Armenija-BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Armenija-BiH/BiH-Turska
Ma pusti to , turci su gadan narod, da neodu na SP to bi njima bio smak svijeta
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Gadniji su kockasti i dvoglavi.Cuj gadna a mi slatkiBosnier je napisao/la:Ma pusti to , turci su gadan narod, da neodu na SP to bi njima bio smak svijeta

Inace ja se ne bojim ni Spanije a kamoli Turske.Ali se bojim nasih ubojitih strelaca kojie je kompletno ,,krenulo,, da sijednes i places ove sezone.,,OBA,,trojicu

A ,,jakije,, golmani i fakticki jedini Spahic u odbrani nemogu dugo ,,izdurat,, ne zabiju li ovi nasi ,,zmajevi,,
Pandza ne igra,Nadarevica vec dva tri meca nema u timu,Damjanovic out,Mirvicev klub zakucan za dno skoro,Mravca niko ni lupom nemoze naci svi nagadzaju za njga.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 24 avg 2009, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Zato protiv Turaka na gol staviti srbina Nemanju i mirna BosnaBosnier je napisao/la:potpuno je upravu , 100% potpisujemŽil Kretenie je napisao/la:Evo jedan mudar komentar nekog lika sa drugog portala :
Nista me ne cudi. Ni da je ovo tacno kako Safet govori a i da ovo bude alibi za njegov eventualni kiks iz kojeg bi nam Turci zabili go. Turski savez je mocan pun novaca i oni ako ne odu na prvenstvo ne ginu im ostavke, od Terima do mozda i predsjednika saveza. Oni su spremni na sve pa i da podmite neke nase iigrace ako treba. Evo par 100% tacnih primjera: - Sjetimo se samo citave frke oko Nadarevica i utakmice sa Turskom. Njegove povrede, pa izbacivalnja iz reprezentacije, pa cirinih optuzbi. Tu nisu bila cista posla. - Na tekmi u Turskoj su na poluvremenu na ulasku u tunel likovi blizu loze prijetili Hasagicu, spominjali familiju, prijetili kidnapovanjem djece, itd. Desilo se sto se desilo, ne kazem da je Keno prodao al je cinjenica da smo primili dva potpuno ista gola iz prekida i da se on na toj tekmi i "povrijedio". Pritisak je bio izvrsen na njega. Osim toga oni njega jos uvjek uvjetuju turskim pasosem koji mu je uslov da predje u Fener. - U proslim kvalifikacijama prije utakmice BIH - Norveska dosli su ljudi iz Turskog saveza (bar su se tako predstavljali) i na veceri u Avazu ponudili nasima milion Eura premiju ako dobijemo Norvesku. Naravno da su ponudili 10 miliona sa onom ekipom koja je tada igrala nismo ni u snu mogli dobit pa su se oni morali kvalifikovat sami. Na Cirinom mjesti niko ko igra u Turskoj, ne bi bio u kombinaciji za sastav za utakmicu u Zenici.

Pa nije ni Engleske bilo na evropskom prvenstvu pa nije bio smak svijeta, a nemoze se porediti Engleska i Turska, sto to oni moraju otici na svjetsko prvenstvo, nezivi se od stare slave, mora se uvijek dokazati u kvalifikacijama, neprolazi se na osnovu starih rezultata.Bosnier je napisao/la:Ma pusti to , turci su gadan narod, da neodu na SP to bi njima bio smak svijeta
Armenija-Turska 0-2
Turska-Belgija 1-1
Turska-BiH 2-1
Estonija-Turska 0-0
Spanija-Turska 1-0
Turska-Spanija 1-2
Pobijedili Armeniju i ( nas, ali nezasluzeno )
ostalo katastrofa rezultati, nije sigurno ni hoce li oni pobijediti Estoniju,
ljudi Turska ce zavrsiti kao cetvrta u grupi
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
potpuno je upravu , 100% potpisujem[/quote]
Zato protiv Turaka na gol staviti srbina Nemanju i mirna Bosna
[/quote]
pa dobro, već sada je izvjesno da ce braniti Begović, naravno da su tURCI spremni na to, zato ljudi moji, nema više aplauza njihovim, mi vazda fini vako nako... nego ima da zvižđi na bilinom ko nikada... himnu ispoštovati naravno... kakva će ludnica da budeee oleee
Zato protiv Turaka na gol staviti srbina Nemanju i mirna Bosna

