Postao/la Slatinash_7 » 29 dec 2011, 21:01
Ocekivan poraz,ali moralo je bolje,moralo se stisnuti u odbrani kad smo pogadjali one trice u 4.cetvrtini,da ne kazem da se moralo puno bolje na pocetku,ali strah je bio ocit.Fali jedan dobar centar ovoj ekipi,pored Grosica,kako bi se ovaj mogao spustiti na prirodnu mu poziciju 4.Skok smo skroz slabo zatvarali,ali sta ocekivati kad je njihovo nisko krilo vise i jace od naseg rezervnog centra(Asima i Nikole)Rezultatski nisam razocaran,ali moralo je to puno pozrtvovanije da izgleda.U ekipi fali barem jedno 300+ IQ-u,da se pravilo rasporedi na Arnautalica,Latifagica,Grosica(samo da ne pravi licne,ostatak kosarkaskog IQ-a mu je na nivou) te na Asima koji mora malo bolje pratiti protivnika u odbrani,gledati loptu i igraca koliko god je to moguce,proslo je par ofirnih pasova jer nije znao gdje gleda.Napadacki,prvi dio bez ideje,popili smo barem 5-10 blokada u prvom poluvremenu,sto zbog igre bez ideje,sto zbog straha.Mislim da smo respektabilna ekipa za A1 ligu,samo da li je Odzak respektabilniji,ostavit cemo za tekmu u Mejdanu,jer ce to biti kljuc sezone,a mislim i kluba....Sto se tice najboljih pojedinaca,vidjelo se da Miso ima damu da odigra nesto,Grosic odigrao extra u napadu,previse licnih u odbrani,treba mu pomoc.Jaha previse srljao,nije donio potrebno iskustvo na terenu,Ibracevic puno puno bolji od njega,zasluzuje vise minuta.Radic mora dobiti vise minuta u A2,kako je dijete proletilo 3 puta kraj presinga Sirokog...Arnautalic pogodio onaj jedan sut iz okreta i jednu 3 preko ruke,ima damu i on,ali odbrana gubi se previse,na njega se mozemo osloniti kad Grosic igra svoju tekmu u odbrani.Latifagic se prepao,nista od njega.Asim 2 skoka u napadu,par poena,nista specijalno,al moze bolje,nije bio pod dojmom Sirokog sto mi se svidjelo.Rifatbegovic usao na kraju,bacio se za loptom sto meni se cini niko od nasih nije uradio citavu utakmicu i to me obradovalo.I zaboravi Dzambica,slucajno,momak odigrao super utakmicu,pogodio par suteva,par skokova,agresivan je i zahvalan igrac...
Eto toliko,radujem se utakmici protiv Odzaka,ovo sve ostalo je tarlasika
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina