FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

harishp
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la harishp » 23 avg 2009, 20:01

Mirza_Hordas je napisao/la:Evo malo u sudiji:Duarte Nuno Pereira Gomes(POR,36),bankar

ove godine sudio jednu utakmicu kvalifikacija za evropsku ligu:FC Lahti - Club Brugge 1:1

Dinamu iz Zagreba je u protekloj godini sudio vec dva puta:Dinamo Zagreb-FC Pyunik 3:0 u kvalifikacijama za LP
Sparta Prag-Dinamo Zagreb 3:3 u proslogodisnjem KUPU UEFA

sto se tice kvalifikacija za JAR sudio je samo jednu utakmicu:Lihtenstajn-Njemačka 0:6

A DANA 10.08.2006 JE DJELIO PRAVDU NA UTAKMICI FK SARAJEVO-RAPID BUKUREST A SVI ZNAMO KAKO JE TAD TA UTAKMICA ZAVRŠILA,,,,NEK NAM OPET BUDE SRETAN PROTIV RUMUNA
:):):)

inace je sklon zutim kartonimaa prosjek mu je 4,1 zutih kartona po utakmici,a crveni 0,2 po utakmici
Ovaj izgleda pati od ,,zutice,, :o
Ali hajde mozda nam bude nafakali ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 23 avg 2009, 20:11

Ev pocela je utakmica dinamo-cluj,znal iko sastave timova,igra li kone :roll:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 avg 2009, 20:25

Evo sastava Cluja:
Claro,Muresan,Tony,Cadu,Panin,Andre Leao,Culio,flores,Traore,Mara,Dubarbier

Klupa:Dani,Nei,Dica,Peralta,Borostean,Edimar,Stanciou
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 23 avg 2009, 20:28

Devil je napisao/la:Evo sastava Cluja:

44. minut 0:0......ovdje će dinamo bucharest pobjediti cluj i još ih mi izbacimo u četvrtak :mrgreen:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 avg 2009, 20:30

Znaci svega 5 igraca koji su igrali protiv Sarajeva,s tim da je ovaj Traore usao u drugom poluvremenu,cak 6 igraca odmaraju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 23 avg 2009, 20:31

znaci da je definitivno kone povrijedjen
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 23 avg 2009, 20:47

Momci su i do sad uradili ogroman posao,tesko da ce iko od nasih klubova u narednim godinama nesto ovako uraditi,nadam se da se varam,al tako je,ni u jednoj utakmici od ovih 5 do sada se nisu obrukali,pokazali su da imaju kvalitet,u cetvrtak nek daju sve od sebe pa sta nam Bog dragi da... Sta je sa navijacima,hocel stici izvaditi vize za rumuniju :?:
Zadnja izmjena: ultra@rajvosa, dana/u 23 avg 2009, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 23 avg 2009, 20:49

miky_hz je napisao/la:

Znaci svega 5 igraca koji su igrali protiv Sarajeva,s tim da je ovaj Traore usao u drugom poluvremenu,cak 6 igraca odmaraju
Lijepi strah hahaha.S druge strane vidi se da i sa rezervnim igracima mogu da pariraju dinamu.Imaju kvalitetne igrace i na klupi.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 23 avg 2009, 21:11

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 23 avg 2009, 21:14

anes78 je napisao/la:
Berin je napisao/la:Sarajevo je klub za koji navijam, samo nije ni tamo sve tako bajno..
Upravu cijelu treba promijeniti, kako sam cuo imaju oko 2 miliona duga, samo uprava naredjuje ko ce igrati, ne gledaju kvalitet igraca, nego ako platis i igraces, ili ako imate neke veze u upravi.. Kada morate platiti 5,000 € da bi igrali za Sarajevo, onda vidite kakva je situacija u klubu, samo grabe za parama, ali nije ovdje samo tako nego svugdje u Bosni..
Jedini klub u BiH koji ima prave profesionalne ugovore je Siroki, tamo igraci dobijaju i staz kada igraju, mogu ostvariti penziju, a ne kao ovdje...
Samo kada bi neko posten sa parama dosao u Sarajevo bi mogao izvaditi klub, ovako, i u cijeloj BiH utakmice se stimaju, i sve dok se taj problem ne rjesi, necemo imati ligu kakvu trebamo, zasto su i Hrvatska i Srpska liga bolja od nase??
Upravo zbog ovakvih problema, tako je i u Savezu, das pare, igras..
I kakva je onda ljepota u nasem fudbalu, da li se isplati navijati za takav klub, dok ti ljudi rade sta hoce, i kada oni komanduju ko ce igrati..

ma ko ce platit 5000 da igra za sarajevo pa tu ni jedan igrac nema 5000 u kesu heheheh majko moja sto bez veze lupate
ovo su bubnuo ko nikada kakva 2 miliona bolan pa mi smo toliko u plusu znas li ti da se po kvalifikacionom kolu u kup-eufa dobija po 90.000 eura nasi su odigrali 3 kola 270.000 eura na svakoj utakmici je bilo najmanje 20.000 navijaca eto i 18.000 da bude 6 utakmica nek su od prodaje zaradili 100.000 po utakmici a jesu sigurno tuda negdije to je 600.000 ovo je u markama transfer pandze u dinamo 300.000 eura znaci jos 600.000 maraka pa dali su i sponzori nesto uglavnom oni imaju za ova 4 zadnja mjeseca mislim zaradu od 2 miliona a ovo za 5000 eura da bi igrao pa nebi avdic iskusan igrac nikad dao 5000 eura da bi igra radije bi se vratio u iran i igrao tamo jer mu je tamo tolika plata pozzzz za tebe
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 23 avg 2009, 21:32

junuz23 je napisao/la:Ako prodjemo liga je nasa narednih 10 god. sigurno, grad smo vec odavno preuzeli sad samo ostatak da poklopimo i zdraaoooooo......
svaka scast na postu
ja navij'o sam za vas!

