kraljttbvb je napisao/la:Po meni je neozbiljno u nastavak sezone uci samo sa Levom i Perisom od napadaca! Ne dao Bog da se jedan povrijedi mjesec-dva ili duze, ostanes samo na jednom napadacu. Vidim Zidan igra protiv Standarda, ali mi je neozbiljno na njega se osloniti. A Barios ako vec hoce da ide, nek se strpi do kraja sezone, pa ga onda prodati.
Sad da dovodimo nekoga za ove pare od Bariosa (Cise ili neko drugi), ko zna moze li se uklopiti i uigrati sa ekipom za 15-ak dana. Po meni tesko.
Slazem se u potpunosti.
Levandovski po meni nije i nikada nece biti vrhunski napadac. On mi je vise za poluspica. Ali eto, krenulo ga, napumpan je samopouzdanjem i sve mu ide od noge

. Tako je to sa napadacima, kada ide - ide, kada ne ide - ne ide. Islo je Mintala, Gekasa, Voronjina, Amanatidisa,.. pa ih je onda stalo. Barios je veca klasa, 'njuskaros' sa dobrom tehnikom. Povereda i latinski temperament su ga dobro unazadili. Da sam na mjestu Klopa, ja bih ga forsirao u prvoj postavi da povrati staru formu. Bilo bi glupo prodati ga za jadnih 10 miliona, vrijedi on makar duplo vise. Levandovskog i Kagavu rotirati da se ne naljute. Nisu supci kao Barios, shvatit ce

.
Levandovski vrlo lako moze uci u crnu seriju, jer je on napadac koji uveliko zavisi od samopouzdanja i inspiracije. Ako bi povezao 3-4 utakmice bez gola mog'o bi potpuno pasti sa formom. Uvijek je ukljucena opcija povrede. U tom slucaju ostaje Perisic koji nikako ne moze igrati u spicu. Na poluspicu i nekako, ali u spicu nikako.
Ako se Dortmund vec odluci na prodaju Bariosa, onda ce ispasti neozbiljni ako ne dovedu drugog napadaca.
Ako se na kraju sezone bude moralo prodati jednog igraca, onda bih se prije odlucio za Bariosa nego za Subotica. Santana jeste dobar igrac, ali nije 'karizmaticni lider' kao Subotic. Subotic je definitivno igrac koji posjeduje 'x faktorom', pravi vodja odbrane zajedno sa Vajdenfelerom. Nekako mi cijela ekipa izgleda jace i opustenije kada je u timu Subotic. Ni Santanu ne treba prodavati, veliki je plus imati takvog igraca kao zamjenu za dva vrhunska stopera.
Kako se u Svabiji toliko isticu ljudi iz rukovodstva klubova!?? Ovdje se stalno pominju Vacke i Zorc!? Sta su oni? Isto je u Bajernu sa Henesom i Nerlingerom!? Imam utisak kao da se treneri nista ne pitaju

.
Mancu pratim dosta intenzivno pa ne znam nijednog rukovodioca kluba (uopste se ne pominju u medijima, pa ni na forumu,. ne daje im se nikakav znacaj),.. Je l' tamo Fergi popunjava sve pozicije u klubu

!? Kao da je covjek izgradio 'kult licnosti', pa se drugi ne smiju eksponirati

!?
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.