RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

kimbo
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la kimbo » 09 jan 2012, 03:59

oldbridge je napisao/la:zna li iko sta bi s onim kameruncom Livo Kijara?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nema mjesta , konkurencija jaka na njegovoj poziciji. :oops:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 09 jan 2012, 10:49

kimbo je napisao/la:
oldbridge je napisao/la:zna li iko sta bi s onim kameruncom Livo Kijara?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nema mjesta , konkurencija jaka na njegovoj poziciji. :oops:

A, eno ga na Musali, namirio se samo tako ! :lol:
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 09 jan 2012, 15:45

A koliko je od vas ovdje do sada poslalo lovu za bus?

http://www.kliker.info/index.php?id=16861" onclick="window.open(this.href);return false;

:D
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 09 jan 2012, 17:54

MostaracVelezovac je napisao/la:A koliko je od vas ovdje do sada poslalo lovu za bus?

http://www.kliker.info/index.php?id=16861" onclick="window.open(this.href);return false;

Tata mi nije ratni profiter, nisam u Norveškoj, obični sam student i neću garant slati pare za bus.

Voliš Velež više od mene ? :)
Who dares, wins !

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 09 jan 2012, 18:10

NeToBoLa je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:A koliko je od vas ovdje do sada poslalo lovu za bus?

Tata mi nije ratni profiter, nisam u Norveškoj, obični sam student i neću garant slati pare za bus.

Voliš Velež više od mene ? :)
Ni meni nije tata ratni profiter. Ni ja nisam u Norveskoj. Poslao sam pare za bus.

I da ... volim Velez vise od tebe... a i od tovar takvih ko ti koji ovdje dolaze samo da dizu tenzije, pljuju po ljudima u i oko Veleza kad treba i kad ne treba i lijece svoje frustracije i licne probleme - a sve na ustrb Veleza.

Da... ljubav prema Velezu se mjeri s time ko za njega vise uradi - na to ne mislim parama, moze i aktivnoscu, moze i organizacijom akcija - ali konkretnom podrskom uglavnom.

A te konkretne podrske ovdje ima najmanje - najvise ima "vidi onog, vid mu glave, sta ce on, seljak, krkan, konj, lopov ovaj, krade onaj, ta ce trener, ta ce uprava, ta ce ovaj, ta ce onaj"

2 pune stranice ispisane - samo kritika i pljuvanje, kritika i pljuvanje - a kad pitas "ko je dao pare za Velez" - sami muk i tisina! Sve student do studenta. Sve jedan nije iz Norveske. :D

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 09 jan 2012, 18:18

Momcino, clanska kartica FK Veleza je 15 maraka ... Imas li je za 2011? Imas li je za 2012?
To moze vala svaki student priustit. A ko nemoze - za studente nije sramota, normala - posalji meni poruku, i ja cu ti je narucit. Bio sam i ja student.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 09 jan 2012, 18:36

loša ti marketinška strategija MostaracVelezovac
imam kartice za sve moguće godine,
samo reci koju hoćeš!!?

to vaše podjebavanje prelazi neku granicu normalne diskusije i zezanja
pa ako vas ne smeta aj na privat pa se prepucavajte...

unaprijed vrlo zahvalan!!!
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 09 jan 2012, 18:43

Drug, govorim njemu ne tebi.

Nije marketing niti strategija - ide mi na zivce ponizavanje svakog ko ista pokusava za Velez uradit - da bi se zadovoljile neke privatne razmirice. Da uzmemo ja i ti sad nekog iz Veleza (bilo koga) u usta i pocnemo temu o ponizavanju bilo koga ko je u Velezu (sad ili ikad od 95te na ovamo) siguran budi imao bi 20 stranica i svak bi bio zainteresovan.

A kad pokrenes pricu o konkretnoj akciji za Velez - nema nidje niko... Ili bude istih 20 ljudi... i onda mi oni ostali dodju i kazu "a sto, jel to ti volis Velez vise od mene?" - Jok eto nisam...

Nije upuceno tebi - ali ako si realan moras se slozit da je tako jer nisi corav i vidis sta se radi.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 09 jan 2012, 19:09

ma ima toga što ti pokušavaš reći,,, i iako znam da nije bilo upućeno meni,
smatram da si nemal broj puta istu stvar rekao, kako ovog puta netobola,
ranije nekom drugom i trećem pa nekako ispadne kao istrošen adut ma koliko u pravu bio...

postoji ovde i dobra doza zdrave i dobronamjerne kritike upravi, nama, njima itd

dobro je da nas ima ikako krzo kakva smo sve **** prošli svih ovih zadnji godina,
budimo složniji malo, razumniji i dobronamjerniji...

ne možemo svi na isti naćin pomoći, i to je bitna ćinjenica!!!
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 09 jan 2012, 20:02