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 24 avg 2009, 11:33

junuz23 je napisao/la:Fakat jebote ne mozes da vjerujes koliko smo odmakli, kako njima tako i svim ostalim u ovoj drzavi. Pa bruka njih jos uvijek dolazi na utakmice u raznoraznim dresovima kojekakvih klubova, psuju igracima, zvizde...kaze jedan potukli se neki iz udruzenja sa ovim nekakvim..kakvog ba udruzenja, hebote kod nas citava tribina udruzenje. Al haj necemo ih spominjati, neka uzivaju u pruzi koja krece
U tome i jeste nasa najveca snaga,sto kako kazes cijela nasa tribina je UFKS.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 24 avg 2009, 11:59

http://www.kvsc1907.ro/ph/2009-2010/sar ... 00473.html

a šta je ovo ljudi dragi :D :D

osim što su nas slikali tokom utakmice čak imaju i šaleve našeg kluba

High

Post Postao/la High » 24 avg 2009, 18:23

Veliki broj postova na nekoliko tema (ukljucujuci i ovu) je obrisan.Offtopic u koji spada provokacija,vrijedjanje nece biti tolerisan.Ako nemate pisati ono sto je vezano sa temom,sto ne zanima nikoga na forumu onda ne postavljajte post . Hvala
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

vucko
Kontakt:

Post Postao/la vucko » 24 avg 2009, 18:24

vucko je napisao/la:Svako dalje pisanje sto nema veze sa temom se brise i upozorava pisac, a ponovno pisanje nevezano za temu slijedi Ban
Pridrzavati se uputa
Najbolje od najboljeg je uvijek najbolje

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 24 avg 2009, 22:32

Na spisku selektora Branimira Tulića nalazi se 20 igrača i to: Ibrahim Šehić (Željezničar), Dino Hamzić (Sarajevo), Ognjen Vranješ (Crvena zvezda), Nedeljko Malić (Matersburg), Toni Šunjić (Zrinjski), Muhamed Subašić (Olimpik), Nenad Kiso (Čukarički), Duško Sakan (Borac BL), Nebojša Pejić (BSK Borča), Anes Haurdić (Jablonec), Goran Galešić (HIT Gorica), Dejan Drakul (Tatran Preshov), Muhamed Mujić (Sloboda), Nemanja Bilbija (Borac BL), Sanid Mujakić (Laktaši), Adin Đafić (Velež), Josip Čorić (Slovan Liberec), Marko Sušac (Borac BL), Ermin Zec (Šibenik), Mateo Sušić (Zrinjski)

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 24 avg 2009, 22:55

Toti la meci va rog! SA facem atmosfera frumoasa, macar sa ne apropiem de cei de la sarajevo. Eu deja mi-am luat bilet. Toata lumea la stadion, nu va cochiliti dupa meciul cu dinamo, nu a jucat adevarata echipa a CFRului. Forta CFR Cluj! La stadion cu CFRisti adevarati!

Sve igre molim! Izrada lijepa atmosfera, barem se približimo ljudima u Sarajevu. Ja sam već dobio svoju kartu. Svatko na stadionu, ne ljuska nakon utakmice s Dinamo nije igrao pravi CFRului tima. CFR Cluj Force! Stadion s CFRisti istina!

ovo je sa foruma cluja
ja navij'o sam za vas!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 24 avg 2009, 23:05

Mirza_Hordas je napisao/la:Na spisku selektora Branimira Tulića nalazi se 20 igrača i to: Ibrahim Šehić (Željezničar), Dino Hamzić (Sarajevo), Ognjen Vranješ (Crvena zvezda), Nedeljko Malić (Matersburg), Toni Šunjić (Zrinjski), Muhamed Subašić (Olimpik), Nenad Kiso (Čukarički), Duško Sakan (Borac BL), Nebojša Pejić (BSK Borča), Anes Haurdić (Jablonec), Goran Galešić (HIT Gorica), Dejan Drakul (Tatran Preshov), Muhamed Mujić (Sloboda), Nemanja Bilbija (Borac BL), Sanid Mujakić (Laktaši), Adin Đafić (Velež), Josip Čorić (Slovan Liberec), Marko Sušac (Borac BL), Ermin Zec (Šibenik), Mateo Sušić (Zrinjski)
Zaslužio je, iako u Sarajevu to nekontaju , treba dobijati više prilike da igra.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 24 avg 2009, 23:08

Zagor je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:Na spisku selektora Branimira Tulića nalazi se 20 igrača i to: Ibrahim Šehić (Željezničar), Dino Hamzić (Sarajevo), Ognjen Vranješ (Crvena zvezda), Nedeljko Malić (Matersburg), Toni Šunjić (Zrinjski), Muhamed Subašić (Olimpik), Nenad Kiso (Čukarički), Duško Sakan (Borac BL), Nebojša Pejić (BSK Borča), Anes Haurdić (Jablonec), Goran Galešić (HIT Gorica), Dejan Drakul (Tatran Preshov), Muhamed Mujić (Sloboda), Nemanja Bilbija (Borac BL), Sanid Mujakić (Laktaši), Adin Đafić (Velež), Josip Čorić (Slovan Liberec), Marko Sušac (Borac BL), Ermin Zec (Šibenik), Mateo Sušić (Zrinjski)
Zaslužio je, iako u Sarajevu to nekontaju , treba dobijati više prilike da igra.

ma nije da ne kontaju, ali alaim je kapiten i drzi monopol na poziciji golmana
ja navij'o sam za vas!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: tuitamo i 31 gost.