EURO 2012 - općenito

Poljska i Ukrajina / 8. juni - 1. juli 2012.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava

EURO 2012 uzima :

Spanija
56
22%
Holandija
21
8%
Njemacka
82
33%
Engleska
27
11%
Portugal
6
2%
Italija
31
12%
Hrvatska
12
5%
Danska
2
1%
Francuska
7
3%
Neko drugi
7
3%

Ukupno glasova: 251

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Re: EURO 2012

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 06 jan 2012, 15:11

diego_TM je napisao/la:
Monolog je napisao/la:slika

Svlačionica Engleske reprezentacije na predstojećem Euru. :lol:
Obecano im je da ce biti u potpunosti renovirana do tada.

Ja navijam kao i uvijek za engleze. Definitivno su mi najdraza reprezentacija na svijetu ne zbog igre kojuu igraju (nazalost) vec zbog toliko legendi na jednom mjestu. Ako cemo realno najatraktivnije igraju Nijemci i Holandjani i ako vec nemoze Engleska volio bi ove dvije reprezentacije gledati u finalu iako ni jedne ni druge ne gotivim previse
:D
a Spanija ne igra najatraktivnije
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 06 jan 2012, 15:16

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
diego_TM je napisao/la:
Monolog je napisao/la:slika

Svlačionica Engleske reprezentacije na predstojećem Euru. :lol:

Ja navijam kao i uvijek za engleze. Definitivno su mi najdraza reprezentacija na svijetu ne zbog igre kojuu igraju (nazalost) vec zbog toliko legendi na jednom mjestu. Ako cemo realno najatraktivnije igraju Nijemci Holandjani i ako vec nemoze Engleska volio bi ove dvije reprezentacije gledati u finalu iako ni jedne ni druge ne gotivim previse
A dobro zaboravio nemoras se odma derat :D iako po meni oni ne igraju nesto posebno i nisu bas sigurni u zadnje vrijeme. Razocarali su me na zadnjem svjetskom kad su se jedva provukli u svojoj grupi (sa Svicarskom 1-1 a sa Cileom i Hondurasom po 1-0 JA MISLIM) sad jos izgube i od Engleza jest da je prijateljska bila al et'. Nijemci igraju brzo i tečno dok ovi meljaju loptu i igraju na pasove komplikuju nesto, i jos jedna razlika: svabe trpaju koliko mogu sto nevjerovatno volim dok ostali igraju do 2-0 maximum i onda stanu.
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 06 jan 2012, 16:05

diego_TM je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:
diego_TM je napisao/la:

Ja navijam kao i uvijek za engleze. Definitivno su mi najdraza reprezentacija na svijetu ne zbog igre kojuu igraju (nazalost) vec zbog toliko legendi na jednom mjestu. Ako cemo realno najatraktivnije igraju Nijemci Holandjani i ako vec nemoze Engleska volio bi ove dvije reprezentacije gledati u finalu iako ni jedne ni druge ne gotivim previse
A dobro zaboravio nemoras se odma derat :D iako po meni oni ne igraju nesto posebno i nisu bas sigurni u zadnje vrijeme. Razocarali su me na zadnjem svjetskom kad su se jedva provukli u svojoj grupi (sa Svicarskom 1-1 a sa Cileom i Hondurasom po 1-0 JA MISLIM) sad jos izgube i od Engleza jest da je prijateljska bila al et'. Nijemci igraju brzo i tečno dok ovi meljaju loptu i igraju na pasove komplikuju nesto, i jos jedna razlika: svabe trpaju koliko mogu sto nevjerovatno volim dok ostali igraju do 2-0 maximum i onda stanu.
ma kaki :D
a dobro nije bas da ovi igraju do 2-0 i da samo meljaju loptu...Spanjolci su majstori lopte, igraci poteza, dok svabe uspjeh postizu pozrtvovanoscu, trkom i naravno imaju jednu strasnu generaciju, isto kao i Spanjolci...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 06 jan 2012, 18:44

Navijam za Njemce definitivno moji favoriti,
i naravno komšije kockasti ,al tu je i Furija Španjolci ;) ostalo mi baš i nije IN ;)

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 06 jan 2012, 18:51

E upravu si 100% sad je do toga ko sta vise voli. Ja sam zapeo da su mi svabe atraktivnije jer vise volim ovaj njihov stil tacno kako si naveo pzrtvovanost, brza igra itd. ;)

Jos se nadam da se nece ponoviti nesto kao Grcka 2004. u Portugalu svaka ekipa ih unisti ali se sreckovici nekako odbrane i onda iz jedine akcije na utakmici zabiju gol i prodju dalje ili osvoje prvenstvo. Na 6 utakmica napravili 10 akcija i osvojili trofej BLJAK :cry:
1. Željo
2. Liverpool

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 06 jan 2012, 22:01

Sta nedostaje tim grcima, pa uvijek mi je draze kad neki autsajder nesto uradi...nego ovi veliki.mrzio sam svabe kad su u 90 i kusur minuta davali golove i isli dalje ,ali ova nova njemacka ,mlada je nesto drugo...ali i dalje ih ne volim
ma navijam za susjede ,ali red je na engleze i holandjane nakon dugo ,dugo godina da nesto urade.
Ajvatar

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 jan 2012, 01:44

Slažem se sa @katalinskim, navijam za engleze, red je da već jednom i oni naprave nešto veliko, ali budimo realni oni nisu ništa uspjeli napraviti ni kad su im glavni igrači bili u najboljim godinama, a pogotovo ne sad. Holanđani su jako opasni, Van Maarwijk ih je uigrao, zaista su sjajni. Tu su naravno i Španci i Njemci.

Što se tiče 2004. i Grka prvo bih da kažem da niko od vas koji sad nešto pljujete taj nevjerovatni uspjeh grka na čelu sa rehagelom, ne biste imali ništa protiv kad bi repka za koju navijate (recimo bih ili hrvatska) došla na euro i isto igrom kao i grčka, osvojila euro, u to sam 100% siguran.
druga stvar, ta grčka je dva puta na prvenstvu pobijedila domaćine portugalce koji su uz engleze i francuze bili prvi favoriti prvenstva, bili su u grupi ispred španije, dobili su francuze u četvrtfinalu, znači jednom riječju sve same vrhunske ekipe i samo su nadigrani u polufinalu protiv čeha kad su ih vile nosale dobar dio utakmice, ali su i tu izašli kao pobjednici na kraju. btw. u svakoj utakmici na prvenstvu su zabili gol. Slažem se, igra im nije atraktivna kao u nekih drugih reprezentacija, ali oni i ne mogu igrati atraktivno kad nemaju igrače za takvo nešto. Uostalom, ne pobjeđuje inaj ko igra ljepše od protivnika, već onaj ko zabije gol više od protivnika.
Što bi rek`o Saša Vugdalić, njegovo veličanstvo REZULTAT. :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 07 jan 2012, 01:53

Neznam na svakom velikom prvenstvu sam navijao za Njemačku u svim sportovima nažalost nas sreča nije išla pa za nas nisam mogao ;) Mislim da mogu osvojiti Njemci uz Španiju najača ekipa . Holandija ih može dobiti to je sigurno al mislim da teže sigurno .

I nadam se da če Švabe i Holandzani tako nabiti Portugal da im se osveti sve . A i siguran sam da če ih Njemačka razoriti .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 07 jan 2012, 02:52

ja mislim da bi na ovom prvenstvu konacno i Engleska mogla nesto napraviti...imaju sjajnu mladu generaciju, pogotovo ovi igraci iz Manchester Uniteda + jos neki igraci iz drugih klubova...
napokon imaju dobrog golmana, Hart je cudo, a ne neki tamo Robinsoni, Greenovi i ostala cuda...
odbrana je isto odlicna, Smalling je zvjer, izrasta u klasnog stopera, Walker je isto tako dobar, Jones je klasa klasa...veza im je isto tako sjajna, Wilshere, o njemu se nema sta previse pricati, ako ne najbolji veznjak onda sigurno jedan od najboljih u EPL-u, Claverly klasa mali, samo ga povrede muce...Rodwel je isto tako odlicaan igrac...
sto se napada tice tu su stvarno dobbri igraci, Welbeck i Staridz...oba su odlicna, al Welbeck je vjerovatno predodredjen da postane najbolji napadac na svijetu...igra strasno...
+ neki stariji igraci...sjajna je to reprezentacija...

kad ovi mladi istjeraju igrace poput Downinga, Younga, Barrya, Benta, Lescota e onda mozemo pricati o uspjehu...

a sad da se malo igram FM-a...

Hart
Walker Smalling Jones Baians
Rodwel
Wilshere Claverly
Rooney Staridge Welbeck

ne smijem ni da pomislim sta bi ovaj tim uradio protivnicima...perverzija...

iako je Jones kriminalan na stoperu odkako je dosao u United, moro sam negdje najboljeg engleskog mladog igraca uz Wilshera staviti ;)
Meho Kodro
Mes Que Un Club

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 07 jan 2012, 03:11

Engleska uvijek ima , jaku i močnu reprezentaciju igrački ali nemaju slogu , nemaju ekipu . Uvijek imaju par nosioca igre i nezna se ko je glavni na terenu . Velika snaga ali mozak ništa .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 07 jan 2012, 11:34

Interesantno je posto sam uvijek za Engleze navijao da sam do ovog prvenstva stalno bio ismijavan u drustvu a sad vidim ima vas dosta koji bi voljeli da Engleska podigne trofej i pravo mi je drago ali sto @alan_kardec kaze: "...budimo realni oni nisu ništa uspjeli napraviti ni kad su im glavni igrači bili u najboljim godinama, a pogotovo ne sad." Nijemce nikad nisam volio jer su uvijek nekako bili prgavi (ne samo u fudbalu negu u svim sportovima) ali sad mi se cine potpuno drugaciji. Bio sam u Njemackoj za vrijeme prvenstva u JAR-u i jeza me obuzimala kad sam vidio koliko vole svoju reprezentaciju ali i koliko su realni i postuju ostale.

Naravno puno srece i Hrvatskoj iako realno to nije ona reprezentacija koja je bila tako mocna 2008 u "ausvicu" :mrgreen:

Pitanje je mogu li se konacno Italijani i Francuzi dici iz pepela? Nesto ne vjerujem pogotovo za Francuze ali sta vi mislite?
1. Željo
2. Liverpool

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 07 jan 2012, 13:27

Ja bi najvise volio da Englezi osvoje,navijam za njih od malena ali mora se nesto radikalno promijeniti u igri,mora se igrati brze,moraju se uvesti neki novi igraci no nazalost mislim da Capello nema damu da stavi Lamparda i Gerarda na klupu,a pogotovo Barry onaj ne znam sta mu radi u vezi.Wilshere i Cleverly bi morali dobiti priliku,pogotovo ovaj prvi da zaigra u prvih 11 kao i Jones umjesto Barrya,i Lampard ili Gerrard da pomognu,zasto ne i Cleverly.Sturidge u napad jednostavno mora,u formi je daje golove,Rooney mozda cak i na klupu ako ne popravi formu.U odbrani stari lisci Rio i Terry,tu nebi trebalo biti problema,desno Micah ili Smalling a lijevo probat Bainesa.Napad ce po svoj prilici biti najveca boljka bez Rooneya a krila da ne pricam,Walcot,YOung i ostali jednostavno nisu sposobni odigrati na vrhunskom nivou,bojim se da se Englezima lose pise na prvenstvu iako svi ocekuju puno.Jedino sve po 1-0 da se dobiju pa da se osvoji,ili poneka cak i na penale
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 07 jan 2012, 14:14

diego_TM je napisao/la:Interesantno je posto sam uvijek za Engleze navijao da sam do ovog prvenstva stalno bio ismijavan u drustvu a sad vidim ima vas dosta koji bi voljeli da Engleska podigne trofej i pravo mi je drago ali sto @alan_kardec kaze: "...budimo realni oni nisu ništa uspjeli napraviti ni kad su im glavni igrači bili u najboljim godinama, a pogotovo ne sad." Nijemce nikad nisam volio jer su uvijek nekako bili prgavi (ne samo u fudbalu negu u svim sportovima) ali sad mi se cine potpuno drugaciji. Bio sam u Njemackoj za vrijeme prvenstva u JAR-u i jeza me obuzimala kad sam vidio koliko vole svoju reprezentaciju ali i koliko su realni i postuju ostale.

Naravno puno srece i Hrvatskoj iako realno to nije ona reprezentacija koja je bila tako mocna 2008 u "ausvicu" :mrgreen:

Pitanje je mogu li se konacno Italijani i Francuzi dici iz pepela? Nesto ne vjerujem pogotovo za Francuze ali sta vi mislite?
Da,fale čak 2 igrača.
Što se tiče engleza,mislim da oni nikad neće nešto osvojit dok im igrači ne počnu igrat i u drugim ligama(španjolska,italija,njemačka)..zna se kakav se nogmet igra u engleskoj i mislim da su njihovi igrači preiviše ograničeni za osvajanje prvenstva.
Francuzi jednostavno imaju odlične igrače i ako ih Blanc dobro pripremi i motivira oni mogu do kraja...a mogu i ispast u prvom krugu.
U Talijane ne vjerujem. Ma realno svaka od 16 reprezentacija može iznenadit i otići barem do polufinala.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 07 jan 2012, 14:18

Nikad ih nisam simpatizirao nit mi je njihova igra bila ugodna oku, plus što su umišljeni i arogantni do neba, al bih volio da nalete na gospodina Švabu da ih Švabo otrese ko beba zvečku..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 jan 2012, 15:03

@Željo do groba,

Cleverley će biti dobar, al' on trenutno nije bolji od Gerrarda. Ni pod tačkom razno. Glede Rooneya, pa on je suspendovan te će igrati samo jednu utakmicu grupne faze. Inače, osim njega Engleska i nema nekog napadač kojim bi se mogla dičiti. Sturridge je solidan, Wellbeck bježi od gola, Crouch i Carroll su u banani, Defoe također nije u nekoj hvale vrijednoj formi. Ovo je najslabiji napad kojeg je Engleska imala u posljednjih nekoliko godina. :mrgreen: Nedostaje tu i kreativnosti u veznom redu; don Fabiju nedostaju mu*a da Lampardu kaže zbogom i da se zahvali nekim igračima te im ne uruči poziv za Poljsku/Ukrajinu.

Odbrana (Hart; Johsnon - Cole/Baines - Terry - Rio) izgleda jako dobro na papiru, al' na terenu se ne zna ni ko pije ni ko plaća. Terry i Ferdinand su slabiji od dvojca Terry - Carvalho ili Vidić - Ferdinand. Iskren da budem, Ferdinanda bih poveo kao jednog od najiskusnijih, al' bih uigravao neki drugi stoperski dvojac. Dakle, pokušao bih pronaći nekoga ko bi se odlično dopunjavao sa Terryjem. Rio to nije. Dawson, Jagielka ili Cahill bi mogli uletiti umjesto Ria.

Ekipa sa Wilshereom (valjda će biti 100% spreman i uhvatiti formu) i Gerrardom (isti slučaj kao i sa Jackom) bi mogla činiti dosta toga. Ne treba zaboraviti Parkera, Barryja, Milnera i Rodwella. Dakle sa trojcem Parker - Wilshere i Gerrard, te krilnim igračima poput Walcotta, Younga, Downinga i Lennona, Engleska ima solidan tim. Nikako vrhunski, već solidan. Vjerujem da oni mogu najviše do četvrtfinala i to je to. Bez Rooneya su znatno slabiji, a ni s njim vala ne izgledaju uigrano. Jednostavno, ja u ovu Englesku nemam povjerenja. Da su njihovi mediji malo normalniji, vjerovatno bi i Englezi biti opasnija reprezentacija.

_____Hart
Johnson_Terry_Cahill_Baines
______Parker
Wilshere____Gerrard
Walcott_______Young/Downing :lol:
_______Sturridge (dok ne bude Rooney u elementu)

Al' opet ne vidim kako bi se ova repka mogla suprotstaviti Nijemcima, Špancima, pa vala ni Talijanima.

Btw, Wellbeck predodređen da bude najbolji napadač na svijetu? :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 07 jan 2012, 15:15

Mrzim Engleze i Portugalce bahatizam,cigani,egoisti ;)

Švabe i Španjolce su favoriti a navijam i za Hrvatsku i Italiju.
Fi hajati.
GO Bosno.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 07 jan 2012, 15:45

@Monolog
odma na pocetku da ti kazem... :D
Welbeck je trenutno najbolji napadac Manchester Uniteda...mali je klasa, odlican je, brz, jak, tehnicki potkovan, odlicno se krece, mozda ima nekih manjih poteskoca sa zavrsnicom, al u tom pogledu je definitivno bolji od Rooneya...mali ima potencijala to je cinjenica i ja mu predvidjam svijetlu buducnost... ;)

a sto se Engleske tice, ako njihovi glavni igraci ponovo budu Ferdinand, Lampard, Gerrard, A. Cole onda su ga jaebali i daj Boze da prodju i grupnu fazu, ta generacija je imala vise sansi, a nikad nista nisu uradili, bez naglog zaokreta i promjene generacija i uloga u timu oni ne mogu nista napraviti...
Gerrad vec dugo nije na svom nivou i vjerovatno nikad vise nece i biti, njegovo je proslo i sansu treba dati mladjim igracima, prije svega Wilsheru i Claverlyu...obojica su sjajni, imaju fine tehnike, imaju taj vic koji je Englezima uvijek falio i mislim da bi se sjajno nadopunjavali...Jones ili Rodwel moraju igrati na poziciji zadnjeg veznog, mada iako Parker bude igro to nece biti toliko pogubno po Engleze, jer je i on stvarno dobar igrac, mada Jones igra strasno u sredini, ta pozicija mu najbolje lezi, i vjerovatno ce ga Fergi tu i ostaviti...sto se krila tice, tu je stanje katastrofa...ustvari stanje pogorsava cinjenica da su prvi favoriti za tu poziciju Young i Downing...ova dva da nisu Englezi igrali bi u Betisu i Calgariu, i to bili bi backup...al npr. ako se krila budu trazila izmedju Lennona, Jonsona i Walcota, pa tu se naravno moze dodati i Welbeck koji je najbolje partije u Sunderlanu pruzo na krilnoj poziciji, to vec moze biti dobro, al ako budu ona dva kloca igrala onda nemaju sta traziti...napad naravno, Sturridge i Rooney kad se vrati...

