Ermin Bičakčić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermin Bičakčić
vedeneta ...dobro si i prosao kad @harishp @ospe paljbu jedva glavu zivu izvuces,,samo sto cesto puca u prazno kao i sada!!!!!!!!!!!! igrati u amaterima Stutgarta i igrati u 2 ligi nemoze nikako biti s konja na magarca ali de sta ces!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Mah,Bruno i Bobic su isto pojeli jedno veliko...Momak je stasao u Stutgartu,odigrao odlicne tekme u euro ligi protiv ne tako naivnih ekipa.Ovaj ga budalas cim dodje gurnu umjesto stopera na mjesto beka i to protiv Baje i raspolozenog Bilala.I sva se kola na njemu slomila,fakticki nakon samo jedne tekme.Yebo ih Maza redom.Omerbavarac je napisao/la:Ugovor je svega na godinu i po(l), tako da ima vremena da se pokaze i da preseli u nekog prvoligasa.
Ako ni do tada nista ne napravi, j..at ga onda.
Nije problem,igrat ce,zaraditi svoj kruh,ali poziv u repku (koja kotira na prvo mjesto u kvalifikacijama) igraca iz cvajte i nije bas toliko pozeljno.Toliko o pucanju na vrebce.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
@harishp
Upravu si to što pričaš, zbog njegovog eventualnog poziva u reprezentaciju. Ali shvati, on da je ostao u Stutgartu i da ostane stanje kao do sada (da bude samo u rezervama), isto tako nikad poziva nebi dobio.
Ovaj potez mu je prvobitno dobar zbog karijere njegove. A ako se pokaže dobro, lahko je vratit se opet u Bundesligu.
Upravu si to što pričaš, zbog njegovog eventualnog poziva u reprezentaciju. Ali shvati, on da je ostao u Stutgartu i da ostane stanje kao do sada (da bude samo u rezervama), isto tako nikad poziva nebi dobio.
Ovaj potez mu je prvobitno dobar zbog karijere njegove. A ako se pokaže dobro, lahko je vratit se opet u Bundesligu.
Veliki rizik,jer je Eintracht trenutno prosjecan klub kojem ne pada na pamet BL.I u takvim klubovima je tesko sta dokazati.Nesto kao Nothingam Forest kod Engleza,zive od stare slave ali nista konkretno.Pogotovo nije igrac tipa Dzeke ili Salihovica.Stoperi mnogo teze idu kao ''roba''A njega yebe i to sto je startan ko golf dizel na Trebevicu.brzi21 je napisao/la:@harishp
Meni je samom ovom krivo do boga.Sto se uopste pojavi @amerosmanov jaran Bhruno,kad ne treba i gdje ne treba
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Slažem se da je njemu teže i svim stoperima dokazati se, nego napadačima. Samim tim se teže i prodati.
Al ko zna, možda se Ermin pokaže i dokaže, a uz to i sreće bude imao... Pa recimo kupi ga neki trenutni drugoligaš, koji će ući u Bundesku.
Opet, sve je to možda, al nikad se ne zna..
Al ko zna, možda se Ermin pokaže i dokaže, a uz to i sreće bude imao... Pa recimo kupi ga neki trenutni drugoligaš, koji će ući u Bundesku.
Opet, sve je to možda, al nikad se ne zna..
od svih nasih stopera samo spahic igra u klubu koji je jaci od braunshweiga...nema sanse da belgijska austrijska i slicne lige mogu biti kvalitete cvajte....ako momak bude standardan odmah ga zvati,odigra kvalitetno sezonu i po u cvajti i nazad u sttutgart...u njegovim godinama spahic je igrao u nk zagrebu...
