Isto ko sto je i jovic ostaomirza_rd je napisao/la:Halilovic ako neode u inostranstvo nece ni u Sarajevo ostaje u Zvijezdi
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
aha, evo na indexu sporta se javlja halilovićev manager. klasično novinarsko-menadžersko dizanje cijene jednom fudbaleru preko leđa fk sarajevo.
haj et vidjet ce moSarajlijc@ je napisao/la:Isto ko sto je i jovic ostaomirza_rd je napisao/la:Halilovic ako neode u inostranstvo nece ni u Sarajevo ostaje u Zvijezdi
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Vidjecemo , Halilovic je nas igracmirza_rd je napisao/la:haj et vidjet ce moSarajlijc@ je napisao/la:Isto ko sto je i jovic ostaomirza_rd je napisao/la:Halilovic ako neode u inostranstvo nece ni u Sarajevo ostaje u Zvijezdi
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Evo jos jednog paćenika...koji ima traume zbog sarajeva...Ajde pasa moj u svoj tor i brini se za svoje ovce...pusti nas da na miru da pricamo o tituli...SarajlijaTM je napisao/la:jos tu ubacite tom kruza,combeta i refku,pa snimajte nemogucu misiju 6bordobijeli je napisao/la:ako bi doveli dva bocna igraca uz skoru,halilovic,durakovic mislim da bi imali sasvim dobru ekipu mozda se ukljucimo i u borbu za titulu![]()
![]()
![]()
@bordobijeli brate moj neka stvari idu svojim tokom, a pusti sad price o tituli rano je...u maju cemo aBd o tome...pricom o tome u ovom trenutku samo prizivas nam malene na temu mada njima i ne treba velik razlog da dodju ovdje i da provociraju...
Mi nikada odustati necemo...
-
bordobijeli
- Kontakt:
jako,jako smjesno.eeee djeco dragaSarajlijaTM je napisao/la:jos tu ubacite tom kruza,combeta i refku,pa snimajte nemogucu misiju 6bordobijeli je napisao/la:ako bi doveli dva bocna igraca uz skoru,halilovic,durakovic mislim da bi imali sasvim dobru ekipu mozda se ukljucimo i u borbu za titulu![]()
![]()
![]()
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Admine budi sretan sto ti jedini u ovoj BiH imas posla
.Banuj ove trolove od Manijaka
.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
ovo sto tarlahaju ovdje da ce on dogovarati sa Zvijezdom da nama predje, ovaj Halilovic ce se pojaviti za 2 dana i potpisati ugovor sa nama... Kakva zvijezda
hoce vi ste divoviaS_Roma je napisao/la:ovo sto tarlahaju ovdje da ce on dogovarati sa Zvijezdom da nama predje, ovaj Halilovic ce se pojaviti za 2 dana i potpisati ugovor sa nama... Kakva zvijezda
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- SarajlijaTM
lafe,sarajevski duh pociva na ovoj zezanciji,kad si vec ovdje silom prilika,uklopi se...10.Skoro je napisao/la:Evo jos jednog paćenika...koji ima traume zbog sarajeva...Ajde pasa moj u svoj tor i brini se za svoje ovce...pusti nas da na miru da pricamo o tituli...SarajlijaTM je napisao/la:jos tu ubacite tom kruza,combeta i refku,pa snimajte nemogucu misiju 6bordobijeli je napisao/la:ako bi doveli dva bocna igraca uz skoru,halilovic,durakovic mislim da bi imali sasvim dobru ekipu mozda se ukljucimo i u borbu za titulu![]()
![]()
![]()
@bordobijeli brate moj neka stvari idu svojim tokom, a pusti sad price o tituli rano je...u maju cemo aBd o tome...pricom o tome u ovom trenutku samo prizivas nam malene na temu mada njima i ne treba velik razlog da dodju ovdje i da provociraju...
kakve ba traume,jel bih vam mozda trebao biti zavidan,na cemu i od koga...na pozicijama od 2-5 i ispadanjima iz kupa u zadnjih 5g,jel na tome?
a ta prica o tituli je oduvjek bila zanimljiva,pogotovo kad se preko noci pojedini blekićizuju
nema vama bez husrefa nista,ovo je sve zamazivanje ociju isl.
i skontaj da ova tema nije fan klub fk sarajevo kao sto nije ni fan klub nk zeljeznicar i mozda shvatis da je poenta foruma razmjena oprecnih misljenja,a ne nikako to sto ti mislis da jeste
ziv bio i mojne o ovcama i torovima u sarajevu...
Mali Emir je dobar igrac ,brz je drama heheh,a ova menadzerska suplja nigdje vise ne pije vode..
eto nek ga malo "pogura" sa Sarajevom ,al siguran sam da ce kao i Jovic doci ..
