FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Dirk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Dirk » 07 jan 2012, 16:05

Inkognito je napisao/la:To. Dobro si, zato se zna koliki su transferi, zato se ugrađuju % od narednih prodaja igrača, zato najbolji igrači ostaju u klubu i slično.

Logično da ne zalaziš kod nas kad si dobio čir od muke u zadnje 2,5 godine :lol:

Nejse, sretno sa Jovićem. Jednog trenera se bojim što se tiče pitara, Husrefa. Ovo ostalo, potrošna roba. Više ne komentarišem. Čujemo se nakon par kola, neko ima dobar a neko zajeban rapored. Da ne bude plakanja po običaju :twisted:
Sta ti se treba desiti u zivotu da dodjes na temu kluba za koji ne navijas i napises ovakav post :(
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 07 jan 2012, 16:05

Dirk je napisao/la:DRAGAN JOVIC je najbolje rjesenje za nas , kakav je to samo gospodin.
pitaj ove u gradaccu koliki je gospodin:)
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

alibi

Post Postao/la alibi » 07 jan 2012, 16:06

Krenulo je sa mrtve tacke kod nas,u narednom periodu ocekujem puno noviteta hm sto se igrackog kadra tice,i da nakon priprema krenemo put tuzle.Nadam se da komitet za nenormalizaciju ce do tada ponistiti odluku o zabrani gostovanja.Pa da tuzlacim trazimo novo-izgradjenu tribinu jer ce nas biti vise nego njih u prvom kolu.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 07 jan 2012, 16:08

nick je napisao/la:
Dirk je napisao/la:DRAGAN JOVIC je najbolje rjesenje za nas , kakav je to samo gospodin.
Koliko su ga branili prije 6-7 stranica reklo bi se da je jedan veliki dinGospo. Ne znam sta im je bilo pa su preko noci promjenili misljenje :roll:

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 07 jan 2012, 16:10

nick je napisao/la:
Oni su bas mjerilo, do prije 5 dana im je bio sve sad im ne valja :mrgreen:

Evo vec par dana kako je Jovic presao u FKS a oni i dalje placu za njim, vjerovatno zato sto je bio los :roll:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 07 jan 2012, 16:14

Dirk je napisao/la:
Inkognito je napisao/la:To. Dobro si, zato se zna koliki su transferi, zato se ugrađuju % od narednih prodaja igrača, zato najbolji igrači ostaju u klubu i slično.

Logično da ne zalaziš kod nas kad si dobio čir od muke u zadnje 2,5 godine :lol:

Nejse, sretno sa Jovićem. Jednog trenera se bojim što se tiče pitara, Husrefa. Ovo ostalo, potrošna roba. Više ne komentarišem. Čujemo se nakon par kola, neko ima dobar a neko zajeban rapored. Da ne bude plakanja po običaju :twisted:
Sta ti se treba desiti u zivotu da dodjes na temu kluba za koji ne navijas i napises ovakav post :(
Da čiko bonu, nemoj se ljutiti. Samo sam napisao svoje mišljenje. Što plačeš odmah. Evo neću više. Izvini :cry:

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 07 jan 2012, 16:17

Dirk je napisao/la:
nick je napisao/la:
Oni su bas mjerilo, do prije 5 dana im je bio sve sad im ne valja :mrgreen:

Evo vec par dana kako je Jovic presao u FKS a oni i dalje placu za njim, vjerovatno zato sto je bio los :roll:

pa kad neko uradi to sto je on njima moze biti sve sem gospodin ali hajde...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 07 jan 2012, 16:17

Admine evo posla za tebe :) .
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 07 jan 2012, 16:24

@nick

Sta im je uradio, covjek pored FKS da trenira Zvijedzu ... pa njima treba da bude cast sto su privukli paznju da im veliki klubovi uzimaju igrace i trenere to im je veliki kompliment :D

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 07 jan 2012, 16:28

Dirk je napisao/la:@nick

Sta im je uradio, covjek pored FKS da trenira Zvijedzu ... pa njima treba da bude cast sto su privukli paznju da im veliki klubovi uzimaju igrace i trenere to im je veliki kompliment :D

znas i ti da nije uredu to sto je uradio ali hajde....

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 07 jan 2012, 17:00

FK Sarajevo je napisao/la:http://www.****/sport/fudbal/7 ... itula.html

Zašto Sarajevo?

- Voditi najveći klub u zemlji izazov je za svakog trenera pa tako i za mene. Istovremeno, mislim da je, nakon rada u Travniku, Vitezu, Posušju, Zrinjskom i Zvijezdi, dolazak na Koševo logičan potez.
haj'mo sad svi u potpis staviti ovo boldirano kao sto je bio sa plisekovom izjavom oko promjene klime u i oko kluba...
Mi nikada odustati necemo...

