DRAGAN JOVIĆ JE JOŠ JEDNOM POKAZAO O KAVOJ SE LJUDSKOJ GROMADI RADI. SVAKA ČAST SIR DRAGAN JOVIĆ!
Treba ga proglasiti za dozivotnog trenera Zvijezde!
ODBITI BORAC I SARAJEVO I OSTATI TRENER ZVIJEZDE NEPROCJENJIVO !
Nema od toga nista, to su samo puste zelje novinara iz Sarajeva.Procitajte malo bolje Jovicevu izjavu, covjek je rekao da ga niko nije kontaktirao iz FK Sarajevo.Dalje, je rekao da prvo moraju razgovoarati sa čelnicima Zvijezde, jer on ima menadžerski ugovor, i da bi isao iz Zvijezda Sarajevo bi moralo platiti veliku odštetu Zvijezdi.da sa druge strane u Gradaccu ima dugorocnu trenersku stabilnost, sve su to razlozi zbog kojih ce Jovic ostati u Gradaccu, ma od kojeg kluba u BiH da dobije poziv.Nije lud Jovic.
iskren da budem na kraju sam se malo i bio prepao da nece otic ali ipak je pokazao sve osobine pravog gospodina,i pokazao je da sa zvijezdom ima ozbiljne namjere i da ima zacrtan cilj a nadam se da je to evropa sl sezone
svaka cast za jovica
Svaka cast sefu Jovicu na ovome i da vam kazem nisam bio zabrinut ni jedne jedine sekunde jer sjedio sam sa covjekom i po njegovoj prici je on do sad prezadovoljan i vjerujte da se gradi jedan ozbiljan i posten klub i nadam se da mi svi zajedno pomognemo klubu na svaki moguci nacin
dragan jovic je velicina,to sam ovdje i pisao kad je dolazio u zvijezdu...neki su se smijali
Sad je lopov kad je potpisao za nas ...
Al smijesnu su oni da je to za nepovjerovati, jebote pa zamisli da si trener Jagodine i imas dobru platu, vodis sve funkcije i sve i dobijes ponudu Partizana i odbijes je .. Mislim ako vam treba crtati posto vam je Sarajevo trn u oku svima. Toliko su ovdje digli Zvijezdu jebote ko da je o Mancheteru rijec ... svasta i da zavrsimo sa njima
Sad kad Škoro potpise i ovo sto su najvaljeni vec, tu jos da docekamo Trivunovica i jednog desnog beka i juris na titulu