Jedva cekam tu prozivku trenera koji je prvi u drzavi dobio profi Uefa licencu i koji je sigurno jedan od kvalitetnijih strucnjaka u istoj...da vidimo te neke njegove prve poteze i rezove u ekipi...bez pojacanja na bekovskim pozicijama se mi nemamo cemu nadati i to je tuzna istina...
ja nazalost smatram da nemamo nikakve sanse za titulu..po meni cemo se do kraja boriti za evropu al bitno je da tamo na kraju i odemo...
eto nek ga malo "pogura" sa Sarajevom ,al siguran sam da ce kao i Jovic doci ..
Jedva cekam tu prozivku trenera koji je prvi u drzavi dobio profi Uefa licencu i koji je sigurno jedan od kvalitetnijih strucnjaka u istoj...da vidimo te neke njegove prve poteze i rezove u ekipi...bez pojacanja na bekovskim pozicijama se mi nemamo cemu nadati i to je tuzna istina...
ja nazalost smatram da nemamo nikakve sanse za titulu..po meni cemo se do kraja boriti za evropu al bitno je da tamo na kraju i odemo...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
ocigledno iz Barse i Reala..bordobijeli je napisao/la:kakve veze ima odakle dolaze igraci,nemamo para da dovodimo provjerene igrace pa moramo iz manjih sredina dovodit igrace.to je svugdje tako,pa odakle su u zelju dosli visca,bekric itdRioo je napisao/la:Bez ikakvog provociranja ili šprdanja sa navijačima Sarajeva i samim klubom ali ovo sto se desava kod vas je za smijati se pa opet "elita" bh fudbala tipa Halilović & Co. trebaju doći u Sarajevo !? isto kao i sa Haskićem, Šmigalovićem Zrnanovićem i drugim ako želite u Evropu ili svake godine se boriti za titulu ne mozete dovoditi "pojačanja" iz Budućnosti i Zvijezde uz duzno poštovanje i jednim i drugim, taj Halilović je trebao prošlo ljeto stići na probu u Želju pa zatim u Zrinjski Amar nije bio zainteresovan dok u Zrinjski nije otisao zbog menadjera pa je na kraju ostao gdje je i bio, ljudi u upravi su vam ko dušmani da ste postavili Ivicu Osima za predsjednika kluba ja mislim ni on ne bi radio neke stvari ko sto rade ovi neka vam je bog na pomoći i puno sreće jer kada pola tima ide u Azerbejdžan mnoge stvari su nam svima jasne ...![]()
FK SARAJEVO.
ti tvoji nabrojani da su valjali za ista druge sem nase lige nebi se u nju vracali ,a kamoli dolazili iz Svicarske il odakle vec..Aldinn1 je napisao/la:Ma vi ste smiješni. Torlak ima 26 godina nije nikad igrao nigdje živo, i da se poredi s Bogičevićem i Nyemom.
To je isto kao da porediš Zebu i Kojaševića prosto nemoguće.
FK SARAJEVO.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
pa gdje se vule vraca, yeboga ti ?mma_hz je napisao/la:ti tvoji nabrojani da su valjali za ista druge sem nase lige nebi se u nju vracali ,a kamoli dolazili iz Svicarske il odakle vec..Aldinn1 je napisao/la:Ma vi ste smiješni. Torlak ima 26 godina nije nikad igrao nigdje živo, i da se poredi s Bogičevićem i Nyemom.
To je isto kao da porediš Zebu i Kojaševića prosto nemoguće.![]()
Za zivot cijeli!
sta ces kad sam silom prilika rodjen u sarajevu ali jbg ne mozes to ti znati kad nisam u nicku to naglasio...i pusti price o sarajevskom duhu...nije sarajevski duh da na svaki napisani post vi replicirate s one tamo strane miljacke...ne znam na cemu nam zavidis ali ocito je da imas traume jer nije mi normalno da toliko brines o nama i pusti ti price o husrefu i zelju da nam pomognes...a sto se tice razmjene misljenja razmisli da li trebam ja razmjenjivati misljenje s nekim ko spominje refku, combeta, nemogucu misiju i slicne nebuloze...kada napises konstruktivan post tada cu razmjenjivati misljenje s tobom, a do tada te molim da ne pises gluposti jer ruzno je kad dodjem na temu mog kluba i moram citati i prelaziti preko istih...SarajlijaTM je napisao/la: lafe,sarajevski duh pociva na ovoj zezanciji,kad si vec ovdje silom prilika,uklopi se...
kakve ba traume,jel bih vam mozda trebao biti zavidan,na cemu i od koga...na pozicijama od 2-5 i ispadanjima iz kupa u zadnjih 5g,jel na tome?
a ta prica o tituli je oduvjek bila zanimljiva,pogotovo kad se preko noci pojedini blekićizuju![]()
![]()
![]()
nema vama bez husrefa nista,ovo je sve zamazivanje ociju isl.
i skontaj da ova tema nije fan klub fk sarajevo kao sto nije ni fan klub nk zeljeznicar i mozda shvatis da je poenta foruma razmjena oprecnih misljenja,a ne nikako to sto ti mislis da jeste
ziv bio i mojne o ovcama i torovima u sarajevu...
