Odlicna asistencija. Ocito da je uigrana akcija bila.seha je napisao/la:Odličan gol, zašto niko ne spominje asistenciju
Sejad Salihovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sejad Salihovic
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Asistencija je mačka... uff skočio sam na stol kao luđak

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Principatus
- Kontakt:
malta071 je napisao/la:[youtube][/youtube]
"Die bosnische Kombination."
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
odlican gol i asistencija Salihovica! svaka cast Zmaju! nadam se da ce Salihovic u januaru preci u mnogo jaci klub,tipa Bayer,Borusija,Salke...
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/uni ... vica/71951" onclick="window.open(this.href);return false;
Sta reci ?
Ako u ovome ima istine,i AKO predje ,onda cu ja navijati za Manchester

Ako u ovome ima istine,i AKO predje ,onda cu ja navijati za Manchester
Ma Sejo je momak oko kojeg se treba vrtiti cijela repka. 
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Cincinnatus
- Kontakt:
Ma cista glupost.
To je neki amater napisao clanak i nasi se odmah digli.
Evo ovdje je taj clanak:
http://bleacherreport.com/articles/1011 ... er-says-no" onclick="window.open(this.href);return false;
To je neki amater napisao clanak i nasi se odmah digli.
Evo ovdje je taj clanak:
http://bleacherreport.com/articles/1011 ... er-says-no" onclick="window.open(this.href);return false;
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Cisto sumnjam da ce ista od ovog biti
U šta?panties je napisao/la:ne mogu da vjerujem.
Znam da nije u moj komentar, al' pitam.
SAMO NE U SCUMOVCE !
Bilo bi mi drago radi Seje,zasluzio je to!Ali zaista ne bi volio da moram navijati protiv jos jednog naseg reprezentativca....inace,moja malenkost navija za Liverpool(ako je bitno uopste).
Ne pijem,ne pusim,ne drogiram se i ne idem u Zepce...
Ne, nije bitno ...Feudalac je napisao/la:SAMO NE U SCUMOVCE !Bilo bi mi drago radi Seje,zasluzio je to!Ali zaista ne bi volio da moram navijati protiv jos jednog naseg reprezentativca....inace,moja malenkost navija za Liverpool(ako je bitno uopste).
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
procitaj to sto je stavio cinci....Arnelinho je napisao/la:U šta?
Znam da nije u moj komentar, al' pitam.
nigdje se u clanku (u kojem ovaj nadobudni novinarcic sugerise unitedu koga da dovede) ne spominje da skauti prate salihovica, niti da imaju ikakvu namjeru i razmisliti o njemu.Manchester United Transfers: 4 Midfielders Team Should Get If Sneijder Says No
...
If Ferguson and Co. are truly seeking another midfielder, they'd do well even if the Dutchman says no—and here are the players they could go after, who would help them just as much as Sneijder.
a nasi kazu vako
ni blizu.Engleski mediji navode kako bi Manchester United u slučaju da ne uspije privoliti Sneijdera na dolazak u Teatar snova, mogao krenuti u potragu za jednim od četiri fudbalera: Oleksandra Aliyeva (Dinamo Kijev), Royston Drenthe (Everton), Arjen Robben (Bayern) i Sejad Salihović (Hoffenheim).
daleko od toga da svi mi ne bismo voljeli da se ovo desi.
...
iako je ovo science fiction valja ponekad i mastati malo, zamisli seju na old traffordu! 
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- Goalgetter
- Kontakt:
Sad cu i ja napisati jedan clanak o ''interesovanju'' Barcelone za Vedada Ibisevica, mozda ss.ba i objavi tekst 
@panties:
Pa dobro, slažem se. Al' još uvijek to nije ništa naspram onog što sam čit'o o Oliću ili Pranjiću.
A ne bi Sejo bio bez izgleda da se nadje na Old Traffordu, našao bi on mjesto, ako ne u prvih 11, onda makar u onom dijelu ekipe koji se rotira.
Pa dobro, slažem se. Al' još uvijek to nije ništa naspram onog što sam čit'o o Oliću ili Pranjiću.
A ne bi Sejo bio bez izgleda da se nadje na Old Traffordu, našao bi on mjesto, ako ne u prvih 11, onda makar u onom dijelu ekipe koji se rotira.
- Cincinnatus
- Kontakt:
Nasi igraci ce uvjiek biti u drugom planu, dok god BiH se ne plasira na veliko takmicenja kao nase komsije. Dzeko, Pjana, i Lula su malo promjenili tu sliku, ali tako je.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Ne sikiraj se nije Sejo znao da ti navijas za Liverpul. Sad kad je procitao odbio je da ide uopce u EPL i rekao da ce sve ucinuti da Edin takodjer napusti EPL jer ne igra za klub koji ti navijasFeudalac je napisao/la:SAMO NE U SCUMOVCE !Bilo bi mi drago radi Seje,zasluzio je to!Ali zaista ne bi volio da moram navijati protiv jos jednog naseg reprezentativca....inace,moja malenkost navija za Liverpool(ako je bitno uopste).
RIP SALE VILENJAK
Nevjerovatno ali ne i nemoguce, nadam se da ce Sejo preci na Old Traford, zasluzio je to.
Cuva Bog Zelju svog!
Trenutno korisnika/ca: al87, Amidzaa, Burberry46, DjaniTarik, Edincapitano, enobarca, Google Adsense [Bot], Jabroni, juka55, Mocvara1991, napapijri1987, nerkolfc, Proximic, signalidunapark, UtdBiH21, zastitaIdentiteta i 117 gostiju.