Bude ekstra,ako se ja vratim za Bg do tada i mi cemo najverotavnije u Magacin ici jer je Dzenan tamo,besplatan ulaz ili u Tas tamo je opet neogranicena konzumacija pica.HZ_ilidzaa je napisao/la:Normalno , subota kod nas uvijek cuga ... Nego 13og za vasu novu godinu mozda idem u Bg kod rodje , ala ce opet biti dernekaDevil je napisao/la:Sta je i kod vas se cugalo sinoc ?![]()
![]()
Kako je kod vas za NG ? Mislio sam na splavove ili u magazin izaci.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Komšija, šta da ti pričam!?
Jednostavno, sretan sam!
Dočekat ćeš i ti to za par dana aBd
Nemoj samo na sudaru spominjati frišku pitu iz Panere

Jednostavno, sretan sam!
Dočekat ćeš i ti to za par dana aBd
Nemoj samo na sudaru spominjati frišku pitu iz Panere
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Hvala tritolone
Gleaj ilidze sto me ignorise rodice mi sa ilidze
Gleaj ilidze sto me ignorise rodice mi sa ilidze
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
I ti rodicu spominješ kad smo našli djevojke 
Ž '21!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
@ludlo
Ne vidim na oci pa mi se omakne koji post
Nego gdje gori , sta si pitao ? mrsko mi listati
Ne vidim na oci pa mi se omakne koji post
Nego gdje gori , sta si pitao ? mrsko mi listati
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ovo se cijeni !LudLo 4 je napisao/la:Za mog prijatelja Hz ilidzu !Nije toma,al' iznenadio me ovaj Samardzija nikad ga nisam slusao al' ova je pokidala...
[youtube][/youtube]
http://sportlive.ba/index.php?option=co ... Itemid=128" onclick="window.open(this.href);return false;
sta kazete na ovo?

sta kazete na ovo?
- samir_tm87
- Kontakt:
http://www.sarajevo-x.com/bih/sarajevo/ ... /120108034" onclick="window.open(this.href);return false;
onog siluju, onom topovski usta stave, onog poliju kiselinom pa se cudite sto napadaju
samo jedi, neam vise sredstava da ih hranim
onog siluju, onom topovski usta stave, onog poliju kiselinom pa se cudite sto napadaju
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Joj na qrac mi se popeo ovaj sa-x , jedan dan brane pse , drugi dan protiv njih ... I oni su ziva bica. I njih je Bog stvorio kao i nas.samir_tm87 je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/bih/sarajevo/ ... /120108034
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Otkrili admina ilidzanskog red carpeta. Cura ide sa mnom u skolu
Prica o grobovima photoshopima , a sve i jedna cura sa i Ilidzanskog RC je bolja od nje.

Kako cu vidjeti koliko sam potrosio za ovaj mjesec na internetu ??
ADSL mi je..
ADSL mi je..
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
prosvijetli nas ko je u pitanjuHZ_ilidzaa je napisao/la:Otkrili admina ilidzanskog red carpeta. Cura ide sa mnom u skolu![]()
![]()
Prica o grobovima photoshopima , a sve i jedna cura sa i Ilidzanskog RC je bolja od nje.
![]()
||| FKZeljeznicar |||
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
http://www.facebook.com/ruzyyyy" onclick="window.open(this.href);return false; ovaj mjesec redovno citati crnu hroniku.LudLo 4 je napisao/la:prosvijetli nas ko je u pitanjuHZ_ilidzaa je napisao/la:Otkrili admina ilidzanskog red carpeta. Cura ide sa mnom u skolu![]()
![]()
![]()
bhtelecom i prijavis se tamo i ides pregled potrosnjesikirica je napisao/la:Kako cu vidjeti koliko sam potrosio za ovaj mjesec na internetu ??
ADSL mi je..
- Emir ZENICA
- Kontakt:
bgm jeste,imalo se i razlogaDevil je napisao/la:Sta je i kod vas se cugalo sinoc ?![]()
![]()
Englezi nisu iznevjerili !
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
nikakoEmir ZENICA je napisao/la:bgm jeste,imalo se i razlogaDevil je napisao/la:Sta je i kod vas se cugalo sinoc ?![]()
![]()
![]()
Englezi nisu iznevjerili !
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
5 od 6kelner je napisao/la: nikako![]()
![]()
Bristol 1:3 od Ville .Moja greska mjesto R. stavio C,al mogao si zakljuciti da su sve domacini bili. 1:3 proslo 5/6 englezi ..Kombinuj,nije valjda da nisi znao
2 puta po 125 km
Volim te Celik ! ! !
Ja sam iskombinovao tako da sam los peticuEmir ZENICA je napisao/la:5 od 6kelner je napisao/la: nikako![]()
![]()
Bristol 1:3 od Ville .Moja greska mjesto R. stavio C,al mogao si zakljuciti da su sve domacini bili. 1:3 proslo 5/6 englezi ..Kombinuj,nije valjda da nisi znao![]()
2 puta po 125 km![]()
I da,mislio sam da je Bristol City,al hajd,bitno da si ti dobar
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma svi su mislili,i stavio sam C mjesto R,al vidis da su sve domacini bili sto sam pisao,trebao si to skontatikelner je napisao/la: Ja sam iskombinovao tako da sam los peticu![]()
I da,mislio sam da je Bristol City,al hajd,bitno da si ti dobar
Volim te Celik ! ! !
@Emir_ZENICA
Kakav ti je to avatar

Kakav ti je to avatar
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!