Aaa, znao sam ovo nekad.alacious je napisao/la:Yebi se legendo,ja nisam iz rogatice![]()
![]()
![]()
Hajd,evo jedno malo..kako se zove najveci poljeprivredni pojas u SAd-u
Sjetiću se ja, sjetit.
Moderator/ica: insider
Aaa, znao sam ovo nekad.alacious je napisao/la:Yebi se legendo,ja nisam iz rogatice![]()
![]()
![]()
Hajd,evo jedno malo..kako se zove najveci poljeprivredni pojas u SAd-u
Bugarska,cuvena dolina ruza iz koje potice preko 80% ruzinog ulja na svetu.Luis Antonio je napisao/la:U kojoj državi se nalazi dolina, u svijetu poznata pod nazivom "Dolina ruža" ?
Izmedju Mauretanije i Maroka tzv. Zapadna Sahara.Sheyi je napisao/la:Izmedju koje dvije Africke zemlje se nalazi tzv .nicija zemlja?
Peru (ili Bolivija)?amerosm je napisao/la:U kojoj se drzavi nalazi grad koji je smjesten na najvecoj nadmorskoj visini na svijetu ?
Acatama pustinja. Razlog njenog nastajanja ne bih znao tacno objasniti, ali je vezano nesta za more ako se ne varam.Arnelinho je napisao/la:U Čileu postoji jedna pustinja, njeno ime ćete možda i pogoditi, al' pored toga bi' htio znati i uzrok zašto je ona nastala?
Da ti stavim tačno iako sam rek'o da ćete ime lako pogoditi?amerosm je napisao/la:Acatama pustinja. Razlog njenog nastajanja ne bih znao tacno objasniti, ali je vezano nesta za more ako se ne varam.Arnelinho je napisao/la:U Čileu postoji jedna pustinja, njeno ime ćete možda i pogoditi, al' pored toga bi' htio znati i uzrok zašto je ona nastala?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.