Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- pintol_TM87
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Valerenga vise od 5.5
Medveščak vise od 5.5
Panatanikos - kerkyra jedan tim daje gol
Ankaraguču oba tima daju gol
Medveščak vise od 5.5
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
-
xxl basket
- Kontakt:
pintol_TM87 je napisao/la:Valerenga vise od 5.5
Medveščak vise od 5.5
valerenga ti je u ponudi vise od 6.5
Zna li neko kako igraju Ajaccio - Toulouse ?
- Eric Cartman
- Kontakt:
Ajaccio vodi 1:0 77 minutaschmecker je napisao/la:Zna li neko kako igraju Ajaccio - Toulouse ?
Klikni OVDE da dobijes 10 centi.
- suicidesquad
- Kontakt:
Nije u svakoj kladionici postavljena ista margina. U Derbyu je 5.5, ali je kvota 1,35. U Lutriji se isto može igrati.xxl basket je napisao/la:pintol_TM87 je napisao/la:Valerenga vise od 5.5
Medveščak vise od 5.5
valerenga ti je u ponudi vise od 6.5
Panathinaikos - Panionios(+18,5) 1 1,85
Još jedan par mi je zanimljiv: Graz - Furstenfeld(169,5) 1 1,85. U Premieru je kvota pala na 1,70, a u Derbyu su za ovaj isti par stavili granicu - 164,5 koševa - 5 koševa razlike. Čudno mi je to. Ja sam uplatio u WIlliamsu.
Evo sad s posla nisam nista odigrao i gledam ponudu a evo od mene ako neko nezna sta odigrat
PALERMO-NAPOLI 1
GUIMARES-FEIRENSE 1
OTAWA-PHILADELFIJA (-5,+) vise
I jedan singl:
ESPANJOL-BARCELONA 1
PALERMO-NAPOLI 1
GUIMARES-FEIRENSE 1
OTAWA-PHILADELFIJA (-5,+) vise
I jedan singl:
ESPANJOL-BARCELONA 1
- suicidesquad
- Kontakt:
Panathinaikos - Panionios 89:69suicidesquad je napisao/la:Panathinaikos - Panionios(+18,5) 1 1,85
Još jedan par mi je zanimljiv: Graz - Furstenfeld(169,5) 1 1,85. U Premieru je kvota pala na 1,70, a u Derbyu su za ovaj isti par stavili granicu - 164,5 koševa - 5 koševa razlike. Čudno mi je to. Ja sam uplatio u WIlliamsu.
Graz - Furstenfeld 74:68
Prošlo!
opet ništadeno_TM87 je napisao/la: Aris - Pas Giannina 1 1.65
Lecce - Juventus(s.t.) 2 1.70
Lyon Duchere - Lyon 2 1.25
Roma - Chievo 1 1.60
Alki Larnaca - APOEL 2 1.40
Medveščak - Jesenice 1 1.20
Ankaragucu - Besiktas 2 1.30
U.Leiria - Benfica 2 1.30
Espanyol - Barcelona 2 1.20
Kvota 19.10
Uplata 0.28 E
Dobitak 5.35 E
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Zeznuše Barca i Juve.Claus je napisao/la:Friško, današnje:![]()
Espanyol - Barcelona 2
City - United oba tima daju gol
Villarreal - Valencia 2x
Lecce - Juventus X/2
Palermo - Napoli over 2.5
Yugra-Avtomobilist - 1 , 1.55
Magnitogorsk-Traktor - 1 , 2.05
Kvota:3.18
Uplata : 50 €
Ev.dobitak :159.00 €
Seppi 1
Anderson 1
Kvitova 1
Bartoli 1
kvota 3, probati na malo veci ulog..
