U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

maxuz baxuz
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la maxuz baxuz » 29 dec 2011, 19:08

Kol'ko je vjerovati tom portalu? Nisam prije cuo za njega.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 29 dec 2011, 21:18

maxuz baxuz je napisao/la:
ne znam ni ja. zato sam i postavio da vidim zna li iko ista vise o ovome, ili jos jedna obicna novinarska laz. :roll:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 dec 2011, 21:49

Ostale vijesti koje postavljaju vecinom su i u drugim glasilima.
Visca se relativno brzo snasao u klubu i Turskoj ligi koja bas nije zadnja rupa na svirali.Uostalom bivsi trener mu je sad selektor Turske.Kad onaj Delac kobajagi moze biti kupljen od strane Celzonja zasto bi to Visca bio iznimka.
Momak je uostalom u mladoj repci jedan od boljih a tu se itekako skauti lijepe.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 29 dec 2011, 23:12

Da nije smijesno bilo bi zalosno.....

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 dec 2011, 00:11

Ma vrlo moguce da Arsenal zna za njega, jer rijetko koji klub bolje poznaje trziste, ali nece ga naravno dovest. Visca samo treba nastavt ovim tempom, i bice ozbiljnijih spekulacija.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 30 dec 2011, 00:26

Naravno, dok je naš, smiješno je i žalosno jer "đe će bolan Bošnjo u Arsenal, jesi dobar ti". Klasika.
Višća je moderan igrač, tip igrača kakav je danas najtraženiji. Najveća njegova slabost je lijeva noga kojom ne zna ni u autobus ući. Očito da jako brzo napreduje, mlad je i sve je moguće.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 30 dec 2011, 08:16

harishp je napisao/la:
Ostale vijesti koje postavljaju vecinom su i u drugim glasilima.
Visca se relativno brzo snasao u klubu i Turskoj ligi koja bas nije zadnja rupa na svirali.Uostalom bivsi trener mu je sad selektor Turske.Kad onaj Delac kobajagi moze biti kupljen od strane Celzonja zasto bi to Visca bio iznimka.
Momak je uostalom u mladoj repci jedan od boljih a tu se itekako skauti lijepe.
Evo covjek objasnio. ;) Uvijek omalovazvamo svoje a velicamo tudje. Visca je dobio novi izazov i odlicno se adaptirao na Tursku, ako ima pameti fatao bi prvi voz da bjezi od tamo, jer se bojim da se ne uspava. Ubio se za Spanije.
Cuva Bog Zelju svog!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 jan 2012, 19:25

Gledam ovaj spisak BIH kadeta i ima dosta likova koji igraju u inostranstvu.
Najvise mi upada u oci ovaj Modic iz Milana,kada je on otisao tamo ? Odakle ? :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 jan 2012, 19:34

Devil je napisao/la:Gledam ovaj spisak BIH kadeta i ima dosta likova koji igraju u inostranstvu.
Najvise mi upada u oci ovaj Modic iz Milana,kada je on otisao tamo ? Odakle ? :?
i mene to interesuje :D
DRUG NEBI TI PUNCA

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 07 jan 2012, 19:41

Devil je napisao/la:Gledam ovaj spisak BIH kadeta i ima dosta likova koji igraju u inostranstvu.
na strani 163,'BH talenti u Evropi' ti si dao odgovor na ovo pitanje :mrgreen: ,u Milanu je i njegov brat Mihael,1998 god.

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?p=1017583" onclick="window.open(this.href);return false;

sta bi sa Alenom Halilovicem iz Dinama ,pisalo je da selektor racuna na njega a pozvan je od strane hrvatskog saveza na okupljanje 03.01,izgleda da se odazvao Hrvatskoj

ima jos jedan Halilovic u Dinamu koji se lici na ovog Alena
Dinamovi igrači rođeni 1998. godine sudjelovali su na velikom međunarodnom turniru u austrijskom Traunu. Družina Igora Cvitanovića opravdala je status jednog od favorita i zasluženo slavila s impresivnom gol razlikom 45-7. Svaka čast!
Za najboljeg igrača turnira proglašen je Dino Halilović
Zadnja izmjena: santos, dana/u 07 jan 2012, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 jan 2012, 20:07

santos je napisao/la:
na strani 163,'BH talenti u Evropi' ti si dao odgovor na ovo pitanje :mrgreen: ,u Milanu je i njegov brat Mihael,1998 god.