Mi nikada odustati necemo...
upravo ti o tome govorim,da su to zvijezde koliko ih dizemo u nebesa nebi ovdje igrali...a Torlak jos nije imao sansu da pokaze sta moze vani..ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pa gdje se vule vraca, yeboga ti ?mma_hz je napisao/la:ti tvoji nabrojani da su valjali za ista druge sem nase lige nebi se u nju vracali ,a kamoli dolazili iz Svicarske il odakle vec..Aldinn1 je napisao/la:Ma vi ste smiješni. Torlak ima 26 godina nije nikad igrao nigdje živo, i da se poredi s Bogičevićem i Nyemom.
To je isto kao da porediš Zebu i Kojaševića prosto nemoguće.![]()
FK SARAJEVO.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ma govoris malo sutra, govoris ti tvoji, nigdje vuleta spomenuo nisi, dizes/te vuleta i torlaka, ko da o ferdinandu i vidicu govoriš/te, ta 2 jesu za ovu ligu odlicni, isto kao sto su i bogicevic i nyema, ali za nesto vise, trebaju bolji igraci, uostalom da taj torlak valja, trazili bi ga, ako nista bolji klubovi od ovih trenutnih iz azerbejdzana koji ga traze, malo realan budi, nece ti to odmoci, sigurno
Za zivot cijeli!
-
samosarajvo
- Kontakt:
Torlak je jedan od onih igraca koji su malo kasnije sazreli i poceli pruzati dobre partije.
Sta je to Jadranko B. uradio vani? Najlakse otic vani, bit sezonu a odigrat 3 utakmice i opet nazad i ku*cit se kako si ti bio vani, pa bolje mu je u Sarajevu.
Kako god Torlak je siguran sam bolji stoper i od Jadranka i od Nyeme.Pratim ovu ligu dovoljno dugo, a Zelju takodjer znam cesto pratiti, vise nego ostale klubove u PL (osim FKS naravno
) i znam sta pisem.
Malo realniji ljudi ce reci isto.
Sto se Vuleta tice, on je za nase lige EXTRA stoper.U ranijim danima je bio i za jace lige dobar.
The_maniacs_1987
Vule i Torlak su odlican stoperski par za ovu ligu, i Nyema i Bogicevic su odlicni za ovu ligu ali su prva dvojica ipak bolji.
Sta je to Jadranko B. uradio vani? Najlakse otic vani, bit sezonu a odigrat 3 utakmice i opet nazad i ku*cit se kako si ti bio vani, pa bolje mu je u Sarajevu.
Kako god Torlak je siguran sam bolji stoper i od Jadranka i od Nyeme.Pratim ovu ligu dovoljno dugo, a Zelju takodjer znam cesto pratiti, vise nego ostale klubove u PL (osim FKS naravno
Sto se Vuleta tice, on je za nase lige EXTRA stoper.U ranijim danima je bio i za jace lige dobar.
The_maniacs_1987
Vule i Torlak su odlican stoperski par za ovu ligu, i Nyema i Bogicevic su odlicni za ovu ligu ali su prva dvojica ipak bolji.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
vjerovatno i jesu, ali opet je to tanko za malo jace utakmice, uostalom, jos ih niste spojili, mi jesmo ovu dvojicusamosarajvo je napisao/la:Torlak je jedan od onih igraca koji su malo kasnije sazreli i poceli pruzati dobre partije.
Kako god Torlak je siguran sam bolji stoper i od Jadranka i od Nyeme.Pratim ovu ligu dovoljno dugo, a Zelju takodjer znam cesto pratiti, vise nego ostale klubove u PL (osim FKS naravno) i znam sta pisem.
The_maniacs_1987
Za zivot cijeli!
gdje sam ja to njih dizao??ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ma govoris malo sutra, govoris ti tvoji, nigdje vuleta spomenuo nisi, dizes/te vuleta i torlaka, ko da o ferdinandu i vidicu govoriš/te, ta 2 jesu za ovu ligu odlicni, isto kao sto su i bogicevic i nyema, ali za nesto vise, trebaju bolji igraci, uostalom da taj torlak valja, trazili bi ga, ako nista bolji klubovi od ovih trenutnih iz azerbejdzana koji ga traze, malo realan budi, nece ti to odmoci, sigurno
pa gdje je otisao Samir Bekric..
ja ti kazem Vule kao i ti tvoji su beton za nase lige al da imaju neku vecu vrijednsot nebi se vracali odakle su dosli i to ti je zavrsena prica...kad Torllak ode i ako se vrati to isto vazi i za njega i finito..
FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 61 gost.