A treba pokusati
Malisse 2
Bogomolov 2
Querrey 2
Sretno svima. @kelner nesto si mi se usutio ili te tenis ne ide
Anderson 1
Kvitova 1
Bartoli 1
A treba pokusati
Malisse 2
Bogomolov 2
Querrey 2
Ma da se ne lazemo,slabije me ide nego prije,ali opet bolje nego nogomet,hokej,kosarka...schmecker je napisao/la:Seppi 1
Anderson 1
Kvitova 1
Bartoli 1
A treba pokusati
Malisse 2
Bogomolov 2
Querrey 2
Dobro,tek je sezona pocela,i treba malo da se pohvataju konci,a mislim da ce od Australije to vec biti dosta bolje,jer tu se ide do maximuma.
Dobra je ponuda veceras,pa cemo razraditi nesto i postaviti ovdje
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Kelner daj nešto tenisa da bacim koju marku
( preciznije 0.50
)
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
Frosinone-Barletta-2 2.90
http://www.****/utakmica/v7URqGlB/#tablica" onclick="window.open(this.href);return false;
Pogledajte tabelu.Barletta u boljoj formi i imaju sjajne igre u gostima sto se ne moze reci za Frosinone na domacem terenu.Cude me ovakve kvote.Kladionice stave takve kvote na nepoznate lige(3.taliijanska).
M. Haifa-Sakhnin-2 4.40
http://www.****/utakmica/Kb3Fo ... ca;overall" onclick="window.open(this.href);return false;
Maccabiu ne ide ove sezone.Imaju jednu pobjedu u zadnjih 5 meceva.Sakhnin na posljednja 4 gostovanja ima 4 pobjede tako da bi ova dva para trebalo staviti na manji ulog.
****=****
http://www.****/utakmica/v7URqGlB/#tablica" onclick="window.open(this.href);return false;
Pogledajte tabelu.Barletta u boljoj formi i imaju sjajne igre u gostima sto se ne moze reci za Frosinone na domacem terenu.Cude me ovakve kvote.Kladionice stave takve kvote na nepoznate lige(3.taliijanska).
M. Haifa-Sakhnin-2 4.40
http://www.****/utakmica/Kb3Fo ... ca;overall" onclick="window.open(this.href);return false;
Maccabiu ne ide ove sezone.Imaju jednu pobjedu u zadnjih 5 meceva.Sakhnin na posljednja 4 gostovanja ima 4 pobjede tako da bi ova dva para trebalo staviti na manji ulog.
****=****
Zadnja izmjena: Feudalac, dana/u 09 jan 2012, 14:11, ukupno mijenjano 1 put.
Ne pijem,ne pusim,ne drogiram se i ne idem u Zepce...
Proslo lagano...starmo94 je napisao/la:Yugra-Avtomobilist - 1 , 1.55
Fenerbache - Gaziantep -1 1,50
Arsenal - Leeds -3+ 1,55
I nesto na markicu
Frosione - Barletta 2-x 15,00
Arsenal - Leeds -3+ 1,55
I nesto na markicu
Frosione - Barletta 2-x 15,00
R.Harrison - Querrey over 23 , koliko se sjecam ovaj Harrison takodjer ima dobar servis kao i Querrey mogla bi ovdje dva TB min.
, sta mislite ?
vala veceras cu ovog Grangera igrati under lik neznam jel imao ikad normalan procenat suta veceras protiv file. koja igra solidno odbranu , takodjer Love over 24 i Barganni over 21 te mozda A.Stoudemire (N.York) (22,5) over 
TROICKI-HEWITT 1 1,55(st)
Iako je Lleyton odigrao tek nesto vise od 10 turnira prosle godine,zbog povrede i operacije stopala,ovaj par bi mogao biti ''mac sa dvije ostrice'',jer ni Troicki nije impresionirao u Dohi,teske pobjede nad Bachingerom i Rosolom,te blamaza protiv Monfilsa koji je samo noc prije meca sa Troickim,imao nezgodnu povredu,te vise zahvaljujuci Beckerovom neznanju,nego svojoj partiji prosao to drugo kolo.Turnir se igra u Australiji,u Sydneyu,koji je tradicionalno uvertira pred prvi GS sezone,a znamo da Hewit zna vrlo dobro odigrati pred svojim navijacima,kada je 100% spreman,medjutim trebat ce njemu vremena da udje u pravi ritam(ako ikada vise i udje,jer njemu je 30+ godina),nakon duge i teske povrede,i to je jedini razlog zbog kojeg veceras stavljam na Viktora...
