SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Re: SportSport.ba liga
Doslo je do dopune pravilnika u 3 clanu i dodana su jos dva nova pravila.Sada to izgleda ovako.
Clan 3.
Prelazni rok za igrace SportSport.ba lige pocinje od 1. kola svake nove sezone i traje do pocetka 4. kola(do postavljanja parva 4.kola).Drugi prelazni rok traje od pocetka drugoga djela sezone (10. kolo) do pocetka 13.kola (do postavljanja parova 13.kola).Ovo pravilo se odnosi za prelazak igraca koji vec igraju ss.ba ligu,iz jednoga u drugi klub.
Clan 3a.
Kapiten ili Savez imaju pravo zamjeniti igraca ako igrac ne odigra 3 (tri) utakmice od 6 (sest) utakmica u nizu njegovog kluba.
Clan 3b.
Banovani igraci nemaju pravo ucestovati u SportSport.ba ligi cak i kada promjene nick.
Clan 3c.
Igrac koji dobije ban izbacuje se iz tima a zamjenu je moguce izvrsiti tek nakon 3 kola.
Clan 3d.
U slucaju krsenja pravila iz Clana 3b Savez ima pravo da odmah izbaci tog igraca iz tima.
Ako je tog igraca doveo njegov tim (kapiten) zamjena je moguca tek nakon jednog kola od izbacivanja banovanog igraca.
Ukoliko je takav igrac izabran od strane Saveza, tim (kapiten) ima pravo da odmah zamjeni tog igraca.
Clan 3e.
Svaki novi igrac u SportSport.ba ligi ne smije izostati sa prvi 5 (pet) zvanicni utakmica svoga tima.Ako se to dogodi Savez ili kapiten toga tima imaju pravo da tog igraca zamjene sa novim igracem.Poslije pete utakmice za novoga igraca vaze pravila iz Clana 3a.
Clan 3.
Prelazni rok za igrace SportSport.ba lige pocinje od 1. kola svake nove sezone i traje do pocetka 4. kola(do postavljanja parva 4.kola).Drugi prelazni rok traje od pocetka drugoga djela sezone (10. kolo) do pocetka 13.kola (do postavljanja parova 13.kola).Ovo pravilo se odnosi za prelazak igraca koji vec igraju ss.ba ligu,iz jednoga u drugi klub.
Clan 3a.
Kapiten ili Savez imaju pravo zamjeniti igraca ako igrac ne odigra 3 (tri) utakmice od 6 (sest) utakmica u nizu njegovog kluba.
Clan 3b.
Banovani igraci nemaju pravo ucestovati u SportSport.ba ligi cak i kada promjene nick.
Clan 3c.
Igrac koji dobije ban izbacuje se iz tima a zamjenu je moguce izvrsiti tek nakon 3 kola.
Clan 3d.
U slucaju krsenja pravila iz Clana 3b Savez ima pravo da odmah izbaci tog igraca iz tima.
Ako je tog igraca doveo njegov tim (kapiten) zamjena je moguca tek nakon jednog kola od izbacivanja banovanog igraca.
Ukoliko je takav igrac izabran od strane Saveza, tim (kapiten) ima pravo da odmah zamjeni tog igraca.
Clan 3e.