pa dobro, već sada je izvjesno da ce braniti Begović, naravno da su tURCI spremni na to, zato ljudi moji, nema više aplauza njihovim, mi vazda fini vako nako... nego ima da zvižđi na bilinom ko nikada... himnu ispoštovati naravno... kakva će ludnica da budeee oleee
4-IN-A-ROW
pa dobro, već sada je izvjesno da ce braniti Begović, naravno da su tURCI spremni na to, zato ljudi moji, nema više aplauza njihovim, mi vazda fini vako nako... nego ima da zvižđi na bilinom ko nikada... himnu ispoštovati naravno... kakva će ludnica da budeee oleee[/quote]
Turci nisu ni malo ispostovati nasu himnu i nase igrace u Istanbulu. Sramota je bilo kako smo docekani u Turskoj.
Turci nisu ni malo ispostovati nasu himnu i nase igrace u Istanbulu. Sramota je bilo kako smo docekani u Turskoj.
- rob do bagro
- Kontakt:
Turci nisu ni malo ispostovati nasu himnu i nase igrace u Istanbulu. Sramota je bilo kako smo docekani u Turskoj.[/quote]Tarik14 je napisao/la:pa dobro, već sada je izvjesno da ce braniti Begović, naravno da su tURCI spremni na to, zato ljudi moji, nema više aplauza njihovim, mi vazda fini vako nako... nego ima da zvižđi na bilinom ko nikada... himnu ispoštovati naravno... kakva će ludnica da budeee oleee
to sto su nam zvizdali to nije dobro naravno,al zar moramo biti papci ko oni pa uradit isto pjevajmo nasu himnu Jedna si Jedina ko njih sisa
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
- Kontakt:
gledam ove klipove na youtube utakmice u belgiji....ako odigramo 90% kao tu utakmicu armenija ce pasti lako a ni turaka ne treba da se nimalo bojimo....imamo dobre igrace,tehnicari,borbeni,sve ce dat za pobjedu...sto bi sami sebi stvarali komplekse niže vrijednosti kad smo jaki i kad nismo nista manje vrijedni....ako iko izgubi vjeru u dobar rezultat i samopouzdanje samo nek pogleda sljedece:
ma netrebamo se nikoga bojati, imamo ekipu koja svakome moze uvaliti 2 gola. prosla su vremena kada je barbarez igrao libera, i kad smo igrali na 0-0. zelja mi je da sve bude osigurano prje meca sa spancima pa da ih na punom kosevu(posto je osiguran baraz, da napune dzepove) ocitamo lekciju evropskim prvacima.
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
- Žil Kretenie
- Kontakt:
Dijelim ova skromna razmišljanja.irfan41 je napisao/la:ma netrebamo se nikoga bojati, imamo ekipu koja svakome moze uvaliti 2 gola. prosla su vremena kada je barbarez igrao libera, i kad smo igrali na 0-0. zelja mi je da sve bude osigurano prje meca sa spancima pa da ih na punom kosevu(posto je osiguran baraz, da napune dzepove) ocitamo lekciju evropskim prvacima.

Kahva, Kava, Kafa!
Zato protiv Turaka na gol staviti srbina Nemanju i mirna Bosnaemir_ je napisao/la:potpuno je upravu , 100% potpisujem