Nije stvar u tome. Hvala Bogu imam i više nego što mi je dovoljno, i te sve kartice imam. I knjige, kalendare, privjeske i čudesa. Sve sam to pokupovao, od Veleža i od Kluba navijača i ne zanima me je li neko pokrao to ili je otišlo u svrhu u koju je namjenjeno ali shvati jednom da neko nije u stanju ni tu pišljivu karticu od 15 KM sebi obezbjediti. Upadne u internet klubu za jednu markicu da bude na internetu i napiše nešto što tebi ne paše i odmah ti ovakve stvari nabijaš na nos. Šta ako je neko upravu a nema tih čudesa kući ? Jeb.ote bola forum, ko nekakve fajde od njega. Nešto će se okrenuti za 360 stepeni ako neko nešto pametno ili glupo iznese preko njega. Eto spasit ćemo Velež preko sportsport.ba foruma, preko bljeska i raznih interneta privilegija. Ma malo morgen. Daj bola, ne budi dijete. Pa onda, ne možeš se raspravljati s nekim o tome ko je šta više uradio za Velež, šta je dao, je li imao koristi od njega ili slično jer ne poznaješ osobu preko puta monitora. Mislim da sam dosta toga uradio i u KN i za klub, i previše ma koliko to nekome predstavljalo. Nekome je malo, nekome puno ali ne možeš ti suditi o tome već neko ko me lično poznaje. I plus, po forumima je većinom mlađa raja i ne možeš od njih očekivati nešto vele i normalno da će se zaje.bava.ti. Trebao bih plakati i kukati možda. Pusti bola raju nek radi šta hoće.
Who dares, wins !

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 10 jan 2012, 00:20

Zvonić u Dubaiu

slika

Mladi fudbaler Veleža Denis Zvonić (19) dobio je poziv i biće učesnik Svjetskog kampa za talente, koji se održava u Dubaiu (Ujedninjeni Arapski Emirati). U kampu će se okupiti veliki broj talenata iz cijelog svijeta, a održat će se od 09. do 21. januara.

Treba istaći da je Zvonić za odlazak u ovaj kamp dobio saglasnost kluba, što je pokazatelj profesionalnog odnosa agencije koja radi organizaciju jednog ovakvog okupljanja talenata iz cijelog svijeta.

- Drago mi je da sam dobio priliku da pokažem svoj potencijal na jednoj ovakvoj smotri. Tu će biti skauti vodećih svjetskih klubova. Odigrat ću tri utakmice. Dobio sam saglasnost svog kluba i propustit ću prvih 15-tak dana priprema, ali obzirom da sam intenzivno radio tokom pauze vratit ću se spreman i priključiti pripremama, istako je Zvonić, koji je jutros sa zagrebačkog aerodroma odletio za Emirate.

Zvonić je ljetos sa Veležom potpisao četverogodišnji ugovor sa „Rođenim“ i tokom prvog dijela sezone ubilježio nekoliko nastupa i za prvi tim. Obzirom na svoj potencijal, sigurno da je u ovom trenutku u Veležovom kadru jedan od najzanimljivih igrača i za međunarodno tržište.
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 10 jan 2012, 01:27

Vidi ga! Isti mu onaj rodjak iz Danske.

Bravo Zvonicu... Naprijed! ;-)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 10 jan 2012, 14:20

danas je trebala biti prvobitna prozivka, pa je pomjerena za sutra. da li se zna u koliko je sati?

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 10 jan 2012, 15:01

AlemC85 je napisao/la:danas je trebala biti prvobitna prozivka, pa je pomjerena za sutra. da li se zna u koliko je sati?
prozivka je zakazana za srijedu u 10 ili 11 h.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 10 jan 2012, 15:44

ej hvala na info! više ne čitam ove naše novine a ono zlo od novina avaz i njegova sportska novina više ne ulaze u moju kuću, sve čista LAŽ, jedino se ovdje mogu pročitati približno istinite vijesti od raje na terenu, toliko....

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 10 jan 2012, 15:58

IAKO NIJE TEMA FK VELEZ SAMO DA OBAVJESTIM DA JE
ERMIN JAZVIN POTPISAO UGOVOR S KK ZRINJSKI!POTEZ ZA SVAKU OSUDU!
PRODANA DUSO MRS IZ MOSTARA!

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 10 jan 2012, 16:01

Avazov sport ? Koje smeće od novina. Fuj majke mi.

@VELEZDOGROBA: Ma pravo da ti kažem, ne zanima me. Ako njega nije stid, što bi se ja sekirao za to. Eto ga tamo.

EDIT: I Denisu sve najbolje, zaslužio je da ide iz ove naše patetične lige.
Who dares, wins !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 10 jan 2012, 16:14

@VELEZDOGROBA

što se mene tiče nek ide ako hoće i u VASIONU, to je njegova stvar, nemoj se ljutiti molim te...

@NeToBoLa

slažem se apsolutno, ta novina i slična s.ranja samo unose nemir i raskol svojim lažima i neistinom, i ja sam student, tačine budući magistar, još malo je ostalo, pa znam koncepciju novina, i kako rade, da te bog sačuva.........zato sve što oni pišu nije ništa tačno, primjera ima na pretek..

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 10 jan 2012, 16:23

Samo što bih stavio Avazov sport na jednu stranu a sve ostale na drugu. Ove ostale ponešto i normalno napišu ali kakve nebuloze čovjek može pročitati u Avazovom sportu to je vala nešto nemoguće. Ali nebitno, postoji stranica kluba i valjda su na njoj najvjerodostojnije informacije.
Who dares, wins !

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 10 jan 2012, 17:21

Sutra prozivka.. Evo procitao sam da ce biti dosta novih igraca kao sto je Jugo,Pehlic,Bandovic, i 2 amerikanca

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []