Btw, 12-ku je uzeo.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... th-arsenal" onclick="window.open(this.href);return false;
Btw, 12-ku je uzeo.
Btw, 12-ku je uzeo.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- Arsenalisation
- Kontakt:
Broj iz repke...
Uhh kako bi ga volio vidit da zaigra protiv Leedsa...
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
sreća nije se ono obistinilo
ja sam ionako davno pročito što je wenger reko' da će ga u kupu prvi put upotrijebit pa sad, vidjećemo
ja sam ionako davno pročito što je wenger reko' da će ga u kupu prvi put upotrijebit pa sad, vidjećemo
Vođa zna.
Dobro,dolazak Henry-a će sigurno dosta pomoči ovoj ekipi ali daleko od toga da smo riješili problem sa napadačima,.
Ovog Suareza iz Anderlechta sam gledao par puta i svaki put sam ostao impresioniran,.Momak je brz,ima dribling,ima završnicu a uz to je i sjajan timski igrač a to je upravo prioritet kod Wengerovih pojačanja..Uz sve nabrojano,Suarez se jednako dobro snalazi na poziciji centralnog,odnosno krilnog napadača..
Sad,največi problem bi mogao biti visina obeštećenja koju će Belgijanci tražiti za njega,sigurno da je on njihov največi adut uz Bigliu,vezan je ugovorom do 2015.te,mislim da ispod 15 mil.eura neče pričati..
Što se mene tice,u kombinaciji njega s Podolskim,nema sumnje da bi on bio moj izbor,ima 23 godine i željan je dokazivanja a tim poput Arsenala je prava opcija za to,.
Ovog Suareza iz Anderlechta sam gledao par puta i svaki put sam ostao impresioniran,.Momak je brz,ima dribling,ima završnicu a uz to je i sjajan timski igrač a to je upravo prioritet kod Wengerovih pojačanja..Uz sve nabrojano,Suarez se jednako dobro snalazi na poziciji centralnog,odnosno krilnog napadača..
Sad,največi problem bi mogao biti visina obeštećenja koju će Belgijanci tražiti za njega,sigurno da je on njihov največi adut uz Bigliu,vezan je ugovorom do 2015.te,mislim da ispod 15 mil.eura neče pričati..
Što se mene tice,u kombinaciji njega s Podolskim,nema sumnje da bi on bio moj izbor,ima 23 godine i željan je dokazivanja a tim poput Arsenala je prava opcija za to,.
lijepo ga je ponovo vidjeti u pravom dresu, jest da se vratio na kratko al se vratio tamo gdje i pripada... jos da se ova 2 mjeseca igra na Highburyu pa da sve bude kao u vrijeme kad mi je arsenal bio drag klub 
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
-
Nepobjedivi
- Kontakt:
Henry i Robin zajedno u ekipi, kako lijepo cuti...dva rekordera kluba, legende kako vec, zajedno igraju, nadam se da ce to biti izuzetna saradnja ova 2 meseca, ovaj dvojac cekam da vidim na djelu.

Dolazak Henrya je prava stvar za klub. Ostat cemo bez Gervinha i Chamakha u veoma vaznom periodu, a Henry moze sigurno nadoknaditi izostanak. On je legenda kluba i bit ce lijepo ponovo ga vidjeti u dresu Arsenala. Jedva cekam da zaigra i nadam se da ce se to sto prije desiti.
- Arsenalisation
- Kontakt:
Evo Wenger potvrdio da ce igrat' Titi protiv Leedsa... 
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

[youtube][/youtube]
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Nadam se da ce legenda igrati u pponedjeljak.
PS:Sta je sa Pajom

PS:Sta je sa Pajom
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
- BluesForever
- Kontakt:
Nema šta,legenda se vratila sad cete osvojiti titulu.. 
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- guuners_4ever
- Kontakt:
VRHMogu ga svi zvat varalicom i rukometašem, ali on je bio heroj mog djetinjstva i odrastanja. On i Dennis Bergkamp. Hvala im što su igrali baš u Arsenalu i tako me primorali da zavolim taj klub.
Ne znam hoće li dati koji gol,ne znam hoće li biti pojačanje ali vidjeti ga u najdražem dresu ponovo-NEPROCJENJIVO.
Mogu ga svi zvat varalicom i rukometašem, ali on je bio heroj mog djetinjstva i odrastanja.
On i Dennis Bergkamp.Hvala im što su igrali baš u Arsenalu i tako me primorali za zavolim taj klub.
by Bosco
On i Dennis Bergkamp.Hvala im što su igrali baš u Arsenalu i tako me primorali za zavolim taj klub.
by Bosco
- frankqqqqq
- Kontakt:
Arsenal want Anderlecht 's Argentina forward Matias Suarez (Daily Mail)
Daj Bože da je ovo istina
Daj Bože da je ovo istina
"Wow,exactly as I left it!"- Thiery Henry on seeing Arsenal's trophy cabinet. 
HAhahahahaha,dobar... 
haha bas sam posao to napisatiBosco je napisao/la:"Wow,exactly as I left it!"- Thiery Henry on seeing Arsenal's trophy cabinet.
King Henry!
Long live the king!!
- el_ninho_torres
- Kontakt:
Trazi pravdu po Manchesteru(Nasri,Clicy)vidjen je sa automatskom puskom(AK-47 Mevlid proizvodnja).Henry je napisao/la:Nadam se da ce legenda igrati u pponedjeljak.![]()
PS:Sta je sa Pajom![]()
Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“
C'MON CHELSEA!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“
C'MON CHELSEA!
nisam nikad volio henrya al jedva cekam da ga vidim u dresu arsenala legenda je legenda i mora se imat respect
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.