Svaki novi igrac u SportSport.ba ligi ne smije izostati sa prvi 5 (pet) zvanicni utakmica svoga tima.Ako se to dogodi Savez ili kapiten toga tima imaju pravo da tog igraca zamjene sa novim igracem.Poslije pete utakmice za novoga igraca vaze pravila iz Clana 3a.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Ovo već počela liga.Nismo ni počeli pripreme jbt ja na Karibima negdje slavio titulu,a ona dvojica se isto izgubila.Jedan izgleda otišao na Himalaje,a drugi ne znam
Očekujem sporiji start,ali doćemo na kraju do još jedne titule red je da i ovo osvojimo.Primarni cilj je opstanak u rpvoj,ali doći će i titula
Očekujem sporiji start,ali doćemo na kraju do još jedne titule red je da i ovo osvojimo.Primarni cilj je opstanak u rpvoj,ali doći će i titula
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- spielführer_21
- Kontakt:
Ja se javljam sa Aljaske. Stignem odigrati ovo kolo, iako su mi noge još olovne. Valjda i Gunner dođe s Nepala do nedjelje. Prva dva kola igramo protiv dvije najjače ekipe lige prošle sezone, izgleda strah od Međeda i u Primeri, boje se da im titulu odmah ne uzmemo. Ovi nam protivnici već svi tipovali, eno ih ko zapete puške..LBJ MVP je napisao/la:Ovo već počela liga.Nismo ni počeli pripreme jbt ja na Karibima negdje slavio titulu,a ona dvojica se isto izgubila.Jedan izgleda otišao na Himalaje,a drugi ne znam![]()
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Vidiš ja nisam ni pogledao raspored.Moramo fin doček prvacima priredit na našem stadionuspielführer_21 je napisao/la:Ja se javljam sa Aljaske. Stignem odigrati ovo kolo, iako su mi noge još olovne. Valjda i Gunner dođe s Nepala do nedjelje. Prva dva kola igramo protiv dvije najjače ekipe lige prošle sezone, izgleda strah od Međeda i u Primeri, boje se da im titulu odmah ne uzmemo. Ovi nam protivnici već svi tipovali, eno ih ko zapete puške..LBJ MVP je napisao/la:Ovo već počela liga.Nismo ni počeli pripreme jbt ja na Karibima negdje slavio titulu,a ona dvojica se isto izgubila.Jedan izgleda otišao na Himalaje,a drugi ne znam![]()
Nek su nam odmah najbolje dali da vidimo gdje smo.Inače smo dobri u ovim jakim utakmicama tako da je cilj 4 boda
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ocekujte odma 4 komada u svojoj mrezi u prvoj tekmi. Ipak dolazite na Old Trafford.LBJ MVP je napisao/la:Vidiš ja nisam ni pogledao raspored.Moramo fin doček prvacima priredit na našem stadionuspielführer_21 je napisao/la:Ja se javljam sa Aljaske. Stignem odigrati ovo kolo, iako su mi noge još olovne. Valjda i Gunner dođe s Nepala do nedjelje. Prva dva kola igramo protiv dvije najjače ekipe lige prošle sezone, izgleda strah od Međeda i u Primeri, boje se da im titulu odmah ne uzmemo. Ovi nam protivnici već svi tipovali, eno ih ko zapete puške..LBJ MVP je napisao/la:Ovo već počela liga.Nismo ni počeli pripreme jbt ja na Karibima negdje slavio titulu,a ona dvojica se isto izgubila.Jedan izgleda otišao na Himalaje,a drugi ne znam![]()
Nek su nam odmah najbolje dali da vidimo gdje smo.Inače smo dobri u ovim jakim utakmicama tako da je cilj 4 boda
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Očekivao sam se da ćeš se ti javitCartman je napisao/la: Ocekujte odma 4 komada u svojoj mrezi u prvoj tekmi. Ipak dolazite na Old Trafford.
Bolje vam je da ste u dobrim odnosima sa nama, prosle sezone smo prodali zadnju utakmicu i poslali neki manji klub u drugu ligu. Cuvajte se.LBJ MVP je napisao/la:Očekivao sam se da ćeš se ti javitCartman je napisao/la: Ocekujte odma 4 komada u svojoj mrezi u prvoj tekmi. Ipak dolazite na Old Trafford.Vidjećeš sad kako ćemo vas razvalit @CG je najbolji kad neko provocira preko medija
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Ja sam uvijek otvoren za prijateljske odnoseCartman je napisao/la:Bolje vam je da ste u dobrim odnosima sa nama, prosle sezone smo prodali zadnju utakmicu i poslali neki manji klub u drugu ligu. Cuvajte se.LBJ MVP je napisao/la:Očekivao sam se da ćeš se ti javitCartman je napisao/la: Ocekujte odma 4 komada u svojoj mrezi u prvoj tekmi. Ipak dolazite na Old Trafford.Vidjećeš sad kako ćemo vas razvalit @CG je najbolji kad neko provocira preko medija
Koje karanje brate
Samir u ovoj novoj formaciji je blize golu,igramo bez golmana
na njegov het trick ja dodao jedan i mislim da je dovoljno da s pobjedom pocnemo sezonu i predstavimo se ostatku ligee
Samir u ovoj novoj formaciji je blize golu,igramo bez golmana
na njegov het trick ja dodao jedan i mislim da je dovoljno da s pobjedom pocnemo sezonu i predstavimo se ostatku ligee
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Gongashi imaju vodstvo od 1:2 u gostima, s obzirom da je Ludim nogama ostao jedan par do kraja, a nama dva, nadati se pobjedi 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Vec vodimo 0:3 protiv slabasnog Premiera
Gunners, opravd'o svoj nick sa 2 gola i ja zabio prvijenac ove sezone, a vidim da legenda nije zabio, tako da cu ja ove sezone biti ispred, sto se tice ovog duela
Gunners, opravd'o svoj nick sa 2 gola i ja zabio prvijenac ove sezone, a vidim da legenda nije zabio, tako da cu ja ove sezone biti ispred, sto se tice ovog duela
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- samir_tm87
- Kontakt:
Raul_64 je napisao/la:Koje karanje brate![]()
Samir u ovoj novoj formaciji je blize golu,igramo bez golmana![]()
da hocu jos ova dva pogodit da ubodem 5/5
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Domaćinsko kolo. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- legenda reala
- Kontakt:
Mali opet jedeš g....Edin TM87 je napisao/la:Vec vodimo 0:3 protiv slabasnog Premiera![]()
Izađem ti u susret ko čovjek i napravim se slijep na opkladu i ostavim te u ligi i ti opet sereš ,Edo nemaš obraza nikako .