Kohlschreiber-Bohli 1 1,25
Kohli je odigrao odlican mec protiv favoriziranog Nadala u prvom kolu Dohe,gdje je uspio otkinuti i set,ali je pao,tacnije Rafa se digao u trecem pa smo ostali uskraceni za iznenadjenje.Ako luda glava Njemca,koja me mnogo puta kostala love,bude veceras koncentrisana,mislim da ne bi trebalo biti problema protiv Svicarca koji je uhvatio prvo kolo kroz kvale,pobjedivsi Wan der Mervea,Burgues Davi-a,te R.Mella.
Jedini medjusobni ogled su do sada imali davne 2003. na chelengeru u indijskom Dharvadu gdje je Svabo slavio sa 2-6,6-4.7-5.
Russel-Fognini +3,5 2 1,9
Omisljao sam se izmedju keca i kontahendikepa i ipak izabrao ovo drugo,jer doista mi je tesko povjerovati da ce Russel sa 33 godine na ledjima,pregaziti gotovo 10 godina mladjeg Fogninija,koji doduse ima veliki jos od RG i povrede bedrenog misica zbog kojeg je bez borbe predao 1/4 finale Djokovicu.Naravno,njegova omiljena podloga je zemlja,novu sezonu je otvorio katastrofalno protiv Sele(osvojio 1 gem),ali mislim da bi veceras,sa protivnikom po mjeri mogao odigrati kvalitetan mec.Russel je teniser iz SAD,najbolji ranking mu je 60 pozicija iz sredine 2007 godine,i njegova omiljena podloga je ''hard''.
Do sada su se susreli 2 puta,i to zanimljivo oba puta na GS,na Wimbledonu je slavio Fognini,na AO Russel,iako su oba meca isla u 5 setova
Kuznetsova-Safarova 1 1,4
Kuznetsova po obicaju veoma dobro igra na pocetku sezone,prosle sedmice je izgubila polufinale od Jie Zheng,koja je odigrala mozda i mec karijere,ali to nije poremetilo Kuznetsova koja je u prvom kolu Sydneya pregazila Zvonarevu sa 6-1.6-2.U drugom kolu protivnica ce joj biti Lucie Safarova,dosta manje znacajno ime u svijetu tenisa u odnosu na Zvonarevu(ruku na srce i dosta ljepsa od Vere
) koja je u prvom kolu napravila iznenadjenje,ako je uopste vise iznenadjenje kada neko pobijedi Anu Ivanovic.
Do sada su se sastajale 4 puta H2H je na strani Ruskinje 3-1
Na Li-Sheepers 1 1,2
Kineskinja odlicno otvorila sezonu sa 3 pobjede na prestiznom Hopman kupu te nagovjestila dobre rezultate i u 2012 godini.Ovdje brani 1 mjesto od prosle godine i mislim da ce i ove stici makar do finala,te da joj Juznoafricka predstavnica nece napraviti neki veci problem.Shepers je u glavni turnir dosla kroz kvalifikacije,dok je u Brisbane-u tesko stradala od S.Williams
Sretno ko prepise
Iako je Lleyton odigrao tek nesto vise od 10 turnira prosle godine,zbog povrede i operacije stopala,ovaj par bi mogao biti ''mac sa dvije ostrice'',jer ni Troicki nije impresionirao u Dohi,teske pobjede nad Bachingerom i Rosolom,te blamaza protiv Monfilsa koji je samo noc prije meca sa Troickim,imao nezgodnu povredu,te vise zahvaljujuci Beckerovom neznanju,nego svojoj partiji prosao to drugo kolo.Turnir se igra u Australiji,u Sydneyu,koji je tradicionalno uvertira pred prvi GS sezone,a znamo da Hewit zna vrlo dobro odigrati pred svojim navijacima,kada je 100% spreman,medjutim trebat ce njemu vremena da udje u pravi ritam(ako ikada vise i udje,jer njemu je 30+ godina),nakon duge i teske povrede,i to je jedini razlog zbog kojeg veceras stavljam na Viktora...
