Kobe Bryant je napisao/la:Neznam dali postoji iki ko ima brzi , precizniji i visociji sut od K. Duranta![]()
Posto je visok 6.10 a igra SF , ali ustvari sutera , ali brzina je nestvarna
gdje piše da je visok 6-10?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kobe Bryant je napisao/la:Neznam dali postoji iki ko ima brzi , precizniji i visociji sut od K. Duranta![]()
Znaju na nasem forumu, samo ja imam iz Bosne, jedan momak ima iz Hrvatske, jedan iz Njemacke, tri cetiri iz AzijeKobe Bryant je napisao/la:Popustite momka, ovdje smo da razmenimo misljenja i da CINJENICAMA i SUBJEKTIVNIM misljenjem pokusamo nametnuti svoj stav.
Adriano mije simpatican zato sto navija za Cleveland , mislim to je rariret, kad bi znali stanovnici Clevelanda d aneko navija za njih a da nije iz Clevelanda , a plus iz neke BiH jos kad je otisao LBJ ostao vjeran , mislim da bi ti poslai godisnju kartu , a minimalno NBA TV PASS sa utakmicama Clevelanda![]()
![]()
Nepise nigdjekakavdanakneiskustvu je napisao/la:Kobe Bryant je napisao/la:Neznam dali postoji iki ko ima brzi , precizniji i visociji sut od K. Duranta![]()
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Kobe Bryant je napisao/la:Neznam dali postoji iki ko ima brzi , precizniji i visociji sut od K. Duranta![]()
ovo je kao oficijelno, ali evo ima jedan text gdje kaze da je veoma blizu 6'10. te da je dobio na masi
jbg mlad je ne bi me ni cudilo da je narastao, kada je nas Eyenga narastao od 6'5 do 6'7, moze i Durant sa 6'9 na 6'10.1 inch = 25.4 mmRaul_64 je napisao/la:206 cm ebli vas Ameri
Znam da sam nesto htio kopirati ovdje a zaboravio:kakavdanakneiskustvu je napisao/la:rubio i love bi mogli biti fantastičan tandem
adriano_leite je napisao/la:Znam da sam nesto htio kopirati ovdje a zaboravio:kakavdanakneiskustvu je napisao/la:rubio i love bi mogli biti fantastičan tandem
Love Declares Himself Best Power Forward, Won't Commit To Signing Max Deal With Wolves
Da, kaze kao da je najbolja 4, te da ne zeli potpisati max ugovor sa Minnesotom. U nastavku teksta kaze kako je i Muhamed Ali imao takav stav da je najbolji prije nego je bio najbolji bla bla bla te kao ovo do sada svidja mu se da je tu u Minnesoti ali da ce sa agentom da vidi za ugovor, ali da nije siguran da ce ostati u Minnesoti, a cini mi se da ce sada nekada rok za produzenje ugovora, cini mi se u januaru je nekad. Ovo je u kratkim crtama.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:Znam da sam nesto htio kopirati ovdje a zaboravio:kakavdanakneiskustvu je napisao/la:rubio i love bi mogli biti fantastičan tandem
Love Declares Himself Best Power Forward, Won't Commit To Signing Max Deal With Wolves
nisam učio engleski,on sebe smatra najboljom 4?,ne želi potpisati dugoročni ugovor sa yulvsima?
L-Train je napisao/la:Gospodin Rubio igra izuzetnu kosarku
mozak izdomonirao fizikalije..L-Train je napisao/la:Gospodin Rubio igra izuzetnu kosarku
Da, kaze kao da je najbolja 4, te da ne zeli potpisati max ugovor sa Minnesotom. U nastavku teksta kaze kako je i Muhamed Ali imao takav stav da je najbolji prije nego je bio najbolji bla bla bla te kao ovo do sada svidja mu se da je tu u Minnesoti ali da ce sa agentom da vidi za ugovor, ali da nije siguran da ce ostati u Minnesoti, a cini mi se da ce sada nekada rok za produzenje ugovora, cini mi se u januaru je nekad. Ovo je u kratkim crtama.[/quote]adriano_leite je napisao/la: nisam učio engleski,on sebe smatra najboljom 4?,ne želi potpisati dugoročni ugovor sa yulvsima?
Da, kaze kao da je najbolja 4, te da ne zeli potpisati max ugovor sa Minnesotom. U nastavku teksta kaze kako je i Muhamed Ali imao takav stav da je najbolji prije nego je bio najbolji bla bla bla te kao ovo do sada svidja mu se da je tu u Minnesoti ali da ce sa agentom da vidi za ugovor, ali da nije siguran da ce ostati u Minnesoti, a cini mi se da ce sada nekada rok za produzenje ugovora, cini mi se u januaru je nekad. Ovo je u kratkim crtama.[/quote]kakavdanakneiskustvu je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:Znam da sam nesto htio kopirati ovdje a zaboravio:kakavdanakneiskustvu je napisao/la:rubio i love bi mogli biti fantastičan tandem
nisam učio engleski,on sebe smatra najboljom 4?,ne želi potpisati dugoročni ugovor sa yulvsima?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.