PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
Odmah da vam kazem svima, mozemo imati i 20 igraca na listi cekanja, a ne ovih sada 10ak, nece biti 3. lige, niti ce se povisiti broj igraca, dosta puta smo uradili istu gresku, ovaj put necemo.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
do kada se moze igrati 7. kolo?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- samir_tm87
- Kontakt:
od ponedjeljka do cetvrtka, tj, srijede naveceBosniacum Lilium je napisao/la:do kada se moze igrati 7. kolo?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
vidim iz moje lige vec postavljaju pa mi nije jasno, a ja nisam odigrao 7. kolosamir_tm87 je napisao/la:od ponedjeljka do cetvrtka, tj, srijede naveceBosniacum Lilium je napisao/la:do kada se moze igrati 7. kolo?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- Goalgetter
- Kontakt:
Sutra ide tabela i lista strijelaca za A-Ligu (poslije 18:00 h), a od 00:00 h pocinje 7. kolo.
Osmina finala SportSport.ba KUP-a takodje pocinje od 00:00 h:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=44&t=5732
Osmina finala SportSport.ba KUP-a takodje pocinje od 00:00 h:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=44&t=5732
- samir_tm87
- Kontakt:
sto se tice kupa, jel se jedna tekma odigra ove sedmice, a druga iduce, ili obje ove sedmice ?
Jedna ove sedmice, druga iduće.. I kad ćemo?samir_tm87 je napisao/la:sto se tice kupa, jel se jedna tekma odigra ove sedmice, a druga iduce, ili obje ove sedmice ?
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Odmah igraš dvije utakmice!Toxicity je napisao/la:Jedna ove sedmice, druga iduće.. I kad ćemo?samir_tm87 je napisao/la:sto se tice kupa, jel se jedna tekma odigra ove sedmice, a druga iduce, ili obje ove sedmice ?
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- samir_tm87
- Kontakt:
aj dok se vi dogovorite kako cete, jel na jednoj ja domacin, na drugoj on i pikal se go u gostima ? da odma sve potrebne informacije sakupimo 
Odradjeni su rezultati i tabela nakon 6. kola, ako primjetite greške slobodno javite, vidim da dvije utakmice nisu dogovorene, tako da sam upisao 0-0, a bodovi nikom.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 9#p1515529" onclick="window.open(this.href);return false;
U vezi Senaid-a i konstatacije da Hazardu upišem tri gola, iako je utakmica registovana rezultatom 3-0 baš sam se
.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 9#p1515529" onclick="window.open(this.href);return false;
U vezi Senaid-a i konstatacije da Hazardu upišem tri gola, iako je utakmica registovana rezultatom 3-0 baš sam se
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ne računaju se golovi u gostima, jer je to teško izvodiljivo. Najjednostavije rečeno igra se na dvije dobijene utakmice, da ne komplikujemo previšesamir_tm87 je napisao/la:aj dok se vi dogovorite kako cete, jel na jednoj ja domacin, na drugoj on i pikal se go u gostima ? da odma sve potrebne informacije sakupimo
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
pa jesil upiso ili nisi,vidim da sam jos ostao 5 sa 10b ali sa samo 3 zaostatka za vodeceimjuventus 0244 je napisao/la:Odradjeni su rezultati i tabela nakon 6. kola, ako primjetite greške slobodno javite, vidim da dvije utakmice nisu dogovorene, tako da sam upisao 0-0, a bodovi nikom.
U vezi Senaid-a i konstatacije da Hazardu upišem tri gola, iako je utakmica registovana rezultatom 3-0 baš sam se.
@bavarac_33 posto s tobom igram sljedece kolo da ti javim da sam nabovio kalendara za 2012 ako ti treba javi se na pp dogovorit cemo se(pobjeda 3 kalendara remi 2)
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Pa stanite je li sada kačimo SS od obadvije tekme ili jedne, jer na prošloj stranici @Goalgetter govori kako se igra sad jedna a druga idući tjedan??
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Tako je druze ustraj u svojim namjerama ovako je kvalitetnije i ozbiljnijeGoalgetter je napisao/la:Odmah da vam kazem svima, mozemo imati i 20 igraca na listi cekanja, a ne ovih sada 10ak, nece biti 3. lige, niti ce se povisiti broj igraca, dosta puta smo uradili istu gresku, ovaj put necemo.
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
- bavarac_33
- Kontakt:
sjecal se ko sta treba tamo izbrisati u onom fajlu KONAMI/save,od one ripovane verzije..?
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
ja tamo nisam nista brisobavarac_33 je napisao/la:sjecal se ko sta treba tamo izbrisati u onom fajlu KONAMI/save,od one ripovane verzije..?
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- bavarac_33
- Kontakt:
ma imaju dva fajal,sad ne znam koji je tacno od njih potrebno obrisati da bi se moglo igrati online,a ne mogu se sjetiti da me ubijesh
- bavarac_33
- Kontakt:
vidim ja niko ne pomaze...:S....al nema veze uspio sam napraviti,ebem ti host moro sam ponovo skidati citavu igricu i patch da dodjem do problema
- Goalgetter
- Kontakt:
Doslo je do malog nesporazuma izmedju mene i Juventusa0244, odigrajte obadvije utakmice KUP-a do Nedjelje 00:00 !!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.