- el-fighter
- Kontakt:
Mislim da je prelazak u Braunschweig dobar potez za Bicakcica. Onako bi trunuo u Stutgartu i vremenom bi se izgubio, tako sto nikada nebi dobio pravu priliku. Vjerujem da ce u Eintrachtu biti standardan i da ce zaraditi poziv selektora. Ovako bi trebao uraditi i Besic, preci u neki klub iz Cvajte i dokazati se.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ma nema svrhe na ovom forumu bilo sta vise i komentarisati. Ja sam njemu odgovorio na njegove provokacije al su mi moderatori obrisali post, jer jbg on ima izgleda ovdje protekciju pa mu niko nista nemoze!vrebac86 je napisao/la:vedeneta ...dobro si i prosao kad @harishp @ospe paljbu jedva glavu zivu izvuces,,samo sto cesto puca u prazno kao i sada!!!!!!!!!!!! igrati u amaterima Stutgarta i igrati u 2 ligi nemoze nikako biti s konja na magarca ali de sta ces!!!
Pa cujte, ja ovaj potez Bicakcica gledam kao pozitivnu stvar!
Nesto slicno je uradio Misimovic. Sjetite se da je tada presao u Bochum, igrao u 2 bundesligi i to je prakticki bio njegovpocetak neceg velikog!
Nesto slicno je uradio Misimovic. Sjetite se da je tada presao u Bochum, igrao u 2 bundesligi i to je prakticki bio njegovpocetak neceg velikog!
Kada su u pitanju Bicakcic, Besic i ostali igraci iz omladinskog pogona imam osjecaja da je vecina forumasa nerealna.
Trebate imati na umu da niko nece rizikovati uspjeh svoje ekipe da bi Bosnje bile zadovoljne. Ocito su odredjeni strucnjaci prosudili da Bicakcic i Besic TRENUTNO ne posjeduju kvalitet da igraju na najvecem mogucem nivou, sto ne znaci da se i oni mogu pogrjesiti.
Trebate imati na umu da niko nece rizikovati uspjeh svoje ekipe da bi Bosnje bile zadovoljne. Ocito su odredjeni strucnjaci prosudili da Bicakcic i Besic TRENUTNO ne posjeduju kvalitet da igraju na najvecem mogucem nivou, sto ne znaci da se i oni mogu pogrjesiti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
@vendo ti fakat imas blokadu ,onakve bljuvotine napises i govoris o protekcijamavendeta87 je napisao/la:Ma nema svrhe na ovom forumu bilo sta vise i komentarisati. Ja sam njemu odgovorio na njegove provokacije al su mi moderatori obrisali post, jer jbg on ima izgleda ovdje protekciju pa mu niko nista nemoze!vrebac86 je napisao/la:vedeneta ...dobro si i prosao kad @harishp @ospe paljbu jedva glavu zivu izvuces,,samo sto cesto puca u prazno kao i sada!!!!!!!!!!!! igrati u amaterima Stutgarta i igrati u 2 ligi nemoze nikako biti s konja na magarca ali de sta ces!!!
@amerosm,cuj TRENUTNO ili znas ili ne znas,nema TRENUTNO to su price za malu djecu.Ermin se dokazao u europskim kupovima sa Stutgartom a Besic protiv Meksika odigrao simultanku.Znaci da znaju.
Igrom slucaja sto te momke vode klocine od trenera koje upropaste kompletan tim a da ne zeznu jednog igraca.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 09 jan 2012, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
jok, to su neznalice i mrzitelji svega bosanskog, nasi su najbolji, najjaci........amerosm je napisao/la:Ocito su odredjeni strucnjaci prosudili da Bicakcic i Besic TRENUTNO ne posjeduju kvalitet da igraju na najvecem mogucem nivou, sto ne znaci da se i oni mogu pogrjesiti.
Sent from my Commodore 64
je.bi ga, podize im promet, ne bi se cudio da je alter ego nekog od moderatora, preporucujem ti ignorevendeta87 je napisao/la:Ma nema svrhe na ovom forumu bilo sta vise i komentarisati. Ja sam njemu odgovorio na njegove provokacije al su mi moderatori obrisali post, jer jbg on ima izgleda ovdje protekciju pa mu niko nista nemoze!vrebac86 je napisao/la:vedeneta ...dobro si i prosao kad @harishp @ospe paljbu jedva glavu zivu izvuces,,samo sto cesto puca u prazno kao i sada!!!!!!!!!!!! igrati u amaterima Stutgarta i igrati u 2 ligi nemoze nikako biti s konja na magarca ali de sta ces!!!
