NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Re: NBA season 2011-2012
Kakav ba Arenas , mislim da je to jedini igrac gori od Iversona, kao fol igrao je PG , imao asistencije , ali nikom nije dao loptu i sutao je vise nego Kobe protiv Denvera
Ma neznam sve zavisi i od Westbrook-a , ako bude kao i prosle sezone ili kako sad igra , onada su im male sanse , jer im je Maynor bas bio solidan beckup. Ali ako se digne Westbrook , on moze komotno igrati 40+ min u prosjeku , spada u top5 atlete u NBA.
Hardena bi steta bilo trositi na PG , on im je treci scorer , on im treba kada se Durant odmara ili Westbrook , jer ostali bekovi i igraci iz vana neznaju pogositi.
Ma neznam sve zavisi i od Westbrook-a , ako bude kao i prosle sezone ili kako sad igra , onada su im male sanse , jer im je Maynor bas bio solidan beckup. Ali ako se digne Westbrook , on moze komotno igrati 40+ min u prosjeku , spada u top5 atlete u NBA.
Hardena bi steta bilo trositi na PG , on im je treci scorer , on im treba kada se Durant odmara ili Westbrook , jer ostali bekovi i igraci iz vana neznaju pogositi.
hahahaha Nash 8 asistencija za 5 minuta 
- Donnie Darko
- Kontakt:
10 asista u prvoj cetvrtini.armin dju je napisao/la:hahahaha Nash 8 asistencija za 5 minuta
niko protiv bucksa do sad nije imao 10 asista u ovoj sezoni
Steta sto ce karijeru zavrsiti bez PRSTENA, koji je zasluzio prvenstveno kao covjek pa zatim kao vrhunski igrac. Nadam se da ce sljedece sezone za minimalac odabrati ekipu gdje to moze ostvariti, jer postaje FA ako se ne varam.Donnie Darko je napisao/la:10 asista u prvoj cetvrtini.armin dju je napisao/la:hahahaha Nash 8 asistencija za 5 minuta
niko protiv bucksa do sad nije imao 10 asista u ovoj sezoni
"My Favorite Ring is Always the Next One"
jest al suterske sposobnosti opadaju, jos malo pa ce sutat izmjesta ko Bibby 
- adriano_leite
- Kontakt:
Nash sa 55 godina ce biti bolji od ovog danasnjeg Bibbya i bit ce pokretniji i bolji suter.armin dju je napisao/la:jest al suterske sposobnosti opadaju, jos malo pa ce sutat izmjesta ko Bibby
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Eh evo Portland-Cleveland sada pocinje, samo da se ne obrukamo a poraz kao poraz nije bitan. Ovo je prva prava provjera sa naz i nase mladice. GO CAVS GO
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Kako strasno igra OKC, razbucali su Sarse u drugom poluvremenu.
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
http://buljio.wordpress.com/2012/01/09/ ... 2-zapad-2/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ricky Rubio ponovo fenomenomenalan.
Nevjerovatno je kako se, za relativno kratko vrijeme, počeo razumijevati na terenu s ostatkom tima, posebno Loveom. Uvijek uživam gledati njegove asistencije, pogotovo jer su iste potpuno neuobičajene za NBA. Sinoć je ostvario i double-double, svaka mu čast.
Rajon Rondo sigurno se osjeća kao medicinska sestra u staračkom domu. Po čitave dane trči naokolo, pomaže starcima da se osjećaju korisno na samrtnoj postelji, ispravlja njihove pogreške i samo što im ne mijenja pelene, a za uzvrat svi samo urlaju na njega. Drugu godinu za redom Celticsi su postavili Ronda u izlog i oko vrata mu stavili natpis „For Sale“, no kupca nisu našli. Rajon je ostao u Bostonu, zanemaren, neželjen, usamljen bez svog najboljeg prijatelja kojeg su lani poslali u Oklahomu; ekipu u koji bi se Rondo savršeno uklopio.
hehe ja opisa
hehe ja opisa
To Paja dominantni napisao.dema je napisao/la:Rajon Rondo sigurno se osjeća kao medicinska sestra u staračkom domu. Po čitave dane trči naokolo, pomaže starcima da se osjećaju korisno na samrtnoj postelji, ispravlja njihove pogreške i samo što im ne mijenja pelene, a za uzvrat svi samo urlaju na njega. Drugu godinu za redom Celticsi su postavili Ronda u izlog i oko vrata mu stavili natpis „For Sale“, no kupca nisu našli. Rajon je ostao u Bostonu, zanemaren, neželjen, usamljen bez svog najboljeg prijatelja kojeg su lani poslali u Oklahomu; ekipu u koji bi se Rondo savršeno uklopio.
hehe ja opisa
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
E ako je ono strasno,jadni oni u playoffu... Mozda i ja vidim previse stvari....Wade03 je napisao/la:Kako strasno igra OKC, razbucali su Sarse u drugom poluvremenu.
Nije baš NBA, ali...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
vidio sam ovo danas,sta reci
dzaba ovi iz publike gestikuliraju sucu da je na parketu jedan igrac vise 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
I nije daleko od istineBIHfan je napisao/la:To Paja dominantni napisao.dema je napisao/la:Rajon Rondo sigurno se osjeća kao medicinska sestra u staračkom domu. Po čitave dane trči naokolo, pomaže starcima da se osjećaju korisno na samrtnoj postelji, ispravlja njihove pogreške i samo što im ne mijenja pelene, a za uzvrat svi samo urlaju na njega. Drugu godinu za redom Celticsi su postavili Ronda u izlog i oko vrata mu stavili natpis „For Sale“, no kupca nisu našli. Rajon je ostao u Bostonu, zanemaren, neželjen, usamljen bez svog najboljeg prijatelja kojeg su lani poslali u Oklahomu; ekipu u koji bi se Rondo savršeno uklopio.
hehe ja opisa
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
[youtube][/youtube]
malo mu lete oci
ps. Franceski je kralj.
malo mu lete oci
ps. Franceski je kralj.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Meni bi i ruke malo letile.Raul_64 je napisao/la:[youtube][/youtube]
malo mu lete oci![]()
ps. Franceski je kralj.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
na kojim programima ima prijenos minnesota-toronto????????
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.