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 07 jan 2012, 17:09

harry_90 je napisao/la:Jel istina da u Sarajevo dolazi bivsi igrac Slobode i Werdera Said Husejinovic ?
Jel' mu Irfan menadžer?
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

realinjo1
Kontakt:

Post Postao/la realinjo1 » 07 jan 2012, 19:19

nick je napisao/la:
Moram vam se javiti iz nasega Gradacca.Sarajlije dobili ste najboljeg trenera trenutno u BiH.Sada ,sta se smatra dobrim trenerom to je nesto drugo(sada najbolji knjigovodja je onaj koji vara na porezima),ja mislim da ce te izaci u Evropu sa njim,ali mislim da Sarajevo pa i moja Zvjeda treba raditi na svojim mladim igracima ,pa vi imate 100 skola fudbala,ja sam prije bio navijac Sarajeva ali kada je to bio gradski klub,a ne sada seoska ekipa,kao i sve ostale ,pa gledate li vi utakmice nikakve ljepote .E ja sa Jovicem na celu Zvijezde nisam gledao nijedne utakmice da ono kazem joj jest lijep fudbal,bude dobar rezultat ali nema nikakve ljepotemuvjerit ce te se ,ja cu sada pratiti sarajevo pa ce mo vidjeti kakvo je stanje i da li grijesim.Kurce se brate ovi nasi igraci,a nemaju mjesta recimo u Dinamu kamo li u nekom drugo klubu ,a paraju nebo koda su svjetske marke.Vec eto to je realnost,Sarajlije sretno,a mi kupicemo sebi kakvog trenera ima para najbitnije je!!!

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 07 jan 2012, 19:28

dzenan01 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Jel istina da u Sarajevo dolazi bivsi igrac Slobode i Werdera Said Husejinovic ?
Jel' mu Irfan menadžer?
Irfan sigurno nije, bio mu je Adem menadzer al snjim je davno to raz*ebo i mislim da ima ugovor sa nekom njemackom agencijom, tako sam bar ljetos cito, dok se pisalo da treba da potpise za Xamax cini mi se ;)
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 07 jan 2012, 19:30

classic je napisao/la:
dzenan01 je napisao/la:
Jel' mu Irfan menadžer?
Irfan sigurno nije, bio mu je Adem menadzer al snjim je davno to raz*ebo i mislim da ima ugovor sa nekom njemackom agencijom, tako sam bar ljetos cito, dok se pisalo da treba da potpise za Xamax cini mi se ;)
E ništa onda. :cry:
Kod nas dolaze samo igrači kojima je Irfan menadžer. :mrgreen:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 07 jan 2012, 19:31

realinjo1 je napisao/la:
nick je napisao/la:
Moram vam se javiti iz nasega Gradacca.Sarajlije dobili ste najboljeg trenera trenutno u BiH.Sada ,sta se smatra dobrim trenerom to je nesto drugo(sada najbolji knjigovodja je onaj koji vara na porezima),ja mislim da ce te izaci u Evropu sa njim,ali mislim da Sarajevo pa i moja Zvjeda treba raditi na svojim mladim igracima ,pa vi imate 100 skola fudbala,ja sam prije bio navijac Sarajeva ali kada je to bio gradski klub,a ne sada seoska ekipa,kao i sve ostale ,pa gledate li vi utakmice nikakve ljepote .E ja sa Jovicem na celu Zvijezde nisam gledao nijedne utakmice da ono kazem joj jest lijep fudbal,bude dobar rezultat ali nema nikakve ljepotemuvjerit ce te se ,ja cu sada pratiti sarajevo pa ce mo vidjeti kakvo je stanje i da li grijesim.Kurce se brate ovi nasi igraci,a nemaju mjesta recimo u Dinamu kamo li u nekom drugo klubu ,a paraju nebo koda su svjetske marke.Vec eto to je realnost,Sarajlije sretno,a mi kupicemo sebi kakvog trenera ima para najbitnije je!!!
Haj ba ako ti se gleda lijep fudbal gledaj Barselonu, a Sarajeva se ostavi ti se našo' prozivat ko je seoska ekipa jado jedan.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

gauco
Kontakt:

Post Postao/la gauco » 07 jan 2012, 20:48

jako mocno.. :o

" onclick="window.open(this.href);return false;

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 07 jan 2012, 20:55

DRAGAN JOVIĆ JE JOŠ JEDNOM POKAZAO O KAVOJ SE LJUDSKOJ GROMADI RADI. SVAKA ČAST SIR DRAGAN JOVIĆ!
Treba ga proglasiti za dozivotnog trenera Zvijezde!
ODBITI BORAC I SARAJEVO I OSTATI TRENER ZVIJEZDE NEPROCJENJIVO !