Jest vala itekako povecava promet. Al ne vjerujem da je neciji alter ego. To je samo jedna jako usamljena i jadna dusa kojoj je sve u zivotu nepotrebno komentarisanje na forumu. Sta ces moraju djeca negdje ljeciti svoje komplekse.nihco je napisao/la:je.bi ga, podize im promet, ne bi se cudio da je alter ego nekog od moderatora, preporucujem ti ignorevendeta87 je napisao/la:Ma nema svrhe na ovom forumu bilo sta vise i komentarisati. Ja sam njemu odgovorio na njegove provokacije al su mi moderatori obrisali post, jer jbg on ima izgleda ovdje protekciju pa mu niko nista nemoze!vrebac86 je napisao/la:vedeneta ...dobro si i prosao kad @harishp @ospe paljbu jedva glavu zivu izvuces,,samo sto cesto puca u prazno kao i sada!!!!!!!!!!!! igrati u amaterima Stutgarta i igrati u 2 ligi nemoze nikako biti s konja na magarca ali de sta ces!!!
@nihco,@vendeta ili takvi nasli raspredati o nekome ili necemu
Pogotovo @nihco satro ignorira a ovamo na PP se malo malo pa javi koju
Mojne glumiti fine neviste,slabo vam to ide.
Sto se tice prometa takvi kao vi ste garant u jednosmjernoj ali suprotnom pravcu.@vendo je fakat idol,covjek se napsuje i onda pita sto mu obrisase post :mrgreen:A o ''pronicljivoscu''ne treba ni pisati,dusa draga
U vezi Ermina krenuo je put Vrancica.Bio u dobrim klubovima,cak i poziv za repku legao.Odlaskom u Eintracht ce igrati,ali TRENUTNO kako @amer rece znaci i zamrzavanje u vezi poziva.
Pogotovo @nihco satro ignorira a ovamo na PP se malo malo pa javi koju
Mojne glumiti fine neviste,slabo vam to ide.
Sto se tice prometa takvi kao vi ste garant u jednosmjernoj ali suprotnom pravcu.@vendo je fakat idol,covjek se napsuje i onda pita sto mu obrisase post :mrgreen:A o ''pronicljivoscu''ne treba ni pisati,dusa draga
U vezi Ermina krenuo je put Vrancica.Bio u dobrim klubovima,cak i poziv za repku legao.Odlaskom u Eintracht ce igrati,ali TRENUTNO kako @amer rece znaci i zamrzavanje u vezi poziva.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ermin u do sada dvije odigrane prijateljske utakmice Ajntrahta protiv igrača na probnom radu u Španiji (1:0), te Wisle iz Krakowa (2:0), koje su odigrane u sklopu priprema njegove ekipe u trening kampu u Olivi (Španija), odigrao obje tekme u cijelosti.
hehe tako ti to ide ovdje po forumu.. samo nemoj reci bilo sta protiv nasi pa makar ta kritika i bila sasvim objektivnanihco je napisao/la: jok, to su neznalice i mrzitelji svega bosanskog, nasi su najbolji, najjaci........
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
ratni zlocinciSTEVIE je napisao/la:hehe tako ti to ide ovdje po forumu.. samo nemoj reci bilo sta protiv nasi pa makar ta kritika i bila sasvim objektivnanihco je napisao/la: jok, to su neznalice i mrzitelji svega bosanskog, nasi su najbolji, najjaci........
Bicakcic danas od pocetka protiv Eintracht Frankfurta
Trenutno korisnika/ca: izdzezveubrazil i 44 gosta.