Edin TM87 je napisao/la:Dobro vam ovo gol kolaJa, kao veliki strucnjak golova kola (odnosno rezultata 2:4, 6:3) sam itekako zadovoljan
nije bitno kakve rezultate napises, moras ih i pogodit nekad
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Edin TM87 je napisao/la:Dobro vam ovo gol kolaJa, kao veliki strucnjak golova kola (odnosno rezultata 2:4, 6:3) sam itekako zadovoljan
hahaha.nekad sam ja i prvi strijelac lige bio,hahaha sekretaru dugogodisnje iskustvo123456 je napisao/la:A sto nas ovaj @csh nagrdi mili BozeDelfini lose startali al ce se oporaviti brzo nadam se.
Znam ja da si ti bio prvi strijelac lige al nisi morao bas to znanje pokazati protiv nas.No razumijem ja to svi se naelektrisu protiv sampiona narocito timovi koji dodju iz nizeg rangacsh je napisao/la:hahaha.nekad sam ja i prvi strijelac lige bio,hahaha sekretaru dugogodisnje iskustvo123456 je napisao/la:A sto nas ovaj @csh nagrdi mili BozeDelfini lose startali al ce se oporaviti brzo nadam se.
Pa pogadjam ih samo ti nisi skont'o.samir_tm87 je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:Dobro vam ovo gol kolaJa, kao veliki strucnjak golova kola (odnosno rezultata 2:4, 6:3) sam itekako zadovoljan
nije bitno kakve rezultate napises, moras ih i pogodit nekad
E haj mi nađi da si ikad pogodio jedan od ta dva rezultata molim teEdin TM87 je napisao/la:Dobro vam ovo gol kolaJa, kao veliki strucnjak golova kola (odnosno rezultata 2:4, 6:3) sam itekako zadovoljan
Jbt Edo koji si ti klocEdin TM87 je napisao/la:Meni nije jasno sta prica ovaj levat koji u ovakvom gostujucem kolu ne moze zabit gola![]()
Al' hajde, izvuci ce se on na one golove u 95' u narednim tekmama, dotad mi gledas u ledja!
Edin TM87 je napisao/la:ok ja sam kloc

Pa i imenjaka su mu zvali kloc,šljivotres itd,pa vidi ga sad .defender je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:ok ja sam kloc
Ova tri rezultata su bili u najuzem izboru za gol kola.Glasanjem clanova saveza odluceno je da to ovaj put bude Vallecano-Sevilla 2:1.i ja se nadam da ce ovo malo osvjeziti ligu i jos je malo uciniti zanimljivijom.Claus je napisao/la:Napokon da sezonu počnemo pobjedom; doduše, više sretnom nego spretnom, no poklonjenom konju se ne gleda u zube.Da stvar bude još bolja, jedini smo domaćini koji su u ovom kolu ostvarili pobjedu, tako da smo prezadovoljni. Slijedi gostovanje Red Bavarianu, gdje se također želimo bod(ove). Znamo da će biti teško, no nadamo se da će sreća i dalje biti na našoj strani, te da će se rezultati poklopiti.
Također, pohvale za novi mini-projekt u sklopu lige - GOOL kola - igrači će sigurno biti dodatno motivisani i željni da se i njihovo ime nađe na spisku. Čestitike Elegantu i bistrikboy-u na pogođenom rezultatu, sad pođoh predložiti njih za gol kola. Također, bilo je i pogodaka Getafe - Bilbao 0:0, ili Villarreal - Valencia 2:2, ali je i ovako fer i korektan izbor. Pozdrav.
Newcastle-QPR
Swansea-Arsenal
Marseille-Lille
Lazio-Atalanta
Genoa-Udinese
Atletico Madrid-Villarreal
Athletic Bilbao-Levante
Produzeci:
Fiorentina-Lecce
Parma-Siena
Osasuna-Santander
Gijon Malaga
Jedanesterci (1,x,2):
Newcastle-QPR
Swansea-Arsenal
Marseille-Lille
Lazio-Atalanta
Genoa-Udinese
Atletico Madrid-Villarreal
Athletic Bilbao-Levante
Fiorentina-Lecce
Parma-Siena
Osasuna-Santander
Gijon Malaga
Tabela ce vjerovatno sutra nekad oko 12-13h. Nisam mogao danas sve srediti bitno je da su parovi tuFaraon iz Visokog je napisao/la:KAd ce tabela![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.