FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

CoDe
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la CoDe » 07 jan 2012, 01:56

Tako je admine ;)

Dragan Jović dobro i veliko ime na klupi ali igrači moraju proigrati , ne smije se ponoviti Banja Luku i par promašenih zicera bodovi se moraju uzimati i kod kuče a i na strani . Potajno se nadam tituli sigurno . Dok još uvijek ima nade i valjda če momci to uspijeti stvarno bih volio kao i svi mi ovdje ;)
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 jan 2012, 10:08

MaroonWhite1987 je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Dragan Jović je idealno rješenje za klub kao Sarajevo.
P da, najbolji za najbolje ;)
Prije nego bilo sta napises vrati se par stranica i procitaj sta sam ja pisao za jovica.Drugo trenutno su bar dva trenera bolja od jovica i po rezultatima i po onome sto covjek vidi koji prati nasu ligu, trener Sirokog i trener Zelje.Lijepo je voljeti klub glupo je pisati neistine a jos ludje je zivjeti s tim.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 07 jan 2012, 10:31

Jel ovo ope' euforija, neka, vakat joj je je bio :mrgreen:

u duhu iste - Izgleda Vule sve bliži povratku
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 07 jan 2012, 10:34

Ma sta ces ope' i mene fata pomalo al' se opirem. Fina vijest za Vuleta.
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 07 jan 2012, 11:06

tarikhordas je napisao/la:Ma sta ces ope' i mene fata pomalo al' se opirem. Fina vijest za Vuleta.
ma ništa, to je život navijača, nikad ne znaš kakav ćeš se probudit; euforičan ili depresivan. A samo je jedan uzročnik; tvoj klub.
eh, kad tome još dodaš menatalitet našeg naroda, koji nema sredine ni u čemu - il je sve crno ili je sve zlatno. Onda dobiješ osjećaj da svi đuture bolujemo od bipolarnog poremećaja :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 jan 2012, 12:30

Jel istina da u Sarajevo dolazi bivsi igrac Slobode i Werdera Said Husejinovic ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 07 jan 2012, 12:33

harry_90 je napisao/la:Jel istina da u Sarajevo dolazi bivsi igrac Slobode i Werdera Said Husejinovic ?
Dolazi vec 3 godine :D

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 07 jan 2012, 13:12

harry_90 je napisao/la:Jel istina da u Sarajevo dolazi bivsi igrac Slobode i Werdera Said Husejinovic ?
Odakle ti ta informacija?
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 07 jan 2012, 14:48

DRAGAN JOVIC je najbolje rjesenje za nas , kakav je to samo gospodin.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 07 jan 2012, 14:58

Sto mi vise idu na zivce ovi o Jovicevom gospodluku , kao da sa njima krov i halu dijele pa znaju kakav je...Ohladite ba malo.
Uostalom , zna cesto davati izjave koje nisu bas u maniru gospodina vec bas djeluju nekako prefrigano , sto me kod njega zivcira pravo, kao npr. " onclick="window.open(this.href);return false; , obratite paznju na 3:16
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 07 jan 2012, 15:30

http://www.****/sport/fudbal/7 ... itula.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Zašto Sarajevo?

- Voditi najveći klub u zemlji izazov je za svakog trenera pa tako i za mene. Istovremeno, mislim da je, nakon rada u Travniku, Vitezu, Posušju, Zrinjskom i Zvijezdi, dolazak na Koševo logičan potez.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 07 jan 2012, 15:30

dr.van nostrand je napisao/la:Sto mi vise idu na zivce ovi o Jovicevom gospodluku , kao da sa njima krov i halu dijele pa znaju kakav je...Ohladite ba malo.
Uostalom , zna cesto davati izjave koje nisu bas u maniru gospodina vec bas djeluju nekako prefrigano , sto me kod njega zivcira pravo, kao npr. " onclick="window.open(this.href);return false; , obratite paznju na 3:16
Na sta obratiti paznju pa covjek je bio blag kakvu su sudacku nepravdu pretrpili ovdje, za ovih 10 godina gledanja FKS ovo mi je bila jedna od najvecih sramota gdje smo ofirno pogurani od strane sudije.

A primao je Jovic jedne prilike i tri zasluzena komada od FKS kao trener Zrinjskog, pa nam je na kraju cestitao jer je sve bilo kako treba.
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 07 jan 2012, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 07 jan 2012, 15:33

Hajd ako ništa dobili ste trenera koji ne komentariše suđenje, a s obzirom da je sarajevo klub koji bude oštečen svaku utakmicu koju ne pobjedi, vidjet ćemo kakve će biti izjave Jovića u slučaju neuspjeha. :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 07 jan 2012, 15:40

Sa Jovicem bi mogli dobiti i dobrog beka nazad, koji je jednu sezonu proveo sa Draganom u Zrinjskom.

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 07 jan 2012, 15:47

Gospodin, jašta radi. Prvo prevesla Zvijezdu, buni se na suđenje a šutio je kada su mu štimali dok je vodio Zrinjski. Sa sasvim solidnom i stabilnom Zvijezdom nije odmakao od 9 mjesta, sa Posušjem završio 11, sa Travnikom je bio dobar na početku karijere i već spominjanim Zrinjskim. Ako me sjećanje ne vara on je bio trener kada su vam zabili onaj ofirni gol u Mostaru.

Sretno, ne upadajte u euforiju. Znate onu staru, ko visoko leti, ne osvoji titulu na kraju :mrgreen:

magic
Kontakt:

Post Postao/la magic » 07 jan 2012, 15:54

Dirk je napisao/la:Sa Jovicem bi mogli dobiti i dobrog beka nazad, koji je jednu sezonu proveo sa Draganom u Zrinjskom.
Stanisa Nikolic,a mogli bi i Vladu Zadru...

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 07 jan 2012, 15:57

magic je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Sa Jovicem bi mogli dobiti i dobrog beka nazad, koji je jednu sezonu proveo sa Draganom u Zrinjskom.
Citaj , koliko znam ta dvojica nisu igrala za FKS pa ne mogu nazad, a za Nikolica nisam siguran sta igra a Zadro ni blizu beka ... ;)

magic
Kontakt:

Post Postao/la magic » 07 jan 2012, 15:59

Dirk je napisao/la:
magic je napisao/la:
Citaj , koliko znam ta dvojica nisu igrala za FKS pa ne mogu nazad, a za Nikolica nisam siguran sta igra a Zadro ni blizu beka ... ;)
Mirza Rizvanovic....
a znam da zadro nije bek ali ima dobre veze sa jovicem,pa bi ga vrlo lako mogo dovuc kod vas a jos slobodni papiri....
Zadnja izmjena: magic, dana/u 07 jan 2012, 16:01, ukupno mijenjano 2 puta.

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 07 jan 2012, 16:00

smoriše ovi sa uske pruge na ovoj temi.

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 07 jan 2012, 16:00

To. Dobro si, zato se zna koliki su transferi, zato se ugrađuju % od narednih prodaja igrača, zato najbolji igrači ostaju u klubu i slično.

Logično da ne zalaziš kod nas kad si dobio čir od muke u zadnje 2,5 godine :lol:

Nejse, sretno sa Jovićem. Jednog trenera se bojim što se tiče pitara, Husrefa. Ovo ostalo, potrošna roba. Više ne komentarišem. Čujemo se nakon par kola, neko ima dobar a neko zajeban raspored. Da ne bude plakanja po običaju :twisted:
Zadnja izmjena: Inkognito, dana/u 07 jan 2012, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”