlijom. Govorim samo za dobrobit foruma i da bih bila normalna komunikacija... U zivotu nisam vidio ni na jednom forumu da se pustaju ovakve raspreave nego ovdje...
- The Prodigy
- Kontakt:
đCasual mods je napisao/la:Ima li ovdje moderatora i admina???? Daj risite ove postov, ne vodi ovo nikuda i de uradite nesto sa ovom djecurlijom. Govorim samo za dobrobit foruma i da bih bila normalna komunikacija... U zivotu nisam vidio ni na jednom forumu da se pustaju ovakve raspreave nego ovdje...
Hmm slazem se da je ovo preslo granicu. Ovo shvatite kao posljednje upozorenje pred bann (naravno svi vi koji vrijedjate).
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nije iz olimpika nego iz RudaraneOX je napisao/la:KRKSR914 je napisao/la:Knele je napisao/la:Za utakmicu protiv Zvijezde, kakav je igrački kadar Rudara, tj. jesu li kompletni ili neko fali?
Protiv Zvijezde,u timu nece biti povrijedjeni Jevtic,a moguce i Kusljic.,
kusljic iz olimpika il...

-
- Kontakt:
Obzirom da su mi pažnju odvlačile neke druge stvari, nisam pažljivo posmatrao utakmicu. Ljudi koji su gledali, kažu da je Rudar odigrao odlično. One momente koje sam ja vidio, nije Zvijezda bila loša. Čak naprotiv...Na gosstujućoj tribini bilo i starijih likova, simpatizera. Sve u svemu, možda 3:0 i jeste malo previsok rezultat ali...
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
-
- Kontakt:
Misliš pandan "LŠ"- " Liga Rudara"
Šta nas je, čovječe....

Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
Vidim sinoc na sportskom pregledu da je Rudar vratio predratne dresove zelene boje koje je nosio dok je jos bio Rudar Ljubija. Kada se to desilo i koji je razlog?
Sjecam se da je imao zuto plave svih onih godina poslije rata kad je gostovao u BL u ligi Republike Srpske,a vidim da je grb jos uvijek ovaj novi zuto-plavi a to mi nema smisla....Da li planiraju vratiti i stari zeleni grb ili vratiti nove zuto-plave dresove?
Sjecam se da je imao zuto plave svih onih godina poslije rata kad je gostovao u BL u ligi Republike Srpske,a vidim da je grb jos uvijek ovaj novi zuto-plavi a to mi nema smisla....Da li planiraju vratiti i stari zeleni grb ili vratiti nove zuto-plave dresove?
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Imaju dviej garniture dresova zeleno-crni i zuto-plavi.Schlager je napisao/la:Vidim sinoc na sportskom pregledu da je Rudar vratio predratne dresove zelene boje koje je nosio dok je jos bio Rudar Ljubija. Kada se to desilo i koji je razlog?
Rudar-Prijedor je spojen od dva kluba i to od Rudar Ljubija Prijedor i OFK Prijedor.
Zato i ta famozna crta na novom grbu:

Bilo bi nepravdeno da se iskljuce obe boje dresova jer su to u sustini dva kluba.
Znaci zvanicno klub se zove Rudar-Prijedor iz Prijedora.
Zadnja izmjena: grad-na-rijeci-sani, dana/u 24 avg 2009, 11:05, ukupno mijenjano 1 put.
- The_Target
- Kontakt:
Hoce li neko ubaciti slike, video, izvjestaje, zanimaju nas novi premijerligasi...
Rođeni brato
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Evo izvjestaj sa utakmice:The_Target je napisao/la:Hoce li neko ubaciti slike, video, izvjestaje, zanimaju nas novi premijerligasi...
- el-fighter
- Kontakt:
Na ovom klipu se vidi da je Rudar jedna ozbiljna ekipa. Ovu utakmicu su odradili rutinski. 3:0 protiv jedne Zvijezde, koja jeveoma dobro igrala prošlu sezonu, nije mala stvar. Još da imate malo bolje napadače, mogla je ovdje biti petica, no i ovako je dobro.
Sretno u nastavku sezone.
Sretno u nastavku sezone.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Rudar imao dobru odbranu i golmana mozda medju najboljim u ligi.TaRgEt_ je napisao/la:Ajde molim te nemoj da se provaljujes![]()
tek ste usli Rudar je dobar ne sporim ali treba se u ovoj nasoj ligi dokazati , mnogo mnogo da bi nesto mogao reci ..P.S jos kvalitetnijih napadaca bili bih ste mnogo bolji ..
Avdukic je sjajan golman a Stakica se tesko prolazi, ja vjerujem u nas opstanak u ligi.
grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Rudar imao dobru odbranu i golmana mozda medju najboljim u ligi.TaRgEt_ je napisao/la:Ajde molim te nemoj da se provaljujes![]()
tek ste usli Rudar je dobar ne sporim ali treba se u ovoj nasoj ligi dokazati , mnogo mnogo da bi nesto mogao reci ..P.S jos kvalitetnijih napadaca bili bih ste mnogo bolji ..
Avdukic je sjajan golman a Stakica se tesko prolazi, ja vjerujem u nas opstanak u ligi.
Slazem se ja s tobom na toj konstataciji samo pricam o napadacima da ste tanki tu ...
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
ljudi sacekajte 15 kolo i vidjecete ode olimpik i rudar odakle su i dosli bez ljutnje moje misljenje
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
A po cemu to zakljucujes?anes78 je napisao/la:ljudi sacekajte 15 kolo i vidjecete ode olimpik i rudar odakle su i dosli bez ljutnje moje misljenje
ma jarane po svemu inace navijam za celik i kad smo vam mi u ovakvoj krizi uzeli bod a trebali sva tri nego greska sudije al eto njemu na dusu nema se onda sta pricatgrad-na-rijeci-sani je napisao/la:A po cemu to zakljucujes?anes78 je napisao/la:ljudi sacekajte 15 kolo i vidjecete ode olimpik i rudar odakle su i dosli bez ljutnje moje misljenje
Trenutno korisnika/ca: Fudbalmozak2 i 42 gosta.