a ako odbranu gledamo, ima tu finih igraca, po meni Baians mora igrati na beku prije Cola, sto se stopera tice, Terry igra jako dobro i ne mislim da ga treba vaditi, vec mu samo treba naci dobrog partnera, a to su Smalling ili Jagielka ili Caihill, a ako se mene pita Smalling mora preuzeti tu ulogu, igra na najvisem nivou, odavno nije odigro losu utakmicu, uvijek kad igra je jedan od najboljih, ne vidim razlog da ne igra, ja njemu dajem najvise sanse...
a desno sam za Walkera ili Jonesa, ako Rodwell bude igro na zadnjem veznom...

samo mladi igraci ovu Englesku mogu gurnuti naprijed, niko vise, stari su imali dosta sansi da to urade, uvijek bi zaebali stvar i digla bi se velika frka, a ako sad budu igrali potrosice novu sansu, jer ne vidim na koji nacin oni mogu napraviti nesto, jer par puta su pokusavali i kad su individualno bili bolji nego sad i opet nisu nista napravili, a dati sansu mladima, koji imaju kapacitet, pa i ako oni nista ne naprave nije toliko strano, skupice iskustvo za sljedeca takmicenja...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 jan 2012, 15:56

ZELJO DO GROBA je napisao/la:Welbeck je trenutno najbolji napadac Manchester Uniteda...mali je klasa, odlican je, brz, jak, tehnicki potkovan, odlicno se krece, mozda ima nekih manjih poteskoca sa zavrsnicom, al u tom pogledu je definitivno bolji od Rooneya
Jesi l' ti siguran ko je od njih Welbeck a ko Rooney? :lol:

Welbeck
slika

Rooney
slika
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 jan 2012, 16:24

diego_TM je napisao/la:E upravu si 100% sad je do toga ko sta vise voli. Ja sam zapeo da su mi svabe atraktivnije jer vise volim ovaj njihov stil tacno kako si naveo pzrtvovanost, brza igra itd. ;)

Jos se nadam da se nece ponoviti nesto kao Grcka 2004. u Portugalu svaka ekipa ih unisti ali se sreckovici nekako odbrane i onda iz jedine akcije na utakmici zabiju gol i prodju dalje ili osvoje prvenstvo. Na 6 utakmica napravili 10 akcija i osvojili trofej BLJAK :cry:
Ili sto bi fudbalski poznavaoci rekli savrsenstvo u taktici.
Na trijumf Grka samo neki totalno neupuceni moze reci da je nezasluzeno i da su sretno osvojili to prvenstvo. ;)
Bila je to jedna strasna ekipica gde se tacno znalo ko kada i sta radi.No vec nekoliko puta sam rekao da se Grci nalaze u problemu jer nemaju formirane mlade igrace koji ce da naslede nakadasnje Kafesa,Zagorakisa,liberopoulosa,Basinasa,Gianakopulosa i ostale.Ima tu igraca koji bi mogli da donesu neku prevagu na mladju stranu u vidu SOkratisa,Ninisa,Tzevelasa,Fetfatzidisa,V.Apostolosa ali bgm nije to to,treba mnogo veci kvalitet,i mnogo brzi razvoj tih mladih da bi Grcka ponovo nesta znacajno mogla da uradi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 07 jan 2012, 16:28

Englezi ove godine moraju probat bez klasicnih krila nego da ih zamjene Welbeck i Sturidge a treba probati Carrola u vrhu napada,mora se probati nesto novo,jer ovo sto su radili zadnjih godina ne ide,pa nisu dobro igrali jos od 2002 i nesretnog poraza od Brazila i 2004 i ispadanja na penale od Portugala.Sto se odbrane tice mogu se sloziti da Terry treba novog partnera jer su on i Rio prespori,pa tu nek uleti neko malo brzi,a i jedan je kapiten u odbrani iako sam ih gore stavio zajedno skontao sam da se i tu mora nesto promijeniti.
Hart,Micah,Smalling,Terry,Baines,Parker,Gerard,Wilshere,Welbeck(kad istekne suspenzija Rooney)Sturidge i Carrol je po meni dobitna kombinacija,ako hoce malo dalje od 1/4 finala
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Zaključano

Natrag na “EURO 2012”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.