Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
ma igrat ce on bolje to je sigurno,čekajte malo ljudi.Uz džeku nadam se da će i ibi proraditi
- NoName
- Kontakt:
Potpis.Rz88 je napisao/la:Pojedinici zaista ne znaju šta pišu. Pa ljudi šta vam je, ovo je tek jedna utakmica kako je Edin odigrao slabo. Ko da Eto'o, Ibrahimović, Droga, Anelka, Henry, Berbatov, Toni, Huntelaar nisu imali loših utakmica. To je sastavni dio igre . Ne može uvijek biti odlično mora nekad biti dobro. U dosadašnje tri utakmice, Edin ima 1 gol. Pa ovo je bolje nego što je bilo prošle sezone, a šta znate možda čovjek i posti i igra. Ne bi bilo prvi put da to neko uradi. Treba imati strpljenja, pa je l' zabio dva gola Irana ???
Samo dižete prašinu oko ničega i tražite dlaku u jajetu. Edin je sam vrh Europskog fudbala i to će da pokazuje u sljedećim utakmicama, inšAllah.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
ma ok nije toliko lose bilo od Dzeke nemoze ni on svaku utakmicu ...
aaa odbrana je totalni shit
aa ovaj kupuje igrace tamo gdje nisu toliko potrebni ali u odbrani nista
bolje bi igrala odbrana ozrena :S katastrofa svaka cast golmanu on je branio sta je mogao
ee sad kad gledam spahica pa on je ... za svakog igraca iz odbrane wolfsburga 
cuj onih pametnjakovica dzeko los zato sto je u zadnje 3 sedmice u 4 utakmice dao samo 3 gola
..
jedino onog Veha ne mogu shvatiti ni sec. da ne kupi ni jednog kvalitetnog odbranbenog igraca.kladim se da je magat ostao on bi bar dvojicu iz zadnje linije promijenuo..onaj kupovao igrace na pozicijama na kojima su najjaci..trebali su bar probati kupiti Lucija ili Simunica...ako nesto ne promijene sa odbranom tesko da ce odbraniti titulu,a mogu misliti sta ce tek biti u ligi prvaka
jedino onog Veha ne mogu shvatiti ni sec. da ne kupi ni jednog kvalitetnog odbranbenog igraca.kladim se da je magat ostao on bi bar dvojicu iz zadnje linije promijenuo..onaj kupovao igrace na pozicijama na kojima su najjaci..trebali su bar probati kupiti Lucija ili Simunica...ako nesto ne promijene sa odbranom tesko da ce odbraniti titulu,a mogu misliti sta ce tek biti u ligi prvaka
Sta je ovo nisu jos krenila pljuvanja po Dzeki cudo :S
Uce Dzeko u formu samo polako
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
- miralem444
- Kontakt:
jest vala dizemo prasinu svi..pa ljudi moji ovo je prva losa utakmica edina dzeko u wolfsburgu u posljednih godinu dana....jucer je bio stvarno extra cuvan...a vala ako cemo real hsv-u je sve polazilo za rukom...oni oakvu igru zadugo vise nece ponovit....ljudi kako god odigraju i zmireci al stvo super sansu...tako da...nema razloga za paniku edin ce protv bajerna pokazati svjecku klasu...vidjet cete kad wolfsburg pojede bajerna...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Ma dzeko je car, Ronaldinho bio 2-3 Sezone Vanzemaljac pa ga stade 2 sezone, sad covjek opet pokusava da se vrati u formu, a ovo je prva losa utakmica Dzeke u poslednjih 12 mjeseci a neki odma poceli da seru, u ostalom citava ekipa je igrala bezze, tako da se Dzeki oprasta, vise me brine Ibisevic koji ce tesko postici ocekivanu formu.
Tracy McGrady!!!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
seha je napisao/la:Sta je ovo nisu jos krenila pljuvanja po Dzeki cudo :S
naravno da će ući, iz tri tekme ima 1 gol a i mi tražimo previše od naših reprezentativaca
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- el-fighter
- Kontakt:
Joj ako proradi sada na Areni, neće biti dobro po nas Bayernovce.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Smijesno, neki kao da su jedva docekali da Edin u jednoj utakmici ne da gol...
Svasta, pa ni Ronaldo ne daje uvijek gol, ali je najbolji..
Svasta, pa ni Ronaldo ne daje uvijek gol, ali je najbolji..
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
trazimo al ja sam strpljiv al primjetio sam da cim igrac ne igra u top formi odma ga pocnu pljuvat cim zaigra sasvim druga prica...Mirza_Hordas je napisao/la:seha je napisao/la:Sta je ovo nisu jos krenila pljuvanja po Dzeki cudo :S
naravno da će ući, iz tri tekme ima 1 gol a i mi tražimo previše od naših reprezentativaca
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
jednostavno takav smo narod, kad zabija golove onda je igračina a kad malo popusti odmah je kloc
naravno, ovo vrijedi za sve igrače
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
- Žil Kretenie
- Kontakt:
Sigurno, ja prvi tako kažem.Mirza_Hordas je napisao/la:jednostavno takav smo narod, kad zabija golove onda je igračina a kad malo popusti odmah je kloc
Kahva, Kava, Kafa!
Izgleda da njemu onaj Rozenthal ne odgovara, koliko se sjecam on mu je i penal skinuo, u prosloj sezoni.Izgleda da lik studira njegovu igruŽil Kretenie je napisao/la:Sigurno, ja prvi tako kažem.Mirza_Hordas je napisao/la:jednostavno takav smo narod, kad zabija golove onda je igračina a kad malo popusti odmah je kloc
Sinoc su svi podbacili ali nije ni imao upotrebljivih lopti.
Biće to bolje ak Bog da u iducim susretima.
Dzeko je vec nekoliko godina pokazao da puno bolje igra u proljece i ljeto nego u jesen i zimu. Neznam zasto ali takva je statistika. Od njega ovu polusezonu ne ocekujem vise od 10 golova.
-
Jackie_Chan
- Kontakt:
Taj igrač da mu nije skinuo taj penal, sigurno da bi on pucao penale, a ne Grafite.Beca-25 je napisao/la:Izgleda da njemu onaj Rozenthal ne odgovara, koliko se sjecam on mu je penal skinuo, u prosloj sezoni.Izgleda da lik studira njegovu igruŽil Kretenie je napisao/la:Sigurno, ja prvi tako kažem.Mirza_Hordas je napisao/la:jednostavno takav smo narod, kad zabija golove onda je igračina a kad malo popusti odmah je kloc
naravno, ovo vrijedi za sve igrače.
Sinoc su svi podbacili ali nije ni imao upotrebljivih lopti.
Biće to bolje ak Bog da u iducim susretima.
-
Jackie_Chan
- Kontakt:
pa zar bi et trebali ocekivat vise...sasvim solidna brojka........pa nek grafite i martins daju po 10 i eto naslov ostaje kod njih........Dado je napisao/la:Dzeko je vec nekoliko godina pokazao da puno bolje igra u proljece i ljeto nego u jesen i zimu. Neznam zasto ali takva je statistika. Od njega ovu polusezonu ne ocekujem vise od 10 golova.
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>
ne znam baš dali ga je ubio, al otkud džeki da se tuče na treningu ljudi moji
4-IN-A-ROW
-
Jackie_Chan
- Kontakt:
Naučio ga Miskeemir_ je napisao/la:ne znam baš dali ga je ubio, al otkud džeki da se tuče na treningu ljudi moji
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.