A meni nije cilj da budem najbolji strijelac ko tebi , nego da klub napreduje
Ja volim da vidim ovako demoliranje protivnika bez mog učešća ,to je dokaz da sam doveo prave igrače
Samke bravo
Čestitke na prvoj pobjedi u drugoj ligi i nećemo se obazirati na upade onih amatera iz trajte
Džaba Šaban i oni njegovi Bianconerci opet nisu ništa pogodiliMonolog je napisao/la:Domaćinsko kolo.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Fanaticosi trenutno vode na gostovanju kod Cekicara rezultat 0:1,nadam se da cemo prvu pobjedu upravo slaviti na strani,jer znamo koliko su vazni bodovi sa gostujucih terena.
Naredno kolo igramo kuci protiv Dragonsa,sve osim pobjede bilo bi veliko iznenadjenje.Jedva cekam okrsaj protiv gorazdanskog pupoljka i samir_tm
..
Naredno kolo igramo kuci protiv Dragonsa,sve osim pobjede bilo bi veliko iznenadjenje.Jedva cekam okrsaj protiv gorazdanskog pupoljka i samir_tm
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- samir_tm87
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Fanaticosi trenutno vode na gostovanju kod Cekicara rezultat 0:1,nadam se da cemo prvu pobjedu upravo slaviti na strani,jer znamo koliko su vazni bodovi sa gostujucih terena.
Naredno kolo igramo kuci protiv Dragonsa,sve osim pobjede bilo bi veliko iznenadjenje.Jedva cekam okrsaj protiv gorazdanskog pupoljka i samir_tm..
kako sam te prije mlatio dok sam bio u misliocima
Sad je red na osvetusamir_tm87 je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Fanaticosi trenutno vode na gostovanju kod Cekicara rezultat 0:1,nadam se da cemo prvu pobjedu upravo slaviti na strani,jer znamo koliko su vazni bodovi sa gostujucih terena.
Naredno kolo igramo kuci protiv Dragonsa,sve osim pobjede bilo bi veliko iznenadjenje.Jedva cekam okrsaj protiv gorazdanskog pupoljka i samir_tm..
kako sam te prije mlatio dok sam bio u misliocima
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- legenda reala
- Kontakt:
Samke odlično si počeo ,samo se nadam da nećeš stati pa da se ganjamo do kraja na listi strijelaca
Momci ne odgovarajte na provokacije ovog amatera iz trajte i papka iz Tuzle
Danas sam malo osjetio loptu i atmosferu
u sljedećem meču protiv slabašnih Fanaticosa bar dva gola postižem
pa nek onda priča amater iz trajte šta hoće ,kad od 6 do 15 kola ne postigne ni jedan ,ovako je bilo i prošle sezone
i on se nakon dva kola počo radovati ,a znamo ko je prvi prošo kroz cilj i to ubjedljivo

Momci ne odgovarajte na provokacije ovog amatera iz trajte i papka iz Tuzle
Danas sam malo osjetio loptu i atmosferu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Goalgetter
- Kontakt:
Kad god ovako ispane kolo naklonjeno domacinima/gostima (kao sto je ovaj put), mi se uvijek nadjemo na pogresnoj strani.

Dobro vam ovo gol kola
Ja, kao veliki strucnjak golova kola (odnosno rezultata 2:4, 6:3) sam itekako zadovoljan 
Roger Federer the greatest of all time!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.