Slažem se sa prijedlogom kolege @alaciousa iznad za ove nadrkane.
Eh da malo popričamo o ženama/curama/djevojkama/curicama šta god
U zadnje vrijeme manje barim,a više sklapam prijateljstva sa curama,zvuči čudno,ali iz toga se može dosta naučiti.Prva stvar one nisu glupe kao mi,zapravo jesu prvi put(znači 13,14 god u zadnje vrijeme 10,11

)a nas/vas ne zanimaju takve(osim ako ovdje nema pedofila

).Dakle uče na svojim greškama
Druga stvar većina će ti se klet u ljubav iako i same znaju da je to njesra.Mislim sve je dobro dok joj fakat ne povjeruješ da te voli.Druga stvar za razliku od nas sve govore prijateljicama,pa čak i prijateljima tako da te ne iznenadi,ako neki tip kojeg ni ne znaš zna više o tebi.Taj sretni prijatelj je uglavnom i osoba s kojom bi potajno htjela biti ili je tip koji je zaljubljen u nju.Dakle nešto ko Snape friendzoned.E ako je taj tip zaljubljen u nju neće te varat,ako nije vjerovatno su friends with benefits ko na onom filmu.
I treća i najvažnija stvar o kojoj bi pisao su rezerve.Znate onu jednog voli,s drugim je u vezi,a treći joj se sviđa.Kad sam ovo prvi put pročitao nisam puno vjerov'o u to no to je istina.Žensko neće ući u bilo kakav oblik veze dok ne ispita sve opcije s tim da je glavna s kim bit nakon što mi dotuži pa ga ja iznerviram i on me ostavi.Ženama je bitno ni da u očima svijeta ne ispadnu krive.Dakle uputa za bjelančevinu i alaciousa posebno ne zaliječite se previše imajte i rezervnih opcija,a ne da kad vas ostave tražite spas u vinu

Mada mi se čini da je ovaj prvi već izgubljen.
Kod: Označi sve
Čovjek mora da upozna mnogo žena kako bi našao pravu, i ako ima sreće on će i da je nađe. Muškarac koji se zadovolji prvom ili drugom ženom u svom životu neznalica je; on pojma nema šta je žena. Čovjek mora da prođe kroz tu školu, a to ne znači samo spavanje sa ženom, da ih povališ jednom ili dvaput, nego to življenje sa ženom, mjesecima ili godinama.
Ah da još smo mi(osim bjelančevine)mladi da razmišljamo o nekim stvarima iz ovog iznad.Poenta je biti sa što više
pripadnica ljepšeg spola,a jednom ćeš sigurno postat papučar....ili nećeš?

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.