NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA season 2011-2012
James,opusteno 
Zadnja izmjena: L-Train, dana/u 08 jan 2012, 02:11, ukupno mijenjano 1 put.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
jos ako racunamo slobodna bacanja ucinak 15-16, strasno jebote
ma znas da se lako izivljavat na Netsima ali za uzet titulu tu se redovno gubi,vidjecemo iako sumnjam da ce je uzet i ove sezoneBIHfan je napisao/la:Kakva utakmica Jamesa zasad, ove godine ako ne uzme titulu nek se ukopa u zemlju lagano.
dema je napisao/la:ma znas da se lako izivljavat na Netsima ali za uzet titulu tu se redovno gubi,vidjecemo iako sumnjam da ce je uzet i ove sezoneBIHfan je napisao/la:Kakva utakmica Jamesa zasad, ove godine ako ne uzme titulu nek se ukopa u zemlju lagano.
Ma izivljava se on nad svima u regularnoj sezoni, ali playoffu frajer nestane.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Uglavno jedino nije nestajao u playoffu kada je gazio Chicago sve ove godine zaredom sto sa Clevelandom,sto sad sa Miamiem 
hehe koliko ono ima titula nula a najbolji cudan neki igracL-Train je napisao/la:Uglavno jedino nije nestajao u playoffu kada je gazio Chicago sve ove godine zaredom sto sa Clevelandom,sto sad sa Miamiem
brate ja ne sporim da je itekako nestajao kada je bilo najpotrebnije,ali eto gle neke zle srece pa kad igra protiv Chicaga u playoffu uvijek igra na najvisem nivoudema je napisao/la:hehe koliko ono ima titula nula a najbolji cudan neki igracL-Train je napisao/la:Uglavno jedino nije nestajao u playoffu kada je gazio Chicago sve ove godine zaredom sto sa Clevelandom,sto sad sa Miamiem
- Paraglajder
- Kontakt:
Ko izusti da je ovakav Čikago konkurent za titulu treba ga na liječenje poslat'.
YNWA
ko te pita za Chicago nece mu to donijet titulu ili hoce ako jos jednom razvali Bullse trebaju mu dat titulu
Paraglajder je napisao/la:Ko izusti da je ovakav Čikago konkurent za titulu treba ga na liječenje poslat'.
Ko je onda po tebi konkurent za titulu? Boston ili Dallas?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
NY gazi, 16-0 run protiv Detroita
- Paraglajder
- Kontakt:
Nisam rekao da je Boston.BIHfan je napisao/la:Paraglajder je napisao/la:Ko izusti da je ovakav Čikago konkurent za titulu treba ga na liječenje poslat'.![]()
![]()
Halo bolan, prva zvijezda ekipe ti ne smije šut uzeti protiv *ebenog Teaguea, odbrane nigdje.
Ovo je naravno na osnovu ove utakmice, ako ovako nastave loše im se piše, biće bolje sa Ripom valjda.
YNWA
koliko li je samo odgledao utakmica Bullsa ove sezone.Jesu ovi Netsi losiBIHfan je napisao/la:Paraglajder je napisao/la:Ko izusti da je ovakav Čikago konkurent za titulu treba ga na liječenje poslat'.![]()
![]()
Ovo nam je 8 utakmica ove sezone, dok neki su tek 5 utakmica odigrali tj. veceras igraju 6 utakmicu. Igramo bez dva veoma bitna igraca, plus Rose ima problema sa laktom.Paraglajder je napisao/la:Nisam rekao da je Boston.BIHfan je napisao/la:Paraglajder je napisao/la:Ko izusti da je ovakav Čikago konkurent za titulu treba ga na liječenje poslat'.![]()
![]()
Halo bolan, prva zvijezda ekipe ti ne smije šut uzeti protiv *ebenog Teaguea, odbrane nigdje.
Ovo je naravno na osnovu ove utakmice, ako ovako nastave loše im se piše, biće bolje sa Ripom valjda.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Paraglajder
- Kontakt:
Izvini veliki košarkaški magu što sam uvrijedio tvoje Bullse.dema je napisao/la:koliko li je samo odgledao utakmica Bullsa ove sezone.Jesu ovi Netsi losiBIHfan je napisao/la:Paraglajder je napisao/la:Ko izusti da je ovakav Čikago konkurent za titulu treba ga na liječenje poslat'.![]()
![]()
YNWA
paraglajder lijepa provokacija nek je Boston jak ,ko zna mozda udjete i u play off
Jes Detroit ocajan u 2/4 ,za citavo poluvrijeme dali 42 kosa,dok su NY Knicksi u 2/4 dali 39 poena
odo spavat,ne mogu se vise patit.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
nije da me zanima vasa rasprava Boston vs. Chicago,ali mislim da bi Miamiu u play offu vise problema mogu stvoriti Boston nego li Chicago.Zato cvrsto navijam za to da se sretnete sto prije u play offu,pa da nam bar jedan pravi protivnik otpadne u borbi za finale istoka 
a mozda u prvom kolu budete s bostonom heheL-Train je napisao/la:nije da me zanima vasa rasprava Boston vs. Chicago,ali mislim da bi Miamiu u play offu vise problema mogu stvoriti Boston nego li Chicago.Zato cvrsto navijam za to da se sretnete sto prije u play offu,pa da nam bar jedan pravi protivnik otpadne u borbi za finale istoka
- Paraglajder
- Kontakt:
Ostavi se ti Bostona, morate vi još puno pure jesti da bi sa nama mjerili. Play off će biti naravno, bez ikakvih problema.dema je napisao/la:paraglajder lijepa provokacija nek je Boston jak ,ko zna mozda udjete i u play off
Eto nek' ćeš ti osvojit' titulu sa Omerom Ašikom i kad te potopi lik koji je zadnju tricu pogodio na asistenciju Smusha Parkera. Živio ti meni.
YNWA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.