Geografija(igra)
Moderator/ica: insider
Re: Geografija(igra)
Tacno 

Sta povezuje ove tri zgrade u Beogradu sa BIH ?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
troclano predsjednistvoDevil je napisao/la:
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Arhitekt 
Devil je napisao/la:
NE znam na kakvo povezivanje mislis,al' ako se ne varam u zenici ima slicna zgrada
- Barca u srcu
- Kontakt:
Možda to što sliče na Lamelu u Zenici.Devil je napisao/la:
Osmislio ih bosanski arhitekt?
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
... i dobile naziv Rudo, po rodnom gradu arhitekte.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
Ovo je najkonkretniji odgovor.Naziv Rudo su dobile po veoma poznatom beogradskom arhitekti Dragoljubu Micovicu koji je poreklom iz Rudog.Inace ako nekoga zanima u ove tri zgrade zivi skoro 1500 ljudi.H-beg je napisao/la:... i dobile naziv Rudo, po rodnom gradu arhitekte.
- legenda reala
- Kontakt:
Znači kad budem dolazio u BG,tu da te tražimDevil je napisao/la:Ovo je najkonkretniji odgovor.Naziv Rudo su dobile po veoma poznatom beogradskom arhitekti Dragoljubu Micovicu koji je poreklom iz Rudog.Inace ako nekoga zanima u ove tri zgrade zivi skoro 1500 ljudi.H-beg je napisao/la:... i dobile naziv Rudo, po rodnom gradu arhitekte.
A moćno izgledaju zgrade
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nisam ja gore nesta mi se ne zivi na Konjarniku jbg.legenda reala je napisao/la:Znači kad budem dolazio u BG,tu da te tražimDevil je napisao/la:Ovo je najkonkretniji odgovor.Naziv Rudo su dobile po veoma poznatom beogradskom arhitekti Dragoljubu Micovicu koji je poreklom iz Rudog.Inace ako nekoga zanima u ove tri zgrade zivi skoro 1500 ljudi.H-beg je napisao/la:... i dobile naziv Rudo, po rodnom gradu arhitekte.i ti si jedan od 1500 ljudi,al vas je puno brate ,žive u istoj zgradi nikad se nisu vidjeli
![]()
A moćno izgledaju zgrade
Ja sam vamo "zapadnije".
Koje je najvece tropsko jezero ? 
jezero ViktorijaSheyi je napisao/la:Koje je najvece tropsko jezero ?
To profaProfesor je napisao/la:jezero ViktorijaSheyi je napisao/la:Koje je najvece tropsko jezero ?
Bravo ja! 
Koji je najveci grad u Evropi? (eto jedno lagano
)
Koji je najveci grad u Evropi? (eto jedno lagano
-
karameldar
- Kontakt:
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Moskva
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
braokarameldar je napisao/la:London
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ne znam da li ti ubrajaš i Moskvu u Evropu, ali je ona daleko veća po broju stanovnika, tj. za 4 miliona
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Arsenalisation
- Kontakt:
Po broju stanovika i to trebas navest'...Profesor je napisao/la:braokarameldar je napisao/la:LondonLondon je najveci grad u Evropi sa 7,2m stanovnika!
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