pa dobro, već sada je izvjesno da ce braniti Begović, naravno da su tURCI spremni na to, zato ljudi moji, nema više aplauza njihovim, mi vazda fini vako nako... nego ima da zvižđi na bilinom ko nikada... himnu ispoštovati naravno... kakva će ludnica da budeee oleee[/quote]
begovica na golu i srce na terenu !!!
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Najezio sam se od ovog klipa
Treba ispostovati njihovu himnu i ne zvizdati , ako su oni to nama uradili netreba biti goovna kao oni
Treba ispostovati njihovu himnu i ne zvizdati , ako su oni to nama uradili netreba biti goovna kao oni
-
- Kontakt:
to sto su nam zvizdali to nije dobro naravno,al zar moramo biti papci ko oni pa uradit isto pjevajmo nasu himnu Jedna si Jedina ko njih sisa[/quote]rob do bagro je napisao/la:Turci nisu ni malo ispostovati nasu himnu i nase igrace u Istanbulu. Sramota je bilo kako smo docekani u Turskoj.Tarik14 je napisao/la:pa dobro, već sada je izvjesno da ce braniti Begović, naravno da su tURCI spremni na to, zato ljudi moji, nema više aplauza njihovim, mi vazda fini vako nako... nego ima da zvižđi na bilinom ko nikada... himnu ispoštovati naravno... kakva će ludnica da budeee oleee
mi ne mozemo biti nikada papci ko oni, nema vecih papaka od nas kad slavimo njihove pobjede- sto bi neko rekao - t(k)určenje!!! pamet u glavu bosno
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Upravu si netrebamo zvizdati himnu njihovu...znate kako je ruzno kad se na eurosportu ili nekom drugom programu gleda pregled kvalifikacija pa se cuje zvizdanje...himu ispostovati i onda svaki dodir njihov sa loptom zvizdanje...i kad je nasa himna da pjevamo ovu novu himnu a ne jedna si jedina ...obicni narod nezna jedna si jedina i onad samo ipadamo seljaci pred narodom ...jedni pjevaju ovu a jedni onu...emir_ je napisao/la:pa dobro, već sada je izvjesno da ce braniti Begović, naravno da su tURCI spremni na to, zato ljudi moji, nema više aplauza njihovim, mi vazda fini vako nako... nego ima da zvižđi na bilinom ko nikada... himnu ispoštovati naravno... kakva će ludnica da budeee oleee

BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO
support..........bavarac je napisao/la:Upravu si netrebamo zvizdati himnu njihovu...znate kako je ruzno kad se na eurosportu ili nekom drugom programu gleda pregled kvalifikacija pa se cuje zvizdanje...himu ispostovati i onda svaki dodir njihov sa loptom zvizdanje...i kad je nasa himna da pjevamo ovu novu himnu a ne jedna si jedina ...obicni narod nezna jedna si jedina i onad samo ipadamo seljaci pred narodom ...jedni pjevaju ovu a jedni onu...emir_ je napisao/la:pa dobro, već sada je izvjesno da ce braniti Begović, naravno da su tURCI spremni na to, zato ljudi moji, nema više aplauza njihovim, mi vazda fini vako nako... nego ima da zvižđi na bilinom ko nikada... himnu ispoštovati naravno... kakva će ludnica da budeee oleee
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>
pa zar nisu onu novu himnu ponistili ??
Gledajuci kako trenutno igra Estonija nije nemoguce da oni, sasvim slucajno, izbore remi protiv Turske. Nije mnogo realno ali treba se nadati tome.To bi nama puno pomoglo s obzirom da je Estonija vec jedan put odigrala 0-0 protiv Turske u Tallinu.
Vratite se temi.
Samo da nama ne otmu koji bod, sa Brazilom su igrali 0-1 (izgubili), istina prijateljska , ali i danas dan se cudim kako smo ih nabili 7-0. Jesmo mnogo kvalitetna reprezentacija, ali pogledaj rezultate Estonije u zadnjih nekoliko susreta:Tarik14 je napisao/la:Gledajuci kako trenutno igra Estonija nije nemoguce da oni, sasvim slucajno, izbore remi protiv Turske. Nije mnogo realno ali treba se nadati tome.To bi nama puno pomoglo s obzirom da je Estonija vec jedan put odigrala 0-0 protiv Turske u Tallinu.
Estonija - Brazil 0-1
Estonija - Porgugal 0-0
Estonija - Ekv. Gvineja 3-0
Vels - Estonija 1-0
Estonija - Armenija 1-0
Armenija - Estonija 2-2
Tako da bi se njih trebalo "pribojavati" vise nego Armenije ... ako izostavimo utakmicu sa nama oni bi iz 5 utakmica imali gol razliku -3 ... I kada mi pobjedimo jednu "finu" selekciju poput njih 7-0 onda usput svatimo nas kvalitet, pogotovo napadacki ... ali u svakom slucaju remi Estonaca i Turaka bi nam trebao biti opomena da se nigdje ne ide sa vec upisana 3 boda.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma da mi prvo rijesimo Armence, i Turke, a za Estoniju ce biti vremena, naravno ako slijedece 2 tekme dobijemo, Estonci nas mogu i nabiti postenski, sto se mene tice. Vec bi tada bili u barazu! ! !
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.