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?p=1017583" onclick="window.open(this.href);return false;

sta bi sa Alenom Halilovicem iz Dinama ,pisalo je da selektor racuna na njega a pozvan je od strane hrvatskog saveza na okupljanje 03.01,izgleda da se odazvao Hrvatskoj

ima jos jedan Halilovic u Dinamu koji se lici na ovog Alena
Dinamovi igrači rođeni 1998. godine sudjelovali su na velikom međunarodnom turniru u austrijskom Traunu. Družina Igora Cvitanovića opravdala je status jednog od favorita i zasluženo slavila s impresivnom gol razlikom 45-7. Svaka čast!
Za najboljeg igrača turnira proglašen je Dino Halilović
Da,da,da sada se secam jbg nije lako ukopcati sve to posle danasnjeg jela i pica. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 08 jan 2012, 17:03

Znali iko bilo sta o igracu Abid Mujagic, 18 godina, napdac, presao u Januaru iz Radnika (Hadzici) u Teplice momak rastura u pripremnim utakmicama.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 jan 2012, 17:23

vendeta87 je napisao/la:Znali iko bilo sta o igracu Abid Mujagic, 18 godina, napdac, presao u Januaru iz Radnika (Hadzici) u Teplice momak rastura u pripremnim utakmicama.
Iz Goražda ,igro ovdje pa otišo u Sarajevo ,eto vidim sad u Teplicama
Ja mislim da je to taj Abid ,ako nemaju dvojica . ;)
Ovaj je dobar bio ,uvjek težio atraktivnosti ,škarice su mu bile glavni specijalitet ,nebitno jel trava ili beton :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 09 jan 2012, 14:37

Semir Musić i Ervin Jusufović, mladi fudbaleri tuzlanske Slobode, 14. januara putuju na probu u Manchester City.Inace,obojica su clanovi kadetske reprezentacije BiH.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 09 jan 2012, 14:54

Adi_Zepce je napisao/la:Semir Musić i Ervin Jusufović, mladi fudbaleri tuzlanske Slobode, 14. januara putuju na probu u Manchester City.Inace,obojica su clanovi kadetske reprezentacije BiH.
Sad sam pročit'o. Joj, bilo bi fantastično da zadovolje. Od srca im želim da uspiju u toj namjeri. :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 jan 2012, 18:26

slika
Musić i Jusufović zabili na treningu Građana
Smier Musić i Ervin Jusufović pokazali su se u najboljem svjetlu na prvim treninzima u Manchester Cityu.....
Mladi duo tuzlanske Slobode, Semir Musić i Ervin Jusufović, odradili su danas prve treninge u Manchester Cityu.

U kamp Karringhton odradili su dva treninga, a obojica su zabili po jedan gol za rezervnu ekipu Manchester Citya.

Kako smo saznali u razgovoru sa Refikom Musićem, ocem od mladog Semira, uslovi za rad su fantastični. Takođe, ističe odličan prijam našeg reprezentativca, Edina Džeke, koji se danas družio sa Musićem i Jusufovićem.

Zadovoljstvo nije krio ni Enes Mešanović, koji je na današnjim treninzima pratio mladi duo tuzlanske Slobode.
DRUG NEBI TI PUNCA

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 jan 2012, 20:52

Negdje sam procitao, da su prijatelji Mancinija pratili utakmice nasih mladih i preporucili ove, to jest Mancini je potpisao da se oni dovedu u Manchester. Svaka cast momci, da nam je jos nekako Stevanovica, Viscu i Zakarica tamo premijestiti. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 jan 2012, 21:06

Principatus je napisao/la:Negdje sam procitao, da su prijatelji Mancinija pratili utakmice nasih mladih i preporucili ove, to jest Mancini je potpisao da se oni dovedu u Manchester. Svaka cast momci, da nam je jos nekako Stevanovica, Viscu i Zakarica tamo premijestiti. :D
Za Stevanovića se interesovala Parma i ne sumnjam da će ga Vojvodina fino prodati u neku od jačih liga.Višća je dokazao klasu u Turskoj i nadam se da će na ljeto preći u neki klub iz liga 5.
DRUG NEBI TI PUNCA

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 17 jan 2012, 10:18

Za ovog Semira Musica otac ucini sve :D Kod nas se zna da je otac platio da mali igra za reprezentaciju..tako da ni ovo mi nije cisto :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 18 gostiju.