Nema od toga nista, to su samo puste zelje novinara iz Sarajeva.Procitajte malo bolje Jovicevu izjavu, covjek je rekao da ga niko nije kontaktirao iz FK Sarajevo.Dalje, je rekao da prvo moraju razgovoarati sa čelnicima Zvijezde, jer on ima menadžerski ugovor, i da bi isao iz Zvijezda Sarajevo bi moralo platiti veliku odštetu Zvijezdi.da sa druge strane u Gradaccu ima dugorocnu trenersku stabilnost, sve su to razlozi zbog kojih ce Jovic ostati u Gradaccu, ma od kojeg kluba u BiH da dobije poziv.Nije lud Jovic.

iskren da budem na kraju sam se malo i bio prepao da nece otic ali ipak je pokazao sve osobine pravog gospodina,i pokazao je da sa zvijezdom ima ozbiljne namjere i da ima zacrtan cilj a nadam se da je to evropa sl sezone

svaka cast za jovica

Svaka cast sefu Jovicu na ovome i da vam kazem nisam bio zabrinut ni jedne jedine sekunde jer sjedio sam sa covjekom i po njegovoj prici je on do sad prezadovoljan i vjerujte da se gradi jedan ozbiljan i posten klub i nadam se da mi svi zajedno pomognemo klubu na svaki moguci nacin

dragan jovic je velicina,to sam ovdje i pisao kad je dolazio u zvijezdu...neki su se smijali

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sad je lopov kad je potpisao za nas ...
Al smijesnu su oni da je to za nepovjerovati, jebote pa zamisli da si trener Jagodine i imas dobru platu, vodis sve funkcije i sve i dobijes ponudu Partizana i odbijes je .. Mislim ako vam treba crtati posto vam je Sarajevo trn u oku svima. Toliko su ovdje digli Zvijezdu jebote ko da je o Mancheteru rijec ... svasta i da zavrsimo sa njima :D :D

Sad kad Škoro potpise i ovo sto su najvaljeni vec, tu jos da docekamo Trivunovica i jednog desnog beka i juris na titulu 8-)

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 07 jan 2012, 21:17

Dragan Jovic
kao covjek nula-uvijek se pravdao losim sudjenjem i izvlacio iz svega toga oprobanom metodom izgovora, dao svoju rijec koja bi trebala biti svetinja i izigrao, kako biti siguran da nece izigrati i fk sarajevo?
kao trener- nista specijalno al za nasu ligu dobar

mislim da je bilo boljih rjesenja... al smatram da je uzet on jer ce sutiti i raditi kako mu se kaze

sretno komsije.... trebace vam

mislim da bi tek sad trebali da stavljate transove uprava napolje.....

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 07 jan 2012, 21:24

aS_Roma je napisao/la:DRAGAN JOVIĆ JE JOŠ JEDNOM POKAZAO O KAVOJ SE LJUDSKOJ GROMADI RADI. SVAKA ČAST SIR DRAGAN JOVIĆ!
Treba ga proglasiti za dozivotnog trenera Zvijezde!
ODBITI BORAC I SARAJEVO I OSTATI TRENER ZVIJEZDE NEPROCJENJIVO !

Nema od toga nista, to su samo puste zelje novinara iz Sarajeva.Procitajte malo bolje Jovicevu izjavu, covjek je rekao da ga niko nije kontaktirao iz FK Sarajevo.Dalje, je rekao da prvo moraju razgovoarati sa čelnicima Zvijezde, jer on ima menadžerski ugovor, i da bi isao iz Zvijezda Sarajevo bi moralo platiti veliku odštetu Zvijezdi.da sa druge strane u Gradaccu ima dugorocnu trenersku stabilnost, sve su to razlozi zbog kojih ce Jovic ostati u Gradaccu, ma od kojeg kluba u BiH da dobije poziv.Nije lud Jovic.

iskren da budem na kraju sam se malo i bio prepao da nece otic ali ipak je pokazao sve osobine pravog gospodina,i pokazao je da sa zvijezdom ima ozbiljne namjere i da ima zacrtan cilj a nadam se da je to evropa sl sezone

svaka cast za jovica

Svaka cast sefu Jovicu na ovome i da vam kazem nisam bio zabrinut ni jedne jedine sekunde jer sjedio sam sa covjekom i po njegovoj prici je on do sad prezadovoljan i vjerujte da se gradi jedan ozbiljan i posten klub i nadam se da mi svi zajedno pomognemo klubu na svaki moguci nacin

dragan jovic je velicina,to sam ovdje i pisao kad je dolazio u zvijezdu...neki su se smijali

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sad je lopov kad je potpisao za nas ...
Al smijesnu su oni da je to za nepovjerovati, jebote pa zamisli da si trener Jagodine i imas dobru platu, vodis sve funkcije i sve i dobijes ponudu Partizana i odbijes je .. Mislim ako vam treba crtati posto vam je Sarajevo trn u oku svima. Toliko su ovdje digli Zvijezdu jebote ko da je o Mancheteru rijec ... svasta i da zavrsimo sa njima :D :D

Sad kad Škoro potpise i ovo sto su najvaljeni vec, tu jos da docekamo Trivunovica i jednog desnog beka i juris na titulu 8-)
Kako ste vi simpatični navijači. Vi jurite titulu svaki pola godine. Vama dode Maksumić idemo na titulu, dođe Jović mi smo divovi, kad dođe Škoro uzimamo titulu, a kod vas minus na tabeli i minus u računu.
Potpis!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”