Kohlschreiber-Bohli 1 1,25
Kohli je odigrao odlican mec protiv favoriziranog Nadala u prvom kolu Dohe,gdje je uspio otkinuti i set,ali je pao,tacnije Rafa se digao u trecem pa smo ostali uskraceni za iznenadjenje.Ako luda glava Njemca,koja me mnogo puta kostala love,bude veceras koncentrisana,mislim da ne bi trebalo biti problema protiv Svicarca koji je uhvatio prvo kolo kroz kvale,pobjedivsi Wan der Mervea,Burgues Davi-a,te R.Mella.
Jedini medjusobni ogled su do sada imali davne 2003. na chelengeru u indijskom Dharvadu gdje je Svabo slavio sa 2-6,6-4.7-5.
Russel-Fognini +3,5 2 1,9
Omisljao sam se izmedju keca i kontahendikepa i ipak izabrao ovo drugo,jer doista mi je tesko povjerovati da ce Russel sa 33 godine na ledjima,pregaziti gotovo 10 godina mladjeg Fogninija,koji doduse ima veliki jos od RG i povrede bedrenog misica zbog kojeg je bez borbe predao 1/4 finale Djokovicu.Naravno,njegova omiljena podloga je zemlja,novu sezonu je otvorio katastrofalno protiv Sele(osvojio 1 gem),ali mislim da bi veceras,sa protivnikom po mjeri mogao odigrati kvalitetan mec.Russel je teniser iz SAD,najbolji ranking mu je 60 pozicija iz sredine 2007 godine,i njegova omiljena podloga je ''hard''.
Do sada su se susreli 2 puta,i to zanimljivo oba puta na GS,na Wimbledonu je slavio Fognini,na AO Russel,iako su oba meca isla u 5 setova
Kuznetsova-Safarova 1 1,4
Kuznetsova po obicaju veoma dobro igra na pocetku sezone,prosle sedmice je izgubila polufinale od Jie Zheng,koja je odigrala mozda i mec karijere,ali to nije poremetilo Kuznetsova koja je u prvom kolu Sydneya pregazila Zvonarevu sa 6-1.6-2.U drugom kolu protivnica ce joj biti Lucie Safarova,dosta manje znacajno ime u svijetu tenisa u odnosu na Zvonarevu(ruku na srce i dosta ljepsa od Vere
Do sada su se sastajale 4 puta H2H je na strani Ruskinje 3-1
Na Li-Sheepers 1 1,2
Kineskinja odlicno otvorila sezonu sa 3 pobjede na prestiznom Hopman kupu te nagovjestila dobre rezultate i u 2012 godini.Ovdje brani 1 mjesto od prosle godine i mislim da ce i ove stici makar do finala,te da joj Juznoafricka predstavnica nece napraviti neki veci problem.Shepers je u glavni turnir dosla kroz kvalifikacije,dok je u Brisbane-u tesko stradala od S.Williams
Sretno ko prepise
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Kallithea - Panserraikos - 2 , 2.50
Ulog : 10€
Tko hoce nek isprati ja vam garantiram - ovo ulazi sigurno...
Ulog : 10€
Tko hoce nek isprati ja vam garantiram - ovo ulazi sigurno...
Zadnja izmjena: starmo94, dana/u 09 jan 2012, 18:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.